merhaba bayanlar bende kadınlar kulubune yeni katıldım ve bu ilk mesajım :) suanda bana en yakın gelen konu bu oldu cunku bende 31+4 hamileyim. haftaya dr muayenem var. yaklasık 3 hafta once bebegim 970gr. idi, simdi ne kadar oldugunu cok merak ediyorum. aslında daha cok merak ettigim; benim plesantam asagıda idi dr'um onceki gidisimde onumuzdeki bir ay icinde yukarı cıktı cıktı cıkmazsa mecburen sezaryen olacak dedi. uzulerek soyluyorum ki aslında bi yandan icimden bi his yukarı cıksın istemiyo, cunku normal dogumdan cok korkuyorumbakalım gorucez. 3 hafta once totalde 10 kilo almıstım dr'um fazla bulmustu, cunku bir ayda 4 kilo almısım bu ay biraz daha dikkat etmeye calıstım ama ne kadar basarılı oldum bilemiyorum cunku istahım feci... butun annelerin (ve bilhassa nisan annelerinin:) bebeklerini saglıkla kucaklarına almaları temennisiyle....
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-51.html#post23119006
Göbüşümü paylaşasım geldi :)
günaydın kızlar
sevgililer günü kutlu olsun herkesin..
biz herzmanki gibi yalnızız ama napalım 5 ay sonra hepsinin acısını çıkarcaz
sabah kontrole gittik bebişim 43 cm ve 2 kg olmuş..
ama dr canımızı sıktı öyle çok iyi bi bebek değil dedi nasıl yani ddim?
kilosu çok iyi değil dedi
sizinkiler kaç kilo ya pf
bende uyuyamıyorum artık geceleri... sağa yatıyommm sağ tarafım çürümüş gibi acıyooo bi süre sonra, sola yatıyommm aynııı..... nefes alamıyorum sanki geceleri sırf bu yüzden bile uyanıyorum...günaydın güzel annelerben geceleri hiç uyuyamıyorum akşam11 de uyudum gece 3 de uyandım dahada uyku yok bizim kız şimdiden beni uykusuzluga alıştırıyo galiba gündüzde uyuyamıyorum gün boyu başım çok fena agrıyo
maşallaaahhhhttp://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-51.html#post23119006
Göbüşümü paylaşasım geldi :)
günaydın kızlar
günaydın kızlar
ne açıdan öle söyledi cnm fazla mı yani kilosu ondan mı yoksa az mu buldu dr ? benimkide aynı cnm 43 cm ve 2 kilo dr.normal dedi 31.haftada yani geçen haftada öle söyledi :44:
günaydın kızlar
günaydın kızlar
günaydın kızlar
günaydın kızlar
neden öyle demişki bizede ctesi günü 1800 gr gayet normal herşey demişti..günaydın kızlar
azmış öle dedi.
kilo alması için ne yapayım peki dedim..
3000-3500 arası doğar daha fazlasınada gerek yok zaten dedi
e o zaman niye öyle dion dimi..
pf
şuan şoktayım. ben cumartesi kontrole gittim. 31. haftadayım bende.oğlum 1750 gr ve 40 cm doktor çok çok sağlıklı herşeyide çok normal maşallah dedi. senin doktor şaşırmış bence :44:
doktor saçmalamış bence cnm ya bak takip et şurdan daha önce de gönderdim bu linki bence çok iyi benim de 32+0 da 1929 çıkmıştı 33.hafta bebek gelişimi bebekteki değişiklikler hafta hafta gebelik çizelgesi bebek boy kilo tablosu hafta hafta gebelik ne salaklar ya ortalığı velveleye veriyolar hem de hiç bişey yokken
NASIL YANİ YAAAA?
2 kilo olmuş daha ne olcak ki canım 33. haftadasın zaten...
her hafta 300-400 gr alıcak bu saatten sonra
hazo... Hiç bozma moralini...
yok canım sıkma canını bence gayet iyi, benim cumartesi randevum vardı 30 hafta tam oğlum 1855 gr. dr.umuz maşallah çok iyi dedi,seninde haftana göre normal,hatta maşallah
sağolun kızlar ya.Yok canım yaa maşallah kilosu çok çok iyi bebeşinin, hem sağlıklı olsunda kilosu az olsun. Doktor abartmış bencee yok 4 kilo mu olacak normal kilosu takma kafana...ben 27+5 ken 1.250 civarındaydı kilosu
çok kızdım senin dr.aaaa herkesin ki normal derken seninki niye az buluyor ben şimdiden karnımı severken diyorum aman yavrum en fazla 3,500 gr. ol daha fazla olupta anneyi yorma diyorum sonra ben seni sütümle beslerim zaten normali de o 4 kilo yu geçerse zaten iri bebek olarak adlandırılıyor ve sezeryanla alıyorlarmış
ya sağlıklı olsunlarda gerisi boşş takma kafana
neden öyle demişki bizede ctesi günü 1800 gr gayet normal herşey demişti..
32.hafta için bebek bilgileri
Bu haftanın sonunda bebeğinizin boyu yaklaşık 41 cm. ve ağırlığı 1780 (1300-2500) gram!
çok kızdım senin dr.aaaa herkesin ki normal derken seninki niye az buluyor ben şimdiden karnımı severken diyorum aman yavrum en fazla 3,500 gr. ol daha fazla olupta anneyi yorma diyorum sonra ben seni sütümle beslerim zaten normali de o 4 kilo yu geçerse zaten iri bebek olarak adlandırılıyor ve sezeryanla alıyorlarmış
ya sağlıklı olsunlarda gerisi boşş takma kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?