lova cnm ben de nickimi değiştirmek istiyorum.nasıl yapıcam?
o kadarda kaptırmıom tabi ben kendimi
tmm cnm saol msj attım bakalım değiştirirler inş.Değişirse yeni nickm Melih Dora olacak inş.Oğlumun adı:))alttaki bize ulaşın kısmına mail atıyosun canım
kızlar malesef tahlil sonuçlarımda karaciğer enzimlerim yüksek çıktı,kaşıntım ondanmış,çarşamba gastroentelorojide randevum var,bakalım ne dicek?doktorum ilaç tedavisi olur muhtemelen dedi,umarım tedaviyle değerler düşer:26: Moralim bozuk biraz Bu nedenle ilaç kullanan varmıydı aranızda?
oyy cnm senmiydinsaolun kızlar çok teşekkür ederim
ben dumancikarmayanates bu arada nick değiştirdim bilginize
hmm anladım cnmda ultrasonda bebegin onden gitmesi dogum tarihini etkiledigini bilmiyordum eger oyleyse 2 nisanda alacakmı doktorun yani 37+3 de hayırlısı olsn canımhım 2 nisan bnm için 37+3 oluyo gerci bnm beb ek bastan beri onden gidiyo dr da bu kont de 20 nisan olan dogum tarihini 14 nisan dedi o zaman bnmde 38+3 olur bakalım saglıklı olsunlar bi ama tabi 2 nisan olunca 43 gün kalıyo azalsın istiyorum bi an once kavusmak istiyorum saglıkla
kızlar malesef tahlil sonuçlarımda karaciğer enzimlerim yüksek çıktı,kaşıntım ondanmış,çarşamba gastroentelorojide randevum var,bakalım ne dicek?Doktorum ilaç tedavisi olur muhtemelen dedi,umarım tedaviyle değerler düşer:26: moralim bozuk biraz bu nedenle ilaç kullanan varmıydı aranızda?
canım senin bebeğinin kilosu neydi ?tmm cnm saol msj attım bakalım değiştirirler inş.Değişirse yeni nickm Melih Dora olacak inş.Oğlumun adı:))
oyy cnm senmiydinokok
hmm anladım cnmda ultrasonda bebegin onden gitmesi dogum tarihini etkiledigini bilmiyordum eger oyleyse 2 nisanda alacakmı doktorun yani 37+3 de hayırlısı olsn canım
geçmiş olsun cnm inş tez zamanda duzelir degerlerin
ben de diorum her gün yeni üyeler geliyo
1530 g dı cnm 30+6 dacanım senin bebeğinin kilosu neydi ?
lolllypop
1530 g dı cnm 30+6 da
kızlar merhaba, bir kaç gündür topiği okuyorum ve bayağı şeyler öğrendim :) hepinize tşk, bugünde raporla ilgili kafamdaki sorulara cevap verilmiş, süper oldu..bende haftaya pazartesi doktora gidip almayı düşünüyorum, yani 31+1 oluyorum, umarım verir, erken değil dimi çalışabilir raporu alacam, bazıları almış sanırım bu tarihlerde, yoksa illa 32+0 damı gitmemiz lazım? 33. haftaya girmiş olmuyormuyuz 32+0da?
ben 29unda almaya gideceğim, 31+6 oluyor. illa tam gününde almak zorunda değiliz değil mi? hali hazırda devam eden bir 10 günlük raporum var.
cnm hiç moralini bozma bebeğinin bütün organları tamam çünkü artık etkilenmez ben yıllardır sürekli ilaç kullanıyom hiç de düşünmüyrm yani şöyle mi byle mi die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?