günaydın kızlar
hava çok güzel burdada
ama dün biraz üzüldük yüreğimiz ağzımıza geldi
ablamla eşi sabah gizli buzlanmayı farketmeyip dereye uçmuşlar
çok korktuk bişey oldu diye ama kendilerine bişey olmamış çok şükür çıkmışlar arabadan:26:
geçen yılda biz 3 takla atmıştık onun şokunu tam atmışken en başa geri döndüm
canımm çok büyük geçmiş olsun..
ucuz atlatmışlar..
he he benim 38 gün kaldı:))))aynen aynen.. ne yatabiliyorum ne uyuyabiliyorum artık. huzursuz ayak sendromu başladı bide bende 2 dk yatamıyorum illa kalkıp gezinicem, soğuk soğuk yerlere basıcam. yanlarım gece çürümüş gibi acısından uykumdan uyanıyorum, her gece şiddetli bir krampım var, bazende nefes alamıyorum die uyanıyorum.toplamda 4 tane yastıkla yatıyorum biri bacaklarımın arasında, biri karnımın altında, ikiside başımın altında ama maalesef hiç kaliteli uykularım yok. sanki üzerimde biri daha yatıyoo öle ağırlık var üzerimde...sabahları çok zor kalkıyorum, uykusuz işe geliyorum.
çok şükür yineede az kaldııı az kaldııı biraz daha sabırr şunun şurasında 50 kusur günümüz var diyorum
banada bi kaç kere oldu cnm...başta nasıl buılantılar normal ise sondada normalmişGünaydın herkese!
Arkadaşlar sizce bu dönem neden mide bulantısı olur?
Yaşayan var mı bu durumu??
Ben zaten ilk 5 ay yaşadım
Şimdi arada oluyor çok zorlamasa da nedenkine??
kızlar kk da tickerfactory ve lilypie dışında gebelik takip çizelgesi kabul etmiyormu ?
he he benim 38 gün kaldı:))))
banada bi kaç kere oldu cnm...başta nasıl buılantılar normal ise sondada normalmiş(
bi tane daha vardı..tam bilemedim ismini..gaga lı bişidi..tuninin ki ondandı
Petuş ya senin çizelge ne çabuk ilerliyor sanki ..Aramızda 3 gün var ama.
benim sezeryan olcak ya...tarihi çizelgemden 8-9 gün önceye denk gelio ya..onu bilioz ya..ondan olabilirmi acebabanada çok hızlı geçio çizelge..ama düşününce çok gibi gelio....bu sbh aklımdan geçen şuydu..eşim askerdeyken ben gün sayarken şubat 29 çekiodu..yine gün sayıyım yine 29 çekio:))) ne değişecekse...tamamen psikolojik işte
aynen aynen.. ne yatabiliyorum ne uyuyabiliyorum artık. huzursuz ayak sendromu başladı bide bende 2 dk yatamıyorum illa kalkıp gezinicem, soğuk soğuk yerlere basıcam. yanlarım gece çürümüş gibi acısından uykumdan uyanıyorum, her gece şiddetli bir krampım var, bazende nefes alamıyorum die uyanıyorum.toplamda 4 tane yastıkla yatıyorum biri bacaklarımın arasında, biri karnımın altında, ikiside başımın altında ama maalesef hiç kaliteli uykularım yok. sanki üzerimde biri daha yatıyoo öle ağırlık var üzerimde...sabahları çok zor kalkıyorum, uykusuz işe geliyorum.
çok şükür yineede az kaldııı az kaldııı biraz daha sabırr şunun şurasında 50 kusur günümüz var diyorum
Az kaldı canım yaa bebişlere kavuşmaya az kaldı. Ben de zorla kalkıp geliyorum işe. Gece kırk kere uyan uykunu alama birde gel çalış. Bebişler için değer ama yaa
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş
he he benim 38 gün kaldı:))))
banada bi kaç kere oldu cnm...başta nasıl buılantılar normal ise sondada normalmiş(
bi tane daha vardı..tam bilemedim ismini..gaga lı bişidi..tuninin ki ondandı
benim sezeryan olcak ya...tarihi çizelgemden 8-9 gün önceye denk gelio ya..onu bilioz ya..ondan olabilirmi acebabanada çok hızlı geçio çizelge..ama düşününce çok gibi gelio....bu sbh aklımdan geçen şuydu..eşim askerdeyken ben gün sayarken şubat 29 çekiodu..yine gün sayıyım yine 29 çekio:))) ne değişecekse...tamamen psikolojik işte
Hayatımız gün saymayla geçiyor ama en heyecanlısı hem de güzel bu. 280 günden kaç güne düştük baksana :) Ama ben yıllarca hamileymişim gibi hissediyorumHamile olmadığım zaman yok gibi
günaydınn güzel annişlerrrr
nasılsınız bebişlerimiz nasıl??
