başvuruda bulunup 2 ay da bir de alabiliyormuşsun die bir söylenti var ama bizim personel müd. sordum haberim yok dedi...
araştırıyom hala bişi yakalarsam sizede el veriririm
zaten şu hastanelerin hamilelerden para almaması olayı foosss çıktııııı...
EVET YA...ALLAHDAN ÇALIŞAN ONLARA MUHTAÇ OLMAYAN GADINLARIZaynen yaa.. kredi kartım yoktur mesela benim.. herifimin var arada kullanabilirmiyim dersem verir. izinle alırım
borç kesinlikle yapmaz mahallemizde ne güzel tuhafiyeler mağazalar var bayılırdım taksitle bişiler almaya ama onada izin yok
dediğin gibi paramı bile sorarak harcarım
üfff nasıl bastırmışlar bizi yaaa
canım giriş yaparken beni hatırla dersen 15 dklık her seferinde şifre istemez..
diğer türlü 10-15 dkda bir hesabın kendiliğinden kapanıyo aktif olmayınca
aynı benim heriif ya... ablamlar paracı annem cimri diyo benim kocama hıh
ne alekesi var de mi çok tutumludur benim heriff aynı 20 liranın hesabını yapar ama bazen de battı balık yan gider hesabı al anasını satayım diyorne istiyorsan o anlar da benim alasım gelmiyor işte öle demese belki daha rahat alıcam
övmek gibi olmasın da sürekli birikim yapalım diyip durup başım etini yimekle meşgul kendileri
hele bazen hayallerini anlatıyo adamın gözleri parlıyor ne kadannnn hoşuma gidiyor
bi gece baktım benim herif para sayıyor rüyasında 25-35-45-55 diye gidiyor ayyyy ne gülmüştüm yafff ertesi gün anlattım gülmekten karnımız ağrımıştıcanım kocişim
Ben çıkıyorum öptüm hepinizi
ben patronumla konuşcam walla..kredi ödüoz die...sanırım ok der..aylık ödesinler maaşımı, sonra toplu öderim ben..4 ay yandık yandık..
tek maaşlaa
kredimi ödeyelim
kredi kartınımı ödeyelim
faturalarımı ödeyelim..
bebeğin masraflarınımı karşılayalım
yemeyi içmeyi halledelim.
napalım offfffffff
aynen, ben bi de ücretsiz izne ayrılıcam iki yıl... tek maaşla... biz bi de iki aya bir öğrenim ödüyos bin tl... gel de yakma bi cigara
gerçektenmii
randevumda para isterlerse vermicektim bendee
nasıl fos çıktı tatlımm
EVET YA...ALLAHDAN ÇALIŞAN ONLARA MUHTAÇ OLMAYAN GADINLARIZ
BİDE DİOM BENİ EZİKLEDİN SEN BÖYLE..DİO SEN KENDİN YAPTIN..
İŞ YERİNDEKİ YÖNETİCİMDE KIZIO BANA SEN BÜTÜN İPLERİ VERMİŞSİN DİE
NE ALAKASI VAR DEMİ OPARİS YA..BİZ MUTLU MUTLU GEÇİNİOZ..ONLARIN KOCASIDA TAKİP EDEBİLSE ONLARDA VERİR AMA ADAM O GÜVENİ VERMEMİŞ İŞTE BİZ NAPALIM(BÖYLE TESELLİ EDİOM KENDİMİ)
BEN KREDİ ÖDÜOM O FATURA...BAZEN BAKMIOM EVE GELEN FATURAYA..YÖNETİCİM SORUO DİOM BİLMOM
KREDİ KARTIM VAR 1 TANE, ELŞİMİNDE VAR 1 TANE...BANA DİOKİ BU AY MAX. 300 LİRA HARCA, BENDE ONA GÖRE HARCIOM, ÇÜNKÜ KARTLARI O ÖDÜO...EV HANIMLARIDA BÖYLE YAPMIOMU AMA DEMİ YA....:44::44::44:
HA HA BU MODEL DE ÇOK KOMİKMİŞ PİRENSES:)))
sgk hastanelerde sınıflama yaptıya, buna göre belli oranla fark alma hakkı var. bizim hastane her muayenede 32 lirayı alırken sgk lı bişi imzalatıyo baştan sona kadar okumadım ama bu farkı ödemeyi kabul ettiğini beyan ediyorsun kısaca....
