2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

kırmızı olarak belirıyolarnokta gıbı sonra çizgileşiyo aşşagıya doğru çatlaktır o , bu haftalardan sonra hepimizde olmasada çoğumuzda olucak beklıyodum ama erken oldu yaaaaa

Arkadaşlar yok mu soruma cevap verebilecek olaaann
arkadaşım bende de aynı şey oldu. ben 31+6 da aldım. dr 32+ dan itibaren veririz demişti bana. ama 1 gün için bile okula gitmek istemediğim için 31+6 da verdi doktorum. umarım açıklayabilmişimdir.. geçmiş olsun..

allah yardımcımız olsun canım...dedim ya allahtan bizim şirketin servisi var öle ayakta kalmak gibi bişi olmuyor ama her şartta 1 saat yol hamile için çok zorlayıcı....riske atacağına 32.haftanda izne ayrıl canım ha bi hafta önce ha bi hafta sonra zaten...

ooooffff ne kaaa çir-ki-niiizzz.. :84:

aaaaaa depresyon yohhh....

haydi hep beraber
ben dönyanın en gözel gadınıyam......

ahaha körler sağırlar bırbırını ağırlar

tamam hadii
ben dönyanın en gözel garısıyammmm
ııı
ben dönyanın en gözel garısııyaaammm.. olmuyo işte olmuyooo

ben dönyanın en çirkin avradıyammm
ben dönyanın en şişko avradıyammm
ben dönyanınnn...

veeee huysuuuzzzzz
catlak patlak yusyuvarlagııızzzz

huyusuzzz hem de nasıl.... çatlamadıysa da yusyuvarlağım valla... koy yuvarlanayım yane o kadar...

istersem yüz defa söleyeyeim yatak odamdaki devasa aynada görünce kendimi bi yürü git ben dünya kadar olmuşum ya diyebilirim... halbüyse aşık olmuştum o aynaya bileydim alır mıydım

Öyle canım vallaha ayrılacağım.Beni yol mahvediyo işim rahat çok şükür masa başı kış kıyamette kaç defa düşme tehlikesi atlattım. Bide kolay hamile kalmadım tedaviyle kavuştum yavruma....

benimde 9 martta bitio..az kaldı 4 hafta daha gidiş geliş...
sonra doğurana kadar kimse evden dışarı çıkaramaz..kimse o 5. kata indirip çıkartamaz..
tabi o zmna kadar göbemden çatlamazsam..

Ses, renk istedinn ve been geldiiimmm

öffff sevda ya...çok çirkin hisseettim kendimi...
ya bende çatlak yok diorum ama varsada ben bilmom nasıl bişi...
bu gittiğimde dr a ordaki hemşire kıza diycem beni bi yokla die walla ::

benimde öyle işte..hele yatarken..sağa yatıom..
göbem sağa doğru yayılyo..
sağ taraf daki toto ağrıo hadi sola dönim diom..
dönerken göbem çok acıo..o bağlar böyle kopcak gibi hissediom

yooookkk tabii neden olsun ki zaten....

bizlerin yerinde olmak için çırpınan o kadar çok insan var ki.... şükredelimm, şükredelimmm... o kadar büyük bir lutfuu mucuzeyi içimizde barındırıyoruz ki tüm güzelliklerin en güzelliii.....

size bakanlar '' ne kadar güzel hamile olmuş'' diye geçiriyor içinden....

yavv ne karamsarsınız heeeeee
güzeliz işte...

dünyadaki en güzel yaratık hamile kadındır işte

gadınn gadıınn 2 dk geyik yaptırmıyon adamaa

çok şükürr yüzbin şükürr..

senin de günün kutlu olsun pancem. bebeğin kilosu ile ilgili dr yorumuna şaşırdım valla. ben 1 hafta öndeyim senden. benim de 2 kg çıktı dün(32 +6). ama dr haftasıyla tam uyumlu dedi. ne suratında ne söyleyişinde bir gizli memnuniyetsizlik de görmedim yani. gayet samimiydi. nette de baktım gerçekten bütün sitelerde ortalama değerlerin içinde. hiç sıkma canını. demek ki senin dr a gelenler hep tombiş bebekler ki onlarla kıyasladı sizi. emin ol bi tuhaflık varsa senden önce ben telaşlanmalıyım malum, arada 1 hafta var. bizim için durum daha vahim o zaman..

güzeliz işte...

tamam aynaya bakıncaa sadece yüzüm için evet ne ka güsel olmuşum ben yee diyebiliyorum mütiş bi aydınlık maşallah ancak o aynaya arkamı dönüp şöle kafamı çevirip baktığımda gördüğüm totoş ohaaa o ne laaa nası bişi oldum ben yeaaa dedirtiyor bacıııımmmm

öffff sevda ya...çok çirkin hisseettim kendimi...
ya bende çatlak yok diorum ama varsada ben bilmom nasıl bişi...
bu gittiğimde dr a ordaki hemşire kıza diycem beni bi yokla die walla ::

inşallah olmaz petuş, olursada kırmızı nokta olaraktan başlıyo sonra göbek buyudukçe çatlaklarda buyuyo

çok haklısın

güzeliz işte...

ahaaa hepimizde var demekkii..
gece benimde canım cok yanıyo dönerkenn kendime yanlış hareket yapıyorum uyku sersemi die kızıyodum
sankii içerden bişeyler kopacak gibi acıyo..
neyse tınn o vakit madem hepimizde var acısın dursunn

ben gıdıyom kızlar, öle bı lohusa pijaması ve sabahlık almışımkı gıpurlu felan tam böle kadın kadın
değişicem onları spor bişş alcam içime sınmedi hiç
bide şu bel korselerınden aldım xl ama içine sezeran dikşleriyle gırebılıcegımı hiiiçd uşunmuyorum ok sıkı bişey
neys egelınce devam edriz öpuyorum hepınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…