2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ben de istiyom, ben de istiyom. ama izne ayrılmadım evdeyim ben...

petu bu arada sen cibinliği nerden aldım, gördüğüm en güzel cibinlik kendisi

evin için çok geçmiş olsun kuzuu ama atlatmışın önemli olan o resimleri bekliyos heyecanla peuşun yerine cevap veriyim cibinlik english home dan

dünden beri kocam o koca beşiği kurmak için çabalıyo a hala beceremedi buradan ona bir tüüüdeli ettti beniii

kızlar bu arada aklıma gelmişken söyliyim, real'de bebek ürünlerinde indirim var. dalin 2lt sıvı bebek deterjanı yanında 500ml dalin bebe şampuanı ile toplam 14 lira. sadece deterjanın fiyatı normalde 20 lira. bi de canbebe alt değiştirme örtüsü 8 liradan 6 liraya inmiş. yanımda çok para yoktu fazla bakamadım ürünlere ama başka bebek ürünleri de vardı. lastikli bebek çarşafları 5 liraydı.

ben de istiyom, ben de istiyom. ama izne ayrılmadım evdeyim ben...

petu bu arada sen cibinliği nerden aldım, gördüğüm en güzel cibinlik kendisi

english home dan aldım cnm..
çok saol bide..:)))
perdevari bişidi...ben üst kısmına evde kullandığım saç tacımı geçirdim halka yaptım...içinede kurdela geçirdim onunlada astım...etekleri uzun gelmişti onuda kestirdim...çıkan parçayıda beşiğin alt kısmına etek yaptırdım:)))

neaaaaa ?
o zaman büyük kocaman geçmiş olsun sana canım

petuşcum gözünüz aydın işleriniz bitmiş oh ayakkabıları bilen var kzunun ya ben hiç ayakkabı almadım bak şimdi kıskandık haa dolabınız fln çok hoş olmuş güle güle kullanın kuzunla minnnak minnnak kıyafetlerii

bu arada petuş göbüşe baktım maşallah çok iyi kilo yok sende kalça geriye gitmiş senin de benim gibi ama kız annesi olunca öle oluyomuş kilo olmadığına göre doğamdan sonra eski yerine gelecek
yağmura da sana da maşallaaaaah

Günaydın ii haftalar kızlar :)

Petuş göbüşe maşallah, ciciler harika.

Nasılsınız bakalım ben 5 hafta daha çalışabilir raporumu IK'ya verdim.
Bugün itibari ile başladık :)

evin için çok geçmiş olsun kuzuu ama atlatmışın önemli olan o resimleri bekliyos heyecanla peuşun yerine cevap veriyim cibinlik english home dan
teşekkür ederim

hımm ben de odanın siyah olan fonunu değiştirdim english home'dan pembe altı ponponlu fon diktirdim ama cibinlikleri beğenmemiştim. bu akşam bakayım güzel oranın perdeleri. peki dikim işini kime yaptırdın, terziler bilir mi cibinlik ölçüsünü filan? kaç metre kumaş gerekiyo?
güzel fikirmiş

neaaaaa ?
o zaman büyük kocaman geçmiş olsun sana canım
teşekkür ederim canım, valla günlerdir rüyamda birilerini dövüyorum o derece sinirrlendim adama

hayırlısı inş.
şuan için erken doğum riskim var canım
35.haftayı doldurursak doktor sorunsuz olur dedi

amin canım inş. hem beklesin hemde bekletsin
tek istediğim37.haftayı görmek dua edin bizim için
hayırlısı ile 37. haftaya kadar bekler inş canım... allaha emanetler...

super, güle güle kullanın canım

slm kızlarrrr,çalışanlara kolay gelsin hasta olanlara geçmiş olsunnn.
aminnnnnnnnnnnnnnnnn

petuuşşş göbeğinede ,cicilerinize de yorum yaptım hemide tükürdümmmm herkes bitirdi diye stres oluyommm sanki doğurcammm ben hastane çantam olmadannn
bende yaaaaaa.. ne zaman yapcam ben bu çantayı.. herhaftasonu bişiler çıkıyorr. inşallah izine çıkınca artık

zeyno izne ayrılanlarla bi okey masası kuralım face 'deee ohhhh mis gibi takılırızzzz

benide alın benideeeee

iyi bari canım ya

epey iş yapmışsın ama
neyse ki geçmiş

sorma bend egülüyorum sonra ahlıyorum
kızıyorum eşim bu nasıl bişey diyor yaaa

ama ilkinde daha heyecanlıydı daha çok dinler konuşurdu bununla hiç konuşmuyo benim garip bebeğim
bende pek konuşamıyorum
bazen içim sızlıyooo

ne güzel keşke real olsa da yakınlarda gtsekkkk
benim de karnım çok çıkmadı
ama kalçam maşallah göbeğim kadar çıktı
ve benim ilk oğlumdada böyle olmuştu
yani kız<da şöyle böyle olur hikayesi yalanmışşş

dünden beri kocam o koca beşiği kurmak için çabalıyo a hala beceremedi buradan ona bir tüüüdeli ettti beniii
büyük çılgınlık beşiği kocaya emanet etmek
saol cnm..daha güzelleri sizin olsun inş.
yoq...bende toto gitmedi hiç...inş. gelirim/geliriz...
Günaydın ii haftalar kızlar :)

Petuş göbüşe maşallah, ciciler harika.

Nasılsınız bakalım ben 5 hafta daha çalışabilir raporumu IK'ya verdim.
Bugün itibari ile başladık :)

çok saol cnm

english home un herşeyini çok beğenyom ben...
cibinlik die aldım ben bunu..cibinlik die satılyo ama perdelerin arasında..
ama üst kısmı hazır cibinlik gibi halkalı değil...düz dikiş...ben o düz dikişin arasından bi halka geçirdim kancaya asabilmek için..
alt ölçüsünüde kendim aldım odaya göre...terziye tarif ettim burdan kesip overlok çek die..
englis home da sorarsın düz tül hazır cibinliklerden değilde perde tarzı dantel cibinliklerden bakıyorum diye...2 ölçüsü var..ben büyük olanı aldım

Canim ya hastanedeyim,cuma annem ayagini burkmus demistim ya aslinda annem dusmus kalca kemigi kirilmis benden saklamislar, cuma gunu 4 gibi esim gelip beni isten aldi, esim karamana ambulans gondermis, annemi konyaya getirttik,cumartesi burda ameliyat oldu,kalca protez takildi hala hastanede yatiyor, yarin cikcak, annem benim yanima gelmdk icin otogara gitmisti orda dustu, cok vicdan azabi duydum, cok moralim bozuldu, benim anneme cok ihtiyacim vardi simdi, iste boyle kizlar dua edinde annem cabuk iyilessin

ben hani etraftan söylenilenleri çok severim yaaa
akıl verenleri ...

kayınvalidemin komşusu benim kızacağımı bildiğinden bana söyleyemiyor
kayınvalideme demiş

zeynebin karnı düşmüş bir iki haftaya doğurur diye...
ilk gördüğüm yerde kadını yolacağım, sevmiyodum zaten

ewet canım ikea dan aldım kutuları çekmeceleri yaptırmadım dolabı özel yaptırdım kutu aldım çok memnunum çekmeceden daha kullanışlı raflar. allah hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin zaman daralıyor :)

canım çok üzüldümm
çok çok geçmiş olsun..
Allah acil şifalar versin bir an önce iyileşmesi dileğiylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…