32. haftada çıkmak mantıklıymış izne....
göbem resmen yerçekimine meydan okumaya çalışyo....
göbeğimi saran bağlar dokular acıo gariiiiiiiiiiiiiiii
banada zmn çok çabuk geçiodu ama 30 lu haftalar hiç geçmemeye başladı
geceleri artık benide çok zorluyo canım... her yerim ağrıyoo, yatamıyom, dönemiyom, nefes alamıyooommmmmmm.... içimdeki bebeği resmen hissediyorum dönerken falan... çok şükür rabbime yine, az daha dayanıcazz
Bilmiyorum canım ya zaman geçiyor ben öyle bakıyorum sanki.Bir bakmışın doğuma girmişim annnee :18::18: Şaka bir yana umarım herkes kolay doğumla sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucuğına alır. Bugün doğum moduna girmişim Allahım hayırlısını versin..banada zmn çok çabuk geçiodu ama 30 lu haftalar hiç geçmemeye başladı
kızlar 5 kg.lık yağ tenekeswini kaldırdım bişey olmuşmudur korkuyorum normalde dikkat ederdim ama fark etmeden oldu
yaaa ne zor dimi izne ayrılsak ayrılırız ama çocuğumuzla daha çok vakit geçirebilmek için katlanıyoruz bu sıkıntılara,Allah'a çok şükür bize bu eşsiz duyguyu bize yaşattığı için ama gerçekten çok zormuş bu hamilelik süreci....
çok sağol içim rahatladıCanım birşey olmaz merak etme ben damacanayı kaldırmıştım daha doğrusu mecbur kalmıştım. Ama dikkat etmek gerekir. 5 kilodan bir sorn olmass..
böyle muhterem bir günde topik çok sessiz....
bişi olacağını sanmıyorum canım artık büyüdü bebişlerimiz güclendiler :) ama kaldırmasan dahaa ii tabii :)kızlar 5 kg.lık yağ tenekeswini kaldırdım bişey olmuşmudur korkuyorum normalde dikkat ederdim ama fark etmeden oldu
aynen öyle canım....yaaa ne zor dimi izne ayrılsak ayrılırız ama çocuğumuzla daha çok vakit geçirebilmek için katlanıyoruz bu sıkıntılara,Allah'a çok şükür bize bu eşsiz duyguyu bize yaşattığı için ama gerçekten çok zormuş bu hamilelik süreci....
benim uzak 1 saat sürüyo yolum. servis var ama yol uzun olunca 1 saat serviste belime bıçak sokuluyo sanki, yol bitmek bilmiyor...Gece uyanıp durunca sabah kalkıp işe gelmek zor geliyor. İş yakın 5 dk mesafe iş de pek yok evde oturacağıma çalışırım dedim evde olsam uyurum bol bol o zaman da kilo alırım iyice diye düşündüm. 4 hafta çalışıp bırakcam artık bakalım. Beni doğum endişesi sarmaya başladı
Bilmiyorum canım ya zaman geçiyor ben öyle bakıyorum sanki.Bir bakmışın doğuma girmişim annnee :18::18: Şaka bir yana umarım herkes kolay doğumla sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucuğına alır. Bugün doğum moduna girmişim Allahım hayırlısını versin..
yarın ayın onbeşi çok mutuluyum on beş gün sonra bırakıcam işi karar verdim... tam dört hafta çalışmış olucam bir haftayı da yatıyım diyorum... ama çok zor oluyor, motive ediyorum kendimi on beş gün nedir ki diye...
bu akşam eve eli boş gitmiim diyom bi de... ufak ve komik bişi var aklımda
çok sağol içim rahatladı
çok sağol içim rahatladı
saremiss
yarın ayın onbeşi çok mutuluyum on beş gün sonra bırakıcam işi karar verdim... tam dört hafta çalışmış olucam bir haftayı da yatıyım diyorum... ama çok zor oluyor, motive ediyorum kendimi on beş gün nedir ki diye...
bu akşam eve eli boş gitmiim diyom bi de... ufak ve komik bişi var aklımda
benim uzak 1 saat sürüyo yolum. servis var ama yol uzun olunca 1 saat serviste belime bıçak sokuluyo sanki, yol bitmek bilmiyor...
ben aslında pimpirikliyimdir ama ne hikmetse öle düşünceleri beni sarmadı daha.. sanki bundan sonra böle yaşayacakmışım gibi o kadar uzun zamandır hamileyiz ki
mrb kızlar
çatlaklarımın üzerine ıkı çatlak daha eklenmeye çalışıyo nokta olarak belırdıler üstüne üstlük çok şişkoyum kaşlarım orman gıbı oldu yetmezmiş gibi kalça kemıklerım ağrıyıp duruyo çarşıya ınmem lazım, of bebeğimi özledim, 33. hafta bıtıyo zaman durdu geçermiki şu bir buçuk ay
ooooffff ne kaaa çir-ki-niiizzz.. :84:
mrb kızlar
çatlaklarımın üzerine ıkı çatlak daha eklenmeye çalışıyo nokta olarak belırdıler üstüne üstlük çok şişkoyum kaşlarım orman gıbı oldu yetmezmiş gibi kalça kemıklerım ağrıyıp duruyo çarşıya ınmem lazım, of bebeğimi özledim, 33. hafta bıtıyo zaman durdu geçermiki şu bir buçuk ay
şubat sonu itibarıyla bende bırakcam işiiii... vallaa bırak gün saymayı dakikaları sayıcam neredeyse
kızlar ben size bir şey sorcam. ben şu an 31+0 günlük hamileyim. ben bir öğretmenim ve erken doğum tehdidim olduğu için 2 haftadır rapor kullanıp evde yatak istirahati yapıyorum. nasipse haftaya 32+0 günlük hamile olacam. 32. haftanın başı itibariyle ücretli izne ayrılabiliyorum değil mi ?? yoksa 32. haftanın bitiminde mi ayrılıyorum ??? Rapor haklarımı çok fazla kullanmak istemiyorum doğum sonrası da lazım olacak diye.. beni bu konuda aydınlatabilirseniz çok sevinirim.
32. haftada çıkmak mantıklıymış izne....
göbem resmen yerçekimine meydan okumaya çalışyo....
göbeğimi saran bağlar dokular acıo gariiiiiiiiiiiiiiii
banada zmn çok çabuk geçiodu ama 30 lu haftalar hiç geçmemeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?