2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

kızlar bugün 2 saat çarşıda gezindim,zaten penguen g,b, yürüyom,yürüme tempom yüzünden bu kadar uzun sürdü yoksa gezindiğin yer uzak değil evime yan, ama sanırsın 7-8 saattir aralıksız yürüyorum,eve zor attım kendimi vallbiraz dinlendim iyiyim şimdi ama erken yatıcam,yorulmuşum

maşallah bebişine.hadi hayırlısı artık.ay bebek odası da çok güzelmiş bayıldım gerçekten

canım bende özele giderken muayene ücreti 100 tl idi ama 15 gün sonr kontrole gidince yasal olarak ücret almaya hakkı yok.ayda 1 kez veriyordum ama orası nasıl bnilemem

ben bayan bir doktora özel muayenehaneye gitmiştim 2-3 kere 160TL alıyordu, bende devletle anlaşmalı hastane seçtim şimdi sadece 12TL veriyoruz ve bir kontrol bir muayene olunca bir verip bir vermiyoruz.

Günaydın annecikler,
İstanbul Beylikdüzü yine soğuk çamur her yer...
Ayaklarım çok üşüdü...
İnşallah bir an önce geçer bu soğuklar da bahar gelir :)
Ben güneşi özledim

Günaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn,

burada nasıl güzel kar yağıyorr görseniz, lapa lapa.... çok soğukta değil... heryer bembeyaz oldu yine... sabah üşüdük biraz ama bu seneki en güzel kar yağışı....

inşallaahh tiipiye falan çevirmezde akşam evimize gidebiliriz.....

günaydınlar....

sabah otobüste yer buldum derken oturamadım bile.. diz kapağımın ağrısı öldürdü beni terler döktüm resmen..
bi kaç durak önce inmek zorunda kaldımm. yürüyünce bacağımı doğrultunca geçti biraz...
sağ kalçamdan şimdide diz kapağıma girdi bu ağrı..

benim canım acıdıkça kızım tepişti içerdee
yerim onun totosunu yaa
bazen bi sivrilik gerginlik hissediyorum göbeğimde bakıyorum orası tümsek olmuş.poposumudurki orası. bende poposudur zannedip seviyorum

çok güzeller canım, güle güle kullansın kuzucuğun...

bende hiç ayırt edemiyorum dizimi, ayağımı... poposumu acaba diyorum öle tümsek yapınca benim biraz canım acıyo artık...

günaydın herkeseee
benimde sol bacağım çok fena belimden başlayıp ayağıma kadar ağrı var, yürüyemiyorum, ayağım topallayarak yürüyorum

canım maşallah bebişe odanızda çok güzel, güzel günlerde kullanın inşallah

günaydınlar.....
istanbuldada kar yağmış hafifde olsa gece...şu an itibariyelede yağmurla karışık yağıo..çatılar beyaz...
cumaya çok kar gelecek diolar, hayırlısı bakalım..
şimdik 28 mart çarşambaya denk gelio, sezeryan tarihimiz...eee bugünde çarşamba buda demek oluoki kızımız ben geliom gariii demediği sürece taaaaaaaaammmmmmmm 6 haftamız kaldı

bende hiç ayırt edemiyorum dizimi, ayağımı... poposumu acaba diyorum öle tümsek yapınca benim biraz canım acıyo artık...

aynen bende hiç ayırt edemiom...bende paris gibi bazen elime yumru bişi gelio..orayı totosu olarak hayal ediom..babasınada yakala diom, yakalayıp ısırıo orayı:))

günaydıınnn hatunlar. dünden beri hamileliğin sıkıntıları artmaya başladı. gece mide yanmasından mahvoldum ben yaa. ne denedimse geçmedi. hala da devam ediyorr. ellerim bacaklarım şişti. 2 gün öncesine kadar ne kadar da rahatmışım ben.

canım mide yanması için dr şurup verdi bana iii geliyo bi doktoruna danış istersen..

günaydınlarrr

bizde bembeyaz bir sabaha uyandık
ama çalıştığım yerde çok yok ....

izin şafağımıza 14 gün kaldııı

cevabin icin saol canim. ilk cocunu emzirdinmi, emzirebildinmi?
kızımı 22 aylığa kadar emzirdim canım. fakat çalışıyordum o dönemde öğle arası annemlere gidip emzirebiliyordum. akşam ve gece emzik niyetine kullanıyordu kızım beni. ama göğüslerde bir değişme olmadı. çok da büyümedi yani.

her gelen gün geçen günü aratıo artık sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…