herkese günaydınlar
anam anam rüya anlatımına geçilmiş bende gördümrüyamda üçüze hamileyim 2 si aynı gün olmuş diğeri 1 hafta sonra olmuş doğum anında bakıyorlar bu bebek küçük 2 sini alıyorlar diğerini 1 hafta sonra açıp alcaz demezler mi nasıl ağlıyorum ama allahım hemen sabah anneme anlattım kadın böyle rüyalar görmediğinden tövbe yarabbim diyip durdu
bana hiç plesental geçmiş hk bilgi vermedi dr um..bakıoda söylemioda olabilir..
bebeğe detaylı bakıo hep kalbi mideli kolu bacağı die..suyuna bakıo söylüo suyun durumunu...plesentamız aşağıda ona bakıo durumu nedir die..artık genelde doğumla ilgili konuşyoz zaten:))
bende eşime diorum yaz gelsede akşam yürüyüşlerine çıksak ama bu sene bi farkla tabi, yağmurda olcak yanımızda:)))
saçma rüyalar bu günlerin en favorisi yani:))
insan çok yorulunca uyuyamıo dimi hiç bende öyleyim...
ama ben yürümeye acayip idmanlıyım kilometrelerce yürüyebilirim ama sabit bi şekilde ayakta durmim nolur...çok belim ağrıo öyle...
bende dün teeeeeee lisedeki sevgilimi gördüm..diorum neden beni bıraktın dioki kırmızı dolma kalem kırmızı tahta kalemden daha etkili yazı yazar demişim, onun söylediğinin tersini iddia etmişim, çok kızmış bana ondan ayrılmış
herkese günaydınlar
anam anam rüya anlatımına geçilmiş bende gördümrüyamda üçüze hamileyim 2 si aynı gün olmuş diğeri 1 hafta sonra olmuş doğum anında bakıyorlar bu bebek küçük 2 sini alıyorlar diğerini 1 hafta sonra açıp alcaz demezler mi nasıl ağlıyorum ama allahım hemen sabah anneme anlattım kadın böyle rüyalar görmediğinden tövbe yarabbim diyip durdu
Utandım wallaha....herkes çcouktu gögüstü süttü uğraşırken ben yine alıce harikalar diyarında gibi..eski sevgiliyle falan uğraşmışım...tövbeler olsunn
gule gule kullanın cnm aldıklarınızı.. hayırlı haberlerle gel inş cnmmGünaydın kızlar, dün 6.30da uyanmıştım bugün 7.30'a kadar uyumayı başarabildim. Aslında bir rahatsızlığım yok ama nedense uykumu almış bir şekilde uyanıyorum. Sanırım vücut kendini hazırlıyor.
Anneciğimi 2,5 aydır görmüyordum. 2 gün önce geldi 2 hafta yanımda kalacak. Çok mutluyumSaolsun dün oğlumuzun küvet setini şampuan setini park yatağını aldı. 3 takımda kıyafet aldı. Haftayada mobilyasını aldıkmı eksiğimiz kalmıyor.
Park yatağın ve mobilya yatağının içine yatak olarak ne aldınız? Abimin 2 aylık bebeği var onun doktoru pamuk yatak önermiş visco almayın demiş. O prematüre doğdu ama ondanmı bilmiyorum. Ben de pamuk almayı düşünüyorum.
12 gün önce 29+6da doktorumuza gitmiştik doktorumuz 1100 gr demişti oğlumuza ve 4 hafta sonraya çağırmıştı. Ben bugün için başka bir doktordan randevu aldım. Artık 4 hafta bekleyemeyeceğimi fakettim. 11.30da gidiyorum İnşallah güzel haberlerle dönerim. Hep başka doktora gidince kafamın karışacağını düşünüp cesaret edememiştim. Umarım öyle olmaz.
Şimdi genel olarak hem internetten hem de sizin bebişlerinizin kilolarına baktığımda en az 1600-1700 gr olması gerekiyor diye düşünüyorum. Abimin eşi 31+2de 1750 gr doğum yapmıştı.
hahahahah zeynep hiç gulesim yoktu gunun rüyası diyebiliriz buna çok iyi yaacanım sen ve misaltin gülmekten öldürdünüz beni rüyalarınızla...
ya bende çok cins şeyler görüyorum
artık sabahları anlatmaya utanıyorum eşime dalga geçecek diye..
bende halı sürüyodum araba gibi, durduramıyorum halıyı diyorum ki debriyajla frene bassana kendi kendime
günaydınlar
gule gule kullanın cnm aldıklarınızı.. hayırlı haberlerle gel inş cnmm
hahahahah zeynep hiç gulesim yoktu gunun rüyası diyebiliriz buna çok iyi yaa
günaydın kızlar
hava çok güzel burdada
ama dün biraz üzüldük yüreğimiz ağzımıza geldi
ablamla eşi sabah gizli buzlanmayı farketmeyip dereye uçmuşlar
çok korktuk bişey oldu diye ama kendilerine bişey olmamış çok şükür çıkmışlar arabadan:26:
geçen yılda biz 3 takla atmıştık onun şokunu tam atmışken en başa geri döndüm
aynı duygular içindeyim bende ya....yatmak dahada zor...göbek öene doğru çekio..belim ayrılıo resmen yatarken..günaydın bayanlarkahvaltımızı yaptık bi yandan sizleri okuyorum bi yandanda kızıma ders çalış tırıyorum ya benim kalçam çok agrıyo ezilmiş gibi hiç oturamıyorum uzanmaktanda yanlarım çürüdü sırt üstüde uzanamıyom nefesim kesiliyo ne yapacagımı şaşırdım ayaktada durunca bebek ters ayakları aşagıda baskı yapıyo kasıklarım agrıyo hayırlısıyla bi dogursaydık
günaydın kızlar
hava çok güzel burdada
çok korktuk bişey oldu diye ama kendilerine bişey olmamış çok şükür çıkmışlar arabadan:26:
oy çok geçmiş olsun cnm allah korumuş gercekten
aynı duygular içindeyim bende ya....yatmak dahada zor...göbek öene doğru çekio..belim ayrılıo resmen yatarken..
yine en rahatı yürümek...ben akşamları bile evin içinde yürüyorum göbeğimi alttan tutarak, sanki ağrılarım hafifilio
büyük geçmiş olsun canım...
günaydın kızlar
hava çok güzel burdada
aynı duygular içindeyim bende ya....yatmak dahada zor...göbek öene doğru çekio..belim ayrılıo resmen yatarken..
yine en rahatı yürümek...ben akşamları bile evin içinde yürüyorum göbeğimi alttan tutarak, sanki ağrılarım hafifilio
.
günaydın bayanlarkahvaltımızı yaptık bi yandan sizleri okuyorum bi yandanda kızıma ders çalış tırıyorum ya benim kalçam çok agrıyo ezilmiş gibi hiç oturamıyorum uzanmaktanda yanlarım çürüdü sırt üstüde uzanamıyom nefesim kesiliyo ne yapacagımı şaşırdım ayaktada durunca bebek ters ayakları aşagıda baskı yapıyo kasıklarım agrıyo hayırlısıyla bi dogursaydık
pancem
günaydın kızlar
hava çok güzel burdada
çok korktuk bişey oldu diye ama kendilerine bişey olmamış çok şükür çıkmışlar arabadan
Ay çok geçmiş olsun cnm...
Az kaldı canım yaa bebişlere kavuşmaya az kaldı. Ben de zorla kalkıp geliyorum işe. Gece kırk kere uyan uykunu alama birde gel çalış. Bebişler için değer ama yaa
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?