herkeslere günaydın kıslaar izne ayrıldık ama sabah 7 de kalkıp aşkıma kahvaltısını hazırlayıp gönderiyom sonra tv izleyip yarım saat fln tekrar uyuyom dün akşam ben de sinir oldum ya arkadaşıyla çay içiceklermiş die bi pasta yaptım sonra olmadı görüşemediler akşam tekraar bugün nöbetçiymiş die hamur işi yaptım tamam dedim bugün artık çok iş yaptım bu kez başladı bi de şunu yapsan bi de bunu yapsan yardım ederdi en azından onu da etmedi sonra çay may istiyo yanına biraz küstüm tabii ama geri dayanamadım yine
bu aralar kalçamın yanları çok ağrıyo vurmuş gibi kızım da midemde oturuyo o yüzden pek iştah yok çok ağrıyo ya bi doğursam diyom ama ondan da çok korkuyom ya endişelerim var ya kolik olursa ya gece uykuları kötü olursa ya çok ağlarsa die
hoşbulduk tatlımmmm
hoşbulduk bebem evet inş. artık düzeldi internetim
kahvaltıyı dahi etmeden hemen buraya girdim ama geçmişi okumama fırsatım olmadı..
bugün kü konu kocişlerle olan tartışmalar sanırsam ??
herkeslere günaydın kıslaar izne ayrıldık ama sabah 7 de kalkıp aşkıma kahvaltısını hazırlayıp gönderiyom sonra tv izleyip yarım saat fln tekrar uyuyom dün akşam ben de sinir oldum ya arkadaşıyla çay içiceklermiş die bi pasta yaptım sonra olmadı görüşemediler akşam tekraar bugün nöbetçiymiş die hamur işi yaptım tamam dedim bugün artık çok iş yaptım bu kez başladı bi de şunu yapsan bi de bunu yapsan yardım ederdi en azından onu da etmedi sonra çay may istiyo yanına biraz küstüm tabii ama geri dayanamadım yine
bu aralar kalçamın yanları çok ağrıyo vurmuş gibi kızım da midemde oturuyo o yüzden pek iştah yok çok ağrıyo ya bi doğursam diyom ama ondan da çok korkuyom ya endişelerim var ya kolik olursa ya gece uykuları kötü olursa ya çok ağlarsa die
günaydınlarrrrrr biz geldik oğluşumla uzun zamandan sonra
özledik sizi amaaaaa
takılyoz işte bebem..konumuz konusuzluk:))
benim beyimde bugün evdeki interneti kapattırcak sanırsam fırsat bulursa....seni mağdur etmiycem en kısa sürede bişi bişi yapıcam dedi ya bakalım...şimdi sorun değilde 3 hafta sonra izne ayrılınca ev de internetsiz olmazzzzzzzzzzzzzzzz
allah razı olsun benimkide bana çok yardım eder hamileliğin ilk gününden beri süpürgeyi viledayı elime almadım, o siler süpürür ben dağınık toplarım falan :) ben eve gelene kadar genelde yemek işini de halleder, işe giderken durağa bırakır duraktan alır, o konularda hakkını yiyemem ama sinir oluyroum en ufak bişiye yineedee.. tahammulum sınırlarımız çok aşağılarda kanımcaayoksa sinir olacak bişi yok ortada...
kolik kısmı benide endişendiriyor canım. benim bildiğim mudehale edebileceğimiz bikaç nokta var ilk etapta; karnı acıkmıştır, gazı vardır, altı pistir, yada üşümüştür-sıcaklamıştır. tecrubeli anneler daha da aydınlatabilirler aslında bizi.
bide nette araştırırken güzel bi bilgi buldum. Buziki Orhan imzalı, Kolik isimli CD sorunu kökten çözüyor. diye. cd d&r larda varmış. henuz almadım ama almayı düşünüyorum
cd için yapılan yorumlardan örnek;
Anne karnındaki seslerin benzerini yapan müzisyen bebeğin özlediği dünyaya ait sesleri dinleyerek gevşemesine yardımcı oluyor. Kendi kızıma uyguladım ve ciddi bir sorun olan Kolik'i 1 ayda aştık. Kızım kalp atış sesine, su sesine benzer sesleri duyunca hızla ağlamasını kesip uykuya daldı. Herkese tavsiye ederim.
