2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ben kesim tarihini 6 sına aldım 6 sından sonra gelecek aya geçiyos 10 gün kurtarıcı oluyo
23 ünde kesili benimki...ama herifimden olan ek kartım 20 sinde:)))

akşamada nohut yemeği var..nohut-pilav ve mum

23 ünde kesili benimki...ama herifimden olan ek kartım 20 sinde:)))

akşamada nohut yemeği var..nohut-pilav ve mum

heheheee bu arada siz baya seviyonuz heral bu nohutu geçen de nohut var diyodun sanki ben yılda bir ya yaparım ya da yapmam bile aşkım pek sevmiyo kendilerini

Parisim oldu mu beaa şimdi bu yapılır mı
şaka bi yana valla çok tebrik ettim herifini....
benim koca bugün hiç aramadı bilem bırak hediyeyi napıyon ne ediyon diee
Amaaaaan olsun bisde doğum hediyemizi abartırık artıkın acısını bi yerden çıkartırız

valla korkulur bizden haa ben geçen kolye aldım doğum hediyesi die dayanamayıp takmaya başladım hemen şimdi yine başladık ne alcan bak şu tek taş güzel fln die

Petuş ya gecelikleri neredn bakıyorsun.Bende bakacağım. Netten alan var mı gecelikleri. Alıp da memnun kalan ??

benim herif böyle süprizler yapacağı gün aramıyo onu öğrendim bende bugün hiç aramadıı mesela
belki seninkide akşama plan yapyodur

benim herif böyle süprizler yapacağı gün aramıyo onu öğrendim bende bugün hiç aramadıı mesela
belki seninkide akşama plan yapyodur

inş.cnm pek beklemiyom ama ne sevinirim varya öpücüklere bile boğabilirim
ya bis kadınlar böleyiss ya

heheheee bu arada siz baya seviyonuz heral bu nohutu geçen de nohut var diyodun sanki ben yılda bir ya yaparım ya da yapmam bile aşkım pek sevmiyo kendilerini
bir aydan fazla olmuştur yiyeli..biz nohut kuru fasülye yeşil mercimek severiz herifimle..
onun dışındada sebze yeriz....öyle köftedir, kızartmadır, etli yemektir çok gideri yoktur bizim evde..
benim bey sağlığına biraz fazla düşkündür..
nohut-pilav-mum karnım acıdı bak gulmekteenn

tesadüfe bakki menulerimiz de aynı akşama
yavrum bea...yrn o zmn duygularımız paylaşalım taamı:)))
doğum hediyesimi...o neki
Petuş ya gecelikleri neredn bakıyorsun.Bende bakacağım. Netten alan var mı gecelikleri. Alıp da memnun kalan ??

cnm relexmode die bi yere baktım...şimdide lohusashopa bakıom..başka nereye bakılır bende çok bilmiom(

çok iyi ya bizde nerdeyse her gün et-tavuk ve yemekleri ve yanında da pilav vardır diğer günler çok az tahıl nerdeyse hiç sebze çok az ve genelde patates
doğum hediyesi de cnm şöyle tek taş fln gibi yükte hafif pahada ağır hatıralar oluyoo ben aşkıma aylar önce söyledim şöyle bilezik mi alırsın eşdeğeri mi bilmiyom die

aşk olsun petuş nasıl hatırlamazsın nisanı bekliyosss buradaki bütün hamişler olarak ayy ne alır acaba 3 ün biri olmasın yoksam

aşk olsun petuş nasıl hatırlamazsın nisanı bekliyosss buradaki bütün hamişler olarak ayy ne alır acaba 3 ün biri olmasın yoksam

he heee...bilmemmi yefrum ya..
ben bu konuya aylar önce çözüm buldum..
evde kullanmadığım bi kolyem vardı ve bi zincir vardı..götürdüm bozdurdum..yerine böyle ucu para gibi olan minnak nazar boncuklu bi kolye aldım..eşimede didim ben doğum hediyesi aldım kendime..sende kızımız doğunca üstüne bana süpriz olarak yağmur yazdırırsan pek mutlu olurum...

kıyamam ya...biz konuştuk bu knuyu...dedim yani kenarda benden gizli bi birikimin varsa git al ama onun dışında kendini borca sokarak alma sakın istmeme..gerçekmi didi...hee didim..zengin olunca alacak ama söz verdi

ben de doğum hediyemi beğendim..
eşim dün dedi ki 2 ay senin kartı harcamayalım limit açılsın da hediyeni oradan alayım:105:
ben de oluuuuuur dedim kuzu kuzu tabi aramızda

bizimkinn hayatta birikimi olmaz maaşı istediği kadar artsın ona hiç farketmez ne gelirse harcar nereye harcadığını da bilmez alınacakları söledim borç alıyım bari birilerinden diyo

ben de doğum hediyemi beğendim..
eşim dün dedi ki 2 ay senin kartı harcamayalım limit açılsın da hediyeni oradan alayım:105:
ben de oluuuuuur dedim kuzu kuzu tabi aramızda

alemler yea....
bizimkinn hayatta birikimi olmaz maaşı istediği kadar artsın ona hiç farketmez ne gelirse harcar nereye harcadığını da bilmez alınacakları söledim borç alıyım bari birilerinden diyo

ahh cnm ya işte bizimki bu noktada farkını koyar..
onun cüzdanından parası hiç eksik olmamalı..her zmn bi köşede sıkışmış bi parası olmalı...
öyle borcu sevmez...kredi kartına azcık fazla yüklenilsin hemen bunalıma girer..
yani öyle olcana tek mutlu olsun suratı düşmesin bana yeter, zengin olunca alır benim kocam bana..
düğünden tek taş..doğumdan tria borcu var işte notumu aldım ben:)):8

eennnnnnn güzeliniiiiii yapmışsınnn canım..

bizim öle köşede kenarda kullanılmayan bişimiz kalmadı. kredi çekerken ne varsa ne yoksa verdik. herayda gelen maaşı ev kredisi, kredi kartları ve faturalara bölüştürüyoruz bize bişee kalmıyoo bilee.. önümüzde ki 4 ay ben maaşta alamıcam, bizde konuştuk borca gireceğimize hiç gerek yok bi kolye takmasam neyim eksik olur zaten evin içinde kim görecek... benim kocamda iddaa oynuyoo çok pis tutturup beni pırlantalara boğacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…