2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
evet bende de bebek bi yerde bazen toplanıyor gibi oluyor,hatta orası taş gibi oluyor..kasılmamıymış o yaaa bende bebek dönüyor oynuyor fln sanıom..bende 33. haftanın içindeyim

cnm illa kasılma die düşünme bende de oluyor onlar ama bebekler çok büyüdü artık kabına sığmaz oldu nihayetinde ben resmen topuk kemiğini hissediyom ya nokta gibi poposu sol tarafımda ayakları sağ tarafımda duruyo

Merhaba, ilk defa mesaj yazıyorum ama yazmadan okuyanlardanım bende...
Kilo konusundaki yaşanmışlığımı paylaşmak istedim.
İlk hamileliğimde 66 kilo ile başladım ve 27 kilo alarak, 95 kilo ile doğuma girdim. Bebeğim 1 yaşında iken ise 61 kilo idim.
Hamileliğimde ve sonrasında çok sıkıntı çektim kilolarım yüzünden, psikolojim bozuldu ve uzun süre kendimden nefret ettim. Ama kilolar yavaş yavaş gitmeye başladıkça tekrar kendime güvenim geldi ve yaşadığım mutsuzluğu şimdi tebessümle anımsıyorum.
İnsan isterse herşeyi başarabilir, sakın unutmayım biz kadınların isteyipte yapamadığı hiçbirşey yoktur hayatta.
Şimdi ikinci bebeğime hamileyim, 23 Nisan muhtemel doğum tarihi ve ben yine çok kilo aldım Ama tek düşündüğüm şey doğumdan sonra verdiğim zaman yaşayacağım mutluluk

bende de oluyo bebekler kocaman oldu artık 2 kiloyu geçti kabına sığmıyo o yüzden o kadar net

evet bende de bebek bi yerde bazen toplanıyor gibi oluyor,hatta orası taş gibi oluyor..kasılmamıymış o yaaa bende bebek dönüyor oynuyor fln sanıom..bende 33. haftanın içindeyim

kasılma mı allahım dün çok canım yandı meğer bende de oluyormuş bebek dönüyor zannetmiştim senin gibi

hoşgeldin cnm...pancem nickli arkadaşında böyleydi ama bi problem yaşanmadı henüz çok şükür..
ayrıca zaten 34. haftadasın 35 i gördünmü için rahatlasın..çünkü 35 den sonrasında üveze bile gerek kalmıomuş çoğu zmn..

ya işte bunu bende merak ediorum...
kasılmayla bebek hareketini nasıl ayırt etmek gerekiomuş..
benimde kızım bazen yumru yumru oluo..belime yada kukuma bi ağrıda girio o anda..ama ben onu hep bebek hareketi die yoruyorum..o kasılmamı acaba..nasıl bilcez bunu..geçmiş olsun cnm..umarım herşey yolunda gider..ben 33+5 deyim..

tecrübe işte yaa ben de 64 le fln başladım 50 lere düşermiyim acabaa inşallah yarabbimmm

yooouu,heç düşünmüyodum zaten
bende senin gibi poposunu,kafasını dayadı die düşünüyorum..hatta dün akşam eşimle otururkende oldu karnımın sol tarafı resmen davul gibi şişti sonra sol taraf..sağğ soll derken resmen dalgalandı bizde kızımızın bu gösterisini bööölee izledik

doğru söze ne denir

yarın dr kontrolum var unutmazsam sorucam mutlaka cnm....

valla ben de senin gibi düşündüğümü söyledim doktora ama onun dediğine göre öyleymiş :S

cnm ben bugün 35. haftama girdim dediğin gibi bişey olmadı bende ama hiç korkma 32yi doldurmuşsun bebeğin organ gelişimi tamamdır o halde srn yok

zaten 1950 kilo olmuş :)) ama yine de inşallah 36. haftayı görürüm canım yaa :))

evet bende de aynısı oluyo karnımın bi tarafına yumru gibi toplanıyo.. valla ben anlamadım bu işi :S perşembe günü asıl kontrolüm var o zaman sorarım artık doktoruma

saol canım şu bir ayı da bi atlatıp 36. haftaya bi gelsem rahatlayacam yaa

ben de doğumdan sonra hemen sünet ettirmek istiyorum cnm.internette biraz araştrdım da sanırım ilk 10 gün bekliyorlarmış bebekte Allah korusun bi komplikasyon oluşur mu diye.sonra yapıyorlarmş sünneti.izmirde iyi bir çocuk cerrahı varmış.750tl ymiş sünnet.senin çalıştığın yer neresiydi cnm ?ne zaman yapıyorlardı sünneti hemen mi?bir kaç gün sonra mı?

saolasın cnm ben de bol bol kefir içiyorum ve ekmeği biraz kestim et ve sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.her gün 1 tane muz da yiyorum.kaşara da başlıyım bugün.inş. 2 marttaki kontrolde normal kilosuna ulaşır bebikim

Teşekkür ederim hoşbuldum arkadaşlar

Hoşbuldum tşk ederim.aramızda ankarada olan nisan anneleri kimler aceba?Doğumu nerde yapacaksınız?Benim gibi tereddütte olanlar varmı hala :44:

neslihancım ankarada nerdesin bilmyrm ama özel hastaneleri araştırdın mı hiç lokman hekim hastanesi çok iyi ve fark ücreti de az eğer ankarada olsa ben orda düşünüyodum şubeleri de var baya

tamam canım sana guveniyorum bak kilo veremezsem bulurum seni sana güvenmiştim diyeeee

lolycimmm cevabını şimdi gördüm bebemmm

doğumdan sonra sağımı solumu toplatmaya gelebilirim sana
gayri ben perte çıkıcam sanırım, toplanırmı onu bile bilmiyorumm

canım sanmam o derece olacagını inş hiçbi zamanda gerek duymayız herhangi bi estetik operasyona bazen zorunlu da olabiliyor zorunlu yada keyfi inş biz diyet uygulayarak fazlalıklarımızdan kurtuluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…