bende hep acaba eziyomuyum endişesindeyim, çok tırsıyorum bişi yapcam yanlışlık die allah korusun... ama petuşun dediği gibi rahatsız olunca hemen tepki veriyorlar zaten, çok bilmiş cimcimeleerrgünaydınlarrr....
aklıma takılan bişiyi hemen sormak istiyorum sizlere. kontrolümde doktor bana bebeğin kafası sol kasık tarafında demişti.. bende sürekli sola yatıyodum herkes gibi.. acaba kafası eziliyomudur..2 gündür bu aklımdaa..
sola yatmaya devammı etsem yoksa sağamı yatsam bilemedim yaaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-53.html#post23208839
göbük ekledik bizde uzun bi aradan sonra
son iş haftamızdannnnnnnnnnnnn
GÜ-NAY-DINNNNNNN
maşallaahh kuzucuğunaaa... sanada maşallah ne güzel işte yaaa kilooo almıyorsun burada senin gibi olmak isteyen bisürü hamiş vargünaydın kızlar..
cuma günü apar topar hastanede almıştım soluğu.. kasıklarımdaki sancıdan dolayı.. çok şükür hiçbir yaramazlık yokmuş
NST ye de bağladılar.. sancı mancı yokmuş.. 1700 gram olmuş kızım..ben de 2 haftada 500 gram almışım..
anlamadım gitti durdu resmen kilo almıyorum..500 gramın 300 gramını zaten kızım almış.. yani ben haftada 100 gram ortalamaya düştüm.. çook mutluyum çokk
kocişim geldi haftasonu.. hastaye gidince tabi ben cuma günü atlamış gelmiş yavrucum.. bol bol hasret giderdik.. 2 hafta sonra da tamamen dönüyor.. 2 haftalık bi çilemiz kaldı sonrası ohhh miss..
bi de kızlar aslında ben bu cuma 32+0 oluyorum sata göre ama bugün alacağım 32+0 raporunu.. sonra da 2 mart son günmüş benim için.. kocam öyle diyo
çalışmamı istemiyor..yol uzun olduğu için... yani ben 2 hafta daha çalışıp sonra evde dinlenmeye ayıracağım kendimi.. son 10 iş günü.. bi üzülüyorum ki sormayın gitsin
günaydınlar ii haftalar
canım ben sağ sol karışık yatıorum...çünkü yağmur sağdaysa zaten sağa yatırtmıo..soldaysa sola yatırtmıo..yani rahatsız olsa seni dürttürür inan bana, keyfi yerindeki hatunun sesi çıkmıo...:))) ayrıca benim bu 2. dr um ..ikiside sağ yada sol die hiç yön belirtmedi...yana yat sağ yada sol farketmez dediler...zaten bende sabit yatamıorum..sağ sol yatmama rağmen 2 tarafda pertttt:))
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-53.html#post23208839
göbük ekledik bizde uzun bi aradan sonra
rahat ol bebem...az kaldı inş:)
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...ribebisimize-neler-aldik-49.html#post23208940
buda bizim son halimiz kızlar:))
bu hafta sonu çok çalıştık...hafta içi yıkamıştım bütün çamaşırları..
cmt de ütüleyip yerleştirdim..etiketleri kesecektim unutmuşum...puff onları bi ara keserim artık(
bide çantalarımızı yerleştirmek kaldı..
onun haricinde herşey ok...yıkandı yerleşti.resimleride cicik topiğimizde..
oda yapmadım..dolabıda beşiğide yatak odamda bi köşede:))
darısı herkesin başına...ben gari oturcam, yatcam
günaydın oh maşallah size biz 37 ye kadar devam
bizim yerimize de bol bol dinlen
herşeyin yolunda olmasına sevindim cnm....
resmen sizin kilo almanız durdu ben depara geçtim ya((
hayırlısı
öykümede maşallahhhhhh
alla allaaaaa.....minnak şeylere bak hele...hepsi gidiiiiii..neyse biz bekleriz topiği kızımla
ohhh elinize sağlık canım...Günaydınnn herkeseeeeeeeeee.........
