2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ben hepinizi aynı anda eklemek istemiyorum..nisanda doğuracak bi sürü kadınla arkadaş olmuş die tikkat çekmek istemiom

evet ya bende ciddiyet istiom biraz, yani anne olcaz hala face di falan bide gerçekten çalışmam gerek, iş yapamıom bi face bi kk derken

ohhh valla hayat bana güzel çalışmıyom evdeyim misss bi bana herşey yakışıra bakıyom bi kk bi face derken geçiyo zaman

hepimiz senin facete grup muhabbetini açmanı bekliyor gibiymişizz

sen gitmedinmi daha ev işleri seni bekliyor yavriiiiiiiiiiii

evet ya bende ciddiyet istiom biraz, yani anne olcaz hala face di falan bide gerçekten çalışmam gerek, iş yapamıom bi face bi kk derken

yok yok hepiniz çok tatlısınız :) gerçekten ev battı gidiyom benım çamaşırlar onun odasında yavrumunkılerde benım çekmecemde çok işgüzardır kızım

ohhh valla hayat bana güzel çalışmıyom evdeyim misss bi bana herşey yakışıra bakıyom bi kk bi face derken geçiyo zaman

kıskanıyorum ama bakkk...şu evin taksiti bitsin bittiği gün bende çalışmıcam..hıhhh kocam söz verdi yani...şunun şurasında kaldı 9,5 yıl

kıskanıyorum ama bakkk...şu evin taksiti bitsin bittiği gün bende çalışmıcam..hıhhh kocam söz verdi yani...şunun şurasında kaldı 9,5 yıl

9.5 yıl dediğin nedirki su gibi akıp geçerr sabrın sonu selametmişş valla ben çok çalışayım dedim çevre edinirim dedim ama kocişim bekarken çok çalıştın otur evde diidi kpss olmadıktan sonra istemedi çalışmamı bunda yabancı bi yerde yaşamamızında etkisi varr tabi.. kaçıncı ayda alıcan iznini ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…