olmaz mı canım ya 5.aydan beri var bende o zamandan beri magnezyum içiyorum.ya kıslar siz de de oluyo mu kalça ağrısı bugün sabah uyandıktan sonra sağıma yatıp uyumuşum bi kalktım ki kemiğim sızlıyo hala da geçmedi ya zor yürüyom tam kenarındaki kemik magnezyumdan önce arkadaki kemikti şimdi yandaki
annelik ne zor şeyy,normalde olsa yataktan çıkmazdım bu halde ama oğlum hasta die bende dipçik gibi oluyorum..kendi derdimden vazgeçtimde çocuğu doktoramı götürsem acaba...evdeki ateşdüşürücüsü ve tylol soğukalınganlığı içi şurubu var bide burun spreyi,ama antibiyotik yok...offff araba kaynımda,çocuk ateşli,kanalizasyon çalışması var heryer çamur-soğuk,bende hastayım nası etcezzki aklım karıştı:26:
ben 17. haftada kalça ağrısıyla başladım magnezyum +osteocare die bi kemik güçlendirici hap kullanmaya..
31. haftada dr magnezyumu bıraktırdı yiter içtiğin die:) osteocare kullanıorum bi tek.
ama çok şükür henüz bi ağrı vs. olmadı...
o kalça ağrısı çok fena bişi ama yürüyemiodum ben...bacağımı sürüyodum resmen..
ama sanırım artık 35 itibaren falan magnezyumuda bıraktıryo dr lar...doğum sancısını hissetmeyi engelliomuş magnezyum..
annelik ne zor şeyy,normalde olsa yataktan çıkmazdım bu halde ama oğlum hasta die bende dipçik gibi oluyorum..kendi derdimden vazgeçtimde çocuğu doktoramı götürsem acaba...evdeki ateşdüşürücüsü ve tylol soğukalınganlığı içi şurubu var bide burun spreyi,ama antibiyotik yok...offff araba kaynımda,çocuk ateşli,kanalizasyon çalışması var heryer çamur-soğuk,bende hastayım nası etcezzki aklım karıştı:26:
ben arabayı aşkımla dahi paylaşamıyom ya gözüm yolda kalıyo servise versem saat sayıyom pazarlık ediyos adamlarla çabuk vereceksin sıkıştır die söyle getirsin ya kaynın da halla halla çocuk hasta şurda
araba yokken elim kolum bağlanıyo sanki
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-51.html#post23119006
Göbüşümü paylaşasım geldi :)
geçmiş olsun cnm
geçmiş olsun canım
tühhh(
eşini veya kaynını arasana canım beraben gidin doktora...
Ateş biliyosun tehlikeli bişey((
Bence hiç oyalanma canım...((
cnmm geçmiş olsun çok zor sana tavsiyem 1lt suya 1 yeşil elma 1 çubuk tarçın 20-25 karanfil sonra balla tatlandırıp iç çok iyi geliyo oktay ustadan
olmaz mı canım ya 5.aydan beri var bende o zamandan beri magnezyum içiyorum.
geçmiş olsun canım.kaynını ara bence getirsin arabayı
ben arabayı aşkımla dahi paylaşamıyom ya gözüm yolda kalıyo servise versem saat sayıyom pazarlık ediyos adamlarla çabuk vereceksin sıkıştır die söyle getirsin ya kaynın da halla halla çocuk hasta şurda
araba yokken elim kolum bağlanıyo sanki
hepiniz sağolun kızlar,eşimde kaynımda eve 35 km uzakta çalışıo
k.pederim taksi getircekmiş bakalım:2:yaa az önce kahvaltı yaptırdım yediğiyle çıkardığı bir oldu...
şurup verme dio k.v doktor ateşini fln ölçsün dio..az sonra çıkıcaz kızlar hadi ii bakın kendinize
bu arada kumsalcım tarifi aldım çok teşekkürler
hepiniz sağolun kızlar,eşimde kaynımda eve 35 km uzakta çalışıo
k.pederim taksi getircekmiş bakalım:2:yaa az önce kahvaltı yaptırdım yediğiyle çıkardığı bir oldu...
