2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar isim verin isterseniz ordanda ekliyim sizi ister ordn ister burdan devam edersiniz msj olarak atabılırsınız isimleri ecrinin grubuda bulalım

canım nihan eryılmaz turhan benide ekleyebilirsin..ama umarım sayfamda çıkmaz bu gruba eklendi diye çünkü daha kimse bilmiyo hamiş olduğumu kimseye sölemedim

kızlar hepinize merhaba

ense kalınlığı ve 2li testi yaptıranlar varmı?

biz cuma günü gideceğiz birde yaptıranlar ücret hakkında bilgi!!

canım nihan eryılmaz turhan benide ekleyebilirsin..ama umarım sayfamda çıkmaz bu gruba eklendi diye çünkü daha kimse bilmiyo hamiş olduğumu kimseye sölemedim

aaa nihan sen önce test et o vakıt sonra ekletim ben
patronlarıma ve iş arkadaşlarıma ilk face den duyurmak istemem yani

kızlar adım sibel özel ünder facede açılmış bir grup varsa orda toplanalım ben açtığım grubu sileyim
sevdacım benim adımda elçin yıldırım

bende ekliyom kızlar sizleri
eğer mahsuru varsa kabul etmeyebilirsinizzz:82:
saygılar:87:

sen eklemeden bilememki şekerim bi ekle bakalım gönderiyi kaldır deriz sendemi sölemedin daha ??

yaaa canım ya ben işimde yeni sayılırım 8. ayımdayım daha yani hamileliğin 3. ayı bitio hsp et artık

yöneticime söyledimde patronlara ve diğer iş arkadaşlarıma vs. söylemedim, cuma söylücek yöneticim...hayırlısı bakalım

oki sevdacım banada bi istek gönder o vakıt solmaz yaşar cnm benimkide...sonra ekleyince beni takip edin ama sizde bi kazaya kurban gitmim, işimi seviyorum

sen eklemeden bilememki şekerim bi ekle bakalım gönderiyi kaldır deriz sendemi sölemedin daha ??

yaaa canım ya ben işimde yeni sayılırım 8. ayımdayım daha yani hamileliğin 3. ayı bitio hsp et artık

yöneticime söyledimde patronlara ve diğer iş arkadaşlarıma vs. söylemedim, cuma söylücek yöneticim...hayırlısı bakalım

oki sevdacım banada bi istek gönder o vakıt solmaz yaşar cnm benimkide...sonra ekleyince beni takip edin ama sizde bi kazaya kurban gitmim, işimi seviyorum

kızlaaaaaaar bana ıkı gun mühlet verin sayfama birşeyler olmuş yenı açtım onuda gizli yapamıyorum sonra hepicinizi ekelrim gizli gizli olsun kimseler görmesin bizii

kızlaaaaaaar bana ıkı gun mühlet verin sayfama birşeyler olmuş yenı açtım onuda gizli yapamıyorum sonra hepicinizi ekelrim gizli gizli olsun kimseler görmesin bizii

aaaa o kadar ifşa ettik kendimizi ama
tmm cnm sen kendini hazır hissedince söyle bize hemen organize olalım face için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…