2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
nassı yani yaa..
bizim iş yeri 4 ay parayı yatırıyor.. sgk ne zamaan verirse parayı biz alıp onu iş yerine teslim ediyoruz..
her yerde öyle sanıyordum ben..

gerçektenmii

randevumda para isterlerse vermicektim bendee
nasıl fos çıktı tatlımm

EVET YA...ALLAHDAN ÇALIŞAN ONLARA MUHTAÇ OLMAYAN GADINLARIZ
BİDE DİOM BENİ EZİKLEDİN SEN BÖYLE..DİO SEN KENDİN YAPTIN..
İŞ YERİNDEKİ YÖNETİCİMDE KIZIO BANA SEN BÜTÜN İPLERİ VERMİŞSİN DİE
NE ALAKASI VAR DEMİ OPARİS YA..BİZ MUTLU MUTLU GEÇİNİOZ..ONLARIN KOCASIDA TAKİP EDEBİLSE ONLARDA VERİR AMA ADAM O GÜVENİ VERMEMİŞ İŞTE BİZ NAPALIM(BÖYLE TESELLİ EDİOM KENDİMİ)
BEN KREDİ ÖDÜOM O FATURA...BAZEN BAKMIOM EVE GELEN FATURAYA..YÖNETİCİM SORUO DİOM BİLMOM
KREDİ KARTIM VAR 1 TANE, ELŞİMİNDE VAR 1 TANE...BANA DİOKİ BU AY MAX. 300 LİRA HARCA, BENDE ONA GÖRE HARCIOM, ÇÜNKÜ KARTLARI O ÖDÜO...EV HANIMLARIDA BÖYLE YAPMIOMU AMA DEMİ YA....:44::44::44:

HA HA BU MODEL DE ÇOK KOMİKMİŞ PİRENSES:)))

4 ay yandık yandık..
tek maaşlaa
kredimi ödeyelim
kredi kartınımı ödeyelim
faturalarımı ödeyelim..
bebeğin masraflarınımı karşılayalım
yemeyi içmeyi halledelim.
napalım offfffffff
ben patronumla konuşcam walla..kredi ödüoz die...sanırım ok der..aylık ödesinler maaşımı, sonra toplu öderim ben..
aynen, ben bi de ücretsiz izne ayrılıcam iki yıl... tek maaşla... biz bi de iki aya bir öğrenim ödüyos bin tl... gel de yakma bi cigara

ya bize kalsa biz para biriktiremeyizz. şahsen ben öyleyim..evi idare eden onlar..
bi kaç ay deneyim dedimm para biriktirmeyi beceremedimm.
şöyle yapıyoruz şimdi maaşımın belli bi kısmını alıyom. geri kalanını eşime veriyorumm..
o krediydi faturaydı masraflardı falan onlarla ilgileniyo.. arttırdığınıda biriktirmeye çalışıyo.. ama ay sonuna oda gidiyo..
yöneticine bakma sen
biz memnunuk böyleee

ev hanımları bizden daha rahat harcıyodur eminim petuşş
bazen bazı ev gadınlarına cidden özeniyorum.. benden daha iyi alıyolar ediyolar ihtiyaçlarını

sağol canım dr biraz iri heralde kendi gbi insan arıyo

evet ya bende aynen...ben elimde 10 da olsa ay sonunu anca getirrim 100 de olsa...çünkü mantığım borçlarımı ödüyeyim gerisinide dibine kadar harcıyayımdır bende ev kredisin ödüom..sonra kalan parayıda eşimle harçlık yapıoz....oda maaşıyla işte karttı, aidattı, faturaydı onları ödüo...o bide bireysel emeklilik ödüo, öyle birikio bizdede para...

evet ya

selam kizlar ben geldim disardaydim.coook yorgun hissediym kendimi yaaa disari cikinca.calisan arkadaslr allah yardmcinz olsn ne diym

sağol canım dr biraz iri heralde kendi gbi insan arıyo

pancem canim bebeginin kilosu bencede iyi.doktorun biraz tuhafmis yaneee.zaten biliyosn 20.haftaya kadar bebeklerin gelisimleri hep ayni olurmus ama 20.haftadan sonra isin icine anne babanin boyu posu genetik faktorler girermis...hem napican kilolu bebegi sora nasi dogurucan onu hee....bide dogurmasi var demi.bende gittm dr a persembe kilosu biraz dusuk geldi bana doktorum gayet normal dedi ama....sora arkadaslarm kizm kilolu bebek zor dogar bosver dogunca alsin kiloyu o onemli dediler.....

