selam kızlar yarın muayenem var,şu kaşıntı olayına taktım ben yaa,karaciğerden kaynaklı karaciğer kolestazı probleminin belirtisine uyuyor sanki,döküntü olmadan kol ve bacaklarda bazen de vücutta kaşıntı oluyomuş,yarın doktora gidip ne test varsa yapsın dicem,inşallah kötü bişi değildir yaa,umarım sadece öylesine kaşınıyorumdur:44:
bende ondan korktum gittim dr a .nette o ciğerden gelende ellerin içinde ve ayak tabanında kaşıntı olur yazıyodu.bende yoktu ama
yinede test yaptı dr ama temiz çıktı çok şükür bi git sende için rahat etsin
merhabalar kızlar iyisinizdir inşallah, migi hayatım bende de 4 gündür tüm vucudum her bir yerinde inanılmaz kaşıntım oluor özellikle ayaklarım sonra sdırtım vs bakalım bende salı günü gittiğimde söyleyeceğim bu durumu ne olacak bilmiyorum hiç tek bebklerimize bir şey olmasın da önemli değil doğuımdan sonra geçecek nasl olsa bakalım valla ama bende aynısını okudum da bi yerde de yine akşam ödem çok olduğu için özellikle hareket yeri az olan kadınlarda mesela benim gibi evde olmak zorunda olan kadınlarda biriken ödem de yapabiliyormuş bakalım bir sorun çıkmaz inşallah. gebelik başından sonuna böyle ufak tefek sorunlar işte ama cuma doktoıra gittiğimde merdiven in çık biraz hareket edince az olmuştu o akşam kaşıntılarım gündüzde hiçbişey yok akşam başlıo bakalım tatlım bişey çıkmaz ama inşallah kafanı çok takma
evet yarın gidicem,nette şöyle bi araştırdım o kadar çok kaşınan gebe var ki,ve değerler normal de çıksa doğuma kadar yapıcak bişi yokmuş pek,sanırım kaşınıcaz doğurana kadar,değerler kötü çıkmasın da çekeriz napalım
bende ondan korktum gittim dr a .nette o ciğerden gelende ellerin içinde ve ayak tabanında kaşıntı olur yazıyodu.bende yoktu ama
yinede test yaptı dr ama temiz çıktı çok şükür bi git sende için rahat etsin
canım sana yapılan testte kan tahlilindeki biyokimya sonuçlarında AST veALT değerlerine ve idrardaki bilrubin oranına mı bakıldı,ben biraz araştırdım da öyle gibi anladım.Benim önceki tahlil sonuçlarımda o değerler normal seviyelerde yarınki tahlilimde de doktorum biyokimya tahlili istemiş zaten,ayrıca başka bir test yapıldı mı diye merak ettim
slm kızlar 11 nisan kızım aysima asya
dünyaya gelck alışverişlerede başladık önerebilceniz burun temizleme aparatı varmı?
bnde bugun sezeryan olayım die karar verdm sonunda garanti olsun amannn normalde 8 9 saat agrı cekiyon sezeryanda da 1 hafta aama normal dogmn parcalara ayrılmısı onu gectm normalde o acıyı cekmek zorundasın sezeryan sonrası agrı kesici tmm ki bnm agrı esigim yüksek dr dan üçü bana sezeryan dedi tüp bebekle old için ne yapalım kesilceznormaldede alttan kesiyolar ilk dogumn cogunda oluyomus bu kesik ordada dikiş olacak orayı temiz tutmak dahada zor yani kendime birsürü gerekce buldum
4 nisandada olsnu die ikna edersem tmm :) 4 lü rakamlar bnmle esimn tanıstıgımzdan beri hayatımızda yeri cok
sezeryan hiç korkulacak birşey değil ve cidden çok rahat spinal sezeryan olunca zaten uyuşukluk geçene kadarkesi ağrısıda hafifliyor...
bn zaten normalden korkuyodum bn apandist ve dıs gebelk ame gecrdm yapısıklıgım var die normal mi olsa dedi bir dr um normala alıstırdm kendimi derken dr gitti 3 dr a gittim dr arastırırken 3 de sezeryan yapalım dedi tüp bbeek old için bnde 3 üde ole diyince bir bildikleri var dedim ist daki tüp bbeek dr da ole dedi
bnde bugun sezeryan olayım die karar verdm sonunda garanti olsun amannn normalde 8 9 saat agrı cekiyon sezeryanda da 1 hafta aama normal dogmn parcalara ayrılmısı onu gectm normalde o acıyı cekmek zorundasın sezeryan sonrası agrı kesici tmm ki bnm agrı esigim yüksek dr dan üçü bana sezeryan dedi tüp bebekle old için ne yapalım kesilceznormaldede alttan kesiyolar ilk dogumn cogunda oluyomus bu kesik ordada dikiş olacak orayı temiz tutmak dahada zor yani kendime birsürü gerekce buldum
4 nisandada olsnu die ikna edersem tmm :) 4 lü rakamlar bnmle esimn tanıstıgımzdan beri hayatımızda yeri cok[/QUOTE
hayırlısı olsun canım riske atma bana da kalırsa. bana da doktor sezeryan olabilir bebek küçük olursa dedi. bebek küçük olunca yormamak gerekiyomuş ne bilim. bu arada bizim de hayatımızda 4lü rakamlar önemli bakalım oğluşumda da öle olucak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?