2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

kız bebekler azcıkın erken doğuyo evt ama bekleyen de çok 40 haftayı doldurmayı hayırlısı olsun ben de lansinoh almıştım aynı dediğin gibi inşallah bana lazım olmaz da biz de pişik kremi yaparız sen ne kaara aldın petuş kremi

ya ben bişi daha dicem...
şimdi beşiğe yatak aldık ya..yatağın dışında kendinden fermuarlı bi kılıfı vardı..
yani bi yerde alez görevini gören bişi var die alez almadım..
ama hani bebekler ya bunlar kuscak işicek falan içi naylonlu alezler var 40-50 tl civarında onlardan alanınız oldumu???
ben şöyle yaptım..
yatağın dışında yatağın naylonu vardı...
onu çıkarıp yıkadım güzelce..
sonra o fermuarlı şilteyi çıkardım..yatağın dışına o naylonu geçirdim, üstünede fermuarlı şilteyi geçirdim..üstüne nevresim falan işte..
uydurmasyonmu yapmışım???
sağlıksız vs. olurmu sizce??? sizler naptınız bu konuda??:44::44:

anamm bi soru daha geldi aklıma.. ben çalışabilir raporunu iş yerine yakın bi hastaden aldım..
öteki raporları aynı hastaneden alma zorunluluğum yoktur herhalde değil mi..

yok canım. ama benden tavsiye çalışabilir ve istirahat açtırma raporunu aynı hastaneden alın. sskdan para almanız kolaylaşır. başka hastaneden doğum istirahatini kapatabilirsiniz

gögüs pompaasını almamız lazıımı peki ... bnm simddien sütüm geliyo bu arada

özellikle açlışan annelere şart die düşünüyrm gün boyu göğüsler sızlıycak hem de kuzuya gün boyu mama vermektense pompa çok daha iyi bi de sütü artırıyomuş

Cnım tecrubeli anneler almak gerekli diyorlar. ama ben ilk zamanlar evde olacağım için emzireceğim sağmaya gerek olmaz sonrası iç.inde emer mi? sütüm olur mu? belli olmadğı için duruma göre alırım diye karar verdim.

senin bu uydurmacalarına hayranım ya petuş çok iyi düşünmüşsün alacağın alez de aynı şey değil mi sanki o da naylon hem nesi sağlıksız olsun ki üstünde bi de nevresimi var boşver ya hiç gerek kalmamış bence bak ben daha düşünmemiştim alez ya ama içine sinmediyse de biz abimin oğluna aldık gg dan 20 flndı kargo dahill

iyi düşünmüşsün canım...
zaten ilk altı ay falan süt kusacak yavrularımız...
bezlenicek bi de
öyle şakır şakır yatağa yapmazlar biraz olsun bez tutar.. bezden taşanlar gelir belki...

ben çalıştığım için aldım cnm..3 aylıkken işe başlıycam nolur nolmaz die aldım şimdiden..hatta dün akşam steril ettim, hastane çantamada koycam

56 gr lıktı..yanında gögüs pedide vardı 30 liraya aldım

aynen ben de öyle dedim belki de ücretsize ayrılırım hiç gerek olmaz ama tabii bunları zaman belli ediyo

iiiyimiş fiyatı canım nereden aldın?

gittigidiyordan aldm canm hep o fiyata.
güzel de geldi tavsiy ederim..

sen de öğretmendn değil mi canm ??
bu dönemi kapatıyoruz zaten evdeyz emzrmek rahat olur ama ben doğumda
hemen süt gelmezse diye çok korkuyorum. bazen çocuk emnce gelmiyormuş
ama pompa getiriyomuş sütü. o yüzden şimdiden aldm ben..

canm ben alezli yatak aldm kendinden.
dediğin gibi fermuarlı yatağa göre..
zaten o alezler su geçrmez oluyo yatağa geçmez zannmca.
peki o naylon ses çıkarmıyo mu hışır hışır

annemde öle sağlıksız olur naylonlu o yataklar çocuk terler hep olmaz dedi. yatağın üzerine yünden ince minder gibi bişi yapacak.

iyi düşünmüşsün canım...
zaten ilk altı ay falan süt kusacak yavrularımız...
bezlenicek bi de
öyle şakır şakır yatağa yapmazlar biraz olsun bez tutar.. bezden taşanlar gelir belki...
hayırlısı artık...

benimkinin o fermuarlı alezi su geçirmez değil cnm...evet kendince bi ses çıkıo hışır hışır ama alezin altında kalıo üsttede çarşaf var...öyle çok süperde hışırdamıo

31+1 olduk bu gün kontrolümüz vardı 1 kilo 660 gr dedi normal dedi ama sanki az gibi sizcede öyle değil mi ya moralim bozuldu çok fena .

bnde oyle düsündüm bn bu dönemi kapatıyorum sonrada yaz tatili dönüşte 5. ay oluyo eger burdada kalırsak lojmnla okul 2 dk düsünn tuvallete gelip gidiyorum tenefüste lazım olursa alırım diyorum o yüzden sütte simddien geliyo dogum sonrasıda gelr heralde die

yani annene naylonlu alezde yapmamı dio terletir die..:44::44:

onlar sunı şeylermiş yünün yerini asla tutmazmış,hem onlar incecikmiş, olmazmış öle diyo...
içine yünü koyup kare kare kabartırarak dikecekmiş, beşiğin büyüklüğü kadar olacak bi günde yaparım ben onu dedi...vardır bir bildiği die saygı duydum kendisine....

31+1 olduk bu gün kontrolümüz vardı 1 kilo 660 gr dedi normal dedi ama sanki az gibi sizcede öyle değil mi ya moralim bozuldu çok fena .

neden az olsunki bence gayet başarılı kilosu..
30+2 de benimkinin kilosu 1560 gr dı, hesaplayani...ben gayet memnundum canım o zmn...33+2 de 2240 olmuştu....
dr un normal dedikten sonra kafanı takma, içini ferah tut..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…