2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bnmde son haftam ama bugun evdeyim belimize kadar kar old için tatiliz kızlr sabah sabah aklıma geldi bi cantada eslere lazım degilmi helede bnm gibi uzak hast sezeryanla yapacaklar için bak bu takıldı simdide aklıma

Günaydınnn herkeseeeeeeeeee.........
bizde haftasonu kızımızın odasını hazırladık, fazlalıkları boşalttık temizledik vs. çok yorulduk ama güzel oldu... bugun yarın beşiğimizde gelir.. ayy çok heyecanlıııı

son zamanlarımız artık aşağı yukarı 1 ay sonra erkeklerin askerlik anıları gibi bizimde hamilelik anılarımız geride kalacak

bende hep acaba eziyomuyum endişesindeyim, çok tırsıyorum bişi yapcam yanlışlık die allah korusun... ama petuşun dediği gibi rahatsız olunca hemen tepki veriyorlar zaten, çok bilmiş cimcimeleerr

maşallahh maşallaaah... yağmurada kendinede çok ii bakmışsın...hastaneden eve geldiğinde normal kilonda olursun kesin, hiç kilo almamışsın valla maşaallahh

son iş haftamızdannnnnnnnnnnnn

GÜ-NAY-DINNNNNNN

şubat 29 son bizimde maaşı tam alalım ama dimi bölünmesin

maşallaahh kuzucuğunaaa... sanada maşallah ne güzel işte yaaa kilooo almıyorsun burada senin gibi olmak isteyen bisürü hamiş var

aynen son 10 gün bende bi üzülüyorum bi üzülüyorum hiç sormayınn bu günler hiç gelmeyecek sanmıştım... 1 senedir hamileyiz yahuuuuuuuu

canım geçmiş olsun
bu idrar yolu iltihabı yapışık bişey yaaaa
bir de mantar

bende şimdi fitil almak istiyorum gynolomexinden yine başladı akıntı...

yerim sizin hazırlığınızı yaaaaaa
Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin inşallah canım ....
tek kanca ile mi astınız tülü ?

canım merak etme ben evden de online oluciğim
kambersiz düğün
zeynepsiz topik olmazzz :))))))))))

Son düzenleme:
ohhh elinize sağlık canım...
inş. ya..eskisindende biraz gitse hiç hayır demem
canım geçmiş olsun
bu idrar yolu iltihabı yapışık bişey yaaaa
bir de mantar

bende şimdi fitil almak istiyorum gynolomexinden yine başladı akıntı...

evet ya...aynen...güya o 20. haftalarda oldum geçmişti..
geçen gittim ıslaklık oluo die baktı mantar..fitil kullandım...
şimdide ıslaklık geçti ama akıntı başladı..bu seferde dedi mantar geçmiş enfeksiyon olabilir..
akıntıdan örnek aldı..idrar tahlili istedi...bide daha test sonuçlarına bakmadan vagi-hex mi neydi adı bi fitil yazdı ama çok iğrenç yani...canım yanıo benim ya...pofffffffffffffff

ya ben bu ara ayaklarımı ısıtamıyorum
suçu üşütmeye atıyorum ama bakalım....

yerim sizin hazırlığınızı yaaaaaa
Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin inşallah canım ....
tek kanca ile mi astınız tülü ?
evet
ama demiştiki bi cibinlik için 3 delik açılmaz tavana....o tek kancayı takabilmek için 5-6 tane başarısız dellik denemesi yaptı
canım merak etme ben evden de online oluciğim
kambersiz düğün
zeynepsiz topik olmazzz :))))))))))

olyyyyyyyyyyyyyyyyy
benimde son 3 haftam....9 marttan sonra bende evdeyim inş..

kızlar ya bende şimdi işteyim bütün gün oturuyorum kafası da aşağıda acaba sıkışıyor mudur rahat mıdır diye diye kendimi üzüyom yatakta da parisin düşünceleri geliyor acaba eziyor muyum diye
şimdi evde olsam diyom yatarım uzanırım

heheheh dolaylı yoldan bile olsa dediğine geldi yani

evet ev hayali ile yaşıyoruz artıkkkk

evet bende öyle düşünüyor ve üzülüyorum
hatta doktor bana ayaklarını uzatmakta değil
uzanarak dinlenmen lazım artık dedi ....

Günaydın anneler.. Herkese hayorlo haftalar diliyorum. Haftalar haftaları kovalarken bebişlere git gide yaklaşıyoruz çok heyecanlıı

günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
biz iyiyiz ama hafta sonumuz pek hareketliydi
hep doktorda geçti diyebiliriz
ama çok şükür şuan için bi sorun yok
doktorumuz 10Martı görürsek süper olur diyor:)
heran bir süpriz yapabiliriz kızımla haberiniz olsun

Hayırlı gelsin bebişlerimiz canım.2-3 haftaya gelmeye başlarlar herhalde.:18::18:

Günaydın anneler.. Herkese hayorlo haftalar diliyorum. Haftalar haftaları kovalarken bebişlere git gide yaklaşıyoruz çok heyecanlıı
bencede yaa çok heyecanlı... iznede çıkarsak evde 1 ay hoopp die geçerrr az kaldııı az kaldıııııııııııı heyoooo
neden 10 mart canım erken değil mi?

yaaa bende hep onu düşünyom...evdeki kısmı değilde gün boyu oturrken hep onu düşünyom...
sıkıştırmak değilde..yazık garibim şöyle geniş geniş bi göbekte yetişmek varken sürekli üstünde bi baskıya maruz kalıo..ben belimi bile dayamadan masaya abanarak oturyom....hayırlısı artık cnm ya..kendimi şöyle teselli ediom..ben tek değilim..benimki tek değil
heheheh dolaylı yoldan bile olsa dediğine geldi yani

evet ev hayali ile yaşıyoruz artıkkkk
yani..bi yerde evet..

inş. canım bekler 10 martı hatta dahada fazlasını...

bencede yaa çok heyecanlı... iznede çıkarsak evde 1 ay hoopp die geçerrr az kaldııı az kaldıııııııııııı heyoooo

neden 10 mart canım erken değil mi?

Sanki evde zaman daha zor geçer gibi geliyor banada.Ama ben de izne çıkmak için gün sayıyorum çekilmiyor artık yaa 3 hafta kaldı duruma göre rapor alır izin alır 2 hafta sonra çıkarım izne sabahları hiç kaklmak istemiyorum yaa.

Canım merak etme o şuan en rahat yerde. Takma kafana. Ağrısı yok sızısı yok gaz problemi yok. Sıkıştığını sanmıyorum. Ama ben gece yatarken kendimi hep sırt üstü yakalıyorum hiç sırtüstü yatmayan ben hep öyle yakalıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…