canım k. ciğer değerlerin ne kadar bilmiyorum ama sana şöyle diim ben bundan 5-6 yıl önce k. ciğerdeki o ast alt değerlerini düşürmek için 6 ay iğne kullandım..dr um başlarken 1 yıl kullanırsın en az demişti ve ama 6 ayda yırttım:)) normal bi insanın 8-10 katı daha yüksekti o değerler düşün artık...hiç tedirgin olma k. ciğerin yarısınıda alsan inanılmaz kendini çabuk yenileyebilen bi organ..işin püf noktası şu gazeteyi bile yatarak okuycaksınki kan dolaşımın sağlıklı olsun, k. ciğer kendini yenileyebilsin..bol bol dinlen..roka ye enginar ye:)) geçmiş olsun tedirgin olma..benim şu anda bile normalin üstünde ast alt değerlerin ama bana göre çok ii olduğu için ilaç vs. kullanmıyorum senede bi kere kontrolüm var o kadar...ben ilaç kullanmaktan korkmuyorum,ilaçla değerlerim düşmez de bebekte sıkıntı olursa diye tedirginim biraz:26:
Günaydın kızlar, dün 6.30da uyanmıştım bugün 7.30'a kadar uyumayı başarabildim. Aslında bir rahatsızlığım yok ama nedense uykumu almış bir şekilde uyanıyorum. Sanırım vücut kendini hazırlıyor.
Anneciğimi 2,5 aydır görmüyordum. 2 gün önce geldi 2 hafta yanımda kalacak. Çok mutluyumSaolsun dün oğlumuzun küvet setini şampuan setini park yatağını aldı. 3 takımda kıyafet aldı. Haftayada mobilyasını aldıkmı eksiğimiz kalmıyor.
Park yatağın ve mobilya yatağının içine yatak olarak ne aldınız? Abimin 2 aylık bebeği var onun doktoru pamuk yatak önermiş visco almayın demiş. O prematüre doğdu ama ondanmı bilmiyorum. Ben de pamuk almayı düşünüyorum.
12 gün önce 29+6da doktorumuza gitmiştik doktorumuz 1100 gr demişti oğlumuza ve 4 hafta sonraya çağırmıştı. Ben bugün için başka bir doktordan randevu aldım. Artık 4 hafta bekleyemeyeceğimi fakettim. 11.30da gidiyorum İnşallah güzel haberlerle dönerim. Hep başka doktora gidince kafamın karışacağını düşünüp cesaret edememiştim. Umarım öyle olmaz.
Şimdi genel olarak hem internetten hem de sizin bebişlerinizin kilolarına baktığımda en az 1600-1700 gr olması gerekiyor diye düşünüyorum. Abimin eşi 31+2de 1750 gr doğum yapmıştı.
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aceba bu sene kışı kış gibi yaşadıkya...baharıda bahar gibimi yaşıycaz...hava çok güzel...neşe doluo insan..
bizde eşimle konuşuyoruz Zeynep doğduğunda ona anlatırız '' kızım annen sana hamileyken o kadar çok kış olduki annen işe zor gidip geldi'' diegünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aceba bu sene kışı kış gibi yaşadıkya...baharıda bahar gibimi yaşıycaz...hava çok güzel...neşe doluo insan..
bende haftasonu çok yürüdüm 3 km den fazladır ve hem ctesi hem pazar, gece uyumaya çalışırken yorgunluktan ağlayacaktım. bidaha bu kadar yürümeme sakın izin verme dedim hep eşimeeAynen canım yaaa,
Neşe doluyo insan, Rabbimm diyorum sabah çok şükür güneşi gördük :)
İnşalah bundan sonra böyle gider.
Akşam 3 Km yürüyüş yaptık babişle.
Ama çok yoruldum.
Bütün gece acayip rüyalar gördüm. Testeredeki maskeli manyağı gördüm rüyamda Allah'ım yaa....
ii ce komedi olmaya başladım :)
bana hiç plesental geçmiş hk bilgi vermedi dr um..bakıoda söylemioda olabilir..günaydın kızlar.bugün bizde çalışabilir raporumuzu almaya gidicez.size bişey sorucam.doktora gittiğimde bana suyu hakkında ve plesental geçiş hakkında bilgi veriyor.sizin doktorlarınız başka neye bakıyor bende ona göre sorayım.yani başka nelere bakması lazım.çünkü her doktor bir olmuyor.bundan önce gittiğim doktorlar hiç plesental geçişe bakmadılar yada baktılar ama bana bilgi vermediler.o yüzden bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
bende eşime diorum yaz gelsede akşam yürüyüşlerine çıksak ama bu sene bi farkla tabi, yağmurda olcak yanımızda:)))Aynen canım yaaa,
Neşe doluyo insan, Rabbimm diyorum sabah çok şükür güneşi gördük :)
İnşalah bundan sonra böyle gider.
Akşam 3 Km yürüyüş yaptık babişle.
Ama çok yoruldum.
