2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Günaydın herkese!

Arkadaşlar sizce bu dönem neden mide bulantısı olur?

Yaşayan var mı bu durumu??

Ben zaten ilk 5 ay yaşadım

Şimdi arada oluyor çok zorlamasa da nedenkine??

canımm çok büyük geçmiş olsun..
ucuz atlatmışlar..

he he benim 38 gün kaldı:))))
Günaydın herkese!

banada bi kaç kere oldu cnm...başta nasıl buılantılar normal ise sondada normalmiş(
kızlar kk da tickerfactory ve lilypie dışında gebelik takip çizelgesi kabul etmiyormu ?

bi tane daha vardı..tam bilemedim ismini..gaga lı bişidi..tuninin ki ondandı

banada bi kaç kere oldu cnm...başta nasıl buılantılar normal ise sondada normalmiş(

off yok canım o da degil başka yerden yaptım da kabul etmiyor kk neden böyle bir sınırlama koyuyorsa onu da kendi yayınladıkları topikten buldum yane dusun sacmalık bnm tickerfactory ynilemek istiyorum olmuyor dunden beri cunku bnm cizelge 3 den sonra ılerlıyoo geri zekalımıdır nedir

Petuş ya senin çizelge ne çabuk ilerliyor sanki .. Aramızda 3 gün var ama.

benim sezeryan olcak ya...tarihi çizelgemden 8-9 gün önceye denk gelio ya..onu bilioz ya..ondan olabilirmi aceba banada çok hızlı geçio çizelge..ama düşününce çok gibi gelio....bu sbh aklımdan geçen şuydu..eşim askerdeyken ben gün sayarken şubat 29 çekiodu..yine gün sayıyım yine 29 çekio:))) ne değişecekse...tamamen psikolojik işte

Hayatımız gün saymayla geçiyor ama en heyecanlısı hem de güzel bu. 280 günden kaç güne düştük baksana :) Ama ben yıllarca hamileymişim gibi hissediyorum Hamile olmadığım zaman yok gibi

günaydınn güzel annişlerrrr
nasılsınız bebişlerimiz nasıl??
yoktuk uzun zamandır giremdik foruma unutmadınız inş. bizi

Yahu ben uykuma çok düşkün olduğum için mi böyle oluyor anlamadım ki ben gözümü kapatıyorum bir bakıyorum sabah olmuş ama bel ağrısı arada oluyor bende de çok az kaldı arkadaşlar biraz daha dayanalım bakın sayılı günlerimiz var alalhın izniyle...

Çok heyecanlanıyorum her geçen gün dün kayınvalidemdeydik beşik yapmış çok beğendim gösterdi bayağı da süprizleri var alt açmadan tutun kundağa kadar canım benim toplu çekip yollucam artık sizlere hepsi mobilyalar da gelsin...Arada kızıyorum ediyorum ama kadıncağız neleri düşünmüş bana lohusa tacından pijamaya kadar allah razı olsun kızsak da etsek de anne sonuçta...

Panceme çok geçmiş olsun...

Petuş biz seninle aynıyız yalnız benim doğum şeklim net değil daha farklılık orada olursa olacak

Hayatımız gün saymayla geçiyor ama en heyecanlısı hem de güzel bu. 280 günden kaç güne düştük baksana :) Ama ben yıllarca hamileymişim gibi hissediyorum Hamile olmadığım zaman yok gibi

geçen gün eşim beni iş çıkışı almaya geldi, konuşuruyoruz
-gel şurda biyer açılmış yeni gidip Zeynep'e bişiler bakalım.
--ooo dedim. ben ona ta nezaman gittim baktım yeni açılmadı yazın açıldı çok oldu..
- ee sen neden gittin ki ozaman, sen nereden biliyordun bebeğimiz olacağını?
--+%&@&% ben yazında hamileydim... temmuzdan beriiiiiiiii

hoşgeldin canım.. unutmadık....

ne güzel tebrik ediyorum kayınvalideni

saol bebem

günaydın arkadaşlar geç oldu ama bende yeni katıldım aranıza.

hoşgeldin canım haf haftalıksın ??

bende bazen öyle düşünyorum..
ilk başlarda diodum aaa ne çabuk geçio...belkide bi kez yaşıycam bi tecrübe biraz daha yavaş geçse zmn tadını çıkara çıkara yaşasam diodum da şimdi bi an önce geçsin istiom:)))

keratalar ya..işte bi minnak hareketleriyle alıolar gönülleri...
evet cnm...seninkide belki bu gidişinde bişiler der.

bu arada kızlar eömzirme eğitimi verdilermi size hastaneye gittiğinize??
dün ben doktora gittim nstye bağladılar beni bu arada oğluşum 1.700 gr olmuş ultrasonda 31+5 çıkıyoruz..iri bi bebekk olacak dedi..kasık ve çatı ağrılarımda ondan dolayıymış baskı yapıyomuş oğluşum :)) kan idrar tahlillerimizde temiz nstde de bi sorun çıkmadı çok şükür ben ona bağlı beklerken ebe geldi emzirme hakkında bilgi verdi yarım saat göğsünü c şeklinde tutacaksın öle emzireceksin dedi bi tarafta süt bitmeden diğer göğsüne geçmiceksin eğer bebek emmezse bitirmezse emdiği tarafta sütü bitene kadar sağ sonra verirsin dedi..doğumdan yarım saat sonra emzirmeye başlamalısın sütün gelmeyebilir ilk etapta ama emzirdikçe gelecek dedi..ilk gelen kolostrum sonra yağlı süt gelicek dedi..vee emzik biberon kullanmamanı öneririm dedi..bebek emzik biberon kullanınca anneyi fazla emmezmiş buda aramızdaki psikolojik bağı etkileyebilirmiş en azından ilk aylarda verme dedi..senin sütüne alışsın iyice dedi..dedi de dediiiiiiiii amma çok sonun dedi ile biten cümle kurmuşum

ayy canım çokk geçmiş olsun yaaaaaa

Günaydın herkese!

benim midem bulandığı an anlarım ki
idrar yolu iltihabı olmuşum...
ama sende farklı olabilir canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…