2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
olmaz mı canım ya 5.aydan beri var bende o zamandan beri magnezyum içiyorum.

geçmiş olsun canım.kaynını ara bence getirsin arabayı

doğum sancısını mı engelliyo kötüymüş yaa o bahsettiğin ağrıyı ben de yaşadım magnezyumla dindi de bu da ayrı ya ne tarafa yatsam kemik kırıldı sanıyrm o kaar kötü yani bu da bu haftanın trendi her hafta yeni ağrıyla uyanıyos

ben arabayı aşkımla dahi paylaşamıyom ya gözüm yolda kalıyo servise versem saat sayıyom pazarlık ediyos adamlarla çabuk vereceksin sıkıştır die söyle getirsin ya kaynın da halla halla çocuk hasta şurda
araba yokken elim kolum bağlanıyo sanki

aynen benim arabam kullanmasamda kapının önünde duracak sinir oluyorum arabayı biri alınca

herkese günaydıııın...
bugün mutlu neşeli uyandm çünkü kızım ilk defa göbek deliğimin tam 4 parmak üstünde hareket etti
daha hç o deliği çıkmamıştı yavrum geziniyodu aşağıda yukarı çıkmış mıdır sizce biraz??

canm maşallah çok güzel br göbek
ben de çektm dün ama foruma atamadm uyumlu değilmş
face'e atarm birazdan..

geçmiş olsun cnm

geçmiş olsun canım

tühhh (
eşini veya kaynını arasana canım beraben gidin doktora...
Ateş biliyosun tehlikeli bişey ((
Bence hiç oyalanma canım... ((

cnmm geçmiş olsun çok zor sana tavsiyem 1lt suya 1 yeşil elma 1 çubuk tarçın 20-25 karanfil sonra balla tatlandırıp iç çok iyi geliyo oktay ustadan

olmaz mı canım ya 5.aydan beri var bende o zamandan beri magnezyum içiyorum.

geçmiş olsun canım.kaynını ara bence getirsin arabayı

hepiniz sağolun kızlar,eşimde kaynımda eve 35 km uzakta çalışıo
k.pederim taksi getircekmiş bakalım:2:yaa az önce kahvaltı yaptırdım yediğiyle çıkardığı bir oldu...
şurup verme dio k.v doktor ateşini fln ölçsün dio..az sonra çıkıcaz kızlar hadi ii bakın kendinize
bu arada kumsalcım tarifi aldım çok teşekkürler

hadi canım hayırlı haberlerle gel bakalım...

kızlar :)

Yemekten geldik şimdi.
Sevililer günü sebebi ile IK'mız.
Canlı müzik organizasyonu yapmış. Yemekhanede canlı müzik vardı :)
Gitar & Keman.

Geçen sene de Gitarla ofisleri dolaşıp istek şarkı çalmışlardı.
Ve Kalpli çikolata dağıtmışlardı :)

Bakalım şimdi sabırsızlıkla çikolatayı beklemekteyim...

hadi hayırlısı cnm inşallah bi an önce rahatlar kuzun

canım dr dedigi çok mantıklı degil 2 300 gr dogum yaptı benim teyzemin kızı şükür çocugun hiçbir sağlık sorunuda yok yani senin bebegin kesinlikle normal internete özel doğum diye gir orda kemal hükmendiye bir doktor var istedigin soruyu sor dr cevap yazıyor üyelik falanda yok sor kafanda soru işareti kalmasın canım

canım ben hacı şakir in granül sabun tozunu aldım ,yumuşatıcı kullanmadım,çok kokmuyolar ama fresh bi temizlik kokusu var,zaten küçücük bebeğin de yumuşatıcı koklamasını doğru bulmuyorum ben pek,bazen bizi bile rahatsız ediyo kokusu,hatta ilk postayı yıkadım dün akşam,30 derecede hassasda yıkadım ,hiç sabun kalıntısı falan kalmadı bende,makina dolmadığı için bir buçuk çorba kaşığı koydum ben,fazlası belki kalıntı bırakır diye.Bir de renklilerle beyaz-krem tonlarında olanları ayrı ayrı yıkıcam,burda bi arkadaş demişti koyu renkler renk verir diye sanırım,doğruymuş,dün akşamkilerin genelde rengi pastel tonlardı bir tane LCW den aldığım kırmızı şapkalı ve kenarları kırmızı biyeli olan bi çıt çıtlı body vardı,şapka kırmızı olunca içime kurt düştü,dur dedim ben bi sıcak suda sabunla elimde yıkayayım boya vercek mi?Sıkınca kırmızı su aktı,iyi ki onu makinaya atmamışım diyorum,çok koyu renkliler varsa onlara da dikkat et.

KK BAYANSU
canım çok geçmiş olsun.....

bi yemeğe gittim geldim belim koptu yaaa, 2 gündür çok belim ağrıyo, zor yürüyorum,ağlamak istiyorum yaaa, daha izne çıkmama 6-7 hafta var

Nasılsınız bakalım. Ben çalışmaya çalışıyorum. şu birikmiş işleri bir bitirsem rahatlayacağım. Bebiş acayip baskı yaptı dün gece daha net hissettim. Oflaya puflaya 40 kere uyanarak sabahı ettim. Bir de sabah belim omzum her biryerim ağrıyordu. Artık başladı ağrılarımız. Sağolsun miniğim bu zamana kadar hiçbir zorluk çıkarmadı 2 ay da idare edeceğiz artık. Ya kızlar sizdede oluyor mu. son bir kaç haftadır rüyada gibiyim zaman öyle bir geçiyor ku birşey anlamıyorum. Doğuma yaklaşıyoruz şaka maka...

dr bana magnezyumu 31. haftamda verdi 1 aylık, içiyom ama beenim kramplarıma çok ii geldi çok şükür

wooww supermıss...
bizde tık yoookk

geceleri artık benide çok zorluyo canım... her yerim ağrıyoo, yatamıyom, dönemiyom, nefes alamıyooommmmmmm.... içimdeki bebeği resmen hissediyorum dönerken falan... çok şükür rabbime yine, az daha dayanıcazz

KK BAYANSU
canım çok geçmiş olsun.....

bi yemeğe gittim geldim belim koptu yaaa, 2 gündür çok belim ağrıyo, zor yürüyorum,ağlamak istiyorum yaaa, daha izne çıkmama 6-7 hafta var
32. haftada çıkmak mantıklıymış izne....
göbem resmen yerçekimine meydan okumaya çalışyo....
göbeğimi saran bağlar dokular acıo gariiiiiiiiiiiiiiii

banada zmn çok çabuk geçiodu ama 30 lu haftalar hiç geçmemeye başladı

dr bana magnezyumu 31. haftamda verdi 1 aylık, içiyom ama beenim kramplarıma çok ii geldi çok şükür

wooww supermıss...
bizde tık yoookk

evet cnm bencede ağrılara kramplara çok ii gelio..
bende diğer anne topiklerinde okumuştum...birbirlerine sorulardı bana dr henüz bıraktırmadı bana bıraktırdı falan die...
35 den 36 dan sonra falan bıraktıryolar sanırsam..belkide daha geç...belkide hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…