bende en fazla 3700 olsun istiyom nasıl ayarlarızki normal doğum istiyom onun için öyle çok kilolu olsun istemiyom,çok zayıf olsunda istemiyom o zaman yıkarken falan korkarım bişey yapcam diye 3500-3700 arası ideal,sanki siparişle ya
evet canım yeterki sağlıklı olsun bebişim.
drlar felaket tellallığını marifet sayıyorlar bence
hamileliğimin başında düşük tehlikesiyle hastaeye yattım kanamam vardı.
bitanesi gelip demezmi bu bebek gelişmiyo alıcaz diye.
hastaneden nasıl kaçtığımı bilemedim..
başka bi dra gittim saçmalamış o dedi.bıraksam gidecekti kuzucuğum alllah korudu:18:
evet canım yeterki sağlıklı olsun bebişim.
drlar felaket tellallığını marifet sayıyorlar bence
hamileliğimin başında düşük tehlikesiyle hastaeye yattım kanamam vardı.
bitanesi gelip demezmi bu bebek gelişmiyo alıcaz diye.
hastaneden nasıl kaçtığımı bilemedim..
başka bi dra gittim saçmalamış o dedi.bıraksam gidecekti kuzucuğum alllah korudu:18:
o dr.bunları haketmiş....minicik kuzummm iyiki kaçmışın cnm
sağolun kızlar ya.
bide pat diye demez mi öyle çok iyi bir bebek değil diye.
bişey oldu sandım başımdan kaynar sular döküldü.
nasıl yani deyince kilosunu diyormuş meğer.
nette baktım 2kg diyo işte daha ne.
ne bekliyo ki bu adam benden
4-5 kilo bebek umuyo heralde.
maşallah size...çatlağının olmaması da süper henüz bende de yok ama son aylarda tehlikeli diyorlar...
günaydınlarrrrrrr
sevgililer gününüzde kutlu olsun bayanlarrr
maşallah cnm
günaydın kızlarrrrrrrrrr
canım ya bu çamaşır meselesinde şöle bişey önercem,ben bu solan çamaşırların yıkanmadan önce tuzlu suda bekletildiğini biliyorum, ben hatta kotlarımı ilk aldığımda bekletirim,şimdide püf noktalarını okudum tuzlu su ve sirkeli suda bekletin yazıyo, denemek lazım
maşallah kuzucuğada annesinede,şimdilik bendede çatlak yok,sonrasını görcez bakem
canım benimde 80 di 90 oldu ammaaaaa daha ne kadar büyür bilmiyorum
maşşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
gün ağarınca boynum bükülür
dalarım uzaklara gönlüm sıkılır
sorma ne haldeyim
sorma kederdeyim
sorma yangınlardayım zaman zaman
sorma utanırım
sorma söyleyemem..
sorma nöbetlerdeyim başım duman
ah bu yangın beni öldürüyor yavaş yavaş
kor kor ateşler yanıyor içimde
aşkı beni kül ediyor...
sevgililer gününüz kutlu olsun,günaydınlarr kızlarr...
ben de oğlumda hasta ve ateşliyiz bugün
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
herkese benden çayy
günaydın kızlar
sevgililer günü kutlu olsun herkesin..
biz herzmanki gibi yalnızız ama napalım 5 ay sonra hepsinin acısını çıkarcaz
sabah kontrole gittik bebişim 43 cm ve 2 kg olmuş..
ama dr canımızı sıktı öyle çok iyi bi bebek değil dedi nasıl yani ddim?
kilosu çok iyi değil dedi
sizinkiler kaç kilo ya pf
sağolun kızlar ya.
bide pat diye demez mi öyle çok iyi bir bebek değil diye.
bişey oldu sandım başımdan kaynar sular döküldü.
nasıl yani deyince kilosunu diyormuş meğer.
nette baktım 2kg diyo işte daha ne.
ne bekliyo ki bu adam benden
4-5 kilo bebek umuyo heralde.
günaydın kızlar
sevgililer günü kutlu olsun herkesin..
biz herzmanki gibi yalnızız ama napalım 5 ay sonra hepsinin acısını çıkarcaz
sabah kontrole gittik bebişim 43 cm ve 2 kg olmuş..
ama dr canımızı sıktı öyle çok iyi bi bebek değil dedi nasıl yani ddim?
kilosu çok iyi değil dedi
sizinkiler kaç kilo ya pf
azmış öle dedi.
kilo alması için ne yapayım peki dedim..
