evet bende de bebek bi yerde bazen toplanıyor gibi oluyor,hatta orası taş gibi oluyor..kasılmamıymış o yaaabende bebek dönüyor oynuyor fln sanıom..bende 33. haftanın içindeyim
ya dogum sonrasında hemen verebilecegime emin olsam zaten hiç problem etmiyecegim de canım ben sizin gibi 6-7 kilo almadım şimdiye kadar emin olki okadar almış olsam soz konusu bile etmicem doguma 25 kilo alarak girersem sukur edicem cidden ki ben yediklerimede cok dikkat ediyorum bu arada ona ragmen almam sinirlerimi bozuyor.. İki dilegim var suan 1. bebegimin saglıkla dunyaya gelmesi 2. hemen kilolarımın gitmesi
bende sürekli olan bişi o canım her doktoruma soruşumda da bebek diyoo.. sanki bole karnımın bi tarafına bebek toplanıyormus gibi sert oluyor doktorum rahim kasılması tek bi tarafta olmaz kasıldııgnda tum karnının kasılması lazım dedi bilmiyorum artık bnm yaşadıgım ne
evet bende de bebek bi yerde bazen toplanıyor gibi oluyor,hatta orası taş gibi oluyor..kasılmamıymış o yaaabende bebek dönüyor oynuyor fln sanıom..bende 33. haftanın içindeyim
hoşgeldin cnm...pancem nickli arkadaşında böyleydi ama bi problem yaşanmadı henüz çok şükür..merhaba arkadaşlar bende sizin gibi nisan annesi olacam dün kontrolümüz vardı bebeğimle bebeğimin boynunda iki kere dolanmış kordon var çok üzgünüm şuanda 33 2 günlük bebeğim sizinde böyle bir probleminiz varmı
kızlar size bişey soracam. ben bugün ücretli iznimi almak için doktora rapor almaya gittim. rahim boyum 1.8 cm olduğu için ve 2 cm de açılma olduğu için hemen ayrılmak zorunda kaldım. kısacası erken doğum riskim var. bugün gittiğim doktor bana karnında bebek toplanıyo gibi hissediyo musun diye bi soru sordu. ben de evet hatta az evvel oldu dedi. peki ne sıklıkla oluyo bu toplanmalar aslında kasılmalardır bunların süresini yada günde kaç kere olduğunu biliyo musun dedi. ben de hayır çünkü ben onların kasılma olduğunu bilmiyodum bebeğin hareketleri sanıyodum dedim. ama tedirgib oldum bi kere erken doğum riskim de var yaa. sizde de oluyo mu bu kasılmalar ??? oluyosa ne sıklıkla oluyo yada günde kaç kere oluyo ??? bu arada ben 32+0 günlük hamileyim. bana sizin ne kadarlık olduğunuzu da yazarsanız daha bi aydınlanırım :18::18::18::18:
Merhaba, ilk defa mesaj yazıyorum ama yazmadan okuyanlardanım bende...
Kilo konusundaki yaşanmışlığımı paylaşmak istedim.
İlk hamileliğimde 66 kilo ile başladım ve 27 kilo alarak, 95 kilo ile doğuma girdim. Bebeğim 1 yaşında iken ise 61 kilo idim.
Hamileliğimde ve sonrasında çok sıkıntı çektim kilolarım yüzünden, psikolojim bozuldu ve uzun süre kendimden nefret ettim. Ama kilolar yavaş yavaş gitmeye başladıkça tekrar kendime güvenim geldi ve yaşadığım mutsuzluğu şimdi tebessümle anımsıyorum.
İnsan isterse herşeyi başarabilir, sakın unutmayım biz kadınların isteyipte yapamadığı hiçbirşey yoktur hayatta.
Şimdi ikinci bebeğime hamileyim, 23 Nisan muhtemel doğum tarihi ve ben yine çok kilo aldımAma tek düşündüğüm şey doğumdan sonra verdiğim zaman yaşayacağım mutluluk
cnm illa kasılma die düşünme bende de oluyor onlar ama bebekler çok büyüdü artık kabına sığmaz oldu nihayetinde ben resmen topuk kemiğini hissediyom ya nokta gibi poposu sol tarafımda ayakları sağ tarafımda duruyo
İlk hamileliğimde 66 kilo ile başladım ve 27 kilo alarak, 95 kilo ile doğuma girdim. Bebeğim 1 yaşında iken ise 61 kilo idim.
Hamileliğimde ve sonrasında çok sıkıntı çektim kilolarım yüzünden, psikolojim bozuldu ve uzun süre kendimden nefret ettim. Ama kilolar yavaş yavaş gitmeye başladıkça tekrar kendime güvenim geldi ve yaşadığım mutsuzluğu şimdi tebessümle anımsıyorum.
İnsan isterse herşeyi başarabilir, sakın unutmayım biz kadınların isteyipte yapamadığı hiçbirşey yoktur hayatta.
