canım mesajımı açamıyorumki allah allah
evet canım aynen buradaki gibi senin yazdığın yerden kopyalayıp yazdım ama eşleşen sonuç bulunamadı diyor[/QUOT eşimin faceden yazdm grubun adını şimdi çıktı
anladım tatlım uygun olunca eklersinn
kızlar adım sibel özel ünder facede açılmış bir grup varsa orda toplanalım ben açtığım grubu sileyim
kızlar adım sibel özel ünder facede açılmış bir grup varsa orda toplanalım ben açtığım grubu sileyim
sanada yolladım davet inşallah doğru yapıyorumdur acemilik
kızlar isim verin isterseniz ordanda ekliyim sizi ister ordn ister burdan devam edersiniz msj olarak atabılırsınız isimleri ecrinin grubuda bulalım
sanada yolladım davet inşallah doğru yapıyorumdur acemilik
canım nihan eryılmaz turhan benide ekleyebilirsin..ama umarım sayfamda çıkmaz bu gruba eklendi diye çünkü daha kimse bilmiyo hamiş olduğumu kimseye sölemedim
aaa nihan sen önce test et o vakıt sonra ekletim ben
patronlarıma ve iş arkadaşlarıma ilk face den duyurmak istemem yani
aaa nihan sen önce test et o vakıt sonra ekletim ben
patronlarıma ve iş arkadaşlarıma ilk face den duyurmak istemem yani
sevdacım benim adımda elçin yıldırım
canım nihan eryılmaz turhan benide ekleyebilirsin..ama umarım sayfamda çıkmaz bu gruba eklendi diye çünkü daha kimse bilmiyo hamiş olduğumu kimseye sölemedim
sen eklemeden bilememki şekerim bi ekle bakalım gönderiyi kaldır derizsendemi sölemedin daha ??
sen eklemeden bilememki şekerim bi ekle bakalım gönderiyi kaldır derizsendemi sölemedin daha ??
bende ekliyom kızlar sizleri
eğer mahsuru varsa kabul etmeyebilirsinizzz:82:
saygılar:87:
kızlaaaaaaar bana ıkı gun mühlet verin sayfama birşeyler olmuş yenı açtım onuda gizli yapamıyorum sonra hepicinizi ekelrim gizli gizli olsun kimseler görmesin bizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?