2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

selam kızlar..bizim işyerinden girilemiyodu kk ya ne zamandır..yasak kelime limitlerini geçiyodu sanırım 2-3 gündür düzeldi..valla sizi okuyunca rahatlıyorum aynı ya gecelerim gündüz oldu sağa dön sola dön..burnum da tıkanıyo berbat.. neyse gene de şükredelim halimize..
ben dalin sıvı deterjan aldım hsonu yıkamaya başlıycam da size sorayım dedim hastane çantasını naaptınız 32-33 te hazırlayın diyolar ama hazırlayan var mı ne zaman düşünüyosunuz

bende şu anda aynı şeylere bakıom netten..
herifim dün akşam kızdı bi çantan bile hazır değil die..
didim eksiklerim var....dedi benim kafamın etini yiyon bi cibinlik için nie tamamlamıom didi..
didim ektrem kesilsin die bekliodum dedim.
tükürtme ekstrene didi...hafta sonuna kadan süre verdi..şimdi al deyincede bişi beğenemez oldum:))

bana pijama gecelik almış da annem 2 takıma ama dün bi arkadaş söyledi lohusashop diye bi site var bi göz attım da çok çeşit vardı sanki..oraya da bi bak istersen

Benimde almam lazım pijama 1 tane almış annemler ama bende alsam ii olur. Önden düğmeli almak lazımmış malum bebiş emzireceğizz

herifin haklı tontişimm
ben topicte ilk sen hazır edecen su cantayı sanıyodum
hanii gözümde programlı kadın die canlandırmıştım hata etmişimm

ya ben bu herifi çok seviyom ya.
kızımızın adıyla yazılı bana kocaman bi çikolatalı meyve sepeti göndermiş..
annecim babacım sevgililer gününüz kutlu olsun diyee devam eden bi yazı yazmış..
ay çok duygulandımmm
hiç beklemiyodummmmmmmmm
canım kocacım yaaaaaa

bana pijama gecelik almış da annem 2 takıma ama dün bi arkadaş söyledi lohusashop diye bi site var bi göz attım da çok çeşit vardı sanki..oraya da bi bak istersen

bakim cnm..
benimde bi geceliğim ve bi pijama takımım var bej rengi..k. validem nişan boçama koymuştu hiç giymemiştim büyük gelio die..bu bahene oldu..ama diorum bide sabahlık alim...zaten hasatanede sırf göstermelik yani:))) emzirme sütyeni korse falan onlarıda hep birlikte alim istiom..ama hiç yorulmak istemiom..netten halledebilirim inş. saol cnm

herifin haklı tontişimm
ben topicte ilk sen hazır edecen su cantayı sanıyodum
hanii gözümde programlı kadın die canlandırmıştım hata etmişimm
bende öyle sanıodum...
3. ayda aldım çantayı içini doldurmamamk için zor tutuyodum kendimi..
ama ben fena serdim bi anda ya..neden böyle olduki...

hiç romantik değil taammmmıııııııııııııı
meyveymiş, sepetmiş, yazıymış
böğğğğğğğğ

çokk şeker :)

kızımızın adıyla göndermişyaa o daha çok etkiledi duymasındaa

totoo birden buyuduu ya ondandıırr

petuşum su parisin herifinin yaptıgını bizimkiler normal gunlerde yapıyoo
ne banel dimii aman paris duymasındaaa... ne bilim hiçç cezbedicii diiill

32+0 dan itibaren gidip güzelce iznini kullanabilirsin cnmmm

bak bak ne diyelim biz buna çekememezlik mi yoksam

ben kesim tarihini 6 sına aldım 6 sından sonra gelecek aya geçiyos 10 gün kurtarıcı oluyo

kızımızın adıyla göndermişyaa o daha çok etkiledi duymasındaa

totoo birden buyuduu ya ondandıırr

petuşum su parisin herifinin yaptıgını bizimkiler normal gunlerde yapıyoo
ne banel dimii aman paris duymasındaaa... ne bilim hiçç cezbedicii diiill
sanırsam
bak bak ne diyelim biz buna çekememezlik mi yoksam

ne alakası varrrrrrrrrrrr
dedim ya biz sbh börekçiye gittik romantik bi kahvaltı die...hıhhhhhhhhh

sanırsam

ne alakası varrrrrrrrrrrr
dedim ya biz sbh börekçiye gittik romantik bi kahvaltı die...hıhhhhhhhhh

olsun be maksat hatırlamak ama öyle ama böyle akşama iki mum yakarsınız sofraya olur biter biz henüz mesajdan başka bişiy yapmadık bi de araştık sadece akşama güzel yemek hazırlayım diyorum ama kalçamın ağrısı da izin vermiyo bilmiyom nolcakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…