alemler yea....
ahh cnm ya işte bizimki bu noktada farkını koyar..
onun cüzdanından parası hiç eksik olmamalı..her zmn bi köşede sıkışmış bi parası olmalı...
öyle borcu sevmez...kredi kartına azcık fazla yüklenilsin hemen bunalıma girer..
yani öyle olcana tek mutlu olsun suratı düşmesin bana yeter, zengin olunca alır benim kocam bana..
düğünden tek taş..doğumdan tria borcu var işte notumu aldım ben:)):8
alemler yea....
ahh cnm ya işte bizimki bu noktada farkını koyar..
onun cüzdanından parası hiç eksik olmamalı..her zmn bi köşede sıkışmış bi parası olmalı...
öyle borcu sevmez...kredi kartına azcık fazla yüklenilsin hemen bunalıma girer..
yani öyle olcana tek mutlu olsun suratı düşmesin bana yeter, zengin olunca alır benim kocam bana..
düğünden tek taş..doğumdan tria borcu var işte notumu aldım ben:)):8
eennnnnnn güzeliniiiiii yapmışsınnn canım..
bizim öle köşede kenarda kullanılmayan bişimiz kalmadı. kredi çekerken ne varsa ne yoksa verdik. herayda gelen maaşı ev kredisi, kredi kartları ve faturalara bölüştürüyoruz bize bişee kalmıyoo bilee.. önümüzde ki 4 ay ben maaşta alamıcam, bizde konuştuk borca gireceğimize hiç gerek yok bi kolye takmasam neyim eksik olur zaten evin içinde kim görecek... benim kocamda iddaa oynuyoo çok pis tutturup beni pırlantalara boğacak
aynen cnm benim adamda öyle, ama sağolsun sayesinde bende kendimi topladım. Kredi ile de olsa genç yaşımızda ev sahibi olduk çok şükür.
Şimdide bu doğum işinden ve 4 maaşsız aydan içeriye girmeden çıkmayı planlamaktayız :) İnşallah...
Ama ben araba istiyordum doğum hediyesi. düştüm şimdilik 5 i bir yerde ye :)
Bakalım o da gelicek mi? Dedim almadan gelme odaya...
evet cnm ya..benimde mantığım o..eennnnnnn güzeliniiiiii yapmışsınnn canım..
bizim öle köşede kenarda kullanılmayan bişimiz kalmadı. kredi çekerken ne varsa ne yoksa verdik. herayda gelen maaşı ev kredisi, kredi kartları ve faturalara bölüştürüyoruz bize bişee kalmıyoo bilee.. önümüzde ki 4 ay ben maaşta alamıcam, bizde konuştuk borca gireceğimize hiç gerek yok bi kolye takmasam neyim eksik olur zaten evin içinde kim görecek... benim kocamda iddaa oynuyoo çok pis tutturup beni pırlantalara boğacak
takipçimiz çok bebem34 kullanıcı okuyor diyorr.. saydım o kadar değil şaşırdımm.. diğerleri ziyaretçiymiş meğersem
maşallah işte bizimki borcu da sevmez boşver dio bana ne geliyosa harcayalım ev mev almayalım nolcak emekli olunca alırız benim içim sıkılıyo diğer türlü die şu anda maaşımı ortaya koumuyom sadece onun maaşıyla geçiniyos die fenalarda az geliyo para ona aslında az buz da değil iyi maaşı ama ben kenara bişeyler koaysam olur yoksa hiç parası olmaz tebrik ettim kocişini
arkadaşım bende de aynı şey oldu. ben 31+6 da aldım. dr 32+ dan itibaren veririz demişti bana. ama 1 gün için bile okula gitmek istemediğim için 31+6 da verdi doktorum. umarım açıklayabilmişimdir.. geçmiş olsun..
32+0 dan itibaren gidip güzelce iznini kullanabilirsin cnmmm
aynen cnm benim adamda öyle, ama sağolsun sayesinde bende kendimi topladım. Kredi ile de olsa genç yaşımızda ev sahibi olduk çok şükür.
Şimdide bu doğum işinden ve 4 maaşsız aydan içeriye girmeden çıkmayı planlamaktayız :) İnşallah...
Ama ben araba istiyordum doğum hediyesi. düştüm şimdilik 5 i bir yerde ye :)
Bakalım o da gelicek mi? Dedim almadan gelme odaya...
evet cnm ya..benimde mantığım o..
evlenirkende öyleydik biz..yani babalr çıkarıp verseydi al bu parada sizin die...alırdık herbişeyide...öyle dien olmayınca herşeyi bütçemize göre yaptık..çünkü sonra sıkıntısını ben çekiceksem ne anladım ben o kolyeden yüzükten
takipçimiz çok bebem
yok cnm gelen gidio çok şükür....ama tam dönüo yani...maaşın biri ev kredisine...biride faturaya kredi kartına alışverişe...
ya bu kk yenilendiğinden beri benden 15 dk bir şifre istiyor
bende bişey yazacağım zaman şifreyi giriyorum
diğer zamanlar beni ziyaretçiliğe atıyor sevgili kk....
yani ben burdayım okuyorum heee.....
bende hiçbi yenilik yok yaff...aynı
aynen yaa.. kredi kartım yoktur mesela benim.. herifimin var arada kullanabilirmiyim dersem verir. izinle alırımevet ya..bende borcu severdimde herifim sayesinde bende yola geldim:)))
hatta öyle bi hımbıl oldumki 20 lirayı bile sormadan harcayamıom
inş. allah gönlüne göre verir bebem...
ya bu kk yenilendiğinden beri benden 15 dk bir şifre istiyor
bende bişey yazacağım zaman şifreyi giriyorum
diğer zamanlar beni ziyaretçiliğe atıyor sevgili kk....
yani ben burdayım okuyorum heee.....
evet ya..bende borcu severdimde herifim sayesinde bende yola geldim:)))
hatta öyle bi hımbıl oldumki 20 lirayı bile sormadan harcayamıom
inş. allah gönlüne göre verir bebem...
ya sgklılar izne ayrılında bu 16 haftada maaş alamıyo mu
Sonunda toplu olarak alınıyor, ama 4 ay taş mı yeriz naparız bilemiyorum.
Devler bööle bakıyor olaya :)
aynen yaa.. kredi kartım yoktur mesela benim.. herifimin var arada kullanabilirmiyim dersem verir. izinle alırım
borç kesinlikle yapmaz mahallemizde ne güzel tuhafiyeler mağazalar var bayılırdım taksitle bişiler almaya ama onada izin yok
dediğin gibi paramı bile sorarak harcarım
üfff nasıl bastırmışlar bizi yaaa
canım giriş yaparken beni hatırla dersen 15 dklık her seferinde şifre istemez..
diğer türlü 10-15 dkda bir hesabın kendiliğinden kapanıyo aktif olmayınca
heeee valla öyle
onu da tam vermiyorlar
kesinti yapacak birkaç gün buluyorlar
ama tabi sskdan aldığını şirkete verip şirketten tam maaş alanlar şanslı bu konuda...
4 ay yandık yandık..
tek maaşlaa
kredimi ödeyelim
kredi kartınımı ödeyelim
faturalarımı ödeyelim..
bebeğin masraflarınımı karşılayalım
yemeyi içmeyi halledelim.
napalım offfffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?