2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Cnm lekede olsa sakin hafife alma benim onikinci hafta bitiyo bildigin bisaldi benden tuvalete gecenin yarisi aman cnm dinlen bütün arkadaslar kanama olsun olmasin annem derki dört aya kadar dikkat tabi olacak Allah korusun yatarkende olurda yinede tedbir kuldan gerisi Cenabi Haktan hepinizi öpüyorun ben ciktim ama burdayim insallah takipteyim yani

selam annişlerrrrrrrrrr nasılısnız bakalımmm keyifler yerindemi mideleriniz ne durumda inşallah azalır

ben dün gece rüyamda oğlum olduğunu gördüm hatta önce dr cinsiyeti söylemeden ben erkek olacağını biliyor gibi gömlek filan alıyodum oğluşuma sonrada oğluşumu uyurken kucağıma alıyodum oda kucağa gelince uyandı ve bana anneeee diye ağladı

günaydınnlarr nedense tuhaftır senin oğlun olcakmış gibi gelıyo banada
sadece his, kendime gelince bişe hisetmıyorum kız dıyodum ondanda geçtim beklıyoz pazartesi inş azcık ucundan gösterirde öğrenırız:))

bend egrup açtım ama şu an erken gibi burayı boşalttıgımızda yazık olur ya az şöyle 8 aylık olalım tabi benım fıkrım buranın tadı başka oluyo tabisi benim fikrim

canım senin grubun adı ne?2010 nisan annesiyim ben aynı zamanda.biz kk.daki grubumuzuda ihmal etmedik hiç faceden sonra.ewden nete giremeyenler için cepten face girmek iyi bir alternetif oluyor ondan

heheheheheh aslında herkes bana kızın olcak diyo israrla ama ne bileyim içimden bir ses erkek diyo hayırlısı ne diyim kuşum

inşallahhh gösterirde öğrenirsin merak ediyorum bende çok

canım senin grubun adı ne?2010 nisan annesiyim ben aynı zamanda.biz kk.daki grubumuzuda ihmal etmedik hiç faceden sonra.ewden nete giremeyenler için cepten face girmek iyi bir alternetif oluyor ondan

2012 nian anneleri diye açtım ama gizli grup yaptım evet bende 2010 myıas annesıyım orda da var gruvbuz ama sonra kktya hiç uğramadık yoksa orası daha kolay oluyo

isim söyelyip öyle gruba eklenıyo benim grup yani ben ekleyebılıyorum yoksa kımse bulamaz yani .d hereksten gızlı

kızlar isim verin isterseniz ordanda ekliyim sizi ister ordn ister burdan devam edersiniz msj olarak atabılırsınız isimleri ecrinin grubuda bulalım

eee kızlar bugun kimsecikler yok buralarda niyekiiiii:))
beebişlerini görmeye gidenler olucaktı bugun hayırlı haberlerle gelirler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…