2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar 5 kg.lık yağ tenekeswini kaldırdım bişey olmuşmudur korkuyorum normalde dikkat ederdim ama fark etmeden oldu

yaaa ne zor dimi izne ayrılsak ayrılırız ama çocuğumuzla daha çok vakit geçirebilmek için katlanıyoruz bu sıkıntılara,Allah'a çok şükür bize bu eşsiz duyguyu bize yaşattığı için ama gerçekten çok zormuş bu hamilelik süreci....

Gece uyanıp durunca sabah kalkıp işe gelmek zor geliyor. İş yakın 5 dk mesafe iş de pek yok evde oturacağıma çalışırım dedim evde olsam uyurum bol bol o zaman da kilo alırım iyice diye düşündüm. 4 hafta çalışıp bırakcam artık bakalım. Beni doğum endişesi sarmaya başladı

banada zmn çok çabuk geçiodu ama 30 lu haftalar hiç geçmemeye başladı
Bilmiyorum canım ya zaman geçiyor ben öyle bakıyorum sanki.Bir bakmışın doğuma girmişim annnee :18::18: Şaka bir yana umarım herkes kolay doğumla sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucuğına alır. Bugün doğum moduna girmişim Allahım hayırlısını versin..

kızlar 5 kg.lık yağ tenekeswini kaldırdım bişey olmuşmudur korkuyorum normalde dikkat ederdim ama fark etmeden oldu

Canım birşey olmaz merak etme ben damacanayı kaldırmıştım daha doğrusu mecbur kalmıştım. Ama dikkat etmek gerekir. 5 kilodan bir sorn olmass..

bencede sence .... :26::26::26::26:

yarın ayın onbeşi çok mutuluyum on beş gün sonra bırakıcam işi karar verdim... tam dört hafta çalışmış olucam bir haftayı da yatıyım diyorum... ama çok zor oluyor, motive ediyorum kendimi on beş gün nedir ki diye...
bu akşam eve eli boş gitmiim diyom bi de... ufak ve komik bişi var aklımda

bişi olacağını sanmıyorum canım artık büyüdü bebişlerimiz güclendiler :) ama kaldırmasan dahaa ii tabii :)

aynen öyle canım....
halbuki adamlar hesap kitap yapmışlar hamileler 32.de çıksın demişler boşuna mı demişler... sona yaklaştıkçada zorlaşıyoo sanki...
hep şükredelimmm halimizee kızlar, çok şükür iyiyiz yine bebişlerimiz iyiiii

benim uzak 1 saat sürüyo yolum. servis var ama yol uzun olunca 1 saat serviste belime bıçak sokuluyo sanki, yol bitmek bilmiyor...

ben aslında pimpirikliyimdir ama ne hikmetse öle düşünceleri beni sarmadı daha.. sanki bundan sonra böle yaşayacakmışım gibi o kadar uzun zamandır hamileyiz ki

şubat sonu itibarıyla bende bırakcam işiiii... vallaa bırak gün saymayı dakikaları sayıcam neredeyse

kızlar ben size bir şey sorcam. ben şu an 31+0 günlük hamileyim. ben bir öğretmenim ve erken doğum tehdidim olduğu için 2 haftadır rapor kullanıp evde yatak istirahati yapıyorum. nasipse haftaya 32+0 günlük hamile olacam. 32. haftanın başı itibariyle ücretli izne ayrılabiliyorum değil mi ?? yoksa 32. haftanın bitiminde mi ayrılıyorum ??? Rapor haklarımı çok fazla kullanmak istemiyorum doğum sonrası da lazım olacak diye.. beni bu konuda aydınlatabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
mrb kızlar
çatlaklarımın üzerine ıkı çatlak daha eklenmeye çalışıyo nokta olarak belırdıler üstüne üstlük çok şişkoyum kaşlarım orman gıbı oldu yetmezmiş gibi kalça kemıklerım ağrıyıp duruyo çarşıya ınmem lazım, of bebeğimi özledim, 33. hafta bıtıyo zaman durdu geçermiki şu bir buçuk ay

çok sağol içim rahatladı

Ne demek canım sen de sağol. İnsan biraz dikkatsiz davranınca vicdanı rahatsız oluyor biliyorum..

Bende 36ya kadar çalışıyım diyorum ondan sonra yıllık izinden alırım ya da rapor alırım olmuşor böyle..

Evet artık yolculuk çekmek de zor oluyor.Şurada oturmak bile zor geliyor belim ağrıyor yanlarıma bıçak saplanıyor gibi oluyor.Neyse salmayalım kendemizi şunun şurasında na kaldı...

ooooffff ne kaaa çir-ki-niiizzz.. :84:

çatlakları nasıl ayırt edebiliyorsun beyaz çizgi mi oluyor kırmızı mı yoksa böle damar gibi dalga dalga mı? ben karnım yanlarında böle damar gibi dalga dalga bişiler var ama damar mı çatlakmı nedir? çatlakları nasıl ayırt ediyorsunuz...

diğer şikayetlerin konusunda hepimiz aynı dertten muzdaribiz sanırım... az önce ofiste kızlarla foto çekildik.. bi evli ve hamile benim aralarında hepsi manken gibi çıtırlar... fotoyu gönderdiler şimdi bakıyorumda aralarında kollarının altına civcivlerini almış anaç tavuk gibi çıkmışım....

şubat sonu itibarıyla bende bırakcam işiiii... vallaa bırak gün saymayı dakikaları sayıcam neredeyse

Canım vallaha ben yıllık iznime ayılmayı düşünüyorum. Zaten bizim izin 16 gün daha sonrada 32. haftalıkken ayrılacağım ben dayanamıyorum yaa sabahın 6 da kalk 1 saat yol sürsün üzerine bide çoğu kez ayakta kal. Kimseler yer vermesin. Bu aralar tansiyonum da yükselmeye başladı. Sürekli baş ağrısı çekiyorum. Bide bir sürü insanla uğraş b-ı-k-t-ı-m....En mantıklısı 32. haftada bırakmak yoksa 37 gelmeden ben doğururum herhalde....

Arkadaşlar yok mu soruma cevap verebilecek olaaann

ya canım ben ne farkettim biliyomusun
15 günde göbeğim baya büyüdü ve aşağı sarkmalya başladı
ve göbek deliğinin oraları dediğin gibi yer çekiminden sanırım
acıyor yaaa aşağı sarkmaya başladı ya...

hakkatten 32. haftada bir keramet var.
Belki sonrası taşıma açısından biraz daha zor (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…