2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydınlarrr....

aklıma takılan bişiyi hemen sormak istiyorum sizlere. kontrolümde doktor bana bebeğin kafası sol kasık tarafında demişti.. bende sürekli sola yatıyodum herkes gibi.. acaba kafası eziliyomudur..2 gündür bu aklımdaa..
sola yatmaya devammı etsem yoksa sağamı yatsam bilemedim yaaaa

günaydınlar ii haftalar

canım ben sağ sol karışık yatıorum...çünkü yağmur sağdaysa zaten sağa yatırtmıo..soldaysa sola yatırtmıo..yani rahatsız olsa seni dürttürür inan bana, keyfi yerindeki hatunun sesi çıkmıo...:))) ayrıca benim bu 2. dr um ..ikiside sağ yada sol die hiç yön belirtmedi...yana yat sağ yada sol farketmez dediler...zaten bende sabit yatamıorum..sağ sol yatmama rağmen 2 tarafda pertttt:))

evetttt bende arada sağada yatıyorum
ama dediğin gibi bazı zamanlar sola yatınca kıpırdıyo ben pozisyon değiştirince hafif doğrulunca duruyo hanfendii.. demekki rahatsız oluyomuş sıpacık
ohh rahatladımm.. şurda az bi zaman kaldı sağ salim atlatalım inşallahhhhhhhhhhh

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-53.html#post23208839
göbük ekledik bizde uzun bi aradan sonra

rahat ol bebem...az kaldı inş:)

Kilosu gayet iyi boyu az gibi ama bu ultrasonlar hep farklı farklı veriyormuş ya. Benim de 29+6 da 1100 gr ve 40 cm çıktı. Yani boyu iyi kilosu düşük çıktı gerçi doktor gayet iyi olduğunu söyledi ve beni 4 hafta sonraya çağırdı ama ben duramadım yarına başka bir doktora randevu aldım. Bakalım kilosuna ne diycek bu doktor. Zaten artık 2 haftada bir görünmek gerek 4 hafta uzun geldi bana. Sen de benim gibi yap istersen belki için rahatlar.

Ben sol sağ karışık yatıyorum ya hatta bazen uyanıyorum sırtüstü yatıyo oluyorum ama gayet rahat geliyo bana :) Sırtüstü yatamazsın diyolardı hep benim daha öyle olmadı. Bişey olmuyodur kafasına canım merak etme benimkinin de başı sağda ben dediğim gibi 2 tarafada yatıyorum. Hala dönmedi ama ya ne zaman doğum pozisyonuna geçecek kuzucuk merak ediyorum.

bence sakıncalı bir durum olsa doktorun soluna yatma dersi.bence endişelenme içerde gayet iyi güvendeler

ayyyyy nerden nereye ya şuna bakkk mercimek kadarlarkenn şimdi 2 kilo oldular kocaman abiler ablalar oldular
maşallahhhh
evet ya..sıpalar...kaslı bacaklı oldular:)))

bende bazen sırt üstü yatıom( çünkü belim artık dayanılmaz derecede ğarıo..sırt üstü yatmak kısmen ii gelio...
cnm ben cmt gittim dr a dr dönmüş doğum pozisyonunda artık değişmez dedi..
ama geçen haft hissetmiştim döndüğünü, yani benimki 33 de döndü

bence sakıncalı bir durum olsa doktorun soluna yatma dersi.bence endişelenme içerde gayet iyi güvendeler

sağolun kızlarrrrrrr

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...ribebisimize-neler-aldik-49.html#post23208940

buda bizim son halimiz kızlar:))
bu hafta sonu çok çalıştık...hafta içi yıkamıştım bütün çamaşırları..
cmt de ütüleyip yerleştirdim..etiketleri kesecektim unutmuşum...puff onları bi ara keserim artık(
bide çantalarımızı yerleştirmek kaldı..
onun haricinde herşey ok...yıkandı yerleşti.resimleride cicik topiğimizde..
oda yapmadım..dolabıda beşiğide yatak odamda bi köşede:))
darısı herkesin başına...ben gari oturcam, yatcam

amanınnn ne güzel olmuş yağmurun köşesii
cicileride pek güzelll. iyi günlerde güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah petuşumm

İyi ya sevindim. 32ye kadar dönmesi lazım diyen çok dönmiycekmi acaba diye düşünmeye başlamıştım.

Çok güzel olmuş canım ne güzel herşeryi mis gibi olmuş yerli yerinde. Güle güle kullansın bebeğin.
Biz daha mobilyasını haftaya alacağız doğuma ancak gelir heralde. Yani yerleştirme işlemi ozamana kaldı. Yıkayıp ütüleyip çarşafa sarıp kutuyla kaldırdık şimdilik. Buarada şu son resimdeki ev babetini nerden aldın. Ben bulamıyorum bunlardan nerde satılıyor internete de çok baktım bulamadım.

günaydıın annişler
ayy petuşun ne güzel herşeyi bitmiş sabah sabah görünce bizim eksiklerimiz aklıma geldi

günaydın kızlar..
cuma günü apar topar hastanede almıştım soluğu.. kasıklarımdaki sancıdan dolayı.. çok şükür hiçbir yaramazlık yokmuş
NST ye de bağladılar.. sancı mancı yokmuş.. 1700 gram olmuş kızım.. ben de 2 haftada 500 gram almışım..
anlamadım gitti durdu resmen kilo almıyorum.. 500 gramın 300 gramını zaten kızım almış.. yani ben haftada 100 gram ortalamaya düştüm.. çook mutluyum çokk
kocişim geldi haftasonu.. hastaye gidince tabi ben cuma günü atlamış gelmiş yavrucum.. bol bol hasret giderdik.. 2 hafta sonra da tamamen dönüyor.. 2 haftalık bi çilemiz kaldı sonrası ohhh miss..
bi de kızlar aslında ben bu cuma 32+0 oluyorum sata göre ama bugün alacağım 32+0 raporunu.. sonra da 2 mart son günmüş benim için.. kocam öyle diyo
çalışmamı istemiyor..yol uzun olduğu için... yani ben 2 hafta daha çalışıp sonra evde dinlenmeye ayıracağım kendimi.. son 10 iş günü.. bi üzülüyorum ki sormayın gitsin

merak etme cnm bebişler rahatsız olunca hareket edip yön degiştirtiyo :) bnmki saga yattımı durmuyo sola dönünce rahatlıyo mesela gelde uyu sagda uyuyabilirsen

herşeyin yolunda olmasına sevindim cnm....
resmen sizin kilo almanız durdu ben depara geçtim ya((
hayırlısı
öykümede maşallahhhhhh
son iş haftamızdannnnnnnnnnnnn

GÜ-NAY-DINNNNNNN

alla allaaaaa.....minnak şeylere bak hele...hepsi gidiiiiii..neyse biz bekleriz topiği kızımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…