2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ayy seninle daha önce konuşmuştuk.yolun çok uzunmuş demiştim o zaman da.benim de aynı 6 saat ders.benim 8km.yormuyor ama ders ve nöbet yoruyor.bir an önce kurtulsak keşke su nöbet işinden yaw.2 ay sonra rapor alsam da tutmasam diyorum.dün nöbetçiydim geldikten sonra saatlerce yattım çok yorulmuşum.bu arada cumartesi gidiyorum ikili este.çok heyecanlıyım.doktorum dedi valla ben aç gitcem.[/QUOTE]

benimde doğum öncesinden 2 hafta kalıyor onu belki çalışırımda sene sonunu raporla kapatmayı düşünüyorum inş herşey yolunda giderse... bende 16 km gidiyorum yol yormuyor aslında ama çok dinçde değilim açıkçası okuldan gelince uyumadan kendime gelemiyorum..bakalım ilerleyen günler nasıl olcak.. nöbetimde perşembe bakalım onu da bi tadayım o gün eve nasıl dönerim bilmem

slm kızlar inananın en az 10 sayfanızı okumuşumdur gecensene buzamanlar bende sizler gibi eycan içerisindeydim kalp atışları mış kesymiş oluşmalarıymış ilk tekmesi cinsiyeti nede güzel geldi gecti o günler şimdi ise kucagımda bebişim ve halal cok güzel geciyo günlerimiz size tavsiyem hamileliginizin degerini bilin bol bol dinlenin uyuyun snr hasret kalacaksınız rabbim hayırlısıyla ve saglıkla bebişlerinizi kucagınıza almak nasip etsin inşl.

ayy seninle daha önce konuşmuştuk.yolun çok uzunmuş demiştim o zaman da.benim de aynı 6 saat ders.benim 8km.yormuyor ama ders ve nöbet yoruyor.bir an önce kurtulsak keşke su nöbet işinden yaw.2 ay sonra rapor alsam da tutmasam diyorum.dün nöbetçiydim geldikten sonra saatlerce yattım çok yorulmuşum.bu arada cumartesi gidiyorum ikili este.çok heyecanlıyım.doktorum dedi valla ben aç gitcem.[/QUOTE]

evet canım konuşmuştuk ilk zamanlar şimdi çok büyüdük ya:) ben de kendime gelemedim hala tatil ertesi çalışmaya alışırız belki bilemiyorum :44: Senin kan tahlilinde aç olarak bakılması gerek tetkikler vardır belki doktorun öyle istemiştir, sonuçta 2'li test her yerde aynıdır herhalde :) Heyecanını paylaşıyorum, hayırlı haberlerini bekliyorum..

selam kızlar nasılsınız bakalım
ben ortada kaldım yaaa 1 mayıs olabilir doğum tarihi ama nisan da olabilir sonuç ortada kalan bi anne
neyse anne olayım da önemli değil

çok güzel ya maşallah..inşallah sonucundada hayırlı haberler alırsın..
ben bebeğimi görmeyeli 31 gün oldu(24 ünde randevumuz...

selam kızlar nasılsınız bakalım
ben ortada kaldım yaaa 1 mayıs olabilir doğum tarihi ama nisan da olabilir sonuç ortada kalan bi anne
neyse anne olayım da önemli değil

üsülme mfalcon...biz seni bağrımıza basarız..zaten artık yeni nesil hızlı..bence nisan başaındakiler mart sonu pırtlıcak, mayıs başındakilerde nisan sonunda..sende bizdensin

üsülme mfalcon...biz seni bağrımıza basarız..zaten artık yeni nesil hızlı..bence nisan başaındakiler mart sonu pırtlıcak, mayıs başındakilerde nisan sonunda..sende bizdensin

teşekkürler canııım :87: bebişler sağlıklı olsun da ha nisan ha mayıs farketmez bence

günaydınlarrrrrr

bend
n o cinsiyet için idrar testini yapmayı yine unuttum ya ama aklımda kalmış rüyamda gördüm, koca bi kova idrar yapıodum, kırmızı kırmızı pıtpıtlanıodu diodum taam kız olcak...sonra ateş basmasına bakcaktım kitaptan onuda unuttum...eve gittim 7:30 zaten bi çorba yaptım onu yedik..sonrada barbun fasülye yaptım onuda bu akşama...bu akşam not aldım ama bakcam..

