Merhaba guncekız ben de 2. dönem başlamamayı düşünüyorum, bir haftam kalıyor doğum izni öncesince onu çalışırım sonra ayrılırım diye düşünüyorum, çünkü 40 km araba kullanıyorum hergün karnım burnumda zor olur diye düşünüyorum, doğum sonrasında 3 hafta kalıyor onu da rapor falan idare ederim diyorum. Ne diye yoralım kendimizi bacım, dinlenmekte önemli, şu halimle bile 6 ders ve nöbet bitirdi beni o zamanlar hiç katlanılmaz herhalde.
Bu arada ikili test için aç karınla gideceğinizi söylemişsiniz arkadaşlar benim doktorum aç tok farketmez dedi randevuyu saat 16:00 ya verdi hatta, bundan sonra aç karınla yapılacak tek testin 6. aydaki şeker yüklemesi olacağını söyledi, 2'li, 3'lü, 4'lü testlerde aç gidilmesi gibi bir gereklilik yokmuş. Sevgiler..
merhaba arkadaşlar bende bugun doktora gittim ikili test için bebeğim kocaman olmuş eli ayağı mucize resmen hareket ediyor zıplıyor aşağı yukarı parmağını emiyor eşimle çok şaşırdık ve sevindik :) Allah hepinize nasip eder inş. şimdi bir sonraki randevu 1 ay sonra ama ben sabredemem sanırım 2 hafta sonra yine giderim..
akşam girenler genelde geçmişi okuyor sanırım ben gibi..
selam kızlar nasılsınız bakalım
ben ortada kaldım yaaa1 mayıs olabilir doğum tarihi ama nisan da olabilir sonuç ortada kalan bi anne
neyse anne olayım da önemli değil
üsülme mfalcon...biz seni bağrımıza basarız..zaten artık yeni nesil hızlı..bence nisan başaındakiler mart sonu pırtlıcak, mayıs başındakilerde nisan sonunda..sende bizdensin
günaydınlarrrrrr
bend
n o cinsiyet için idrar testini yapmayı yine unuttum ya ama aklımda kalmış rüyamda gördüm, koca bi kova idrar yapıodum, kırmızı kırmızı pıtpıtlanıodu diodum taam kız olcak...sonra ateş basmasına bakcaktım kitaptan onuda unuttum...eve gittim 7:30 zaten bi çorba yaptım onu yedik..sonrada barbun fasülye yaptım onuda bu akşama...bu akşam not aldım ama bakcam..
bide bebek günlüğüne baktım ama.nezih kırtasiyelerinde var ist. da olanlar için...almadım cmt kadıköydeki nezihden bakıcam orda daha çok çeşit vardır..
son olarakda biraz önce hürriyetin sağlık sayfasında okudum günde iki tane taze incir 1 bardak süte eşitmiş kalsiyum açısından..kabızlığa da birebirmiş..ben her gün olmasada yiyodum yinede haftada 2-3 tane, çok sevindim walla kalsiyum olayını okuyunca
bide dün akşam nihayet 3 ayımız biterkende olsa ilk defa süt içtimdarısı içemeyenlerin başına
günaydınlarrrrrr
bend
n o cinsiyet için idrar testini yapmayı yine unuttum ya ama aklımda kalmış rüyamda gördüm, koca bi kova idrar yapıodum, kırmızı kırmızı pıtpıtlanıodu diodum taam kız olcak...sonra ateş basmasına bakcaktım kitaptan onuda unuttum...eve gittim 7:30 zaten bi çorba yaptım onu yedik..sonrada barbun fasülye yaptım onuda bu akşama...bu akşam not aldım ama bakcam..
bide bebek günlüğüne baktım ama.nezih kırtasiyelerinde var ist. da olanlar için...almadım cmt kadıköydeki nezihden bakıcam orda daha çok çeşit vardır..
son olarakda biraz önce hürriyetin sağlık sayfasında okudum günde iki tane taze incir 1 bardak süte eşitmiş kalsiyum açısından..kabızlığa da birebirmiş..ben her gün olmasada yiyodum yinede haftada 2-3 tane, çok sevindim walla kalsiyum olayını okuyunca
bide dün akşam nihayet 3 ayımız biterkende olsa ilk defa süt içtimdarısı içemeyenlerin başına
GÜNAYDIINNNNNLAR HERKESE KEYİFLİ BULANTISIZ AĞRISIZ BİR GÜN DİLİYORUM
bebek günlüğünü ben dün e bebekten aldım indirimden1 kuruşa sadece kargo parası vardı 7lira
evet incir çok faydalı kalsiyum acısından birde asma yaprağında çok kalsiyum var birde üzerine yoğurt döktümü ohh bamya barbunya pekmez bunlarda da kalsiyum oranu yüksek.. bende hiç süt içemediğim için araştırmıştım arada bilinçli olarak tüketiyorum sözde
amin cnaım inşallah o günleride görürüz normalde bile içmeye çalışırken içim kalkardı şimdi hiç içemiyorum
bebek günlüğünü ben dün e bebekten aldım indirimden1 kuruşa sadece kargo parası vardı 7lira
evet incir çok faydalı kalsiyum acısından birde asma yaprağında çok kalsiyum var birde üzerine yoğurt döktümü ohh bamya barbunya pekmez bunlarda da kalsiyum oranu yüksek.. bende hiç süt içemediğim için araştırmıştım arada bilinçli olarak tüketiyorum sözde
amin cnaım inşallah o günleride görürüz normalde bile içmeye çalışırken içim kalkardı şimdi hiç içemiyorum
canım hangisini aldın link atarmısın
cınsıyet testı nasıl bişey banada anlatırmısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?