3000-3500 arası doğar daha fazlasınada gerek yok zaten dedi
e o zaman niye öyle dion dimi..
pf
azmış öle dedi.
kilo alması için ne yapayım peki dedim..
3000-3500 arası doğar daha fazlasınada gerek yok zaten dedi
e o zaman niye öyle dion dimi..
pf
geçmiş olsun canım
yok bu havalarda hep beraber ıhlamur içelim ....
çok komik ya bu doktorları anlamıyorum kaç kilo olacakmış 32. haftada... Benimkide 30. haftada 1100 gr için iyi dedi
Takılma canım yaa ben takılmadım valla
Yaa ben anlamıyorum bu doktorları hamile kadına en son söylenecek şey bebeğinin sağlığıyla ilgili konulardır. Ne diye abartırlar anlamıyorum yaa hiç mi düşünmüyor bu kadın üzülür mü kafasına takar mı daha doğrusu bu söylenir mi söylenmez mi böyle doktorları varyaa........ ahhh ahhh neyse Allaha havale ediyorum.....
gülüm senin dr tam yolmalık...yazık sen zaten herşeyi takmaya meyillisin dr her gittiğinde sana bi malzeme verio ya bende deli oluom..
bak bebem...ben 31. haftada gittiğimde bebem 1570 gr dı...her gittiğimde dr gelişim eğrisi ni gösteren bi grafik verio..bizim kızımız normalin üstünde ama normale daha yakın bi garfikteydi yani...ne takıon yefrum...şimdide 33. haftadayım cmt dr a gidicez çok merak ediom 2 olmuşmudur die:)))) düşün yani...3000-3500 arası bi bebek bulmuşum daha ne istim tövbe tövbe....allah sağlık versin..biçimsiz herif yaaa
Tüh 4 kilo doğamayacak diye üzülseydin sen de.... Allahım sinir oluyorum böyle kafa karıştırmaya çalışan doktorlara
annelik ne zor şeyy,normalde olsa yataktan çıkmazdım bu halde ama oğlum hasta die bende dipçik gibi oluyorum..kendi derdimden vazgeçtimde çocuğu doktoramı götürsem acaba...evdeki ateşdüşürücüsü ve tylol soğukalınganlığı içi şurubu var bide burun spreyi,ama antibiyotik yok...offff araba kaynımda,çocuk ateşli,kanalizasyon çalışması var heryer çamur-soğuk,bende hastayım nası etcezzki aklım karıştı:26:
annelik ne zor şeyy,normalde olsa yataktan çıkmazdım bu halde ama oğlum hasta die bende dipçik gibi oluyorum..kendi derdimden vazgeçtimde çocuğu doktoramı götürsem acaba...evdeki ateşdüşürücüsü ve tylol soğukalınganlığı içi şurubu var bide burun spreyi,ama antibiyotik yok...offff araba kaynımda,çocuk ateşli,kanalizasyon çalışması var heryer çamur-soğuk,bende hastayım nası etcezzki aklım karıştı:26:
ya kıslar siz de de oluyo mu kalça ağrısı bugün sabah uyandıktan sonra sağıma yatıp uyumuşum bi kalktım ki kemiğim sızlıyo hala da geçmedi ya zor yürüyom tam kenarındaki kemik magnezyumdan önce arkadaki kemikti şimdi yandaki
ya kıslar siz de de oluyo mu kalça ağrısı bugün sabah uyandıktan sonra sağıma yatıp uyumuşum bi kalktım ki kemiğim sızlıyo hala da geçmedi ya zor yürüyom tam kenarındaki kemik magnezyumdan önce arkadaki kemikti şimdi yandaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?