canım ben de cuma gideceğim. özel hastanede 60 tl dediler..
kızlar şimdi geldim doktordan kan verdim sonuçları bekliyorum
hem alttan hem karından baktı keseyi göremedi
sizce normal mi 4 haftalıkken gözükmemesi
evet izledim bende hamıle kalmaya kararverdigimde acaba hamıle kaldımmı dedğim zamanlarda seyretmiştim cok etkilemişti beni...
haydee yeni bişi geldi bakın arkadaşdan.."ikili testte serbest beta hcg degerı 50 nın altındaysa erkek ustundeyse kız olurmus, Bı de usg de bebek kesenın ıcınde sol taraftaysa erkek oluomuş", onda tutmuş...
aaa yeni duyduun senpost it me not almısım hatta bugun arkds sordu bu ne dıe 50 nın altı erkek ustu kısss dıe ama tutmayan da cokmus bee
aaa yeni duyduun senpost it me not almısım hatta bugun arkds sordu bu ne dıe 50 nın altı erkek ustu kısss dıe ama tutmayan da cokmus bee
yahuu zaten bendeki bi çok veriye göre kız olcak sonucuna varıom ama elimdeki tek şey rüyamda erkek bebek görmem:) çok sabırsızlanıyorum ben ama hayırlısıııı
benimki ikili testte 105.867 inandırıcı gelmedi açıkçası bana.biz de ikili teste 40 verdik ssklı bi de tam kan idrar yapıldı ona da 15 tl verdik
ultrasonda belli olmadı ya kaç haftalıktın girdiginde ..bende haftaya persembe gıdecem pek umutlanmıım o zmn
:) sen ne zmn gıdecen bu testi yaptırmaya ...bende hep ruyamda erkek goruyorum kocamla aynı gormusuz bii guno hastaneden cıkartmıs kucagında ben banyo ettirirken ama 1 haftadır yuzum cok bozuldu hurafelere gore bu kısaa isaret dıolar ama benim butun sulalem erkek anası olacım kanısında ...hep gordugunun ve dusundugunun aksi cıkar ya kızım mı olacak yoksa :) once saglıklı tercih sorulursa farketmez benim için ama erkek cocuklarını daha cok sevıyorum galiba afacan afacan boyle
cmt gidicem inş. yani bende etrafdan hep erkek diolar, bide yani erkek çocukdan ziyade erkek anası olma durumu var bende:) yani ben biraz böyle erkek gibi kaba sabayımdır, böyle kız olursa çanta incik boncy-uk ayak uyduramıcakmışım gibi gelio, annemlede öle herşeyimi konuşamam kız çocuklada öle olcakmış gibi gelio, yani korkutuyo kız çocuk annesi olmak...bende 10 gündür dedim yani eşime olmucak bu böyle hep erkek hep erkek düşünyoz, artık prensesemizi falan diom alışalım bu fikrede diye..ama gönülden ne geçerse geçsin tabi ilk çocuk allah nasip etsinde yinede kız erkek farketmez
dün girdim canım 11 hafta 4 günlüktüm hayır belli olmadı henüz cinsiyeti
Bütün annelere selamlar,
Bende 9.haftadayım, Nisan annesi olucam ama son haftası dr.en geç 29/04 dedi.
ilk hamileliğim,çok değişik hissediyorum bende her gece rüyamda bebek görüyorum ,bazen kız,bazen erkek,bazen esmer,bazen sarışın..
Bütün annelere selamlar,
Bende 9.haftadayım, Nisan annesi olucam ama son haftası dr.en geç 29/04 dedi.
ilk hamileliğim,çok değişik hissediyorum bende her gece rüyamda bebek görüyorum ,bazen kız,bazen erkek,bazen esmer,bazen sarışın..
bir daha kı kontrolde netleşir inşallh :)
slm cnm hayırlı olsun hepimizin ruyaları bebek bebek le gecyor
bende bende kaba sabayımdıraynen bende hep erkek ismi hep ismi belki sirinemiz olacak dedim bizimkı kız istiyor tercih sorulursa ...12+3 olacaksın ctesi dur bakalım pipisi var sa cıkar ya ama prensesse bekleriz daha emın olmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?