2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Günaydınlarrr

Eki Görüntüle 348161
Kızlar bu beşik nasıl?
400 TL Belis Markası da büyüyebilenlerden.60*170 boyu.

60*120 büyümeyenler de 250 TL gibi bişi ne dersiniz?

bence güzel sonra oda yapıcam dersen
normalini al odayı takım alırsın ayaklanınca
nasıl olsa yıpratacak

canım bnm uyku seti kılıf gibi değil
birleşik o yüzden mecburen yıkadım
ama ayrı yorganı var kullanmıcam die yıkamadım
kullanmak zorunda kalırsam yıkarım kesin

evet geçmiyooo hamileliğin balayını bitirdik galiba
bende kocamla konuşmuyom genel olarak normal bi hayat sürdürdğü için çekemiyom galiba yoksa düşünüyom düşünüyom neden kızgınım neden çemkiriyorum sürekli die bi neden bulamıyommm... istediği gibi yatıyo kalkıyoo gece hoorr horr uyuyooo çoraplarını rahat giyebiliyoooo hala eski formunu koruyooo... sinirlerim çok bozukkkk

saol cnm...benimki ayrı ..dışına nevresimi var...bende yıkim zaten çok hafif pıt die kurur...herşeyi yıkadım o kaldı..yıkamamak sinmedi içime...yıkamakta tuhaf geldi..ama ok suç ortağı arıyodum kendime:)

dimi sanki yıkayınca formu bozulcakmış gibi geliyo
ama diyorum bişey dökülse zaten mecbur yıkıcaz
o yüzden şimdiden yıkamakta fayda var en azından
için rahat eder

Benimde bir sinirim vardı demek bundanmış Evet bende kocişi çekemiyorum. Birde şurayı kaldır demesi yok mu deli oluyorum. Aman sen eğilme aşkım ben yaparım demesini bekliyordum ama nerdee kalk hareket olsun diiyooo

günaydınlarrrrr

ben uyku seti almadım dana
ama alırsam yorganını da yıkarım canım

ben bu konuda hakkını yiyemem eşimin ...geceleri ben her uyandığımda oda uyanıo..kaldırımmi, yaRDIM EDİMMİ, GELİMMİ DİO HEP..mutfağa girdiğim anda peşimden gelio sen otur ben yaparım die...iş dönüşü elimde ekmek bile olsa karşılıo beni..en kötü apartmanın merdivenlerine gelince inio aşağıya eskorttluk edio bana.....ama bunlara rağmen bendede genel bi sinir hali var...benimkinin nedeni uykusuzluk...ben oldum olası uykusuzluğa çok tahammülüm yoktur

O yarı uyanık uyumak beni de sinirli yapıyor galiba .Akşam geç yatmadım ama şimdi nasıl uykum var Benim pek sorunum olmadı yeni yeni başladı kociş bilmiyor alışması lazım :)

günaydın herkeze bende snir uyatmaya yakın baslıyo cünkü gün içinde agrımayan bacagımın hep gece agrıyası tutuyo ve beni uyutmuyo deliiiii oluyorum .... dün gecede bnm bebişin yine masallhı vardı gerci bebek uyusun rahat olsun die süt iç diyolarda oda bnde alerji yapıyo bn dün meyve suyu içince bnmki kudurdu tabi 2 nar bi portakal bide greyfurt derken yarım lt oldu

ayy ya bende çok tartışır oldum bu herifle demek herkeste durumlar aynı bende hep bi sinir harbi mevcut
o da diyor zaten benden ne istiyorsun diyor

ben bişey demiyorum artık pazar akşamından beri
zaten mecburi haller dışında konuşmuyodum
dün daha yeni yeni konuşmaya başladık.

Bende sinirlerime hakim olamamaktayım.
Nedensiz patlıyorum yaaaaa

allah razı olsun benimkide bana çok yardım eder hamileliğin ilk gününden beri süpürgeyi viledayı elime almadım, o siler süpürür ben dağınık toplarım falan :) ben eve gelene kadar genelde yemek işini de halleder, işe giderken durağa bırakır duraktan alır, o konularda hakkını yiyemem ama sinir oluyroum en ufak bişiye yineedee.. tahammulum sınırlarımız çok aşağılarda kanımcaa yoksa sinir olacak bişi yok ortada...

ayy ya bende çok tartışır oldum bu herifle demek herkeste durumlar aynı bende hep bi sinir harbi mevcut
o da diyor zaten benden ne istiyorsun diyor

Baba olmak kolay mı Kolay ama neyysee Herşey bizde. Benimki de sabah sabah doğumdan sonra bu kilolar gider değil mi ben ilk evlendiğimizdeki gibi istiyorum diyorr. Bak yaa benim sıkıntım bana yeter. Allah Allaahh. Herşeyden önemlisi bebeğim iyi olsun da gerisi boş amaan..

heeee o zaman herkes aynıymış, bende 2-3 gündür burnundan getiriyom valla,şimdi hala msjlarla laf sokup duruyom,yazık ya bide acıyom aslında ama napıyım, kendimi çok gergin hissediyom

herkeslere günaydın kıslaar izne ayrıldık ama sabah 7 de kalkıp aşkıma kahvaltısını hazırlayıp gönderiyom sonra tv izleyip yarım saat fln tekrar uyuyom dün akşam ben de sinir oldum ya arkadaşıyla çay içiceklermiş die bi pasta yaptım sonra olmadı görüşemediler akşam tekraar bugün nöbetçiymiş die hamur işi yaptım tamam dedim bugün artık çok iş yaptım bu kez başladı bi de şunu yapsan bi de bunu yapsan yardım ederdi en azından onu da etmedi sonra çay may istiyo yanına biraz küstüm tabii ama geri dayanamadım yine
bu aralar kalçamın yanları çok ağrıyo vurmuş gibi kızım da midemde oturuyo o yüzden pek iştah yok çok ağrıyo ya bi doğursam diyom ama ondan da çok korkuyom ya endişelerim var ya kolik olursa ya gece uykuları kötü olursa ya çok ağlarsa die

Bak yaa hala küsmüsünüz yeter artık be kuzum .anlaşıldı herifte tık yok. Sen uzatma kuzum yaa. Can mı dayanır o kadar sıkmaya canını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…