2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Evet ben de alacağım o kaşıklardan. Uzaklaşmaz gibime geliyor ama doktora bir soralım bunu da... Bir de çok emzirirsek uzaklaşmasına fırsat vermemiş olur. İnşallah dolu dolu gelecek sütlerimiz minik kuzularımıza

evet tatlm bi de ben 14 kilo almışken bebeğin kilosunu dr düşük buldu ya ben de o zaman çok üzüldüm.bu kdr kilo almışken en azından bebk iyi beslenseydi teselli olacaktı bana.kıyafetlerim olmadıkça ben de oturup ağlıyorum.geçen gün izmire gittiğimde mağazalarda denemek için elime 10 kıyafet alıp girdim deneme kabinlerine ve 1 tanesi belki oldu olmadı...neyse bikaç şey bulabildiğime şükrettim.çünkü hamile kıyafetleri iyice şişman gösterebiliyor insanı.tabi pantolon eşofman konusunda hamile kıyafetinden başka seçeneğimiz yok zaten...

ASLIT cnm senin kilo alımın süper zaten doğumda 7-8 kilo o an gidiyormuş.sende hiçbişşi kalmıcak ne güzel...bebeişin kilo alımı nasıl peki??

Göreceksin gidecek hepsi bana güven!!! Pozitif düşünelim gitsin kilolar...

günaydın arkadaşlar geç oldu ama bende yeni katıldım aranıza.
hoşgeldinnn

süpermiş cnm..bana vermediler henüz ama geçen gittiğimde dr dedi hemşireler öğretecek sana die...ama bunlarıda aldım fotografik hazıfazaya

bende hiç bu hamileleikte gezzdiğim kadar gezmemişimdir...eşim dio içine ne kaçtı senin nie böyle oldun die...sürekli birini sıkıştırıp gevezelik yapasım gelio:))

ASLIT cnm senin kilo alımın süper zaten doğumda 7-8 kilo o an gidiyormuş.sende hiçbişşi kalmıcak ne güzel...bebeişin kilo alımı nasıl peki??

İnşallah birtanem ya, çok alsam da veririm hiç sorun değil çünkü kilo verimi de zihinde başlıyor o yüzden bol bol motive ediyorum kendimi. Çok şükür haftasına göre iyi. Son 30. haftada gitmiştim 1580 lerdeydi yanlış hatırlamıyorsam bu hafta gittiğimde 35. haftaya girmiş oalcağım bakalım ne kadar çıkacak büyüdüğünü hissediyorum ama biz petuşla aynı gidiyoruz nerdeyse o yüzden o önden gidiyor öğreniyor ben gidiyorum netleştiriyorum gibi oluyor Senin nasıl kilon, minik kuzunun?

evet cnm...şimdi bi dahaki kontrol bizim 2 hafta sonra ondan sonrada her hafta..
dr a pozisyonunu sor, doğum şeklini almışmı..bide gögüs bakımını bi sor bakem seninki ne diycek..şimdiden başlamanın faydası varmı kremlere

canım aynı 40 beden giyiyorum şuan ay aynen sbilyana bende artık dışarı cıkmak istemiyorum ..kendime guvenim kayboldu allah yardım etsin bize hem bebeklerin stresi hem cok aşırı kilo almak bunlar kolay seyler degil hayatımız yaşam şartlarımız standartlarımız %100 değişti bu insanı ister istemez bunalıma surukluyor heleki dış gorunumune cok onem veren biriysen kaçınılmaz son... dün akşam terziden dondukten sonra oturdum agladım halime neden bole oldum diye topu topu doguracagım bebek taş çatlasın 3-3.5 kilo ama bana bakarsan sanki 3 uz dogurucam gibi kılo aldım
ne iş yapıyosun canım?
merak ettim
estetik plastik cerrahi merkezi halkla ilişkiler + asistanlık yapıyordum ... Zaten bize gelen bayanlar ya kilolu ya dış gorunusu kotu kendilerine çeki duzen vermek için karsılarında kendılerı gibi şişko bi asistan gorduklerinde doktorun kendi personeline faydası yok bize ne faydası olacak diye dusunen tipler geliyorlar bu sebepten canım bizim işimizde gorunuş cok onemli.... dün asistanlıgını yaptıgım doktorum la konustum dogumu ma girip ust dikişimi kendisi atacagını soyledi inanki hiç gelmesini istemiyorum... bu halimle gormesini beni adam işe almıcak geri...
tabiki canm bukadar çok kılo aldık bide bebekler az kılolu dogarlarsa o daha da uzucu olur zaten .. senin bebek kaç kilodaydı kaçıncı haftada canım _?
Göreceksin gidecek hepsi bana güven!!! Pozitif düşünelim gitsin kilolar...
inşallahhhhhh aslitcim ya olan oldu aldım artık buakdar kilo onemli olan bundan sonra nasıl verecegim sagol cnm moral için

Tamam canımcım bunları not aldım ne diyecek bildiririm sana...

