2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

benim bildiğim; toplamda 2 rapor alacaksın canım
birincisi çalışabilir raporu; son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu..
ikincisi iş göremez raporu:son 3 haftan kaldığında doktorundan bu raporu alarak izine ayrılıyorsun. ama o kadar çalışamam diyenlere atıyorum 34. yada 35 haftasında da iş göremez raporu alıp izine çıkabiliyor.

çalışabilir raporu almayanlar zaten 32.haftasında sadece iş göremez raporu alıp, izne çıkıyor..

Araştır tabiki canım
hadi gozun aydın cnm iyi dinlenmeler
maşallah bebişine canım

bizim dr çalışabilir raporu almaya gittiğimde 2 tane rapor verdi bana. biri aslı biri fotokopiymiş. fotokopini iş yerine vereceksin dedi. baktım raporda son 3 haftaya kadar çalışabilir yazıyo.. ben son 3 haftaya kadar çalışamam şubat sonu izne çıkmak istiyorum dedim. tamam sen ne zaman izine çıkacaksan bu raporun aslı ile geleceksin ben seni izine çıkaracağım dedi..

bana ne dr ne iş yeri böyle bi hatırlatma yaptı cnm...kısmetse ben 37 nin sonuna kadar çalışcam, neyseki iş yerime yakın raporu aldığım yer zaten gididp sorcam artık yeniden...burada konuşulması ii oldu..

34 te çalışmaz raporu alananın doğuma kadar rapor mapor almasına gerek yok cnmmm

evet canım bende ctsi gidip raporu alıcam vee finitooo :))))

tamam cnm seninki o günü beklemediğin için öyle olmuş ama gerçi 37ye kadar çalışabilir raporu alan da 37 de gitmek zorunda ben 34 e kadar çalışabilir die aldım 34 te tekrar gitmem gerekiyomuş yani yrn tekrar gidip alcam raporu

Bende 37. haftaya kadar çalışabilir raporunu aldım ancak benim size sormak istediğim konu biraz daha farklı arkadaşlar... Sezeryan ile doğum bildiğiniz gibi 38. hafta gibi planlanabiliyor. Peki arada kaynayan 2 haftayı da doğum sonu sürece dahil edebiliyormuyuz biliyor musunuz ?

34 te çalışmaz raporu alananın doğuma kadar rapor mapor almasına gerek yok cnmmm

ya iyi ki varsınız kızlar yaa.. kurumun koordinasyon birimini ayaklandırdım bi bilen yok.. ulen koca kurum.. ben genel müdürlükte çalışıyorum kimse bilmez mi yaa.. kimse doğum yapmadı mı burada dedim..
dediler ki evet yaptılar ama 37 ye kadar çalıştı hepsi bana senden bi halt olmaz muamelesi yaptılar yaa..
ohh valla sosyal güvenlik müfettişi gibisiniz yeminlen hepiciniz...

anamm bi soru daha geldi aklıma.. ben çalışabilir raporunu iş yerine yakın bi hastaden aldım..
öteki raporları aynı hastaneden alma zorunluluğum yoktur herhalde değil mi..

özelde çalışıyosan kalan 2 hafta yanıo....soğuk su içiyosun yani..doğurduğun andan itibaren başlıo doğum iznin...40 ın bitimi beklenmio....ama devlet memurlarında farklı olabilir...sonuçta devletimin memuru onlar, devletim haklarını korumuş olabilir düşünüp

yavrucum öyle deme bak.. öle deme.. bazen devlet kendi memurunun hakkını da koruyamıyor..
mesela ben memurum kadrom şuyum buyum memur ama 657ye tabi değilim de iş kanuna tabiyim.. bazı konularda basın kanunu giriyo işin içine.. yani benim de senden bi farkım yok.. soğuk suyu birlikte içelim bebeeem..

İnşallah inşallahhh :26:

İnşallah inşallahhh :26:

evvet torba yasaya göre erken dğumda izin sonraya aktarılıyorrr

anamm bi soru daha geldi aklıma.. ben çalışabilir raporunu iş yerine yakın bi hastaden aldım..
öteki raporları aynı hastaneden alma zorunluluğum yoktur herhalde değil mi..
aynı hastaneden yapılyo sanırsam bütün işlemler....

bunada şaşırmammmmmmmmmmmmm
halil sezaiden isyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diorum

kızlar ben yarın iş için bi kadıköy ssk ya uğrayacam ordan detaylı bilgi alırım size de yazarım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…