2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

hee di mi benimde bi sorun çıkmazsa normal olacağı için ne kadar kilolu olursa doğum güçleşir diye düşünüyorum o yüzden yafruma şimdiden söylüyom
umarım bizi dinler valla eşimle ben 4 er kilo doğmuşuz genetik olacağı için korkuyorum

o dr. bunları haketmiş....minicik kuzummm iyiki kaçmışın cnm

ayyy ne salakmış yaaa

neresi kötüymüş anlamadım? 2 kg gayet iyi.hatta ortalamanın üzerinde.
bu doktorların dedikleri de birbirini tutmuyor bir türlü...

gün ağarınca boynum bükülür
dalarım uzaklara gönlüm sıkılır
sorma ne haldeyim
sorma kederdeyim
sorma yangınlardayım zaman zaman
sorma utanırım
sorma söyleyemem..
sorma nöbetlerdeyim başım duman
ah bu yangın beni öldürüyor yavaş yavaş
kor kor ateşler yanıyor içimde
aşkı beni kül ediyor...

sevgililer gününüz kutlu olsun,günaydınlarr kızlarr...
ben de oğlumda hasta ve ateşliyiz bugün

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

maşallah size...çatlağının olmaması da süper henüz bende de yok ama son aylarda tehlikeli diyorlar...

günaydınlarrrrrrr
sevgililer gününüzde kutlu olsun bayanlarrr

maşallah cnm

maşşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

herkese benden çayy

geçmiş olsun canım
yok bu havalarda hep beraber ıhlamur içelim ....

çok komik ya bu doktorları anlamıyorum kaç kilo olacakmış 32. haftada... Benimkide 30. haftada 1100 gr için iyi dedi
Takılma canım yaa ben takılmadım valla

Yaa ben anlamıyorum bu doktorları hamile kadına en son söylenecek şey bebeğinin sağlığıyla ilgili konulardır. Ne diye abartırlar anlamıyorum yaa hiç mi düşünmüyor bu kadın üzülür mü kafasına takar mı daha doğrusu bu söylenir mi söylenmez mi böyle doktorları varyaa........ ahhh ahhh neyse Allaha havale ediyorum.....

azmış öle dedi.
kilo alması için ne yapayım peki dedim..
3000-3500 arası doğar daha fazlasınada gerek yok zaten dedi
e o zaman niye öyle dion dimi..
pf

gülüm senin dr tam yolmalık...yazık sen zaten herşeyi takmaya meyillisin dr her gittiğinde sana bi malzeme verio ya bende deli oluom..
bak bebem...ben 31. haftada gittiğimde bebem 1570 gr dı...her gittiğimde dr gelişim eğrisi ni gösteren bi grafik verio..bizim kızımız normalin üstünde ama normale daha yakın bi garfikteydi yani...ne takıon yefrum...şimdide 33. haftadayım cmt dr a gidicez çok merak ediom 2 olmuşmudur die:)))) düşün yani...3000-3500 arası bi bebek bulmuşum daha ne istim tövbe tövbe....allah sağlık versin..biçimsiz herif yaaa

azmış öle dedi.
kilo alması için ne yapayım peki dedim..
3000-3500 arası doğar daha fazlasınada gerek yok zaten dedi
e o zaman niye öyle dion dimi..
pf

Tüh 4 kilo doğamayacak diye üzülseydin sen de.... Allahım sinir oluyorum böyle kafa karıştırmaya çalışan doktorlara

geçmiş olsun canım
yok bu havalarda hep beraber ıhlamur içelim ....

annelik ne zor şeyy,normalde olsa yataktan çıkmazdım bu halde ama oğlum hasta die bende dipçik gibi oluyorum..kendi derdimden vazgeçtimde çocuğu doktoramı götürsem acaba...evdeki ateşdüşürücüsü ve tylol soğukalınganlığı içi şurubu var bide burun spreyi,ama antibiyotik yok...offff araba kaynımda,çocuk ateşli,kanalizasyon çalışması var heryer çamur-soğuk,bende hastayım nası etcezzki aklım karıştı:26:

çok komik ya bu doktorları anlamıyorum kaç kilo olacakmış 32. haftada... Benimkide 30. haftada 1100 gr için iyi dedi
Takılma canım yaa ben takılmadım valla

Tüh 4 kilo doğamayacak diye üzülseydin sen de.... Allahım sinir oluyorum böyle kafa karıştırmaya çalışan doktorlara

özeldeki dr çok iyiydi ama işte bırakmak zorunda kaldık..
devlettekide her seferinde yeni inciler döküyo
galiba psikolojik sorunları var adam benden çıkarıyo hırsını
iyiki varsınız kızlar sizde olmasanız bunalıma giricem walla
3500 filan doğar daha ne istion demem mi bide sanki bn dedim iyi değil diye

geçmiş olsun cnm

geçmiş olsun canım

ya kıslar siz de de oluyo mu kalça ağrısı bugün sabah uyandıktan sonra sağıma yatıp uyumuşum bi kalktım ki kemiğim sızlıyo hala da geçmedi ya zor yürüyom tam kenarındaki kemik magnezyumdan önce arkadaki kemikti şimdi yandaki

tühhh (
eşini veya kaynını arasana canım beraben gidin doktora...
Ateş biliyosun tehlikeli bişey ((
Bence hiç oyalanma canım... ((

cnmm geçmiş olsun çok zor sana tavsiyem 1lt suya 1 yeşil elma 1 çubuk tarçın 20-25 karanfil sonra balla tatlandırıp iç çok iyi geliyo oktay ustadan

bende de oluyo canım, uzun süre hep o tarafın üzerinde yattığımız için airıyo die yorumluyorum ben hep:26:

ben 17. haftada kalça ağrısıyla başladım magnezyum +osteocare die bi kemik güçlendirici hap kullanmaya..
31. haftada dr magnezyumu bıraktırdı yiter içtiğin die:) osteocare kullanıorum bi tek.
ama çok şükür henüz bi ağrı vs. olmadı...
o kalça ağrısı çok fena bişi ama yürüyemiodum ben...bacağımı sürüyodum resmen..
ama sanırım artık 35 itibaren falan magnezyumuda bıraktıryo dr lar...doğum sancısını hissetmeyi engelliomuş magnezyum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…