şurup verme dio k.v doktor ateşini fln ölçsün dio..az sonra çıkıcaz kızlar hadi ii bakın kendinize
bu arada kumsalcım tarifi aldım çok teşekkürler
günaydın kızlar
sevgililer günü kutlu olsun herkesin..
biz herzmanki gibi yalnızız ama napalım 5 ay sonra hepsinin acısını çıkarcaz
sabah kontrole gittik bebişim 43 cm ve 2 kg olmuş..
ama dr canımızı sıktı öyle çok iyi bi bebek değil dedi nasıl yani ddim?
kilosu çok iyi değil dedi
sizinkiler kaç kilo ya pf
bnm hareketler hep yan tarafta bu cocuk cok rahatına düskün olece yatıyo yan sekilde ne asagıda ne yukarıda ... su deterjan isini sordum cevap alamadım ne alayım bebegin kıyafetlerini yıkamak için yarın kont gidicem gitmişken alyım
ben 17. haftada kalça ağrısıyla başladım magnezyum +osteocare die bi kemik güçlendirici hap kullanmaya..
31. haftada dr magnezyumu bıraktırdı yiter içtiğin die:) osteocare kullanıorum bi tek.
ama çok şükür henüz bi ağrı vs. olmadı...
o kalça ağrısı çok fena bişi ama yürüyemiodum ben...bacağımı sürüyodum resmen..
ama sanırım artık 35 itibaren falan magnezyumuda bıraktıryo dr lar...doğum sancısını hissetmeyi engelliomuş magnezyum..
wooww supermıss...kızlar :)
Yemekten geldik şimdi.
Sevililer günü sebebi ile IK'mız.
Canlı müzik organizasyonu yapmış. Yemekhanede canlı müzik vardı :)
Gitar & Keman.
Geçen sene de Gitarla ofisleri dolaşıp istek şarkı çalmışlardı.
Ve Kalpli çikolata dağıtmışlardı :)
Bakalım şimdi sabırsızlıkla çikolatayı beklemekteyim...
geceleri artık benide çok zorluyo canım... her yerim ağrıyoo, yatamıyom, dönemiyom, nefes alamıyooommmmmmm.... içimdeki bebeği resmen hissediyorum dönerken falan... çok şükür rabbime yine, az daha dayanıcazzNasılsınız bakalım. Ben çalışmaya çalışıyorum. şu birikmiş işleri bir bitirsem rahatlayacağım. Bebiş acayip baskı yaptı dün gece daha net hissettim. Oflaya puflaya 40 kere uyanarak sabahı ettim. Bir de sabah belim omzum her biryerim ağrıyordu. Artık başladı ağrılarımız. Sağolsun miniğim bu zamana kadar hiçbir zorluk çıkarmadı 2 ay da idare edeceğiz artık. Ya kızlar sizdede oluyor mu. son bir kaç haftadır rüyada gibiyim zaman öyle bir geçiyor ku birşey anlamıyorum. Doğuma yaklaşıyoruz şaka maka...
32. haftada çıkmak mantıklıymış izne....KK BAYANSU
canım çok geçmiş olsun.....
bi yemeğe gittim geldim belim koptu yaaa, 2 gündür çok belim ağrıyo, zor yürüyorum,ağlamak istiyorum yaaa, daha izne çıkmama 6-7 hafta var
Nasılsınız bakalım. Ben çalışmaya çalışıyorum. şu birikmiş işleri bir bitirsem rahatlayacağım. Bebiş acayip baskı yaptı dün gece daha net hissettim. Oflaya puflaya 40 kere uyanarak sabahı ettim. Bir de sabah belim omzum her biryerim ağrıyordu. Artık başladı ağrılarımız. Sağolsun miniğim bu zamana kadar hiçbir zorluk çıkarmadı 2 ay da idare edeceğiz artık. Ya kızlar sizdede oluyor mu. son bir kaç haftadır rüyada gibiyim zaman öyle bir geçiyor ku birşey anlamıyorum. Doğuma yaklaşıyoruz şaka maka...
dr bana magnezyumu 31. haftamda verdi 1 aylık, içiyomama beenim kramplarıma çok ii geldi çok şükür
wooww supermıss...
bizde tık yoookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?