2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bende azcık kaçıyorum kızlar yoksa benim ev kaçacak

not: evini götürüyorum.... yazan: mok puhahahahaha

şekerler evet bende kaçıyorum azıcıkkk..elçin notuna çok güldümm aynısından banada olacak az daha oturursam öpüyorum her birinzii görüşürzz gene

walla cnm en iisi dicem yani..o kadar okullar masterlar kariyer filan yalanmış, ben onu anladım yani...imkan olsa walla bende evimin kadını olurum ama işte ist. da tek maaş çok zorrr..walla o izin olayını hiç bilmom cnm ya danışmadım kimsye ama çalışabildiğim kadar çalışmak istedim sağlığım elverdiğince tabi..sonrasında bebekle daha çok vakit geçirmek isterim yani

şekerler evet bende kaçıyorum azıcıkkk..elçin notuna çok güldümm aynısından banada olacak az daha oturursam öpüyorum her birinzii görüşürzz gene

evet ya dağılın siz bende biraz iş yapim..saat 3 olmuş, kaldı 3 saat daha yarısı bitmedi işlerin..:26:

aynenn ist da tek maaşla ev sahibi bile olsan insan bebeginii geniş imkanlarınla buyutmek dusuncesinde olyor...bende 4 ay izinden sonra 6 ay ücretsiz hakkımı istiyorum dıcem bakalım ne dicekler

aynenn ist da tek maaşla ev sahibi bile olsan insan bebeginii geniş imkanlarınla buyutmek dusuncesinde olyor...bende 4 ay izinden sonra 6 ay ücretsiz hakkımı istiyorum dıcem bakalım ne dicekler

canım ya ben müfettişim, 4 ay bile yerime atama yapmaları gerekiyo, ücretsiz izne çıkacak olsam bide hepden yerime eleman almaları gerek...bide 6 ay da ücretsiz evi döndüremeyiz çünkü birimizin maaşı krediye birimizinki geçinmeye gidio,4 ay izin sonra bağrıma taş basıcam döncem sahalara mecbur

valla benim kisi ayak aslında benim de yerimi dolduracak kımse yok ...tazmınatımı versinler dıye bu oneriyi getirecem issizlik maaşıda alsam ...amacım cıkartılmak aslında yaniama senın durumun farklı tabiii borc olunca dusunulenemez.....bırakacak kımsen var mı peki bebişini?

inş. olur cnm ya öyle yapanlar var, iş yerine bağlı yani...ist. da kimsemiz yok ama kayınvalidem ve annem dönüşümlü gelcekler, kışın kayınvalidem yazın annem gelicek inş. bizde kalcaklar, bebeğede bakcaklar saolsunlar...3-4 yaşına kadar böyle idare edcez..sonra kreş falan bakalım artık..ayyy kendimi çok acıların çocuğu hissettim..

yok be guzelimm gonul isterdi ki hep yanında olalım buyutelim ama işte gelecek için en uygun sekil nasılsa onu uydurmak zorunda kalıyoruz işte ..bişeylerden ödun vermeden sahip olunmuyor yapacak bişey yok..ben bıraz da calısmaktan sıkıldım yaş 36 benim de ailem sehirdısında kayınvalıdem ustumuzde otruyor şanslısın dıceksın ama ben cok kıskancımmm korkuyorum beni değilde babaanne tarafını daha cok sever dıe ...kendi terbiyemle buyutmek ve her anında yanında olmak istiyorum yıllarca anne olmanın hayalını kurdum bu yuzdendirde babası dısında kımseyle paylaşmak istemyorum en azından 1 yasında kadar yanımda buyumesını eger bırakacaksam o yaştan sonra babaannesine bırakmak istiyorum...hanı tazmınat ve işsizlik maaşı alırsam 1 yasına kadar idare edeblrm..kendimden fedakarlıkta bulunabilirim bebişim için .ilerde cıkacak bebege harcıyacagımız masraflar dısında allaha cok sukur bir borcumuz harcımız yok...bakalım hersey kısmet..

merhaba bayanlar nasılsınız ??

nasıl geçiyor gününüz? bu arada çalışanların işi çok zor sağolsun eşim istemedi çalışmamı sağolsun şimdi işime yaradı :) zaten çalışsaydımda eminim bırakırdım işi allah yardımcınız olsun

anladım cnm ya..benim kayınvalidem çok tatlı bi kadın yani gerçek bi anne..tabi uzaktayız birbirimize biraz ondanda öle gelio, buraya gelipde birlikte aynı evde olunca nasıl olcak bilmom tabi hayırlısı artık..

ama madii imkanın varsa çocuğunu kendin yetiştirme kısmını değerlendirmelisin bence helede korkuların varsa ve çok beklediysen..çünkü ben geçen yıl ilk defa çocuk istediğimizde 3 ay denedik olmadı, allam bunalıma girdim, umrumda değildi yani iş ev vs. sonra denemeden vazgeçtik ben dedim her ay bekle ben yıpranıom çok diye..bu yıl babamız birden istemiş ve denediğimiz ay pıt die tuttu, halbuki ben hazırlıksızdım yeni iş değiştirdim vs. ama açıkcası çok umrumdada değil yani ne derlerse desinler..yani kendimi biliyorum 3 ay olmadı kafayı yedim bide öyle yıllarca bekleseydim bilmom neler düşünürdüm şimdi yani...

allah hepimize doğru zamanlarda doğru kararlar almamız için akıl mantık versin inşallah ya...herşey güzel olcak inş..

hee heee işte ideal bi koca daha..

kızlar bi belgesel var
yaşama yolculuk-anne karnında yaşamın öyküsü adında
uygun bi zamanınızda mutlaka izleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…