- 26 Temmuz 2011
- 740
- 119
- 103
onlar sunı şeylermiş yünün yerini asla tutmazmış,hem onlar incecikmiş, olmazmış öle diyo...
içine yünü koyup kare kare kabartırarak dikecekmiş, beşiğin büyüklüğü kadar olacak bi günde yaparım ben onu dedi...vardır bir bildiği die saygı duydum kendisine....
neden az olsunki bence gayet başarılı kilosu..
30+2 de benimkinin kilosu 1560 gr dı, hesaplayani...ben gayet memnundum canım o zmn...33+2 de 2240 olmuştu....
dr un normal dedikten sonra kafanı takma, içini ferah tut..
Arkadaşlar idrar kulturu yaptırmak ne demek
38+4 de alınacak cnm 4 nisan bi aksilik olmazsaarkadaslar dogum tarihi belli olanların dogumu kacıncı hafta için planlandı
31+1 olduk bu gün kontrolümüz vardı 1 kilo 660 gr dedi normal dedi ama sanki az gibi sizcede öyle değil mi ya moralim bozuldu çok fena .
ben kaçtım kızlarrr
öpüyorum sizi...
benimkinin o fermuarlı alezi su geçirmez değil cnm...evet kendince bi ses çıkıo hışır hışır ama alezin altında kalıo üsttede çarşaf var...öyle çok süperde hışırdamıo
31+1 olduk bu gün kontrolümüz vardı 1 kilo 660 gr dedi normal dedi ama sanki az gibi sizcede öyle değil mi ya moralim bozuldu çok fena .
cnm ne demk olduğunu bende bilmiyorum ama cmt günü yaptırdım..dr um hem idrar testi hem idrar kültürü istedi...sadece idrar verdim ama arasındaki fark nedir bilmiyorum
hadi bakalım o zmn..
bizimkiler hiç bilmez yün yatağı pamuk biliriz...
pamuklarda güzel oluoda ortapedik falan olmuo ya neblim kemik gelişimine bi etkisi olur die düşünyom..
aman ya biz pamukta büyüdük gelişmedimi kemiklerimiz diom tabi yandanda
hadi bakalım o zmn..
pamuklarda güzel oluoda ortapedik falan olmuo ya neblim kemik gelişimine bi etkisi olur die düşünyom..
hadi bakalım o zmn..
alıntı yapıyorum cnm 32 haftanın sonunda bebek
Bu haftanın sonunda bebeğinizin boyu yaklaşık 41 cm. ve ağırlığı 1780 (1300-2500) gram
kaldı ki seninki bu haftanın henüz başında sonunda öyle olcak merak etme çok iyii
bebeginin kılosu gayet normal niye dert ediyorsunuz ki bu kadar kıloları onemli olan saglıklı olması bebeklerın iri kılolu olmaları deil
diğerlerine bakma cnm..dr un normal diosa düşünme..genetik faktörler var yani...benim eşimin ailesinde en uzun boylu insan 1,75 boyunda ve kilolu insan yok..şimdi 55 cm in üstünde bi çocuk beklemem ne kadar tuhaf olur düşün yani:)) sağlıklı olsunlarda inş.burdakileri okuyunca baya az geldi ne bilim.gayet iyi dedi dr um aslında işinin ehlidirde yinede tedirgin oldum neden bilmiyorum
çok saol canım cevabın için
yok bunun poşeti kalın naylon...ya beyaz eşyaları falan koydukları naylonlar gibi..tabi pıt pıt edenlerden değil:)benm annem de bebeğe alt açma seti yapmş çok güzel.
altına serilen şeyin içine de mavi çöp poşetlernden koymuş çiş geçmesin diye.
ama nasl br hışırtı yapıyı anlatamam
evetttttt bencede....napcanız 4 kilo bebeği, kollarınız ağrır walla...3 kilonun üstü olsun benim olsun:))))bebeginin kılosu gayet normal niye dert ediyorsunuz ki bu kadar kıloları onemli olan saglıklı olması bebeklerın iri kılolu olmaları deil
anladım cnm..bendende akıntı örneği aldı, o örneği labaratuvara verdim..vajinal kültür+idrar kültütü+idrar testi istedi...demekki benden hepsini birden istemiş:)) doğurduk doğurcaz şu idrar yolu enfeksiyonundan mantardan kurtulamadık yaaacnm ben idrar tahlili yaptırmştm onun sonucuna göre dr kültür yaptır dedi.netten biraz okudum da sanırım uygun antibiyotiği vermek için kulturle bakterinin çeşidini belirliyorlar?
dimiiiiii canım.... kah pamuk yatakta kah çekyat üzerinde.... bizim zamanımızda hazır bezlermi varmış nylon bağlarmışkar kıçımıza haydeee olmadık mı yine olduk... öle özel mamalar yerine muhallebi ile beslemişler yeri gelmiş dediğin gibi gelişmedik mi yine geliştik...
herşeyden önce allaha emanetler, varken teknoloji bu kadar gelişmişken kıyamıyo insan en özelini güzelini istiyo ama olmasada olur yaniii...
hem afrikada insanlar eğer bulabilirlerse bambudan çatı yapıp tamamen toprağın üstünde yatıyo o zaman onlar hiç doğmasın bile aman bee amma da ayrtıntılı düşünüyos haa
38+4 de alınacak cnm 4 nisan bi aksilik olmazsa
dikkat et cnmm
hım 2 nisan bnm için 37+3 oluyo gerci bnm beb ek bastan beri onden gidiyo dr da bu kont de 20 nisan olan dogum tarihini 14 nisan dedi o zaman bnmde 38+3 olur bakalım saglıklı olsunlar bi ama tabi 2 nisan olunca 43 gün kalıyo azalsın istiyorum bi an once kavusmak istiyorum saglıkla
diğerlerine bakma cnm..dr un normal diosa düşünme..genetik faktörler var yani...benim eşimin ailesinde en uzun boylu insan 1,75 boyunda ve kilolu insan yok..şimdi 55 cm in üstünde bi çocuk beklemem ne kadar tuhaf olur düşün yani:)) sağlıklı olsunlarda inş.
yok bunun poşeti kalın naylon...ya beyaz eşyaları falan koydukları naylonlar gibi..tabi pıt pıt edenlerden değil:)
evetttttt bencede....napcanız 4 kilo bebeği, kollarınız ağrır walla...3 kilonun üstü olsun benim olsun:))))
anladım cnm..bendende akıntı örneği aldı, o örneği labaratuvara verdim..vajinal kültür+idrar kültütü+idrar testi istedi...demekki benden hepsini birden istemiş:)) doğurduk doğurcaz şu idrar yolu enfeksiyonundan mantardan kurtulamadık yaaa
aynen cnm....imkanı varken insanın yapmayıca vicdan azabı çekio...ama olmasada olur dedeiğim çok şey de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?