2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar malesef tahlil sonuçlarımda karaciğer enzimlerim yüksek çıktı ,kaşıntım ondanmış,çarşamba gastroentelorojide randevum var,bakalım ne dicek?Doktorum ilaç tedavisi olur muhtemelen dedi,umarım tedaviyle değerler düşer:26: moralim bozuk biraz bu nedenle ilaç kullanan varmıydı aranızda?

Son düzenleme:

cnm hiç moralini bozma bebeğinin bütün organları tamam çünkü artık etkilenmez ben yıllardır sürekli ilaç kullanıyom hiç de düşünmüyrm yani şöyle mi byle mi die

saolun kızlar çok teşekkür ederim

ben dumancikarmayanates bu arada nick değiştirdim bilginize
oyy cnm senmiydin okok
hmm anladım cnmda ultrasonda bebegin onden gitmesi dogum tarihini etkiledigini bilmiyordum eger oyleyse 2 nisanda alacakmı doktorun yani 37+3 de hayırlısı olsn canım

geçmiş olsun cnm inş tez zamanda duzelir degerlerin

tmm cnm saol msj attım bakalım değiştirirler inş.Değişirse yeni nickm Melih Dora olacak inş.Oğlumun adı:))
canım senin bebeğinin kilosu neydi ?

lolllypop

kızlar merhaba, bir kaç gündür topiği okuyorum ve bayağı şeyler öğrendim :) hepinize tşk, bugünde raporla ilgili kafamdaki sorulara cevap verilmiş, süper oldu..bende haftaya pazartesi doktora gidip almayı düşünüyorum, yani 31+1 oluyorum, umarım verir, erken değil dimi çalışabilir raporu alacam, bazıları almış sanırım bu tarihlerde, yoksa illa 32+0 damı gitmemiz lazım? 33. haftaya girmiş olmuyormuyuz 32+0da?

31+1 de alıyosun canım

cnm hiç moralini bozma bebeğinin bütün organları tamam çünkü artık etkilenmez ben yıllardır sürekli ilaç kullanıyom hiç de düşünmüyrm yani şöyle mi byle mi die

ben ilaç kullanmaktan korkmuyorum,ilaçla değerlerim düşmez de bebekte sıkıntı olursa diye tedirginim biraz:26:

Günaydın kızlar, dün 6.30da uyanmıştım bugün 7.30'a kadar uyumayı başarabildim. Aslında bir rahatsızlığım yok ama nedense uykumu almış bir şekilde uyanıyorum. Sanırım vücut kendini hazırlıyor.
Anneciğimi 2,5 aydır görmüyordum. 2 gün önce geldi 2 hafta yanımda kalacak. Çok mutluyum Saolsun dün oğlumuzun küvet setini şampuan setini park yatağını aldı. 3 takımda kıyafet aldı. Haftayada mobilyasını aldıkmı eksiğimiz kalmıyor.
Park yatağın ve mobilya yatağının içine yatak olarak ne aldınız? Abimin 2 aylık bebeği var onun doktoru pamuk yatak önermiş visco almayın demiş. O prematüre doğdu ama ondanmı bilmiyorum. Ben de pamuk almayı düşünüyorum.
12 gün önce 29+6da doktorumuza gitmiştik doktorumuz 1100 gr demişti oğlumuza ve 4 hafta sonraya çağırmıştı. Ben bugün için başka bir doktordan randevu aldım. Artık 4 hafta bekleyemeyeceğimi fakettim. 11.30da gidiyorum İnşallah güzel haberlerle dönerim. Hep başka doktora gidince kafamın karışacağını düşünüp cesaret edememiştim. Umarım öyle olmaz.
Şimdi genel olarak hem internetten hem de sizin bebişlerinizin kilolarına baktığımda en az 1600-1700 gr olması gerekiyor diye düşünüyorum. Abimin eşi 31+2de 1750 gr doğum yapmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…