2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Nisan ayinda bebisleri dogacak olan bütun güzel annelere gunaydin araniza yeni katildim 2 ile 5nisan da benim bebislerim geliyo insallah dun hastaneden ciktim kanamsm vardi simdi iyiyim cok sükür

günaydın canlar ciğerlerr anneciklerrr.. bugün nasılsınız bakalım ?? mide bulantıları ağrılar ne durumdaa?? benim dün gece kasıklarım çok ağrıdı yaa bu sabahta belim ağrıyoo 5 dk oturduğum yerde şekil değiştiriyom bu arada idrar testini bende unuttum yapmayı yaaaa

Nisan ayinda bebisleri dogacak olan bütun güzel annelere gunaydin araniza yeni katildim 2 ile 5nisan da benim bebislerim geliyo insallah dun hastaneden ciktim kanamsm vardi simdi iyiyim cok sükür

günaydın canımm hoşgeldinnn..ikiz bebişler geliyo heralde maşalahh kanama nedenmiş??

kızlar çok fena grip oldum.nefes almakta zorluk çekiyorum.var mı bir tavsiyeniz çok kötüyüm
geçmiş olsun bende korkuorum grip olucam die istirahat et edebiliosan ben de bolca ıhlamur lımon bal karışımı içiorumm..sonra bıldırcın yumurtası yiyin.c vitamini kürü yap greyfurt portakal limon sık iç yeşil biber yee yeşil şeleri işte. boğazların şiştiyse bildiğin yemek sodası tuz gibi olan ağzını aç en arkaya aşağa doğru pamuklu çubukla sürtür iyi gelio yakıo :S yapabilirsen tabi..1-2 aya kalmaz tuhaf bir hayvan gribi çıkar gene

yaaa benim 12. hafta bitio ne güzel 3 gündür yine dipçik gibiydim, ama ilk defa iş yerinde kustum biraz önce..azalacağı yerde artarak devam edio sanki bu bulantılar

günaydın canımm hoşgeldinnn..ikiz bebişler geliyo heralde maşalahh kanama nedenmiş??

Günaydin cnm hosbulduk evet insallah ikizlerim Olucak Allahim herkese nasip etsin bilinmiyo kanamanin nedeni ama sükur bebeklerin yakininda degil rahim agzi kapali ikizlerde sik oluyomus bes haftalikkende olmustu hep yatak istirahati verdi doktor bende paso yatiyorum

kızlar çok fena grip oldum.nefes almakta zorluk çekiyorum.var mı bir tavsiyeniz çok kötüyüm

aaaaaa çok geçmiş olsun cnaım doktoruna bir danış istersen... ıhlamur, nane-limon, bal-karabiber gibi doğal şeyler kullanmaya çalış bence

canımm günaydınn bendde buldum dediğin sayfayı üye değildim üye oldum sepetime ekle dedim ama bana adres falan sormadı yaa adres kısmına nerden ulaşacam benn?

adresi siparişi verirken soruyo en son canım.. 1 kuruşa mı aldın sende... benim ki gelir herhalde artık

yaaa benim 12. hafta bitio ne güzel 3 gündür yine dipçik gibiydim, ama ilk defa iş yerinde kustum biraz önce..azalacağı yerde artarak devam edio sanki bu bulantılar

kendi kendine nazarmı değdirdin sen ne ya bide siz çalışıyosunuz yoruluyosunuz onunda etkisi vardır muhakkak kolay değil bence canım

çok güzel yaa Allahım sağlıklı bi şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin inş.. kanamayı sordum çünkü bendede dün hafifi kahverengi lekelenmem oldu sonra devamı gelmedi ondan merak ettim benimde 8 hafta bitmek üzere..iyi ama ya bişi yoksa çok şükür

evet canım 1 kuruş yazıyodu ben sepete ekle dedim bana adres sormadı sepete eklendi dedi sipariş kısmınıda göremedşm henüz ben biraz daha gezineyim sayfada en iyisi

evet canım 1 kuruş yazıyodu ben sepete ekle dedim bana adres sormadı sepete eklendi dedi sipariş kısmınıda göremedşm henüz ben biraz daha gezineyim sayfada en iyisi

sepetin en altında siparişi tamamla mı ne öyle bişi yazıyo ona tıkladıktan sonra adres bilgilerini istiyo sonraki sayfada ödeme bilgilerini istiyor canım..

super fiyat ama dimi :) kargo da bedava olaydı tam super olacaktı

canım benim Allahım meleklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bende bundan önce bi düşük yaptım hamile olduğumu öğrendikten 2 gün sonra düşüğüm gerçekleşti bu hamileliğimde de yaşadım sıkıntıları ve şuan inanıyorum ki biz pozitif olalım bebişlerimizde sağlıklı olsun :)) Allahım hepimize bebeklerimizi bağışlasın

valla fiyat cidden süpermiş :) hala 0.01 kuruş yazıyo ama bu stok bittimi bilmiyorum sanırsam devam ediyoo.. buldum bu arada adres kısmını aahh ahhhh kara cahal gibi

canım yaa evet çok zor bir dönemdi insan ister istemez aynısı olacakmı diye tereddüt ediyo ama içim bu sefer daha rahat..Allahım büyük o bilir ama dediğin gibi pozitif olmak lazım o koruyacaktır inş. bebeklerimizi.ben diyorum mübarek ramazan ayında öğrendim hamile olduğumu hemde hiç beklemezken inş. bu sefer hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımuza..seninlede aynıyız sanırım arada 2 gün var

tünaydın güzel anneler bende patronlardan fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum çalışan annelere iyi çalışmalar evde hanımlarınada iyi dinlenmeler :)) bu arada idrar testini bu akşam yapıcam ben yeni farkettim daha böyl bi test olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…