2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bende ondan korktum gittim dr a .nette o ciğerden gelende ellerin içinde ve ayak tabanında kaşıntı olur yazıyodu.bende yoktu ama
yinede test yaptı dr ama temiz çıktı çok şükür bi git sende için rahat etsin

slm kızlar 11 nisan kızım aysima asya
dünyaya gelck alışverişlerede başladık önerebilceniz burun temizleme aparatı varmı?

evet yarın gidicem,nette şöyle bi araştırdım o kadar çok kaşınan gebe var ki,ve değerler normal de çıksa doğuma kadar yapıcak bişi yokmuş pek,sanırım kaşınıcaz doğurana kadar,değerler kötü çıkmasın da çekeriz napalım

merhabalar kızlar iyisinizdir inşallah, migi hayatım bende de 4 gündür tüm vucudum her bir yerinde inanılmaz kaşıntım oluor özellikle ayaklarım sonra sdırtım vs bakalım bende salı günü gittiğimde söyleyeceğim bu durumu ne olacak bilmiyorum hiç tek bebklerimize bir şey olmasın da önemli değil doğuımdan sonra geçecek nasl olsa bakalım valla ama bende aynısını okudum da bi yerde de yine akşam ödem çok olduğu için özellikle hareket yeri az olan kadınlarda mesela benim gibi evde olmak zorunda olan kadınlarda biriken ödem de yapabiliyormuş bakalım bir sorun çıkmaz inşallah. gebelik başından sonuna böyle ufak tefek sorunlar işte ama cuma doktoıra gittiğimde merdiven in çık biraz hareket edince az olmuştu o akşam kaşıntılarım gündüzde hiçbişey yok akşam başlıo bakalım tatlım bişey çıkmaz ama inşallah kafanı çok takma

sana da çok geçmiş olsun canım,tehlikeli olma oranı az genelde doğuma kadar süren bir kaşıntıymış ,beni tedirgin eden safra oranının çok yüksek çıkması,o zaman bebek için tehlikeli olabiliyomuş,o da nadir görülüyomuş ama insan ister istemez takılıyo işte kaşınırken,Allahtan bebek hareketlerinde değişiklik yok da rahatım biraz,yarın doktoruma sorsam rahatlıcam bakalım

aynen canım onlara bi şey olmasında birazda kaşınıverelim yani. hele ben dün gece uyuyamadım remen iğneliyolar gibi batıyo bacaklarım karnım.
ama cildiyeci buna yapıcak bi şey yok sadece nemlendiricilerle biraz hafifletebilirsin dedi

bu arada bu gün ağda yaptırdım bacaklarıma. artık kendim alamıyorum çünkü. genital bölgeye cesaret edemedim yaa :26::26::26:
var mı içinizde sir ağda yaptıran genital bölgeye?

canım sana yapılan testte kan tahlilindeki biyokimya sonuçlarında AST veALT değerlerine ve idrardaki bilrubin oranına mı bakıldı,ben biraz araştırdım da öyle gibi anladım.Benim önceki tahlil sonuçlarımda o değerler normal seviyelerde yarınki tahlilimde de doktorum biyokimya tahlili istemiş zaten,ayrıca başka bir test yapıldı mı diye merak ettim

inan bilmiyorum onu ama safra seviyesi mi ne ona bakıcam dedi normal dedi sonra değerlerime o kadar etraflı bilgiye sahip değilim ama merak ettim bak şimdi yanlı ş değere falan bakmış olamaz di mi ?

ayy mart annelerini okudum keyfim yerine geldi sezeryanla dogum yapanlar bile dogumda 5 kiloları gitmiş 10 gündede 5 kilosunu vermişler ohh 10 kilo desene bn temmuzda ist gidene kadar verrim kiloları desene

bnde bugun sezeryan olayım die karar verdm sonunda garanti olsun amannn normalde 8 9 saat agrı cekiyon sezeryanda da 1 hafta aama normal dogmn parcalara ayrılmısı onu gectm normalde o acıyı cekmek zorundasın sezeryan sonrası agrı kesici tmm ki bnm agrı esigim yüksek dr dan üçü bana sezeryan dedi tüp bebekle old için ne yapalım kesilcez normaldede alttan kesiyolar ilk dogumn cogunda oluyomus bu kesik ordada dikiş olacak orayı temiz tutmak dahada zor yani kendime birsürü gerekce buldum
4 nisandada olsnu die ikna edersem tmm :) 4 lü rakamlar bnmle esimn tanıstıgımzdan beri hayatımızda yeri cok

sezeryan hiç korkulacak birşey değil ve cidden çok rahat spinal sezeryan olunca zaten uyuşukluk geçene kadarkesi ağrısıda hafifliyor...

sezeryan hiç korkulacak birşey değil ve cidden çok rahat spinal sezeryan olunca zaten uyuşukluk geçene kadarkesi ağrısıda hafifliyor...

bn zaten normalden korkuyodum bn apandist ve dıs gebelk ame gecrdm yapısıklıgım var die normal mi olsa dedi bir dr um normala alıstırdm kendimi derken dr gitti 3 dr a gittim dr arastırırken 3 de sezeryan yapalım dedi tüp bbeek old için bnde 3 üde ole diyince bir bildikleri var dedim ist daki tüp bbeek dr da ole dedi

evet genelde tüp bebeklerde riske atmayıp sezeryanla alıyorlar... bütün arkadaşlarım sezeryan oldu

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi geceler kızlar. uyku tutmuyor artık beni. yine dr değiştirecemm. memorial da doğum yapcaktım fakat anestezi uzmanı hakkında bazı olumsuzluklar duydum. korktum açıkçası. bu defa başka bir hastaneyi denicem. ilk doğumum genel anestezi sezeryandı. şimdi epudural olsun istiyorum ama riskleri var. pfff düşün düşün çıkamıyorum işin içinden.

slm anne adayları ya su saat oldu araştırma yapıorum gecen cuma doktorda randevumuz vardı oluşumla.... kilo 1 600 gr boy 35 cm demişti...ondan öcekinde 33 cm di 3 haftada sadece 2 cm mi uzadı....ondan öcekindede 27 den 33 e cıkmıstı aynı sürede....canım sıkıldı doktorumla ilgilide süphelerim oluşmaya basladı samimi gelmior zordan gülüor gibi. zaten...canım sıkkın boy la ilgili=((( öbür muaneyi dört gözle bekliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…