bizde haftasonu kızımızın odasını hazırladık, fazlalıkları boşalttık temizledik vs. çok yorulduk ama güzel oldu... bugun yarın beşiğimizde gelir.. ayy çok heyecanlıııı
son zamanlarımız artık aşağı yukarı 1 ay sonra erkeklerin askerlik anıları gibi bizimde hamilelik anılarımız geride kalacak
bende hep acaba eziyomuyum endişesindeyim, çok tırsıyorum bişi yapcam yanlışlık die allah korusun... ama petuşun dediği gibi rahatsız olunca hemen tepki veriyorlar zaten, çok bilmiş cimcimeleerr
maşallahh maşallaaah... yağmurada kendinede çok ii bakmışsın...hastaneden eve geldiğinde normal kilonda olursun kesin, hiç kilo almamışsın valla maşaallahh
canım geçmiş olsun
bu idrar yolu iltihabı yapışık bişey yaaaa
bir de mantar
bende şimdi fitil almak istiyorum gynolomexinden yine başladı akıntı...
ohhh elinize sağlık canım...
inş. ya..eskisindende biraz gitse hiç hayır demem
evet ya...aynen...güya o 20. haftalarda oldum geçmişti..
geçen gittim ıslaklık oluo die baktı mantar..fitil kullandım...
şimdide ıslaklık geçti ama akıntı başladı..bu seferde dedi mantar geçmiş enfeksiyon olabilir..
akıntıdan örnek aldı..idrar tahlili istedi...bide daha test sonuçlarına bakmadan vagi-hex mi neydi adı bi fitil yazdı ama çok iğrenç yani...canım yanıo benim ya...pofffffffffffffff
evetyerim sizin hazırlığınızı yaaaaaa
Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin inşallah canım ....
tek kanca ile mi astınız tülü ?
canım merak etme ben evden de online oluciğim
kambersiz düğün
zeynepsiz topik olmazzz :))))))))))
evet
ama demiştiki bi cibinlik için 3 delik açılmaz tavana....o tek kancayı takabilmek için 5-6 tane başarısız dellik denemesi yaptı
olyyyyyyyyyyyyyyyyy
benimde son 3 haftam....9 marttan sonra bende evdeyim inş..
kızlar ya bende şimdi işteyim bütün gün oturuyorum kafası da aşağıda acaba sıkışıyor mudur rahat mıdır diye diye kendimi üzüyom yatakta da parisin düşünceleri geliyor acaba eziyor muyum diye
şimdi evde olsam diyom yatarım uzanırım
günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
biz iyiyiz ama hafta sonumuz pek hareketliydi
hep doktorda geçti diyebiliriz
ama çok şükür şuan için bi sorun yok
doktorumuz 10Martı görürsek süper olur diyor:)
heran bir süpriz yapabiliriz kızımla haberiniz olsun
bencede yaa çok heyecanlı... iznede çıkarsak evde 1 ay hoopp die geçerrr az kaldııı az kaldıııııııııııı heyooooGünaydın anneler.. Herkese hayorlo haftalar diliyorum. Haftalar haftaları kovalarken bebişlere git gide yaklaşıyoruz çok heyecanlıı
neden 10 mart canım erken değil mi?günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
yaaa bende hep onu düşünyom...evdeki kısmı değilde gün boyu oturrken hep onu düşünyom...kızlar ya bende şimdi işteyim bütün gün oturuyorum kafası da aşağıda acaba sıkışıyor mudur rahat mıdır diye diye kendimi üzüyom yatakta da parisin düşünceleri geliyor acaba eziyor muyum diye
yani..bi yerde evet..heheheh dolaylı yoldan bile olsa dediğine geldi yani
evet ev hayali ile yaşıyoruz artıkkkk
günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
bencede yaa çok heyecanlı... iznede çıkarsak evde 1 ay hoopp die geçerrr az kaldııı az kaldıııııııııııı heyoooo
neden 10 mart canım erken değil mi?
prnss kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
kızlar ya bende şimdi işteyim bütün gün oturuyorum kafası da aşağıda acaba sıkışıyor mudur rahat mıdır diye diye kendimi üzüyom yatakta da parisin düşünceleri geliyor acaba eziyor muyum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?