ben de istiyom, ben de istiyom. ama izne ayrılmadım evdeyim ben...
petu bu arada sen cibinliği nerden aldım, gördüğüm en güzel cibinlik kendisi
zeyno izne ayrılanlarla bi okey masası kuralım face 'deeeohhhh mis gibi takılırızzzz
slm kızlar, farkettiniz mi bilmiyorum ama 10 gündür filan uğrayamıyorum buralara. evde tadilat vardı, bebek odasının içeri alınan küçük balkonuna içten mantolama yapıldı, bütün odaya saten boya yapıldı. parke temizlenip cilalandı, odanın kapısı değişti. ve 10 metrekarelik oda 2 haftada anca bitti. utayla birbirimize girdik ben adamı kovdum gitmeyince polis çağırdım filan o derece yani. adam ciddi manada psikolojik açıdan problmliydi
herşey çok cici, özellikle gardrop görüntüsüne bayılıyorum minnacık minnacık şeyler askıda
ayyy ne güzel bi süprüz olur aslında, tabii allah zamanında gelmelerini nasip etsin ama şu saatten sonra erken gelmeleri sanki bi yandan da güzel gibi. yav ben zaman azaldıkça sabırsızlanıyorum, bi yandan korkuyorum bi yandan çıkarıp sevesim geliyo
sıyırmak üzereyim ben
teşekkür ederimevin için çok geçmiş olsun kuzuu ama atlatmışın önemli olan o resimleri bekliyos heyecanla peuşun yerine cevap veriyim cibinlik english home dan
hımm ben de odanın siyah olan fonunu değiştirdim english home'dan pembe altı ponponlu fon diktirdim ama cibinlikleri beğenmemiştim. bu akşam bakayım güzel oranın perdeleri. peki dikim işini kime yaptırdın, terziler bilir mi cibinlik ölçüsünü filan? kaç metre kumaş gerekiyo?english home dan aldım cnm..
çok saol bide..:)))
perdevari bişidi...ben üst kısmına evde kullandığım saç tacımı geçirdim halka yaptım...içinede kurdela geçirdim onunlada astım...etekleri uzun gelmişti onuda kestirdim...çıkan parçayıda beşiğin alt kısmına etek yaptırdım:)))
teşekkür ederim canım, valla günlerdir rüyamda birilerini dövüyorum o derece sinirrlendim adamaneaaaaa ?
o zaman büyük kocaman geçmiş olsun sana canım
hayırlısı ile 37. haftaya kadar bekler inş canım... allaha emanetler...hayırlısı inş.
şuan için erken doğum riskim var canım
35.haftayı doldurursak doktor sorunsuz olur dedi
amin canım inş. hem beklesin hemde bekletsin
tek istediğim37.haftayı görmek dua edin bizim için
aminnnnnnnnnnnnnnnnnslm kızlarrrr,çalışanlara kolay gelsinhasta olanlara geçmiş olsunnn.
bende yaaaaaa.. ne zaman yapcam ben bu çantayı.. herhaftasonu bişiler çıkıyorr. inşallah izine çıkınca artıkpetuuşşş göbeğinede ,cicilerinize de yorum yaptım hemide tükürdümmmmherkes bitirdi diye stres oluyommm sanki doğurcammm ben hastane çantam olmadannn
zeyno izne ayrılanlarla bi okey masası kuralım face 'deeeohhhh mis gibi takılırızzzz
Günaydın ii haftalar kızlar :)
Petuş göbüşe maşallah, ciciler harika.
Nasılsınız bakalım ben 5 hafta daha çalışabilir raporumu IK'ya verdim.
Bugün itibari ile başladık :)
iyi bari canım yaKADİSSS
kuzucum evde netim yok henüz.. izne ayrılınca bağlatacağım ama.. o nedenle de haber veremedim hiç..
5 gün erken almış olacağım zaten raporu.. cumartesi almam gerekirken ben bugün alacağım.. benim kendi doktoruma teklif ettim ay yok yapamam bakanlık sıkı takip ediyor vs dedi vermeyecekti yani.. ama ben cuma günü iş yerime yakın başka bi hastaneye gitmiştim oradaki doktor kendisi teklif etti.. erken verecek yani.. bu durumda 31+2 de almış olacağım 32+0 raporunu..
epey iş yapmışsın amaslm kızlar, farkettiniz mi bilmiyorum ama 10 gündür filan uğrayamıyorum buralara. evde tadilat vardı, bebek odasının içeri alınan küçük balkonuna içten mantolama yapıldı, bütün odaya saten boya yapıldı. parke temizlenip cilalandı, odanın kapısı değişti. ve 10 metrekarelik oda 2 haftada anca bitti. utayla birbirimize girdik ben adamı kovdum gitmeyince polis çağırdım filan o derece yani. adam ciddi manada psikolojik açıdan problmliydi
herşey çok cici, özellikle gardrop görüntüsüne bayılıyorum minnacık minnacık şeyler askıda
ayyy ne güzel bi süprüz olur aslında, tabii allah zamanında gelmelerini nasip etsin ama şu saatten sonra erken gelmeleri sanki bi yandan da güzel gibi. yav ben zaman azaldıkça sabırsızlanıyorum, bi yandan korkuyorum bi yandan çıkarıp sevesim geliyo
sıyırmak üzereyim ben
sorma bend egülüyorum sonra ahlıyorummaşallah çok güzel duruyor, güzel günlerde kullansın minnağın
bi de bi de o düzenleyicileri ikea'dan mı aldın güzel fikirmiş
yav evet vaktinde gelinler orası öyle ama ben sıyırdım bu ara. o kadar çok kıpırdıyo ki delleniyorum dışarda mıncırasım geliyo. dün akşam bi coştu ne tekmeler ne dönmeler bi yandan canımı yakıyo çığlık atıyorum bi yandan çok eğlenceli gülüyorum, eşim delirdiğimi düşündü. bi de bana sabah sabah kalkıp rüyamda erkenden doğurduğunu gördüm dedi, çok sık rüya görürür ve rüyaları %95 çıkar beni bi telaş aldı zaten. sanırım dengemin bozulmasının nedeni bu.akşam karnımı seviyorum bi yandan da konuşuyorum "kızım acaele etme, bak daha hastane parasını biriktirmedik, göndermezler seni eve kalırsın hemşire teyzelerle..."
