Eki Görüntüle 348161
Kızlar bu beşik nasıl?
400 TL Belis Markası da büyüyebilenlerden.60*170 boyu.
60*120 büyümeyenler de 250 TL gibi bişi ne dersiniz?
bana artık hiç geçmio haftalar
uyuyamıyorum uykumu alamayıncada huysuz biri oluyorum...daha sabırsız oluyorum..
geceleri dönmek çok zor, yanlarım çürüdü resmen...
işede çok zor geldim bu sabah..göbeğimi aşağıdan bişiler çekio gibiydi
poffffffffffffffff
çamaşırları yıkayanlara bi sorum var...uyku setiyle aldığınız yorganı yastığı da yıkadınızmı...nevresimleri ok de kendilerinide yıkamak gerekmi aceba..:44::44:
bana artık hiç geçmio haftalar
uyuyamıyorum uykumu alamayıncada huysuz biri oluyorum...daha sabırsız oluyorum..
geceleri dönmek çok zor, yanlarım çürüdü resmen...
işede çok zor geldim bu sabah..göbeğimi aşağıdan bişiler çekio gibiydi
poffffffffffffffff
çamaşırları yıkayanlara bi sorum var...uyku setiyle aldığınız yorganı yastığı da yıkadınızmı...nevresimleri ok de kendilerinide yıkamak gerekmi aceba..:44::44:
günaydınlarrr
bence güzel sonra oda yapıcam dersen
normalini al odayı takım alırsın ayaklanınca
nasıl olsa yıpratacak
canım bnm uyku seti kılıf gibi değil
birleşik o yüzden mecburen yıkadım
ama ayrı yorganı var kullanmıcam die yıkamadım
kullanmak zorunda kalırsam yıkarım kesin
saol cnm...benimki ayrı ..dışına nevresimi var...bende yıkim zaten çok hafif pıt die kurur...herşeyi yıkadım o kaldı..yıkamamak sinmedi içime...yıkamakta tuhaf geldi..ama ok suç ortağı arıyodum kendime:)
evet geçmiyooo hamileliğin balayını bitirdik galiba
bende kocamla konuşmuyom genel olarak normal bi hayat sürdürdğü için çekemiyom galiba yoksa düşünüyom düşünüyom neden kızgınım neden çemkiriyorum sürekli die bi neden bulamıyommm... istediği gibi yatıyo kalkıyoo gece hoorr horr uyuyooo çoraplarını rahat giyebiliyoooo hala eski formunu koruyooo... sinirlerim çok bozukkkk
günaydınlarrrrr
ben uyku seti almadım dana
ama alırsam yorganını da yıkarım canım
Benimde bir sinirim vardı demek bundanmışEvet bende kocişi çekemiyorum. Birde şurayı kaldır demesi yok mu deli oluyorum. Aman sen eğilme aşkım ben yaparım demesini bekliyordum ama nerdee kalk hareket olsun diiyooo
ben bu konuda hakkını yiyemem eşimin ...geceleri ben her uyandığımda oda uyanıo..kaldırımmi, yaRDIM EDİMMİ, GELİMMİ DİO HEP..mutfağa girdiğim anda peşimden gelio sen otur ben yaparım die...iş dönüşü elimde ekmek bile olsa karşılıo beni..en kötü apartmanın merdivenlerine gelince inio aşağıya eskorttluk edio bana.....ama bunlara rağmen bendede genel bi sinir hali var...benimkinin nedeni uykusuzluk...ben oldum olası uykusuzluğa çok tahammülüm yoktur
Benimde bir sinirim vardı demek bundanmışEvet bende kocişi çekemiyorum. Birde şurayı kaldır demesi yok mu deli oluyorum. Aman sen eğilme aşkım ben yaparım demesini bekliyordum ama nerdee kalk hareket olsun diiyooo
günaydınlarrrrrr biz geldik oğluşumla uzun zamandan sonra
özledik sizi amaaaaa
ben bu konuda hakkını yiyemem eşimin ...geceleri ben her uyandığımda oda uyanıo..kaldırımmi, yaRDIM EDİMMİ, GELİMMİ DİO HEP..mutfağa girdiğim anda peşimden gelio sen otur ben yaparım die...iş dönüşü elimde ekmek bile olsa karşılıo beni..en kötü apartmanın merdivenlerine gelince inio aşağıya eskorttluk edio bana.....ama bunlara rağmen bendede genel bi sinir hali var...benimkinin nedeni uykusuzluk...ben oldum olası uykusuzluğa çok tahammülüm yoktur
ayy ya bende çok tartışır oldum bu herifle demek herkeste durumlar aynıbende hep bi sinir harbi mevcut
o da diyor zaten benden ne istiyorsun diyor
ben bişey demiyorum artık pazar akşamından beri
zaten mecburi haller dışında konuşmuyodum
dün daha yeni yeni konuşmaya başladık.
Bende sinirlerime hakim olamamaktayım.
Nedensiz patlıyorum yaaaaa
günaydınlarrrrrr biz geldik oğluşumla uzun zamandan sonra
özledik sizi amaaaaa
ben bişey demiyorum artık pazar akşamından beri
zaten mecburi haller dışında konuşmuyodum
dün daha yeni yeni konuşmaya başladık.
Bende sinirlerime hakim olamamaktayım.
Nedensiz patlıyorum yaaaaa
günaydın hoşgeldinizz :115:
hoşgeldin cnm..halloldumu internetin..artık bizimlemisin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?