farketmez ayrı hastane olsa da olur
28 mart cnm bizimkisis şimdilik...38+6 da oluyorumarkadaslar dogum tarihi belli olanların dogumu kacıncı hafta için planlandı
kumsalım ben de öyle olmalı diye tahmin yürüttüm yani sonuçta hepsi bakanlığa bağlı yaa..
emin olamadım yine de..
bugün doktorun yanında ebeyi ykalamışken soruları da sordum..
hasta bezii almana gerek yok onlar hastanede var dedi.
bir de bebeğe tek kat çamaşır giydiriyorlarmş içine ayrıca pijama falan gydrmiyoz dedi
üste zıbın koy dedi.. baya rahatladm bunları öğrennce
4 30 dan beri ayaktayım.
Çook uykum geldi son 45 dk geçsede gitsem...
:2::2::2::2:
28 mart cnm bizimkisis şimdilik...38+6 da oluyorum
kıyamam ya gelsin 37 diorum senin adına
bende sordum hasteneye...ister bebeğe giysi getir ister getirme dediler..getirmezsen kendileri giysi veriomuş:))
bu arada ben dr a gögüs bakımını sordum..dedim krem aldım ne zmn sürmeye başlim..
dedi doğumdan önce sürmenin hiç bi yararı yok, doğumdan sonrada hemşireler sana nasıl emzireceğini öğretecek doğru emzirirsen gögüslerinde problem yaşamazsın dedi...internette kadın klüpleri falan varmış orda bi kaç hafta önceden kullanılmaya başlanır falan yazıomuş ama alakası yok dediaaa öylemiymiş hiç bilmiom dedim..ama ben erken kullanmaya başlıycam ya...35 bitsin başlıycam
bende sordum hasteneye...ister bebeğe giysi getir ister getirme dediler..getirmezsen kendileri giysi veriomuş:))
bu arada ben dr a gögüs bakımını sordum..dedim krem aldım ne zmn sürmeye başlim..
dedi doğumdan önce sürmenin hiç bi yararı yok, doğumdan sonrada hemşireler sana nasıl emzireceğini öğretecek doğru emzirirsen gögüslerinde problem yaşamazsın dedi...internette kadın klüpleri falan varmış orda bi kaç hafta önceden kullanılmaya başlanır falan yazıomuş ama alakası yok dediaaa öylemiymiş hiç bilmiom dedim..ama ben erken kullanmaya başlıycam ya...35 bitsin başlıycam
hmmmm bak sen internette kadn kulüpleri mi varmş aaaaa ne değişik
bende o konuda hç hareketlilik yok zaten. alsam mı acaba bir tane krem?
doğumu beklemek mantklı geliyo bana da...
göğüs pompası aldm ben de sonunda bebedor aldm elektrkli 99 tl'ye
canım bizde beklenen doğum tarihi 5 nisan.bnde tam 38 için plan yapıyomda 2 nisan olsun yada 4 nisan die 4 esmle bize ozel ama cars geliyo esimde p tesi olsunda bnde 9 gün yanınızda olurum dedi o zaman 2 nisan olsa dedik hemde anlamlı oluyo bnm dogum günüm 2 mayıs esimn 4 haziran oda 2 4 2012 olacak tabi dr kabul ederse
ya ben geçen gün ucuza denk geldi aldım...biri yazmıştı burda kullanmadım ama sonra bebeğe pişik kremi yaptım çok ii geldi die...en kötü öyle yaparım kullanmazsam:))hmmmm bak sen internette kadn kulüpleri mi varmş aaaaa ne değişik
bende o konuda hç hareketlilik yok zaten. alsam mı acaba bir tane krem?
doğumu beklemek mantklı geliyo bana da...
göğüs pompası aldm ben de sonunda bebedor aldm elektrkli 99 tl'ye
bende son haftalar kullanırım die düşünüyorum. şimdilik çatlak kremimi sürerken onlarıda bi elden geçiriyom ama son haftalarda bakım kreminden sürücem. henuz almadım ama lansinoh alırım küçük boylarından diom. sen hangi markayı aldın?
ayy çokk miinnoşşş yaaa
hahahahah öylemiymiş?
kadın kulupleri ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?