Biz bugün hastane çantamızı hazırlamaya başladık. 3 çanta ancak oluyor. Bebiş için bir çanta benim için bir çanta ve bez, terlik, krem, şampuan ... ıvır zıvır için de bir çanta olacak. Bebeğin kıyafetlerini koydum ama yeterli olup olmadığına emin olamıyorum.
Size sormak istedim. Şimdi 20li hastane çıkışımız var. Onu koydum hatta ilk giyeceği kıyafet takımını ayrı bir set yaptım direk hemşirelere onu verelim diye.
Ama şimdi emin olamıyorum zıbının üstüne sadece bir takımmı giydiriliyor. Yani şu zıbın gibi giydirilen önden kapanan takımmı sadece giydirilecek? Zıbın zaten çok ince birşey tülbent gibi onun üstüne çıtçıtlı body de giydirecekmiyiz. Göbek bağı varken çıtçıtlı body giydirebiliyormuyuz? 2 kat giydiriliyor falan yazıyor internette kafam karıştı. Sonuç olarak 2 tane zıbın seti 2 tane de tulum var bunlar ayrı ayrı tek kat giydirilirse fazlasıyla yeter ama kat kat giydireceksek az oluyor. Hiç uzun kollu da almamışız hastane çıkışı dışında.

Yazımızda SGK dan ssk dan bağkurdan sigortadan alınan doğum parası hakkında bilgiler bulunmaktadır. Memurlara doğum yardımı Aylık katsayı x Gösterge katsayı (0,066187 X 2500 )= 2012 ocak 165,47 TL . SSK lılara doğum yardımı yoktur.

açıklamaya bak yaaaa
bu resmen insan ayrımı ....
Memurlar insan evladı doğuruyor
ssklı anneler mutant doğuruyo sanki
çok sinir oldum çokkkkkk

kizlar bisey sorucam.son aylarda kontroller 2 haftada bir oluyo ya her gittiginizde muayene ucreti veriyomusunuz.ben malum yurtdisindayim ve burda her muayenede 100 lirayi bayiliyoruz.simdi beni 2 hafta sora gene cagirmis valla parasindan dolayi gitmek gozume geliyo.turkiyede nasil bu ucretlendirme isi..

selam kizlar ben geldim disardaydim.coook yorgun hissediym kendimi yaaa disari cikinca.calisan arkadaslr allah yardmcinz olsn ne diym
slm cnm..bizde geyikle muhabbetle unutmaya çalışyoz sıkıntıları

offf ya bende hiç bilmom...bi düşünyom onuda alim onuda alim...allam bi bakıom ne var ne yok hepsini alıp gidcem hastaneye..
ama kanımca bi hastane çıkışı(benimki 10 lu sanırım)...bi hastane çıkışı daha(5 li)...bide tulum alcam bebeğe giyim olarak...bi tane penye battaniye var 10 lu hastane çıkışında..bi tanede oto koltuğuna koycam kalınca olanlardan(sanırım hastane dönüşü bebek oto koltuğuna konur dimi)

bu durum benide çok sinir edio zeynep ya...
bi gün gerçekten avr. insan hakları mahkemesine başvurcam ülkemizde böyle bi insan ayrımı var die...
başa gelenlerin hepsinin anası ev hanımı yada devlet memuru heralde, bu konuyu hiç kabullenmediklerine göre..
akşam akşam ateş bastı bak beni

cheerful

bide demişsin ya çok ince oluo die...cnm ben 7. aya kadar bi hastaneye sonrasındada yeni bi hastaneye gitmeye başladım..
ikisindede yeni doğan bebekler hep kısa kollu dolaştırılıo hastane içinde...hiç batteniyeye sarılı olan veya uzun kollu giymiş olan görmedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…