Bütün gece acayip rüyalar gördüm. Testeredeki maskeli manyağı gördüm rüyamda Allah'ım yaa....
ii ce komedi olmaya başladım :)
bende haftasonu çok yürüdüm 3 km den fazladır ve hem ctesi hem pazar, gece uyumaya çalışırken yorgunluktan ağlayacaktım. bidaha bu kadar yürümeme sakın izin verme dedim hep eşimee
hayırolsun canım... bende geçen akşam rüyamda hastaneye gidiyorum kontrole girişte kayıt olup muayena olucam. danışma gibi bi yerde durun kız bana dioki o doktor işi bıraktı gittiii abooowwwwww nasıl kahroldum nasıl üzüldümmayy ne yapıcam ben şimdi kime gidicem azda kalmıştı doğumuma die çırpındım durdum
Günaydın,
şu an yediğim sandviçim bitmesin lüffennn.
Hiç bitmesi..
bana hiç plesental geçmiş hk bilgi vermedi dr um..bakıoda söylemioda olabilir..
bebeğe detaylı bakıo hep kalbi mideli kolu bacağı die..suyuna bakıo söylüo suyun durumunu...plesentamız aşağıda ona bakıo durumu nedir die..artık genelde doğumla ilgili konuşyoz zaten:))
bende eşime diorum yaz gelsede akşam yürüyüşlerine çıksak ama bu sene bi farkla tabi, yağmurda olcak yanımızda:)))
saçma rüyalar bu günlerin en favorisi yani:))
insan çok yorulunca uyuyamıo dimi hiç bende öyleyim...
ama ben yürümeye acayip idmanlıyım kilometrelerce yürüyebilirim ama sabit bi şekilde ayakta durmim nolur...çok belim ağrıo öyle...
bende dün teeeeeee lisedeki sevgilimi gördüm..diorum neden beni bıraktın dioki kırmızı dolma kalem kırmızı tahta kalemden daha etkili yazı yazar demişim, onun söylediğinin tersini iddia etmişim, çok kızmış bana ondan ayrılmış
canım sen ve misaltin gülmekten öldürdünüz beni rüyalarınızla...
Ya bende çok cins şeyler görüyorum
artık sabahları anlatmaya utanıyorum eşime dalga geçecek diye..
Bende halı sürüyodum araba gibi, durduramıyorum halıyı diyorum ki debriyajla frene bassana kendi kendime
canım sen ve misaltin gülmekten öldürdünüz beni rüyalarınızla...
ya bende çok cins şeyler görüyorum
artık sabahları anlatmaya utanıyorum eşime dalga geçecek diye..
bende halı sürüyodum araba gibi, durduramıyorum halıyı diyorum ki debriyajla frene bassana kendi kendime
bebeğe detaylı bakıo hep kalbi mideli kolu bacağı die..suyuna bakıo söylüo suyun durumunu...plesentamız aşağıda ona bakıo durumu nedir die..artık genelde doğumla ilgili konuşyoz zaten:))
bende eşime diorum yaz gelsede akşam yürüyüşlerine çıksak ama bu sene bi farkla tabi, yağmurda olcak yanımızda:)))
ama ben yürümeye acayip idmanlıyım kilometrelerce yürüyebilirim ama sabit bi şekilde ayakta durmim nolur...çok belim ağrıo öyle...
bende dün teeeeeee lisedeki sevgilimi gördüm..diorum neden beni bıraktın dioki kırmızı dolma kalem kırmızı tahta kalemden daha etkili yazı yazar demişim, onun söylediğinin tersini iddia etmişim, çok kızmış bana ondan ayrılmış
bak ben anlatayımmm rüyamda o kadar kilo almışımki herkes zayıf ben duba gibi olmuşummmmm allahım bir dertlendim veremiyorum kederimden ne yapıyorum dersiniz?nar yiyorum ama içinde uyusturucu var:) narlı uyuşturucu üstelik yerken ağlıyorummm bide gerçektede ağlamışım eşim uyandırdı anlattımmm ufff demettt popon açıkta kalmış bence yaa allanı seversen adam akıllı bir rüya gör bi kerede bebeni falan gör dedi sitem etti sabah bana..siz benii hiç bu kadar erkenci gördünüz mü rüyamdan ne kadar etkilendim uyuyamadım bileeee....
Ara ara rüyalarımız yazalım bakalım doğurana kadar en çok kim saçmalıyacak..
Sınırları en çok kim zorluyacak:118:
çok güldüm yaa sabah sabah seninkide süpermiş canım yaaaa
bak ben anlatayımmm rüyamda o kadar kilo almışımki herkes zayıf ben duba gibi olmuşummmmm allahım bir dertlendim veremiyorum kederimden ne yapıyorum dersiniz?nar yiyorum ama içinde uyusturucu var:) narlı uyuşturucu üstelik yerken ağlıyorummm bide gerçektede ağlamışım eşim uyandırdı anlattımmm ufff demettt popon açıkta kalmış bence yaa allanı seversen adam akıllı bir rüya gör bi kerede bebeni falan gör dedi sitem etti sabah bana..siz benii hiç bu kadar erkenci gördünüz mü rüyamdan ne kadar etkilendim uyuyamadım bileeee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?