cınsıyet testı nasıl bişey banada anlatırmısınız?
günaydın kızlar..
çok yoğun bir iş dönemindeyim çok korkuyorum kendime dikkat etmeye çalışıyorum ama stres yorgunluk çok fazla.akşamları eve gitmem 8.30-9 oluyor.ben yılbaşından sonra çalışmayı düşünmüyorum açıkcası.yolum çok uzun.kendi arabamızla gelsekde trafikden çıkamıyoruzki.çok fazla yormayayım kendimi diyorum. rabbim o günleri gösterirse inşallah son kez kendi başıma evde dinleneyim sonra yalnız kalamam nasıl olsa demi :)
Akşam bir bardağa idrarınızı yapın .Sabah baktığınızda dibinde beyaz tortular varsa erkek , Kırmızı noktalar varsa kız olurmuş. 10 kişi denemiş doğru çıkmış .Deneyen denesin binşey kaybetmez.
Ben yaptım erkek çıktı. Hatta yaptım o gece rüyamda oğlum olduğunu gördüm. onu düşünerek uyudum ya ondandır..
ben bunu aldım canım ve hala 1 kuruş stok durumlarına bakmadım ama
http://www.e-kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/hatira_ve_gunluk/diger/anne_adayinin_gunlugu_1/XYZ-916301
http://www.e-kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/hatira_ve_gunluk/diger/anne_adayinin_gunlugu_1/XYZ-916301
e-kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/hatira_ve_gunluk/diger/anne_adayinin_gunlugu_1/XYZ-916301
linklere izin vermiyo.... bide başına ww koymadan denedim ama bakalım olacak mı
heralde buldum canım önünde siyah beyaz bi bebiş resmimi var
hemen bu aksam yapıcam bende:)
ben hep kızım olcakmış gıbı hıssedıyorum ama ruyamda hep erkek bebek goruyorum
hayırlısı olsun
tesekkurler[/QUOT
MERHABA BEN YENİ KATILDIM BİR KİTAPTA OKUMUŞTUM RÜYANIZDA CİNSİYETİNİ NE GÖRÜYORSANIZ O MUTLAKA ÇIKAR DİYORDU.
hayırlısı olsun
tesekkurler[/QUOT
MERHABA BEN YENİ KATILDIM BİR KİTAPTA OKUMUŞTUM RÜYANIZDA CİNSİYETİNİ NE GÖRÜYORSANIZ O MUTLAKA ÇIKAR DİYORDU.
ıns en kısa zamanda bebegım kendını gosterır ve bu meraktan kurtulurum :)
hayırlısı neyse o olsun ıns
hayırlısı olsun
tesekkurler[/QUOT
hoşgeldin cnm..ben daha acaba hamilemiyim değilmiyim dedğim günlerde erkek gördüm..ismi bile vardı "öncü"..aslında öncü ismide güzel yani severim böyle dominant isimleride dalga geçerler çocukla ilerde arkacı yancı falan die, gerçek anlamı dışına taşar die endişeleniomama dün gecede kız gördüm rüyamda:44:
merhaba herkese...dün doktor kontrolümüz vardı.Şükürler olsun progestandan kurtulduk folik i de bıraktık elevit e geçtik. 2li taramamız ve hemogram ile idrar tahlilimizi verdik.sonuçları yarın doktorumuza göstereceğiz ama yolunda çok şükür her şey.bulantılarım progestan kullanmamla 1 ay önce başlamıştı çok şükür oldukça azaldı..bu arada tarama için açlık tokluk farketmeyeceğini öğrendim labaratuvardan
hadi gzöün aydın o zmn inş. sonuçlarda güzel olur...sen bayağı bi gelişme göstermiş dün ne güzel
evet canım çok şükür darısı herkese inşallah :))benim içte kanama görünüyordu progestan kullanıyordum 1 aydır o yüzden şükür bitmiş o kanama da.bi de bizi ilk günden beri 2 haftada bir çağırıyordu doktorumuz dün perşembe sonuç için çağırdı bakalım ne dicek perşembe artık ayda 1 e döneriz sanırım
merhaba herkese...dün doktor kontrolümüz vardı.Şükürler olsun progestandan kurtulduk folik i de bıraktık elevit e geçtik. 2li taramamız ve hemogram ile idrar tahlilimizi verdik.sonuçları yarın doktorumuza göstereceğiz ama yolunda çok şükür her şey.bulantılarım progestan kullanmamla 1 ay önce başlamıştı çok şükür oldukça azaldı..bu arada tarama için açlık tokluk farketmeyeceğini öğrendim labaratuvardan
inş. canım, bende dr a ilk gittiğimde takip edilecek bir durum varsa 15 günde bir yok ise ayda bir çağırıyorum demişti, doğrudur..neyseki geçmiş bak ne güzel, kalan aylarda sorunsuz geçer inş. hepimizin
hayırlısı olsun
tesekkurler
Rüyalar çıkarmış. Herkes öyle dilor. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize.
evet o canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?