yaaa canım ya ben işimde yeni sayılırım 8. ayımdayım daha yani hamileliğin 3. ayı bitio hsp et artık
yöneticime söyledimde patronlara ve diğer iş arkadaşlarıma vs. söylemedim, cuma söylücek yöneticim...hayırlısı bakalım
oki sevdacım banada bi istek gönder o vakıt solmaz yaşar cnm benimkide...sonra ekleyince beni takip edin ama sizde bi kazaya kurban gitmim, işimi seviyorum
canım ben seni kabul ettim dimi
aaaa o kadar ifşa ettik kendimizi ama
tmm cnm sen kendini hazır hissedince söyle bize hemen organize olalım face için
bana gelmedi isteğin
bana gelmedi isteğin
elçin canım senin adından da çok var sen hangisisinn??
bana gelmedi isteğin
kıyamammmmmmhadi hayırlısı olsunnn ozaman inş. işinde seni seviyodur şeker..bu arada bi ton solmaz yaşar var hangisisin seni faceten eklicektim
oh canıma değsin ekleşin durun şimdi:
canım baktımda bi kaçtane elçin yıldırım var hankısı sensin profil resmin hankisi terif etsene eccik
ekledim bende hehehenasıl yani yaa..benim ismim çok azdır taaammı
canım ben sana gönderdim sanırım göndermediysemde solmaz yaşar deyince kocamla bi resmimiz var, beyimin yeşil bi şapkası var profil resmimde o benim işte
nasıl yani yaa..benim ismim çok azdır taaammı
canım ben sana gönderdim sanırım göndermediysemde solmaz yaşar deyince kocamla bi resmimiz var, beyimin yeşil bi şapkası var profil resmimde o benim işte
ekledim bende hehehe
oanyladım cnm..akşam patron sorcak naptın akşama kadar die, dicem yeni arkadaşlar edindim face den tek işim buydu bugün dicem
profil resmimde senin bu avatarın var canım bekliyoruz yazıyo heheheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?