2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kar yağıyo ve benim canım gene kara karşı nescafe ve sigara istiyoooooo

içindeki ses olayım yawrummm ,boşverrr yavaş yavaş yap
saat tam 15:00....başlim 3 saatte biter...yoqum ben taammıı
ben artık yaya yaya çalışıyorum heee
intikam günüdür bugün

yavrum ya benim intikam alacak bi durumumda yok..minnettarım patronlarıma
sen yeni işe gir 5. ayda hamile kal...1 yılın dolmadanda %16 zam al...
çok çalışmam gerk çoookkk

doğru diyosun beeee
seninkilere yapılmaz valla.....

yavrum ya benim intikam alacak bi durumumda yok..minnettarım patronlarıma
sen yeni işe gir 5. ayda hamile kal...1 yılın dolmadanda %16 zam al...
çok çalışmam gerk çoookkk

ya özlde mlsf hamişlik büyük sıkıntı olabiliyor ve tebrik koyuyom patrona bize zam yüzde 3 ü 4 mü öyle bişiy ama sen de baya çalışkansın cnmmm

anammm deme öyle deme deme zaten ynıma yoldaş arıyom bulsam affetmicemmmpasta da var hemmm. oy oy kumsal nolcak bizim bu halimizzzz

bilmiyom ama özellikle yalnızken çok aklımda şimdiye dek çok iiradeli geldik ama haa sen ne durumdasın salıverdin mi yoksa tutuyomusun

kızlar yataklarınızı aldınız de mi ölçüsünü biliyo musunuz
bizimki özel yapıldı ölçüsü 70-130 ama kocaman gibi olmuş
sanki yataga büyük gelecek:44:

ya özlde mlsf hamişlik büyük sıkıntı olabiliyor ve tebrik koyuyom patrona bize zam yüzde 3 ü 4 mü öyle bişiy ama sen de baya çalışkansın cnmmm

kumsalcm sen özelde çalışmıyodun demi??
bize daha zam yapılmadı bile yavrum..
aldığımız enflasyon farkıydı sadece
nisanı bekle birikmiş de alacağız 4 aylık süper olacak tam doğum parası denk gelecek

kızlar yataklarınızı aldınız de mi ölçüsünü biliyo musunuz
bizimki özel yapıldı ölçüsü 70-130 ama kocaman gibi olmuş
sanki yataga büyük gelecek:44:
ben de bebeğin odasını yaptrdm canm
bizm beşik de 90x135 baya büyük oldu.
ben de özel yatak yaptıracağm

selam kizlar.nasilsinz.dun eve kadin aldim temizlik icn.ay cok rahat oluyo.butn evi temizlettim dip bucak.2 haftada bir alicam artik.malum agir isleri yapamiyorm artik cam silme hali silme vs.valla tavsiye ederm alabiliyosanz alin.utu derdindende kurtuldum:)

yok cnm ya özelde değilim şükür ama bu ay aldığımız maaş zam farkı neydi ki asıl zamlı maaşı nisanda mı alcaz bu arada doğum parası 200 bile değil

biraz standartlara göre büyük evt benim bildiğim 100 fln oluyo ya veya 110

benm de babam yapacak yatagını ama çok büyük olsun istemiyordm oda yapmayacagm çok küçük yanımda uyusun diye ama bu kocaman olmuş yatak odasına sığmaz sanırım

bence de çok rahat oluyo ya ama bizim temizlikçi işe girmiş burda da başka adam yok güvenilir

benm de babam yapacak yatagını ama çok büyük olsun istemiyordm oda yapmayacagm çok küçük yanımda uyusun diye ama bu kocaman olmuş yatak odasına sığmaz sanırım

benim de ilk başta kendi odamda duracak onun için büyük olmaması lazımdı o yüzden büyüyen fln almadım ben sonra komple set alcam

Evet canım ben de kadın almaya başladım ayda bir cam halı koltuk siliyor, iki haftada bir geliyor diğer gelişinde de günlük temizlik ve ütü. Bu kadını bulana kadar çok uğraştım, yine de içime sinmeyen durumlar oluyor uyarıp duruyorum ne yapayım çok ayakta kalınca bacaklarım ve belim ağırıyor. Geçen gün kız kardeşim, eşi ve onların akrabaları memleketten ziyarete geldiler. Hadi kardeşim eşi anlayışlılar, ama yanlarında gelenler ayakkabılarla içeri girdikleri yetmiyor gibi girişteki halıma da bastılar. Onlar gitti oturdum halı sildim yer sildim kadının gelmesini bekleyemedim. Çok titiz bir insan değilim yani öyle hastalık boyutunda ama ayakkabılarla içeri girilmesinden hiç hoşlanmıyorum. Dışarıda insanlar tükürüyor, köpekler pisliyor, toz mikrop ve o ayakkabılarla içeri girilmesi midemi bulandırıyor acaba ben mi abartıyorum. Bir de bazı insanların el yıkama huyu yok, dışarıdan gelince yemek yemeden önce ve sonra yıkanmalı bunları biz mi öğreteceğiz

Kızlar 30 haftalıkken bebeğinizin kilosu kaçtı biliyor musunuz benim ki 1450gr. komşum zayıf dedi çok beslen filan diye yorum yaptı ama doktorum öyle birşey dememişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…