2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın kızlar. hepinizin sevgililer gününü kutlarım.....
kocişlerimizle ve karnımızdaki minik sevgililerimizle nice nice uzuuunnnn yıllar geçireliiiiimmmmm.

Hoşgeldin canım, plesantan yukarıda olsa bile normal doğum artık kolay yaptırılmıyor hep bir bahane bulunuyor sezaryen için biliyorsun o yüzden hiç takma kafana hayırlısı olsun sizin için.

günaydıııın
uykumu aldım güne güzel uyandım, bide kahvaltı etsem süper olur:))
kızlar cuma gunu yiğenim doğucak inşallah çok heycanlıyım gün yaklaşınca daha bı panık oluyo insan
yengemın dudaklar uçuk içinde
dıyorum rahat ol korkunun ecele faydası yok yiğenımı güzel dunyaya getir
sankı sen doğurmıcan dıyo ahaha

günaydın kızlar
sevgililer günü kutlu olsun herkesin..
biz herzmanki gibi yalnızız ama napalım 5 ay sonra hepsinin acısını çıkarcaz
sabah kontrole gittik bebişim 43 cm ve 2 kg olmuş..
ama dr canımızı sıktı öyle çok iyi bi bebek değil dedi nasıl yani ddim?
kilosu çok iyi değil dedi
sizinkiler kaç kilo ya pf

ne açıdan öle söyledi cnm fazla mı yani kilosu ondan mı yoksa az mu buldu dr ? benimkide aynı cnm 43 cm ve 2 kilo dr.normal dedi 31.haftada yani geçen haftada öle söyledi :44:

bende uyuyamıyorum artık geceleri... sağa yatıyommm sağ tarafım çürümüş gibi acıyooo bi süre sonra, sola yatıyommm aynııı..... nefes alamıyorum sanki geceleri sırf bu yüzden bile uyanıyorum...
dediğin gibi şimdiden alıştırıyorlar galibaaaa

maşallaaahhh

NASIL YANİ YAAAA?
2 kilo olmuş daha ne olcak ki canım 33. haftadasın zaten...
her hafta 300-400 gr alıcak bu saatten sonra
hazo... Hiç bozma moralini...

doktor saçmalamış bence cnm ya bak takip et şurdan daha önce de gönderdim bu linki bence çok iyi benim de 32+0 da 1929 çıkmıştı 33.hafta bebek gelişimi bebekteki değişiklikler hafta hafta gebelik çizelgesi bebek boy kilo tablosu hafta hafta gebelik ne salaklar ya ortalığı velveleye veriyolar hem de hiç bişey yokken

ne açıdan öle söyledi cnm fazla mı yani kilosu ondan mı yoksa az mu buldu dr ? benimkide aynı cnm 43 cm ve 2 kilo dr.normal dedi 31.haftada yani geçen haftada öle söyledi :44:

azmış öle dedi.
kilo alması için ne yapayım peki dedim..
3000-3500 arası doğar daha fazlasınada gerek yok zaten dedi
e o zaman niye öyle dion dimi..
pf

şuan şoktayım. ben cumartesi kontrole gittim. 31. haftadayım bende.oğlum 1750 gr ve 40 cm doktor çok çok sağlıklı herşeyide çok normal maşallah dedi. senin doktor şaşırmış bence :44:

üzme kendini daha vaktin var daha dikkatli beslen muz gercekten işe yarıyo hergün yemeye çalış

Yok canım yaa maşallah kilosu çok çok iyi bebeşinin, hem sağlıklı olsunda kilosu az olsun. Doktor abartmış bencee yok 4 kilo mu olacak normal kilosu takma kafana...ben 27+5 ken 1.250 civarındaydı kilosu

yok canım sıkma canını bence gayet iyi, benim cumartesi randevum vardı 30 hafta tam oğlum 1855 gr. dr.umuz maşallah çok iyi dedi,seninde haftana göre normal,hatta maşallah

neden öyle demişki bizede ctesi günü 1800 gr gayet normal herşey demişti..

32.hafta için bebek bilgileri
Bu haftanın sonunda bebeğinizin boyu yaklaşık 41 cm. ve ağırlığı 1780 (1300-2500) gram!

azmış öle dedi.
kilo alması için ne yapayım peki dedim..
3000-3500 arası doğar daha fazlasınada gerek yok zaten dedi
e o zaman niye öyle dion dimi..
pf

çok kızdım senin dr. aaaa herkesin ki normal derken seninki niye az buluyor ben şimdiden karnımı severken diyorum aman yavrum en fazla 3,500 gr. ol daha fazla olupta anneyi yorma diyorum sonra ben seni sütümle beslerim zaten normali de o 4 kilo yu geçerse zaten iri bebek olarak adlandırılıyor ve sezeryanla alıyorlarmış
ya sağlıklı olsunlarda gerisi boşş takma kafana

şuan şoktayım. ben cumartesi kontrole gittim. 31. haftadayım bende.oğlum 1750 gr ve 40 cm doktor çok çok sağlıklı herşeyide çok normal maşallah dedi. senin doktor şaşırmış bence :44:

NASIL YANİ YAAAA?
2 kilo olmuş daha ne olcak ki canım 33. haftadasın zaten...
her hafta 300-400 gr alıcak bu saatten sonra
hazo... Hiç bozma moralini...

yok canım sıkma canını bence gayet iyi, benim cumartesi randevum vardı 30 hafta tam oğlum 1855 gr. dr.umuz maşallah çok iyi dedi,seninde haftana göre normal,hatta maşallah

Yok canım yaa maşallah kilosu çok çok iyi bebeşinin, hem sağlıklı olsunda kilosu az olsun. Doktor abartmış bencee yok 4 kilo mu olacak normal kilosu takma kafana...ben 27+5 ken 1.250 civarındaydı kilosu
sağolun kızlar ya.
bide pat diye demez mi öyle çok iyi bir bebek değil diye.
bişey oldu sandım başımdan kaynar sular döküldü.
nasıl yani deyince kilosunu diyormuş meğer.
nette baktım 2kg diyo işte daha ne.
ne bekliyo ki bu adam benden
4-5 kilo bebek umuyo heralde.

bende en fazla 3700 olsun istiyom nasıl ayarlarızki normal doğum istiyom onun için öyle çok kilolu olsun istemiyom,çok zayıf olsunda istemiyom o zaman yıkarken falan korkarım bişey yapcam diye 3500-3700 arası ideal,sanki siparişle ya

neden öyle demişki bizede ctesi günü 1800 gr gayet normal herşey demişti..

32.hafta için bebek bilgileri
Bu haftanın sonunda bebeğinizin boyu yaklaşık 41 cm. ve ağırlığı 1780 (1300-2500) gram!

evet canım yeterki sağlıklı olsun bebişim.
drlar felaket tellallığını marifet sayıyorlar bence
hamileliğimin başında düşük tehlikesiyle hastaeye yattım kanamam vardı.
bitanesi gelip demezmi bu bebek gelişmiyo alıcaz diye.
hastaneden nasıl kaçtığımı bilemedim..
başka bi dra gittim saçmalamış o dedi.bıraksam gidecekti kuzucuğum alllah korudu:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…