2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
GÜNAYDIN bayanlar

iyi olduğuna sevindim canım aklım hep sendeydi
hatta hafta sonu girer yazarsın diye mesaj da yazdım ama
kilo alman durmuş
yoğunluktan olabilir mi bilmiyorum ama benimde durdu 15 gün hiç kilo almamıştım
ama bu hafta durum ne bilmiyorum
canım ya neden 32+0 da alıyosun doktorun vermedi mi başkasına gitseydin ben 31+0 da aldım doktor hiç mızıklanmadı
zaten gebelik.org da 31+0 da alın yazıyor 1 hafta 1 haftadır ya

ben ilkinde çok çektim
ama bund ahiç olmadı çok şükür
kaşıntı fitil zor
zaten ilkde yoğun olurmuş

aynen yaaa
nasıl sıkılıyor canım akşama doğru
karnımı sol alttan tuttup yürüyorum benimki solda zaten
ctesi full yattım pek ağrıdı akşamına sancı girdi kötüydüüü
iyi olmasına sevindim canım
dualarım seninle
durur inşallah kuzularımız vakitlerine kadar

oh bitirdin işleri maşallah
ben de ctesi sancı girince pzar günü bir posta bebeğimkileri bir posta da benimkileri yıkadım
dedim şimdi sancılarım artsa ne çanta var ne kıyafetler hazır
ütülemedim ama ben ya
o kadar da uğraşamıyacağım
belki izine ayrıldığımda yaparım
dolabı yok minğimin ilk oğlumunda yok onada bir kısmını verdik dolabımızın bir gözde bu oğlumuza ayarlıyacağım artık benim tarafımdan
zaten benim kısım epey boşaldı
giyecek bişey olmayıncaaa
doğumdan sonra dolar inşallah

Hayırlı gelsin bebişlerimiz canım.2-3 haftaya gelmeye başlarlar herhalde.:18::18:
hayırlısı inş.

bencede yaa çok heyecanlı... iznede çıkarsak evde 1 ay hoopp die geçerrr az kaldııı az kaldıııııııııııı heyoooo

neden 10 mart canım erken değil mi?

şuan için erken doğum riskim var canım
35.haftayı doldurursak doktor sorunsuz olur dedi

amin canım inş. hem beklesin hemde bekletsin
tek istediğim37.haftayı görmek dua edin bizim için

KADİSSS
kuzucum evde netim yok henüz.. izne ayrılınca bağlatacağım ama.. o nedenle de haber veremedim hiç..
5 gün erken almış olacağım zaten raporu.. cumartesi almam gerekirken ben bugün alacağım.. benim kendi doktoruma teklif ettim ay yok yapamam bakanlık sıkı takip ediyor vs dedi vermeyecekti yani.. ama ben cuma günü iş yerime yakın başka bi hastaneye gitmiştim oradaki doktor kendisi teklif etti.. erken verecek yani.. bu durumda 31+2 de almış olacağım 32+0 raporunu..

kızlar bişey soracağım doktora gittiğinizde size renkli bebeğiizin fotoğrafını veriyormu? benim doktorum ben istemeden vermiyor

saol canım inş. vaktinde olurlar
hafta sou 3 kere girdim nts ye çok şükür
birşey çıkmadı gece 2de gittik rüyalarıma giriyodu
uyuyamıyınca hadi dedim kalk gidiyoruz
çok şükür şimdilik bişey yok yine kasılmalarım
oluyor ama dinleniyorum dr bol bol su iç dedi
bakalım perşembyi iple çekiyorum
o arada bir daha dr gitmicem diye söz verdim
kendime inş. tutabilirim

slm kızlar, farkettiniz mi bilmiyorum ama 10 gündür filan uğrayamıyorum buralara. evde tadilat vardı, bebek odasının içeri alınan küçük balkonuna içten mantolama yapıldı, bütün odaya saten boya yapıldı. parke temizlenip cilalandı, odanın kapısı değişti. ve 10 metrekarelik oda 2 haftada anca bitti. utayla birbirimize girdik ben adamı kovdum gitmeyince polis çağırdım filan o derece yani. adam ciddi manada psikolojik açıdan problmliydi

herşey çok cici, özellikle gardrop görüntüsüne bayılıyorum minnacık minnacık şeyler askıda

ayyy ne güzel bi süprüz olur aslında, tabii allah zamanında gelmelerini nasip etsin ama şu saatten sonra erken gelmeleri sanki bi yandan da güzel gibi. yav ben zaman azaldıkça sabırsızlanıyorum, bi yandan korkuyorum bi yandan çıkarıp sevesim geliyo

sıyırmak üzereyim ben

eline sağlık cnm, güle güle kullanın inş.

kızlar bişey soracağım doktora gittiğinizde size renkli bebeğiizin fotoğrafını veriyormu? benim doktorum ben istemeden vermiyor

benim k. köy şifadaki dr en az 2-3 tane veriodu.
acıbademdeki dr a 3 kez gittik..ikisinde istemeden verdi birinde vermedi, vermediğini görmediğim için istemedim bende eve geldim yoqtu...

yok canım yaa gelmesin valla
daha çok küçükler inan olsa hiç istemezsin
bakma dr stres yapma dedi bnde avutuyorum kendimi
ne olcak gelse bile doğrursun korkma diyor ama
kesin 55cm doğabilir dediği kızım şimdi neden 45 cm
doğsun diye içim içimi yiyor

geçmiş olsun canım,inş vaktini bekler kuzucuk.topiğin kızları hızlı çıktı maşalahhh kapıları zorluyolarrr

petuuşşş göbeğinede ,cicilerinize de yorum yaptım hemide tükürdümmmm herkes bitirdi diye stres oluyommm sanki doğurcammm ben hastane çantam olmadannn

geçmiş olsun cnm:))

petuuşşş göbeğinede ,cicilerinize de yorum yaptım hemide tükürdümmmm herkes bitirdi diye stres oluyommm sanki doğurcammm ben hastane çantam olmadannn

stres olma canım...daha vakit var...benim 5,5 hafta kaldı ondan ötürü yani..:)))
bide cmt herşey bitti resmen ağrılarım arttı...kafayı takcak bişi kalmadı ya..öyle kendimi dinliom belimmi ağrıo totommu ağrıo die..

bide gösenay yok bugun, nerde aceba:44::44:

maşallah çok güzel duruyor, güzel günlerde kullansın minnağın
bi de bi de o düzenleyicileri ikea'dan mı aldın güzel fikirmiş

yav evet vaktinde gelinler orası öyle ama ben sıyırdım bu ara. o kadar çok kıpırdıyo ki delleniyorum dışarda mıncırasım geliyo. dün akşam bi coştu ne tekmeler ne dönmeler bi yandan canımı yakıyo çığlık atıyorum bi yandan çok eğlenceli gülüyorum, eşim delirdiğimi düşündü. bi de bana sabah sabah kalkıp rüyamda erkenden doğurduğunu gördüm dedi, çok sık rüya görürür ve rüyaları %95 çıkar beni bi telaş aldı zaten. sanırım dengemin bozulmasının nedeni bu.akşam karnımı seviyorum bi yandan da konuşuyorum "kızım acaele etme, bak daha hastane parasını biriktirmedik, göndermezler seni eve kalırsın hemşire teyzelerle..."

ipem....o dolapta asılı olan yastık gibi pembe güllü şeyler dolap kokusu..bi tanede mor nakışlı kalpli yastık var asılı oda aynen..dolap kokusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…