Şimdi ikinci bebeğime hamileyim, 23 Nisan muhtemel doğum tarihi ve ben yine çok kilo aldımAma tek düşündüğüm şey doğumdan sonra verdiğim zaman yaşayacağım mutluluk
yarın dr kontrolum var unutmazsam sorucam mutlaka cnm....ya işte bunu bende merak ediorum...
kasılmayla bebek hareketini nasıl ayırt etmek gerekiomuş..
benimde kızım bazen yumru yumru oluo..belime yada kukuma bi ağrıda girio o anda..ama ben onu hep bebek hareketi die yoruyorum..o kasılmamı acaba..nasıl bilcez bunu...
cnm ben bugün 35. haftama girdim dediğin gibi bişey olmadı bende ama hiç korkma 32yi doldurmuşsun bebeğin organ gelişimi tamamdır o halde srn yok
bende sürekli olan bişi o canım her doktoruma soruşumda da bebek diyoo.. sanki bole karnımın bi tarafına bebek toplanıyormus gibi sert oluyor doktorum rahim kasılması tek bi tarafta olmaz kasıldııgnda tum karnının kasılması lazım dedi bilmiyorum artık bnm yaşadıgım ne
ya işte bunu bende merak ediorum...
kasılmayla bebek hareketini nasıl ayırt etmek gerekiomuş..
benimde kızım bazen yumru yumru oluo..belime yada kukuma bi ağrıda girio o anda..ama ben onu hep bebek hareketi die yoruyorum..o kasılmamı acaba..nasıl bilcez bunu..geçmiş olsun cnm..umarım herşey yolunda gider..ben 33+5 deyim..
tecrübe işte yaa ben de 64 le fln başladım 50 lere düşermiyim acabaa inşallah yarabbimmm
Şimdi ikinci bebeğime hamileyim, 23 Nisan muhtemel doğum tarihi ve ben yine çok kilo aldımAma tek düşündüğüm şey doğumdan sonra verdiğim zaman yaşayacağım mutluluk [/QUOTE
merhaba canım tşkrler verdigin bilgiler icin umarım cabucacık gider fazlalıklarımız sagol ...
yarın dr kontrolum var unutmazsam sorucam mutlaka cnm....
eğer gece gündüz uyutmayan bi bebein olursa emin ollll düşersin
kızlar ben oğlumu doğduktan hemen sonra sünnet ettirmek istiyorum.siz de düşünüyormusunuz tabi erkek bebeği olacaklar:)daha önce çalıştığım yerde yenidoğanlara yapıyorlardı ve gıkları çıkmıyordu,iyileşmesi de çok çabuk oluyor.hiç birşey anlamıyorlar.:44:
saolasın cnm ben de bol bol kefir içiyorum ve ekmeği biraz kestim et ve sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.her gün 1 tane muz da yiyorum.kaşara da başlıyım bugün.inş. 2 marttaki kontrolde normal kilosuna ulaşır bebikimcnm hiç takma bu hafta bebek 1180-2350 arası olması gerekiyomuş ki seninki çok normal ben geçen hafta az çıktı die bol meyve ve kaşar yemiştim belki o yüsden 500 gr almış 1 haftada muz ve elma yedim özelliklee
İnşallah birtanem ya, çok alsam da veririm hiç sorun değil çünkü kilo verimi de zihinde başlıyor o yüzden bol bol motive ediyorum kendimi. Çok şükür haftasına göre iyi. Son 30. haftada gitmiştim 1580 lerdeydi yanlış hatırlamıyorsam bu hafta gittiğimde 35. haftaya girmiş oalcağım bakalım ne kadar çıkacak büyüdüğünü hissediyorum ama biz petuşla aynı gidiyoruz nerdeyse o yüzden o önden gidiyor öğreniyor ben gidiyorum netleştiriyorum gibi oluyorSenin nasıl kilon, minik kuzunun?
hoşgeldin cnm aramıza
Hoşbuldum tşk ederim.aramızda ankarada olan nisan anneleri kimler aceba?Doğumu nerde yapacaksınız?Benim gibi tereddütte olanlar varmı hala :44:
tamam canım sana guveniyorum bak kilo veremezsem bulurum senibana güven tecrübe konuşuo,bende çok dertleniyordum ilk hamişliğimde,annem dediki 6 ay en fazla 1 yıl içinde eskisinden daha fitt olcaksın bana güven dediydi doğru söylemiş
şimdi sen de bana güven:13:
oyyy ederizz tabi,Allah hayırlı,sağlıklı ömürler versin kuzulara
ben seni bu konuda destekliyorum,oğlumu geçen yaz sünnet ettirdim neler çektim bi bilsen 4 yaşındaydı..ama amlyathanenin önünde beklerken dedimki annem ve k.valideye bi daha oğlum olursa doğar doğmaz sünnet ettircem,gelemem bi daha bu strese didim
lolycimmm cevabını şimdi gördüm bebemmm
doğumdan sonra sağımı solumu toplatmaya gelebilirim sana
gayri ben perte çıkıcam sanırım, toplanırmı onu bile bilmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?