2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Ben rüya konusuna hiç girmeyeyim tüylerim diken diken oluyor

herkese günaydınlar
anam anam rüya anlatımına geçilmiş bende gördüm rüyamda üçüze hamileyim 2 si aynı gün olmuş diğeri 1 hafta sonra olmuş doğum anında bakıyorlar bu bebek küçük 2 sini alıyorlar diğerini 1 hafta sonra açıp alcaz demezler mi nasıl ağlıyorum ama allahım hemen sabah anneme anlattım kadın böyle rüyalar görmediğinden tövbe yarabbim diyip durdu

Tövbe yarabbimmm

muhtemelen bakıyodur da sana demiyordur canım plesental geçişe.onun haricinde sen de bukadar bakıyor diyorsun yani .hmmm saol canım teşekkürler.bizimde okdar bakıyor.e yeter ozaman :)))

bunun aynısını bende gördüm ama benimki ikizmiş birini doğuruyom, ikincisini için henuz erken onu daha sonra alcaz diyolar öle eve gönderiyolar

Utandım wallaha....herkes çcouktu gögüstü süttü uğraşırken ben yine alıce harikalar diyarında gibi..eski sevgiliyle falan uğraşmışım...tövbeler olsunn

günaydınlar

gule gule kullanın cnm aldıklarınızı.. hayırlı haberlerle gel inş cnmm
hahahahah zeynep hiç gulesim yoktu gunun rüyası diyebiliriz buna çok iyi yaa

günaydın bayanlarkahvaltımızı yaptık bi yandan sizleri okuyorum bi yandanda kızıma ders çalış tırıyorum ya benim kalçam çok agrıyo ezilmiş gibi hiç oturamıyorum uzanmaktanda yanlarım çürüdü sırt üstüde uzanamıyom nefesim kesiliyo ne yapacagımı şaşırdım ayaktada durunca bebek ters ayakları aşagıda baskı yapıyo kasıklarım agrıyo hayırlısıyla bi dogursaydık

günaydın kızlar
hava çok güzel burdada
ama dün biraz üzüldük yüreğimiz ağzımıza geldi
ablamla eşi sabah gizli buzlanmayı farketmeyip dereye uçmuşlar
çok korktuk bişey oldu diye ama kendilerine bişey olmamış çok şükür çıkmışlar arabadan:26:
geçen yılda biz 3 takla atmıştık onun şokunu tam atmışken en başa geri döndüm

oy çok geçmiş olsun cnm allah korumuş gercekten

aynı duygular içindeyim bende ya....yatmak dahada zor...göbek öene doğru çekio..belim ayrılıo resmen yatarken..
yine en rahatı yürümek...ben akşamları bile evin içinde yürüyorum göbeğimi alttan tutarak, sanki ağrılarım hafifilio

büyük geçmiş olsun canım...

oy çok geçmiş olsun cnm allah korumuş gercekten

çok sağolun kızlar Allah beterinden korusun

Ay çok geçmiş olsun cnm...

aynen aynen.. ne yatabiliyorum ne uyuyabiliyorum artık. huzursuz ayak sendromu başladı bide bende 2 dk yatamıyorum illa kalkıp gezinicem, soğuk soğuk yerlere basıcam. yanlarım gece çürümüş gibi acısından uykumdan uyanıyorum, her gece şiddetli bir krampım var, bazende nefes alamıyorum die uyanıyorum.toplamda 4 tane yastıkla yatıyorum biri bacaklarımın arasında, biri karnımın altında, ikiside başımın altında ama maalesef hiç kaliteli uykularım yok. sanki üzerimde biri daha yatıyoo öle ağırlık var üzerimde...sabahları çok zor kalkıyorum, uykusuz işe geliyorum.

çok şükür yineede az kaldııı az kaldııı biraz daha sabırr şunun şurasında 50 kusur günümüz var diyorum

Az kaldı canım yaa bebişlere kavuşmaya az kaldı. Ben de zorla kalkıp geliyorum işe. Gece kırk kere uyan uykunu alama birde gel çalış. Bebişler için değer ama yaa

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş

Petuş ya senin çizelge ne çabuk ilerliyor sanki .. Aramızda 3 gün var ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…