2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Kızlar 30 haftalıkken bebeğinizin kilosu kaçtı biliyor musunuz benim ki 1450gr. komşum zayıf dedi çok beslen filan diye yorum yaptı ama doktorum öyle birşey dememişti

zaten o akıl veren komşuları ahbapları ben var ya .........
dün uzun bir şekilde değinmiştim o konuya...

takılma canım doktorun iyi dediyse iyidir..
kimseye yorum yapma fırsatı verme. Uyuz oluyorum ya
herkes kendi aklını kendine saklasın, hiç hamile kalmayanlar bile şunu ye bunu ye diye akıl vermiyorlar mı
deli oluyorum ben...

yok artık ayakkabıyla girmek de ne demek şimdiye kadar ben hiç öylesine rastlamdım çok şükür dışardaki pisliği eve taşmak ne demek yaa

canim guvenilr derken birseyler asiriyolar.onumu demek istedin:)

yok ya iyi temizlemek manasında ben bi temizlikçi aldım mesela 8 saatte ancak cam sildi balkona çıkıp cam silecek balkonu yıkamadı ya banyoyu temizle dedim günlük temizlik gibi domestoslayıp duruladı gitti ayy camlar çok yordu dio bi de ya ayy dio çok batıktı salak temiz eve seni nie çağırıyım

haaaayakkabilarla icerimi giriyolar.canim ben onu sadece tv lerde gormusumdur.hic cevremde gormedim ayakkabi ile iceri girmeyi.yurtdisindayim malesef burdada herkez evine ayakkabisi ile giriyor.bana tamirci vs geldigi zaman diyorm valla ayakkabilarinizi cikarin diye.ay cok fena butun disarinin pisligini eve tasiyosun yaneeee

hiiii anladm canm.ne bileyim turk kadini cok iyi temizlik yapar gibime geliyo benim.malum ben yurtdisindayim burda cok normaller.anca sen gostericen sunu sole yap bunu bole yap diyede geldikce bi kivama girecekler.demek turkiyedede ole ha.kisiden kisiyede degiskenlik gosteriyodr ama degilmi.
peki gunlugu ne kadar canim?

Kızlar 30 haftalıkken bebeğinizin kilosu kaçtı biliyor musunuz benim ki 1450gr. komşum zayıf dedi çok beslen filan diye yorum yaptı ama doktorum öyle birşey dememişti

laflarına bakma ya napcan senn hem yeni baktım yaklaşık 1360 gr olur 30 haftalık dio neresi azmış halla halla boşver tınlama bile

günlüğü yerine ve kişisine göre değişiyo cnm burda 60-70 civarı ama

canım takılma sen öyle komşunun onun bunun dediğine, ağzı olan konuşuyo işte, bişey bildiklerindende değil,dr. ne diyosa ona güven, hem her çocuk farklı,hepsi aynı kilodamı olcak kimisi 4000 doğar kimisi 2500 doğar, banada neler neler söylüyolar, herşeye bi yorum

ya özlde mlsf hamişlik büyük sıkıntı olabiliyor ve tebrik koyuyom patrona bize zam yüzde 3 ü 4 mü öyle bişiy ama sen de baya çalışkansın cnmmm
bende tebrik koyyom patronuma
kızlar yataklarınızı aldınız de mi ölçüsünü biliyo musunuz
bizimki özel yapıldı ölçüsü 70-130 ama kocaman gibi olmuş
sanki yataga büyük gelecek:44:
cnm zaten 70*130 un bi küçüğü 60*120 oluoki oda en küçük mobilya beşik ölçüsü:))) yani 70*130 un öyle devasal olmaması gerek??
slm cnm..walla bende bugüne kadar çat pat idare ettim ama doğum öncesi bi kadın alcam gari bıçak kemiğe dayandı
mart başında halıları yıkamaya vercem..9 marttada doğum iznine ayrılcam..halılar gelir sanırım 9 marta inşallah kısmetse
daha onları sermeden evi dip bucak temizletcem inş. ...camlarımı ve mutfak dolaplarımı bide duşakabinimi silsin yeter..perdeleri yıkasın assın..koltuklarıda silsin..başka bişi istemem 11 mart gibide annem gelecek..annem geldiğinde hımmm kızıma bak hem hamileymiş hemde tertemizmiş desin istiom...

