2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

kizlar huuuu soruma bi cevap verin daaaa.....

bir halt değiştirmezler yaaaa
nereye gidersen git....

işle ilgili her konuda memur ssklı ayrımı var...
göya ssk ile bağkur bi de emekli sandığını birleştiriyolardı...

izin konusu, ücret, maaş, roparluluk süreleri, emeklilik her konuda bu ayrım var maalesef...

kizlar huuuu soruma bi cevap verin daaaa.....
önceki hastanemde 15 gün içinde gidilen bütün muayeneler ücretsiz oluodu ilki dışında...ama bu hastanede nasıl bilmiyorum sormadım hiç cnm ya..

Battaniyeyi 2 ince 1 kalın olarak alın diyorlar. 2 ince hastanede kaldığı süre için çünkü kusabiliyor yedeği olması lazımmış. Kalın battaniyede hastaneden çıkarken kullanmak için. Hastane çıkışı oto koltuğuna yani şu ana kucağı denen 9 kgya kadar olan oto koltukları var ya ona konuluyor. Biz onun da minderini falan yıkadık hazırladık.

Ya öyle kat kat giydirilmiyordur inşallah dediğin gibi. Hastaneden çıkarken 2 kat giydirirz de oradayken de giyerse hiçbirşey yetmez ben uzun kollu body alıcam 2 tane hep kısa almışız ama ilk 1-2 ay uzun kollu giydirirz bence. Göbek bağı düşene kadar çıtçıtlı body giydirebiliyormuyuz biliyormusun?

2 aylık bebeği olan arkadaşımı aradım da açmadı ona yine bütün detayları sorucam kaç tane ne lazım olmuş diye. Ama sizin de fikrinizi alayım ben de öğrendiklerimi size yazarım.

doğru cnm..batteniyey 2 tane de almakta fayda olabilir....bu noktada hastaneye bi danışmak gerek..benim eski hastanem hiç dışardan kıyafet almıodu hastane içindeyken..kendi hastanenin kıyafetini giydiryolardı..burayada en kısa sürede sormam gerek henüz onu bile sormadım...ama battaniyeyi 2 tane almak mantıklı..ben uzun kolluda aldım..uzun kol, kısa kol kolsuz olan çıtçıtlı bodylerden hepsinden en az 6-7 tane var...göbk bağı düşene kadar çıtçıtlı body giydiriliomu tam bilmom...ama giydiriliosa zıbınlar niye var dimi? zaten haftasına düşüo sanırım o bağ...oto koltuğunun minderini bende yıkim..

böyle bakınca çok detay varrrrrrrrrrrrrrrrr

Eski hastanen kadıköy şifamıydı? Benim 2 kuzenim de orada doğum yaptı dediğin gibi kendi kıyafetlerini giydirdi hastane. Ama bence güzel bir uygulama değil ben istemezdim yani. Ben hastaneme sormadım öyle olduğunu sanmıyorum inşallah öyle değildir. Ya ben çıtçıtlı body doldurmuşum birsürü var ama bir tane de uzun kollu olmazmı ya hiç düşünememişim onu. Göbek bağı en geç 12. günde düşüyor diye biliyorum. Eğer çıtçıtlı body giydiremiyceksek o sürede sadece hastane çıkışındaki zıbın takımlarla idare etmek zorunda kalacağız o sürede. Yıka giydir yaparız artık. Ben bi onu öğreniyim de haber veriyim sana da...

Buarada oto koltuğunun minderini elde yıkadık öyle yazıyodu talimatında sen de dikkat et ona belki makinede yıpranıyordur.

selam kızlar. bugün kontrolümüz vardı. herşey yolundaymış çok şükür. 1708 olmuş bebeğim. sezaryan olacağı için nisanın 5 i gibi alırız dedi. doğum pozisyonu almış. kasık ağrılarımın artması o sebeptenmiş. zilli kızım yine yüzünü göstermedi. yan profilden bakabildik. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. bundan sonra 15 günde bir çağıracak sanırım. benimde işime gelir bol bol görüşürüz kızımla.

canım bende özele giderken muayene ücreti 100 tl idi ama 15 gün sonr kontrole gidince yasal olarak ücret almaya hakkı yok.ayda 1 kez veriyordum ama orası nasıl bnilemem

slm kızlar bügün dr gittim nihayer 2 dr a birden gittim briine karar kıldım sonunda içim rahatladı iki dr da ama bnm tüp bebek die cocuk normal dogum pozisyonunda ama en sonuda normal baslayalım en ufak bi sıkıntıda sezeryana alırım ddi tmm dedim bnde bebişim sırtını dondü ikinci dr da yüzünü gordk nihayet 1800 gr olmus bugun karyolasını küvetini ytak örtüsünü yatagını fln da aldık eksikleri bitrdik nihayet

gözünüz aydın cnmmm bebek odanız da harika güle güle uyusun anneyi üzmesin hiç

Evet cnm...kadikoy sifaydi...simdi acibademe gectim..orayada sormadm nasil..
Sorumlulukmalmak istemiolar sanirim..organik giysi giydiriolar steril falan...yani bebek alerji falan olursa hastanede onu engellemeknicin...yani mantik guzelde fotolarda k. Sifa yazan bodylerle cikmasi bebeklerin cok kotu:))))
Cok saol cnm...bende elde yikim bari..puff

merhaba bayanlar.ben ilk defa yazıyorum.oğlum 32+3günlük.kilosu 2300.dr çok iri dedi.sizce de öylemi.sizin bebeklerin kilosu nasıl?

Masallah cnm

Bi masallahda burayaaldiklarinizi gule gule kullanin cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…