çok güzel yaa Allahım sağlıklı bi şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin inş.. kanamayı sordum çünkü bendede dün hafifi kahverengi lekelenmem oldu sonra devamı gelmedi ondan merak ettim benimde 8 hafta bitmek üzere..iyi ama ya bişi yoksa çok şükür
selam annişlerrrrrrrrrr nasılısnız bakalımmm keyifler yerindemi mideleriniz ne durumda inşallah azalır
ben dün gece rüyamda oğlum olduğunu gördüm hatta önce dr cinsiyeti söylemeden ben erkek olacağını biliyor gibi gömlek filan alıyodum oğluşuma sonrada oğluşumu uyurken kucağıma alıyodum oda kucağa gelince uyandı ve bana anneeee diye ağladı
kızlar facede K.K 2012 NİSAN ANNELER diye grup açtım hepinizi bekliyorum
bend egrup açtım ama şu an erken gibi burayı boşalttıgımızda yazık olur ya az şöyle 8 aylık olalım tabi benım fıkrım buranın tadı başka oluyo tabisi benim fikrim
günaydınnlarr nedense tuhaftır senin oğlun olcakmış gibi gelıyo banada
sadece his, kendime gelince bişe hisetmıyorum kız dıyodum ondanda geçtim beklıyoz pazartesi inş azcık ucundan gösterirde öğrenırız:))
canım senin grubun adı ne?2010 nisan annesiyim ben aynı zamanda.biz kk.daki grubumuzuda ihmal etmedik hiç faceden sonra.ewden nete giremeyenler için cepten face girmek iyi bir alternetif oluyor ondan
canım büyük harflerle K.K 2012 NİSAN ANNELERİ yazdın mıbulamadım canım bennn:44:
canım büyük harflerle K.K 2012 NİSAN ANNELERİ yazdın mı
canım büyük harflerle K.K 2012 NİSAN ANNELERİ yazdın mı
eee kızlar bugun kimsecikler yok buralarda niyekiiiii:))
beebişlerini görmeye gidenler olucaktı bugun hayırlı haberlerle gelirler inşallah
eee kızlar bugun kimsecikler yok buralarda niyekiiiii:))
beebişlerini görmeye gidenler olucaktı bugun hayırlı haberlerle gelirler inşallah
sevda bulamadın mı beniiiiiiiii
sevda bulamadın mı beniiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?