alkışşşş istiorum bu komuşya zira en bayıldığın komşu tipi

laflarına bakma ya napcan senn hem yeni baktım yaklaşık 1360 gr olur 30 haftalık dio neresi azmış halla halla boşver tınlama bile

Herkes sanki doktor gibi yorum yapıyor zaten ben çok kilolu olsun istemiyorum, sağlıklı olsun önemli olan bu, inşallah bebek dönerse epidural normal doğumu düşünüyorum o yüzden çok kilolu olmasını da istemiyorum. Bekliyorum inşallah doğum pozisyonuna döner. Annemin anlattığına göre ben doğum sancıları başladığında hala ters duruyormuşum tam sezeryana hazırlayacaklarmış annemi ben aniden doğum pozisyonuna dönüp normal doğmuşum.

BEN DE annem gelince hep öyle desin die ya temizliyom ya temziletiyom annem gelince hemen başlıyo temizliğe dio siz benim baktığım gibi bakamazsınız benim gördüklerimi göremezsiniz

Evet ya canım bazı insanlar öyle rahatlar fakat bundan sonra kim gelirse gelsin uyaracam dışarıda çıkarsın. Dizilerde yatağa bile ayakkabıyla uzanıyorlar ya benim de hep dikkatimi çekmiştir. Düşünsene yerlerde dolaşıp emekleyen bebeğim olsa bütün o mikroplara temas edecek.

temislik konusunda annem çakar valla bilir yani bunu benim kızım yapamas diye, beceriksizlikten değil de nee ka tembel olduğumu bilir yani...

BEN DE annem gelince hep öyle desin die ya temizliyom ya temziletiyom annem gelince hemen başlıyo temizliğe dio siz benim baktığım gibi bakamazsınız benim gördüklerimi göremezsiniz

yokkk benim annem hayatta görmez öyle şeyleri..çok rahattır söylemesi ayıptır...ama temizsede farkeder yani:))
zaten kilolu annem dizleri ağrıo garibimin öyle geldimi temzilik yemek falan beklemem.
ben yoksam evde koltuktan bile kalkmaz annecim ney nerde bulamam die..karıştırmazda hiç...öylece gelmemei bekler evini karıştıramadım die.
ev temiz olsun annecim gelsin...ohhh oturur keyif yaparız...annemle 3-5 gün zmn geçirim k. validemede söylerim oda gelir azcık erken..evde doğumu bekleriz hep birlikte...ama mümkünse ablam en son gelsin, hatta gelmesin bi yeğenim var şımarıkkkkkkkkk deli edio beni mızır mızır....doğumda gelcek ablam ama laf aramızda hiç istemiom, çok sevyom ablamı çok istiom doğumda yanımda olsun ama yeğenimin mızırtısını düşündükçe şimdiden bunalıma giryom...zaten doğurmuş olcam eve yeni bişi gelcek, bide yeğenim offfffffff....ablam gelsin ve hemen gitsin istiom ya...pofff bak alıma geldi...çay mmolamda nelere kafa yordum bak...

Kızlar yrn doktora gidicem 31+0 oluyorum tam.
Raporumu verir değil mi?
31+1 de aldım dr mızırdanarak verdi...ama şansını dene bence:)
temislik konusunda annem çakar valla bilir yani bunu benim kızım yapamas diye, beceriksizlikten değil de nee ka tembel olduğumu bilir yani...

yok ya...benim ilk 3 ay bulantım çoktu falan anneme ağlıodum çok zor hem iş hem ev..mutfağıma giremiom falan die..
annem hiç demedi bile aman gelimde kızıma bakim die...öğrenmiş benim herif hamarat temizlik yapıo yemek yapıo....dio senin herif benden ii bakar sana

Son düzenleme:

evde annem varken ben bulaşıkları makinaya kaldırmak harici pek bişiy yapmam hep annem yapar 90 kilo olmasına rağmen iş olmayınca duramıyo zaten tembellik hiç ona göre değil keyif yapmak fln asla inceler de inceler zor ya yaramaz çocuk bizim kısçeler çok akıllı uslu olur inşallah ya ne deyim korkuyoree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…