canım bizde beklenen doğum tarihi 5 nisan.
dr dedi beklenen tarihden 1 hafta 10 gün öncesini veriyorum 28 mart gibi olabilir dedi..
bizimde canımıza minnetti çünkü babamızın doğum günü 28 mart...
kız bebekte 38+6 bana biraz zor gibi gelio genelde 38 başında doğuo diolar ama ben inanıyorum kızım 39 un sonun bekliycek babasına hediye olacak:))) inşallah seninkide gönlüne göre olur...
ya ben geçen gün ucuza denk geldi aldım...biri yazmıştı burda kullanmadım ama sonra bebeğe pişik kremi yaptım çok ii geldi die...en kötü öyle yaparım kullanmazsam:))
lansinoh aldım cnm...
anamm bi soru daha geldi aklıma.. ben çalışabilir raporunu iş yerine yakın bi hastaden aldım..
öteki raporları aynı hastaneden alma zorunluluğum yoktur herhalde değil mi..
gögüs pompaasını almamız lazıımı peki ... bnm simddien sütüm geliyo bu arada
evet ya küstahhhhhhhhhhh
ama bende fena değildim hiç haberim yokmuş gibi davrandım..
ya ben bişi daha dicem...
şimdi beşiğe yatak aldık ya..yatağın dışında kendinden fermuarlı bi kılıfı vardı..
yani bi yerde alez görevini gören bişi var die alez almadım..
ama hani bebekler ya bunlar kuscak işicek falan içi naylonlu alezler var 40-50 tl civarında onlardan alanınız oldumu???
ben şöyle yaptım..
yatağın dışında yatağın naylonu vardı...
onu çıkarıp yıkadım güzelce..
sonra o fermuarlı şilteyi çıkardım..yatağın dışına o naylonu geçirdim, üstünede fermuarlı şilteyi geçirdim..üstüne nevresim falan işte..
uydurmasyonmu yapmışım???
sağlıksız vs. olurmu sizce??? sizler naptınız bu konuda??:44::44:
şimdi beşiğe yatak aldık ya..yatağın dışında kendinden fermuarlı bi kılıfı vardı..
ama hani bebekler ya bunlar kuscak işicek falan içi naylonlu alezler var 40-50 tl civarında onlardan alanınız oldumu???
ben şöyle yaptım..
sonra o fermuarlı şilteyi çıkardım..yatağın dışına o naylonu geçirdim, üstünede fermuarlı şilteyi geçirdim..üstüne nevresim falan işte..
ben çalıştığım için aldım cnm..3 aylıkken işe başlıycam nolur nolmaz die aldım şimdiden..hatta dün akşam steril ettim, hastane çantamada koycamgögüs pompaasını almamız lazıımı peki ... bnm simddien sütüm geliyo bu arada
kız bebekler azcıkın erken doğuyo evt ama bekleyen de çok 40 haftayı doldurmayı hayırlısı olsun ben de lansinoh almıştım aynı dediğin gibi inşallah bana lazım olmaz da biz de pişik kremi yaparız sen ne kaara aldın petuş kremi
Cnım tecrubeli anneler almak gerekli diyorlar. ama ben ilk zamanlar evde olacağım için emzireceğim sağmaya gerek olmaz sonrası iç.inde emer mi? sütüm olur mu? belli olmadğı için duruma göre alırım diye karar verdim.
iiiyimiş fiyatı canım nereden aldın?
ben şöyle yaptım..
ben şöyle yaptım..
senin bu uydurmacalarına hayranım ya petuş çok iyi düşünmüşsün alacağın alez de aynı şey değil mi sanki o da naylon hem nesi sağlıksız olsun ki üstünde bi de nevresimi var boşver ya hiç gerek kalmamış bence bak ben daha düşünmemiştim alez ya ama içine sinmediyse de biz abimin oğluna aldık gg dan 20 flndı kargo dahill
hayırlısı artık...iyi düşünmüşsün canım...
zaten ilk altı ay falan süt kusacak yavrularımız...
bezlenicek bi de
öyle şakır şakır yatağa yapmazlar biraz olsun bez tutar.. bezden taşanlar gelir belki...
gittigidiyordan aldm canm hep o fiyata.
güzel de geldi tavsiy ederim..
sen de öğretmendn değil mi canm ??
bu dönemi kapatıyoruz zaten evdeyz emzrmek rahat olur ama ben doğumda
hemen süt gelmezse diye çok korkuyorum. bazen çocuk emnce gelmiyormuş
ama pompa getiriyomuş sütü. o yüzden şimdiden aldm ben..
canm ben alezli yatak aldm kendinden.
dediğin gibi fermuarlı yatağa göre..
zaten o alezler su geçrmez oluyo yatağa geçmez zannmca.
peki o naylon ses çıkarmıyo mu hışır hışır
annemde öle sağlıksız olur naylonlu o yataklar çocuk terler hep olmaz dedi. yatağın üzerine yünden ince minder gibi bişi yapacak.
gittigidiyordan aldm canm hep o fiyata.
güzel de geldi tavsiy ederim..
sen de öğretmendn değil mi canm ??
bu dönemi kapatıyoruz zaten evdeyz emzrmek rahat olur ama ben doğumda
hemen süt gelmezse diye çok korkuyorum. bazen çocuk emnce gelmiyormuş
ama pompa getiriyomuş sütü. o yüzden şimdiden aldm ben..
canm ben alezli yatak aldm kendinden.
dediğin gibi fermuarlı yatağa göre..
zaten o alezler su geçrmez oluyo yatağa geçmez zannmca.
peki o naylon ses çıkarmıyo mu hışır hışır
yani annene naylonlu alezde yapmamı dio terletir die..:44::44:
31+1 olduk bu gün kontrolümüz vardı 1 kilo 660 gr dedi normal dedi ama sanki az gibi sizcede öyle değil mi ya moralim bozuldu çok fena .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?