evet ya bencede bensiz olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzhaha şu hamile kaldığımdan beri kocişle kavga etmedik gül gibi geçindik hep ama gel gelelim sevgililer günü gecesi tartıştık ve küs uyuduk ağla ağla 4te yattım tabi o horul horul uyudu içerde..ama çok uzatan insanlar değiliz Allahtan sabahına hemen barıştık
ya bütün gün evde olupta internetsiz olmuyo kuzum yaa bide biz birbirimize alıştıkya çok uzak hissediyon kendini..bencede 3 hafta içinde int problemi çözülsünn sen bu forumun muhtarıydın demi sensiz olmazzzzzzz
sabah sağlık ocağına uğrayıp geldim kızlar 32.haftadayım tansiyon 11-6, kilo 75 toplamda 13 kilo almış bulunmaktayım...bebeğimin kalp atışları da 130-140 arası değişiyor anasının kuzusu sadece kalp atışı bile huzur veriyor insana şükürler olsun Allahım...
maşallahh diyeyimdeseninki yine çok iyiymiş kuzu ne güsel ufak işler sana kalmış benimki temizliği yetmiyomuş gibi bi de dağınık ki
kolik mi o ne demek, bende hiç bişey bilmiyom haaaaaaaaa
Bak yaa hala küsmüsünüz yeter artık be kuzum .anlaşıldı herifte tık yok. Sen uzatma kuzum yaa. Can mı dayanır o kadar sıkmaya canını..
düşünmemek lazım o kadarını ama işte geliyor insanın aklına. Ben daha o kadarını düşünmüyorum. Doğum işi aklımı yeterince meşgul ediyor
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...ribebisimize-neler-aldik-47.html#post23153052
bu topiği şenlendirdim azcık..
yrnda göbek topiğini şenlendircem..bugün göbik resmi çekcektik sbh ama zar zor uyandık...
evet ya bencede bensiz olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
maşallah canım
bizimde cmt dr günümüz çok meraktayız neler oldu bitti 3 haftadır die:))
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...ribebisimize-neler-aldik-47.html#post23153052
bu topiği şenlendirdim azcık..
yrnda göbek topiğini şenlendircem..bugün göbik resmi çekcektik sbh ama zar zor uyandık...
evet ya bencede bensiz olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
maşallah canım
bizimde cmt dr günümüz çok meraktayız neler oldu bitti 3 haftadır die:))
sabah sağlık ocağına uğrayıp geldim kızlar 32.haftadayım tansiyon 11-6, kilo 75 toplamda 13 kilo almış bulunmaktayım...bebeğimin kalp atışları da 130-140 arası değişiyor anasının kuzusu sadece kalp atışı bile huzur veriyor insana şükürler olsun Allahım...
evet canım yaaa
bu sabah biraz yüz verdim, hemen sırıtmaya başladı.
saol canım...birsen donna karan olur kendisi:)))aaaaa aaaaa solmazcım çok basit, hemen yaparım...böyle alıom şak şak kesion, bide diktinmi taam:)))çok güzeller canım, hakikaten kayınvaliden çok bi mağrifetliymiş,ellerine sağlık
saol bebem..ay hepsi çokkk güzel kuzum güle güle giyesin inş.pembişşş
bahsettiğin çantada buydu demek bence gayet güzel ve kullanışlı
göbüş topiğini bende bi şenlendireyim diyorum bugün
maşalah canımmm..o ses varya dünyanın en güzel huzur veren insanı sersem eden sesiiii
bende bebeğimi 1.5 aydır görmüyorum çoooooookkk özledim yaaa en son 3 hafta önce hareketini hissetmiyorum diye gittiğimde kilosunu söledi sadece bebeğimi göstermedi bana
nasıl oldu acaba büyüdümüü kurban olurum dayanamıyom alanyaya gider gitmez toktor amcamıza atcaz kendimiziii
bende bebeğimi 1.5 aydır görmüyorum çoooooookkk özledim yaaa en son 3 hafta önce hareketini hissetmiyorum diye gittiğimde kilosunu söledi sadece bebeğimi göstermedi bana
nasıl oldu acaba büyüdümüü kurban olurum dayanamıyom alanyaya gider gitmez toktor amcamıza atcaz kendimiziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?