bide bebek günlüğüne baktım ama.nezih kırtasiyelerinde var ist. da olanlar için...almadım cmt kadıköydeki nezihden bakıcam orda daha çok çeşit vardır..

son olarakda biraz önce hürriyetin sağlık sayfasında okudum günde iki tane taze incir 1 bardak süte eşitmiş kalsiyum açısından..kabızlığa da birebirmiş..ben her gün olmasada yiyodum yinede haftada 2-3 tane, çok sevindim walla kalsiyum olayını okuyunca

bide dün akşam nihayet 3 ayımız biterkende olsa ilk defa süt içtim darısı içemeyenlerin başına

GÜNAYDIINNNNNLAR HERKESE KEYİFLİ BULANTISIZ AĞRISIZ BİR GÜN DİLİYORUM

bebek günlüğünü ben dün e bebekten aldım indirimden 1 kuruşa sadece kargo parası vardı 7lira

evet incir çok faydalı kalsiyum acısından birde asma yaprağında çok kalsiyum var birde üzerine yoğurt döktümü ohh bamya barbunya pekmez bunlarda da kalsiyum oranu yüksek.. bende hiç süt içemediğim için araştırmıştım arada bilinçli olarak tüketiyorum sözde

amin cnaım inşallah o günleride görürüz normalde bile içmeye çalışırken içim kalkardı şimdi hiç içemiyorum

cınsıyet testı nasıl bişey banada anlatırmısınız?

canım hangisini aldın link atarmısın

günaydın kızlar..
çok yoğun bir iş dönemindeyim çok korkuyorum kendime dikkat etmeye çalışıyorum ama stres yorgunluk çok fazla.akşamları eve gitmem 8.30-9 oluyor.ben yılbaşından sonra çalışmayı düşünmüyorum açıkcası.yolum çok uzun.kendi arabamızla gelsekde trafikden çıkamıyoruzki.çok fazla yormayayım kendimi diyorum. rabbim o günleri gösterirse inşallah son kez kendi başıma evde dinleneyim sonra yalnız kalamam nasıl olsa demi :)

gunaydınnnn,
bende aldım dun aynı siteden birazdan elime ulaşır inşallah iyi birşeydir şu linkten bakabilirsiniz ;
http://www.e-kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/hatira_ve_gunluk/diger/anne_adayinin_gunlugu_1/XYZ-916301

ya onu bende gördüm 1 kuruş olunca inanamadım gelince duygularını paylaşırmısn cnm

canım hangisini aldın link atarmısın

ben bunu aldım canım ve hala 1 kuruş stok durumlarına bakmadım ama

http://www.e-kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/hatira_ve_gunluk/diger/anne_adayinin_gunlugu_1/XYZ-916301

e-kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/hatira_ve_gunluk/diger/anne_adayinin_gunlugu_1/XYZ-916301

linklere izin vermiyo.... bide başına ww koymadan denedim ama bakalım olacak mı

son olarak ikiye bölerek yapıştırmayı deniyorun..

w.e-kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/
hatira_ve_gunluk/diger/anne_adayinin_gunlugu_1/XYZ-916301

başı e-bebek diye başlıyor devamı aynen linkin... neden değiştiriyor anlamadım

Son düzenleme:
cınsıyet testı nasıl bişey banada anlatırmısınız?

canım daha deneyenimiz olmadı aramızda ama geçen bi arkadaş yazmıştı, cam bi bardağa akşamdan idrarını yapıomuşsun, sbh bakıyomuşsun kırmızı noktacıklar olursa kız, beyaz bi tortu olursa idrarda erkek miş..:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…