Nisan ayinda bebisleri dogacak olan bütun güzel annelere gunaydin araniza yeni katildim 2 ile 5nisan da benim bebislerim geliyo insallah dun hastaneden ciktim kanamsm vardi simdi iyiyim cok sükür
geçmiş olsun bende korkuorum grip olucam die istirahat et edebiliosan ben de bolca ıhlamur lımon bal karışımı içiorumm..sonra bıldırcın yumurtası yiyin.c vitamini kürü yap greyfurt portakal limon sık iç yeşil biber yee yeşil şeleri işte. boğazların şiştiyse bildiğin yemek sodası tuz gibi olan ağzını aç en arkaya aşağa doğru pamuklu çubukla sürtür iyi gelio yakıo :S yapabilirsen tabi..1-2 aya kalmaz tuhaf bir hayvan gribi çıkar genekızlar çok fena grip oldum.nefes almakta zorluk çekiyorum.var mı bir tavsiyeniz çok kötüyüm
Nisan ayinda bebisleri dogacak olan bütun güzel annelere gunaydin araniza yeni katildim 2 ile 5nisan da benim bebislerim geliyo insallah dun hastaneden ciktim kanamsm vardi simdi iyiyim cok sükür
günaydın canlar ciğerlerr anneciklerrr.. bugün nasılsınız bakalım ?? mide bulantıları ağrılar ne durumdaa?? benim dün gece kasıklarım çok ağrıdı yaa bu sabahta belim ağrıyoo 5 dk oturduğum yerde şekil değiştiriyombu arada idrar testini bende unuttum yapmayı yaaaa
günaydın canımm hoşgeldinnn..ikiz bebişler geliyo heralde maşalahhkanama nedenmiş??
kızlar çok fena grip oldum.nefes almakta zorluk çekiyorum.var mı bir tavsiyeniz çok kötüyüm
canımm günaydınn bendde buldum dediğin sayfayı üye değildim üye oldum sepetime ekle dedim ama bana adres falan sormadı yaaadres kısmına nerden ulaşacam benn?
hoşgeldin..bizimde 2-5 arasıgeçmiş olsun bide..
yaaa benim 12. hafta bitio ne güzel 3 gündür yine dipçik gibiydim, ama ilk defa iş yerinde kustum biraz önce..azalacağı yerde artarak devam edio sanki bu bulantılar
günaydın canımm hoşgeldinnn..ikiz bebişler geliyo heralde maşalahhKanama nedenmiş??
Günaydin cnm hosbulduk evet insallah ikizlerim Olucak Allahim herkese nasip etsin bilinmiyo kanamanin nedeni ama sükur bebeklerin yakininda degil rahim agzi kapali ikizlerde sik oluyomus bes haftalikkende olmustu hep yatak istirahati verdi doktor bende paso yatiyorum
aaaaaa çok geçmiş olsun cnaım doktoruna bir danış istersen... ıhlamur, nane-limon, bal-karabiber gibi doğal şeyler kullanmaya çalış bence
adresi siparişi verirken soruyo en son canım.. 1 kuruşa mı aldın sende... benim ki gelir herhalde artık
neaaaaaaa ikizmi, bu topiğin ilk ikizi dimi, yanlışmıyımm
neaaaaaaa ikizmi, bu topiğin ilk ikizi dimi, yanlışmıyımm
evet canım 1 kuruş yazıyodu ben sepete ekle dedim bana adres sormadı sepete eklendi dedi sipariş kısmınıda göremedşm henüz ben biraz daha gezineyim sayfada en iyisi
canım şuanda bişey yok Allaha şükür ama tekrarlarsa muhakkak gidecem..bende çok pimpirikliyim yaa ilk bebeğimi kaybettiğimden dolayı onun kalp atışını bi kere duydum 4 gün sonra durmuştu ondan dolayı evhamlıyım baya
cafeinli şeylere hamile olduğumu öğrendiğimden beri yanaşmıyorum çay kahve v.s herhangi bir bitki çayı dahi içmiyorum sadece sıcak suya bol limon sıkıyorum bunu içiyorum canım çok çay istediği zamanayran vazgeçilmezim
sepetin en altında siparişi tamamla mı ne öyle bişi yazıyo ona tıkladıktan sonra adres bilgilerini istiyo sonraki sayfada ödeme bilgilerini istiyor canım..
super fiyat ama dimi :) kargo da bedava olaydı tam super olacaktı
canım benim Allahım meleklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bende bundan önce bi düşük yaptım hamile olduğumu öğrendikten 2 gün sonra düşüğüm gerçekleşti bu hamileliğimde de yaşadım sıkıntıları ve şuan inanıyorum ki biz pozitif olalım bebişlerimizde sağlıklı olsun :)) Allahım hepimize bebeklerimizi bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?