yoktuk uzun zamandır giremdik foruma unutmadınız inş. bizi
Yahu ben uykuma çok düşkün olduğum için mi böyle oluyor anlamadım ki ben gözümü kapatıyorum bir bakıyorum sabah olmuşama bel ağrısı arada oluyor bende de çok az kaldı arkadaşlar biraz daha dayanalım bakın sayılı günlerimiz var alalhın izniyle...
Çok heyecanlanıyorum her geçen gün dün kayınvalidemdeydik beşik yapmış çok beğendim gösterdi bayağı da süprizleri var alt açmadan tutun kundağa kadar canım benim toplu çekip yollucam artık sizlere hepsi mobilyalar da gelsin...Arada kızıyorum ediyorum ama kadıncağız neleri düşünmüş bana lohusa tacından pijamaya kadar allah razı olsun kızsak da etsek de anne sonuçta...
Panceme çok geçmiş olsun...
Petuş biz seninle aynıyız yalnız benim doğum şeklim net değil daha farklılık orada olursa olacak
geçen gün eşim beni iş çıkışı almaya geldi, konuşuruyoruz
-gel şurda biyer açılmış yeni gidip Zeynep'e bişiler bakalım.
--ooo dedim. ben ona ta nezaman gittim baktım yeni açılmadı yazın açıldı çok oldu..
- ee sen neden gittin ki ozaman, sen nereden biliyordun bebeğimiz olacağını?
--+%&@&% ben yazında hamileydim... temmuzdan beriiiiiiiii
hoşgeldin canım.. unutmadık....
günaydın arkadaşlar geç oldu ama bende yeni katıldım aranıza.
bende bazen öyle düşünyorum..Hayatımız gün saymayla geçiyor ama en heyecanlısı hem de güzel bu. 280 günden kaç güne düştük baksana :) Ama ben yıllarca hamileymişim gibi hissediyorumHamile olmadığım zaman yok gibi
günaydınn güzel annişlerrrr
nasılsınız bebişlerimiz nasıl??
yoktuk uzun zamandır giremdik foruma unutmadınız inş. bizi
Yahu ben uykuma çok düşkün olduğum için mi böyle oluyor anlamadım ki ben gözümü kapatıyorum bir bakıyorum sabah olmuşama bel ağrısı arada oluyor bende de çok az kaldı arkadaşlar biraz daha dayanalım bakın sayılı günlerimiz var alalhın izniyle...
Çok heyecanlanıyorum her geçen gün dün kayınvalidemdeydik beşik yapmış çok beğendim gösterdi bayağı da süprizleri var alt açmadan tutun kundağa kadar canım benim toplu çekip yollucam artık sizlere hepsi mobilyalar da gelsin...Arada kızıyorum ediyorum ama kadıncağız neleri düşünmüş bana lohusa tacından pijamaya kadar allah razı olsun kızsak da etsek de anne sonuçta...
Panceme çok geçmiş olsun...
Petuş biz seninle aynıyız yalnız benim doğum şeklim net değil daha farklılık orada olursa olacak
günaydın kızlar
hava çok güzel burdada
ama dün biraz üzüldük yüreğimiz ağzımıza geldi
ablamla eşi sabah gizli buzlanmayı farketmeyip dereye uçmuşlar
çok korktuk bişey oldu diye ama kendilerine bişey olmamış çok şükür çıkmışlar arabadan:26:
geçen yılda biz 3 takla atmıştık onun şokunu tam atmışken en başa geri döndüm
saol bebem
hoşgeldin canım haf haftalıksın ??
Günaydın herkese!
Arkadaşlar sizce bu dönem neden mide bulantısı olur?
Yaşayan var mı bu durumu??
Ben zaten ilk 5 ay yaşadım
Şimdi arada oluyor çok zorlamasa da nedenkine??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?