Yaw ben senin fotonu hatırlıyorum fıstık gibiydin zaten 36 bedenmişsin belli ki hayatında ilk kez bu kadar kilo aldın şaşırman çok normal ya da alışkın olmadığın için strese girmen ama senin bünyen zaten zayıfmış o yüzden yine eski haline çabuk dönersin. Bazı insanlar dikkat etmelerine rağmen kilo alıyorlar sonra doğumdan sonra bir bakıyorlar hepsi gitmiş sebebi ödem de olabiliyor çünkü. Şu anda kilo alımımızın çok geçerli sebepleri var mühim olan senin de dediğin gibi doğumdan sonrası ben inanıyorum hepimizin azmine sen de inan kendine. Kendinle gurur duy. Güzel olan her zaman güzeldir.

aminnnnnn işalahhhh

bencede bidaki gittiğinde hatırlar bakalım emzirme eğitimim hani nirde nirdeee diye

hepimizde aynı sorunlar var...inş.vericez kilolarımızı da doğumdan sonra dönüşümüz muhteşem olacak eşime de böle didim adam hiç inanmasa da görecek hıh bende acayip kafaya takar oldum herif de iki de bir veremezsin sende kalır bu kilolar diyince daralıyom

merhaba arkadaşlar bende sizin gibi nisan annesi olacam dün kontrolümüz vardı bebeğimle bebeğimin boynunda iki kere dolanmış kordon var çok üzgünüm şuanda 33 2 günlük bebeğim sizinde böyle bir probleminiz varmı

canım inş bazı doğuranlar işte hamilelikten sonra kilo veremedim diyorlar ya onlardan olanlardan olucam diye belkide endişe duyuyorum evet dedigin gibi hayatımda ilk defa bu kilo goruyorum sagol aslıtım inş vericez bitanem yaa
bana da gecen gun eşim oglen 4 gibi yemek yemiştim yemek dedigim 6-7 parça parmak şeklinde tavuk yanında ayran ekmek falan yemedim haliyle saat 7-8 gibi acıktım ben acıktım bişiler soyleyelim dedim o da sen yeme artık dedi doktorun dediklerini unutma dedi bende ağzına ettim tabi insan hamile birine yeme sen derme hiç ya hem zaten ben hafif bişiler yicektim gene gerizekalımıdır nedir sinirlerimi baya bi attırmıştı dedim dogurayım ben senin agzına bak nasıl sıcıyorum... şuan zaten kendimi kotu hissediyorum zaten dikkat etmeye calısıyorum biride ustune yeme yeme dedikce iyice alınıyorum bu sefer kendimi şişko hissediyorum

hoşgeldin canım allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin bebişini .. umarım bi sorıun olmaz kordon dolanması yuzunden bi arkadasımızın sanırım boyle bi durumu olmustu o eminimki yanıtlacaktır .. suan ismini hatırlayamıyorum

nie bu kadar moral bozdunuz kızlar yaa ben yıllarca 42 bedendimevlenmeden önce geçirdiğim mide problemi sayesinde 10 kilo verdim ve üst 38 alt 40 oldu ve bu duruma inanılmaz sevindim siz en azından 36 beden olmanın güzelliğini yaşadınız ben iri kemiklerim yüzünden en fazla 38 bedene düşebilirim yani düşünün hem 40 beden öyle abartılacak bişey değil ya naptınız kızlar hamilelik sonrası eski halinize dönersiniz merak etmeyin veya en fazla 1 beden incelseniz 38 olursunuz ki en ideal beden takmayın ya bu kadar

herkese merhaba koca göbüklü teyzoşlaaar bugün doğum iznine ayrılmak için doktorumuza gittik ve 6 haftalık doğum öncesi iznine ayrıldııık. hoş gerçi uzunca zamandır çalışmıyoruz ama resmi olarak bugün ayrılmış olduk. kızıma da baktırdım geçen haftaki kontrolde biraz zayıflamış gibiydi ölçtürdük 2222 gr olmuş kızıım çok şükür. vücut ölçüsüne göre tam haftasında kafa ölçüsüne göre 1 hafta geride çıktı bi srn çıkmaz inşallah doktor srn değil belki kafası ufak bi bebek olacak dedi. suyumuz da çok iyi çıktı şükür. gelirken de kipaya uğradık her zamanki gibi indirimler devam etmekte çıtçıtlı badilerde hala indirimler var 5 tanesi 11.5 a kadar alabilmek mümkün ve çok da kaliteli kipaya gitme imkanı olanlara duyrulur. kıyafete doymuşuz sanırım kıyafet almadık bu defa lastikli çarşaf aldık ama 5 tlye düşmüş 2 tanesi bu üründe indirim inanılmaz çünkü aynı ürünün başka boyutuna baktık 49.90 çıktı
doğum tarihini belirlemedik doktor 37 haftada fln gel belirleyelim dedi.
bisden haberler bu kadar teyzoşlaaar.hepinizi kcmn öptük teyzeleriii

inşallah allah sizinde bebeğinizi can sağlığıyla kucağınıza alsın birde doktorum 355 doldurdurursa birsey olmaz alırız diyor erken değilmi sizce

ne zaman dogum yapıcam ve kilo vermeye başlıcam ozamaan takmıcam emin ol canım

hayırlısı olsun hayırlı ugurlu olsun izinin.. bebişinede maşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…