- 22 Ağustos 2011
- 686
- 1.148
- 113
merhaba bayanlar.ben ilk defa yazıyorum.oğlum 32+3günlük.kilosu 2300.dr çok iri dedi.sizce de öylemi.sizin bebeklerin kilosu nasıl?
29 haftalıkken bebeğim 1950 gramdı yarın 31 haftalık olucam bebeğim seninki kadar olmuştur hatta geçmiş bile olabilir 32 haftama girdiğimde okadar olur bence ama doktorum çok iri filan demedi gayette güzel diyor
slm kızlar bügün dr gittim nihayer 2 dr a birden gittim briine karar kıldım sonunda içim rahatladı iki dr da ama bnm tüp bebek die cocuk normal dogum pozisyonunda ama en sonuda normal baslayalım en ufak bi sıkıntıda sezeryana alırım ddi tmm dedim bnde bebişim sırtını dondü ikinci dr da yüzünü gordk nihayet 1800 gr olmus bugun karyolasını küvetini ytak örtüsünü yatagını fln da aldık eksikleri bitrdik nihayet Eki Görüntüle 347135
canım bende özele giderken muayene ücreti 100 tl idi ama 15 gün sonr kontrole gidince yasal olarak ücret almaya hakkı yok.ayda 1 kez veriyordum ama orası nasıl bnilemem
slm kızlar bügün dr gittim nihayer 2 dr a birden gittim briine karar kıldım sonunda içim rahatladı iki dr da ama bnm tüp bebek die cocuk normal dogum pozisyonunda ama en sonuda normal baslayalım en ufak bi sıkıntıda sezeryana alırım ddi tmm dedim bnde bebişim sırtını dondü ikinci dr da yüzünü gordk nihayet 1800 gr olmus bugun karyolasını küvetini ytak örtüsünü yatagını fln da aldık eksikleri bitrdik nihayet Eki Görüntüle 347135
günaydınlar....
sabah otobüste yer buldum derken oturamadım bile.. diz kapağımın ağrısı öldürdü beni terler döktüm resmen..
bi kaç durak önce inmek zorunda kaldımm. yürüyünce bacağımı doğrultunca geçti biraz...
sağ kalçamdan şimdide diz kapağıma girdi bu ağrı..
benim canım acıdıkça kızım tepişti içerdee
yerim onun totosunu yaa
bazen bi sivrilik gerginlik hissediyorum göbeğimde bakıyorum orası tümsek olmuş.poposumudurki orası. bende poposudur zannedip seviyorum
bende hiç ayırt edemiyorum dizimi, ayağımı... poposumu acaba diyorum öle tümsek yapınca benim biraz canım acıyo artık...
günaydınlar.....
istanbuldada kar yağmış hafifde olsa gece...şu an itibariyelede yağmurla karışık yağıo..çatılar beyaz...
cumaya çok kar gelecek diolar, hayırlısı bakalım..
şimdik 28 mart çarşambaya denk gelio, sezeryan tarihimiz...eee bugünde çarşamba buda demek oluoki kızımız ben geliom gariii demediği sürece taaaaaaaaammmmmmmm 6 haftamız kaldı
ne güzel canım. az kalmış sizin. şubat annelerini de takip ediyorum. onlar doğurdukça yaşasınnn az kaldı sıra bize geliyor diyorum.
günaydıınnn hatunlar. dünden beri hamileliğin sıkıntıları artmaya başladı. gece mide yanmasından mahvoldum ben yaa.ne denedimse geçmedi. hala da devam ediyorr. ellerim bacaklarım şişti. 2 gün öncesine kadar ne kadar da rahatmışım ben.
kızımı 22 aylığa kadar emzirdim canım. fakat çalışıyordum o dönemde öğle arası annemlere gidip emzirebiliyordum. akşam ve gece emzik niyetine kullanıyordu kızım beni. ama göğüslerde bir değişme olmadı. çok da büyümedi yani.cevabin icin saol canim. ilk cocunu emzirdinmi, emzirebildinmi?
her gelen gün geçen günü aratıo artık sanırımgünaydıınnn hatunlar. dünden beri hamileliğin sıkıntıları artmaya başladı. gece mide yanmasından mahvoldum ben yaa.ne denedimse geçmedi. hala da devam ediyorr. ellerim bacaklarım şişti. 2 gün öncesine kadar ne kadar da rahatmışım ben.
günaydınlar.....
istanbuldada kar yağmış hafifde olsa gece...şu an itibariyelede yağmurla karışık yağıo..çatılar beyaz...
cumaya çok kar gelecek diolar, hayırlısı bakalım..
şimdik 28 mart çarşambaya denk gelio, sezeryan tarihimiz...eee bugünde çarşamba buda demek oluoki kızımız ben geliom gariii demediği sürece taaaaaaaaammmmmmmm 6 haftamız kaldı
ne güzel canım. az kalmış sizin. şubat annelerini de takip ediyorum. onlar doğurdukça yaşasınnn az kaldı sıra bize geliyor diyorum.
evet cnm...bi az kaldı diorum..bi diorum daha bi sürü var...sıkıldım diorum bunalıma giriorum..hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?