ne güzel keşke real olsa da yakınlarda gtsekkkkkızlar bu arada aklıma gelmişken söyliyim, real'de bebek ürünlerinde indirim var. dalin 2lt sıvı bebek deterjanı yanında 500ml dalin bebe şampuanı ile toplam 14 lira. sadece deterjanın fiyatı normalde 20 lira. bi de canbebe alt değiştirme örtüsü 8 liradan 6 liraya inmiş. yanımda çok para yoktu fazla bakamadım ürünlere ama başka bebek ürünleri de vardı. lastikli bebek çarşafları 5 liraydı.
benim de karnım çok çıkmadıbu arada petuş göbüşe baktım maşallah çok iyi kilo yok sende kalça geriye gitmiş senin de benim gibi ama kız annesi olunca öle oluyomuş kilo olmadığına göre doğamdan sonra eski yerine gelecek
yağmura da sana da maşallaaaaah
büyük çılgınlık beşiği kocaya emanet etmekdünden beri kocam o koca beşiği kurmak için çabalıyo a hala beceremedi buradan ona bir tüüüdeli ettti beniii
saol cnm..daha güzelleri sizin olsun inş.petuşcum gözünüz aydın işleriniz bitmiş oh ayakkabıları bilen var kzunun ya ben hiç ayakkabı almadım bak şimdi kıskandık haa dolabınız fln çok hoş olmuş güle güle kullanın kuzunla minnnak minnnak kıyafetlerii
yoq...bende toto gitmedi hiç...inş. gelirim/geliriz...bu arada petuş göbüşe baktım maşallah çok iyi kilo yok sende kalça geriye gitmiş senin de benim gibi ama kız annesi olunca öle oluyomuş kilo olmadığına göre doğamdan sonra eski yerine gelecek
yağmura da sana da maşallaaaaah
çok saol cnmGünaydın ii haftalar kızlar :)
Petuş göbüşe maşallah, ciciler harika.
Nasılsınız bakalım ben 5 hafta daha çalışabilir raporumu IK'ya verdim.
Bugün itibari ile başladık :)
teşekkür ederim
hımm ben de odanın siyah olan fonunu değiştirdim english home'dan pembe altı ponponlu fon diktirdim ama cibinlikleri beğenmemiştim. bu akşam bakayım güzel oranın perdeleri. peki dikim işini kime yaptırdın, terziler bilir mi cibinlik ölçüsünü filan? kaç metre kumaş gerekiyo?
güzel fikirmiş
teşekkür ederim canım, valla günlerdir rüyamda birilerini dövüyorum o derece sinirrlendim adama
geçmiş olsun cnm:))
stres olma canım...daha vakit var...benim 5,5 hafta kaldı ondan ötürü yani..:)))
bide cmt herşey bitti resmen ağrılarım arttı...kafayı takcak bişi kalmadı ya..öyle kendimi dinliom belimmi ağrıo totommu ağrıo die..
bide gösenay yok bugun, nerde aceba:44::44:
maşallah çok güzel duruyor, güzel günlerde kullansın minnağın
bi de bi de o düzenleyicileri ikea'dan mı aldın güzel fikirmiş
yav evet vaktinde gelinler orası öyle ama ben sıyırdım bu ara. o kadar çok kıpırdıyo ki delleniyorum dışarda mıncırasım geliyo. dün akşam bi coştu ne tekmeler ne dönmeler bi yandan canımı yakıyo çığlık atıyorum bi yandan çok eğlenceli gülüyorum, eşim delirdiğimi düşündü. bi de bana sabah sabah kalkıp rüyamda erkenden doğurduğunu gördüm dedi, çok sık rüya görürür ve rüyaları %95 çıkar beni bi telaş aldı zaten. sanırım dengemin bozulmasının nedeni bu.akşam karnımı seviyorum bi yandan da konuşuyorum "kızım acaele etme, bak daha hastane parasını biriktirmedik, göndermezler seni eve kalırsın hemşire teyzelerle..."
5 haftanın göz açıp kapatıncaya kadar geçmesini diliyorum cnmmm
Canim ya hastanedeyim,cuma annem ayagini burkmus demistim ya aslinda annem dusmus kalca kemigi kirilmis benden saklamislar, cuma gunu 4 gibi esim gelip beni isten aldi, esim karamana ambulans gondermis, annemi konyaya getirttik,cumartesi burda ameliyat oldu,kalca protez takildi hala hastanede yatiyor, yarin cikcak, annem benim yanima gelmdk icin otogara gitmisti orda dustu, cok vicdan azabi duydum, cok moralim bozuldu, benim anneme cok ihtiyacim vardi simdi, iste boyle kizlar dua edinde annem cabuk iyilessin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?