SGK hastanelere 'para snflandrmas' yapt - Hrriyet
senin de günün kutlu olsun pancem. bebeğin kilosu ile ilgili dr yorumuna şaşırdım valla. ben 1 hafta öndeyim senden. benim de 2 kg çıktı dün(32 +6). ama dr haftasıyla tam uyumlu dedi. ne suratında ne söyleyişinde bir gizli memnuniyetsizlik de görmedim yani. gayet samimiydi. nette de baktım gerçekten bütün sitelerde ortalama değerlerin içinde. hiç sıkma canını. demek ki senin dr a gelenler hep tombiş bebekler ki onlarla kıyasladı sizi. emin ol bi tuhaflık varsa senden önce ben telaşlanmalıyım malum, arada 1 hafta var. bizim için durum daha vahim o zaman..
ya bize kalsa biz para biriktiremeyizz. şahsen ben öyleyim..evi idare eden onlar..
bi kaç ay deneyim dedimm para biriktirmeyi beceremedimm.
şöyle yapıyoruz şimdi maaşımın belli bi kısmını alıyom. geri kalanını eşime veriyorumm..
o krediydi faturaydı masraflardı falan onlarla ilgileniyo.. arttırdığınıda biriktirmeye çalışıyo.. ama ay sonuna oda gidiyo..
yöneticine bakma sen
biz memnunuk böyleee
ev hanımları bizden daha rahat harcıyodur eminim petuşş
bazen bazı ev gadınlarına cidden özeniyorum.. benden daha iyi alıyolar ediyolar ihtiyaçlarını
sağol canım dr biraz iri heralde kendi gbi insan arıyo
sağol canım dr biraz iri heralde kendi gbi insan arıyo
slm cnm..bizde geyikle muhabbetle unutmaya çalışyoz sıkıntılarıselam kizlar ben geldim disardaydim.coook yorgun hissediym kendimi yaaa disari cikinca.calisan arkadaslr allah yardmcinz olsn ne diym
Biz bugün hastane çantamızı hazırlamaya başladık. 3 çanta ancak oluyor. Bebiş için bir çanta benim için bir çanta ve bez, terlik, krem, şampuan ... ıvır zıvır için de bir çanta olacak. Bebeğin kıyafetlerini koydum ama yeterli olup olmadığına emin olamıyorum.
Size sormak istedim. Şimdi 20li hastane çıkışımız var. Onu koydum hatta ilk giyeceği kıyafet takımını ayrı bir set yaptım direk hemşirelere onu verelim diye.
Ama şimdi emin olamıyorum zıbının üstüne sadece bir takımmı giydiriliyor. Yani şu zıbın gibi giydirilen önden kapanan takımmı sadece giydirilecek? Zıbın zaten çok ince birşey tülbent gibi onun üstüne çıtçıtlı body de giydirecekmiyiz. Göbek bağı varken çıtçıtlı body giydirebiliyormuyuz? 2 kat giydiriliyor falan yazıyor internette kafam karıştı. Sonuç olarak 2 tane zıbın seti 2 tane de tulum var bunlar ayrı ayrı tek kat giydirilirse fazlasıyla yeter ama kat kat giydireceksek az oluyor. Hiç uzun kollu da almamışız hastane çıkışı dışında.
Yazımızda SGK dan ssk dan bağkurdan sigortadan alınan doğum parası hakkında bilgiler bulunmaktadır. Memurlara doğum yardımı Aylık katsayı x Gösterge katsayı (0,066187 X 2500 )= 2012 ocak 165,47 TL . SSK lılara doğum yardımı yoktur.
açıklamaya bak yaaaa
bu resmen insan ayrımı ....
Memurlar insan evladı doğuruyor
ssklı anneler mutant doğuruyo sanki
çok sinir oldum çokkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?