2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
cınsıyet testı nasıl bişey banada anlatırmısınız?

Akşam bir bardağa idrarınızı yapın .Sabah baktığınızda dibinde beyaz tortular varsa erkek , Kırmızı noktalar varsa kız olurmuş. 10 kişi denemiş doğru çıkmış .Deneyen denesin binşey kaybetmez.
Ben yaptım erkek çıktı. Hatta yaptım o gece rüyamda oğlum olduğunu gördüm. onu düşünerek uyudum ya ondandır..

Son düzenleme:

cnm çok yorma kendini, bende işe gelirken 3 vesait kullanıyorum in bin ama o kadar uzun değil allahdan yolum...çalışırken zormuş bu hamilelik olayı gerçekten

günaydın bayanlar
dün ben o siteye baktım ama hiç dikkatimi çekmedi yoksa alırdım
oğlumda da bir ajandaya yazmıştım şimdi onu bulamıyorum
yoksa çoktan başlardım yazmaya üzülüyorum bu konuya

test yapmayı bende unuttum yaa tühhhh

hemen bu aksam yapıcam bende:)
ben hep kızım olcakmış gıbı hıssedıyorum ama ruyamda hep erkek bebek goruyorum
hayırlısı olsun

tesekkurler

heralde buldum canım önünde siyah beyaz bi bebiş resmimi var

bu arada dün ikili teste aç mı gidicez tok mu gidicez diye konuşmuştuk, dr uma mail atmıştım, aç gelmene gerek yok demiş, sanırım her dr farklı bi taktik izlio:44:

merhaba herkese...dün doktor kontrolümüz vardı.Şükürler olsun progestandan kurtulduk folik i de bıraktık elevit e geçtik. 2li taramamız ve hemogram ile idrar tahlilimizi verdik.sonuçları yarın doktorumuza göstereceğiz ama yolunda çok şükür her şey.bulantılarım progestan kullanmamla 1 ay önce başlamıştı çok şükür oldukça azaldı..bu arada tarama için açlık tokluk farketmeyeceğini öğrendim labaratuvardan

hadi gzöün aydın o zmn inş. sonuçlarda güzel olur...sen bayağı bi gelişme göstermiş dün ne güzel

hadi gzöün aydın o zmn inş. sonuçlarda güzel olur...sen bayağı bi gelişme göstermiş dün ne güzel

evet canım çok şükür darısı herkese inşallah :)) benim içte kanama görünüyordu progestan kullanıyordum 1 aydır o yüzden şükür bitmiş o kanama da.bi de bizi ilk günden beri 2 haftada bir çağırıyordu doktorumuz dün perşembe sonuç için çağırdı bakalım ne dicek perşembe artık ayda 1 e döneriz sanırım

inş. canım, bende dr a ilk gittiğimde takip edilecek bir durum varsa 15 günde bir yok ise ayda bir çağırıyorum demişti, doğrudur..neyseki geçmiş bak ne güzel, kalan aylarda sorunsuz geçer inş. hepimizin

inşallah sonuçlarınız güzel çıkar. ben de 6 haftadır progestan kullanıyorum. kanamalarım iyice azaldı. ayın 3 ünde ikili taramamız var inşallah benim doktorum da keser progestanı, 600 mg çok ağır geliyor bulantısı da cabası.

inş. canım, bende dr a ilk gittiğimde takip edilecek bir durum varsa 15 günde bir yok ise ayda bir çağırıyorum demişti, doğrudur..neyseki geçmiş bak ne güzel, kalan aylarda sorunsuz geçer inş. hepimizin

çok şükür canım aminn inşallah.inşallah sağlıkla alalım meleklerimizi kucağımıza

hemen bu aksam yapıcam bende:)
ben hep kızım olcakmış gıbı hıssedıyorum ama ruyamda hep erkek bebek goruyorum
hayırlısı olsun

tesekkurler

Rüyalar çıkarmış. Herkes öyle dilor. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize.

kızlar çok fena grip oldum.nefes almakta zorluk çekiyorum.var mı bir tavsiyeniz çok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…