2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ne zaman dogum yapıcam ve kilo vermeye başlıcam ozamaan takmıcam emin ol canım

hayırlısı olsun hayırlı ugurlu olsun izinin.. bebişinede maşallah canım

no panic no stres cnmmm sıkıntıya gerek yok hiç 40 beden dediğin nedir ki hem alt yapıda senin 36 beden olmak varsa hiç merak etme hiçç

çok büyük geçmiş olsun canım,Allah korumuş

Günaydın herkese!

Arkadaşlar sizce bu dönem neden mide bulantısı olur?

Yaşayan var mı bu durumu??

Ben zaten ilk 5 ay yaşadım

Şimdi arada oluyor çok zorlamasa da nedenkine??

bende de oluyor bazen,yediklerinle alakalı olmakla beraber büyüyen bebişler mideye bastırıyor ondan

günaydınn güzel annişlerrrr
nasılsınız bebişlerimiz nasıl??
yoktuk uzun zamandır giremdik foruma unutmadınız inş. bizi

sen kimdin yawww:26:

iyi demiş,züperrr

hiç inandırıcı değil,bende gördüm bacakları,çapı fln baya genişlemişti 8,5 kilo olması mümkün değil bence,zaten doğumda 6 kilo bebekle çıkıyo

bebek bakmak hiçte kolay değil,benim bi arkadaşım hamile kalmadan önce 60 kiloydu doğuma 70'le girdi şimdi bebeği 6 aylık
ve 55 kilo kendisi,gördüğümde çok şaşırdım..bebekle uğraşmaktan bi deri bi kemik kalmış zawallım

hiç gerek yoktu,bana sorsaydın 20 kilonun 6 ay içinde gittiğini söylerdim sana bebemm

canım,maşallah bebişine..başını fln takma kafaya bence gayet sağlıklı bebişin

6 kilo bile dogumda gidiyorsa çok iyi cnm yaa inşşş ... 20 kilo 6 ayda gidiyorsa başka ne isterim ki yaa inş cnm bnm inşş

maşallah bebişine.benim 30+6 da 1530 çıktı da dr az buldu kilosunu tatlm

Son düzenleme:
kızlar ben oğlumu doğduktan hemen sonra sünnet ettirmek istiyorum.siz de düşünüyormusunuz tabi erkek bebeği olacaklar:)daha önce çalıştığım yerde yenidoğanlara yapıyorlardı ve gıkları çıkmıyordu,iyileşmesi de çok çabuk oluyor.hiç birşey anlamıyorlar.:44:

cnm hiç takma bu hafta bebek 1180-2350 arası olması gerekiyomuş ki seninki çok normal ben geçen hafta az çıktı die bol meyve ve kaşar yemiştim belki o yüsden 500 gr almış 1 haftada muz ve elma yedim özelliklee

hamileliği sırasında 20-28-35kilo alan ama normalde manken gibi olan insanlardan aldığım güc ve motivasyonla doğumdan sonra hepsi gidecek diyorum büyük beden herhangi birşey almıyorum nasıl olsa zayıflacağım o kıyafetler kalacak sonra diyorum.
onlar verdiyse o kiloları bizde veririz tatlım heç merak etme sen... kocam zaten 60 olsan iyi olur accık ele avuca gelir die kısdırıyoo beniiiii
boşveerr tatlım yaa victory secret mankeni değiliz yaa hayat boş super fm'le coşş ayy çok salak espiri yaaa

bak onlarda çok kilo almışlar... biz hiç 60lı kilolar görmedik, hiç rejım yapmadık die totoyu nasıl sıkıcazda vercez korkusu sardı galiba bizi

hadi bakalımmm iiii tatillerrr 29 şubattaa yer ayır bizede

ninnak kuzunada maşşaallhhh kocaman olmuşşşş

kızlar size bişey soracam. ben bugün ücretli iznimi almak için doktora rapor almaya gittim. rahim boyum 1.8 cm olduğu için ve 2 cm de açılma olduğu için hemen ayrılmak zorunda kaldım. kısacası erken doğum riskim var. bugün gittiğim doktor bana karnında bebek toplanıyo gibi hissediyo musun diye bi soru sordu. ben de evet hatta az evvel oldu dedi. peki ne sıklıkla oluyo bu toplanmalar aslında kasılmalardır bunların süresini yada günde kaç kere olduğunu biliyo musun dedi. ben de hayır çünkü ben onların kasılma olduğunu bilmiyodum bebeğin hareketleri sanıyodum dedim. ama tedirgib oldum bi kere erken doğum riskim de var yaa. sizde de oluyo mu bu kasılmalar ??? oluyosa ne sıklıkla oluyo yada günde kaç kere oluyo ??? bu arada ben 32+0 günlük hamileyim. bana sizin ne kadarlık olduğunuzu da yazarsanız daha bi aydınlanırım :18::18::18::18:

6 kilo bile dogumda gidiyorsa çok iyi cnm yaa inşşş ... 20 kilo 6 ayda gidiyorsa başka ne isterim ki yaa inş cnm bnm inşş
bana güven tecrübe konuşuo,bende çok dertleniyordum ilk hamişliğimde,annem dediki 6 ay en fazla 1 yıl içinde eskisinden daha fitt olcaksın bana güven dediydi doğru söylemiş
şimdi sen de bana güven:13:

saol cnm teşkür ettik teyzesiii dua edin kuzumaa

oyyy ederizz tabi,Allah hayırlı,sağlıklı ömürler versin kuzulara

ben seni bu konuda destekliyorum,oğlumu geçen yaz sünnet ettirdim neler çektim bi bilsen 4 yaşındaydı..ama amlyathanenin önünde beklerken dedimki annem ve k.valideye bi daha oğlum olursa doğar doğmaz sünnet ettircem,gelemem bi daha bu strese didim

Bende diyorum, ama eşim çok küçük kıyamam diyo.
Çok çabuk iyileşiyormuş dediğin gibi.
Bende bir sıkıntı olmazsa 24 saat içinde yaptırmak istiyorum.

çok teşkür ettik teyzesiii temelde şişman olmak yoksa hiç korkma cnmm veriliri ha benim gibi zaten hamilelik öncesi 64 flnsan o zaman yerinde mevcut benim gibiler için daha zor size de cnm artık bi an önce dinlenme diliyorum

evet bende de bebek bi yerde bazen toplanıyor gibi oluyor,hatta orası taş gibi oluyor..kasılmamıymış o yaaa bende bebek dönüyor oynuyor fln sanıom..bende 33. haftanın içindeyim

lolycimmm cevabını şimdi gördüm bebemmm

doğumdan sonra sağımı solumu toplatmaya gelebilirim sana
gayri ben perte çıkıcam sanırım, toplanırmı onu bile bilmiyorumm

cnm ben bugün 35. haftama girdim dediğin gibi bişey olmadı bende ama hiç korkma 32yi doldurmuşsun bebeğin organ gelişimi tamamdır o halde srn yok

cnm hatırladım daha oncede demiştin bbeginin kılosu gayet iyi
işte böyle olabiliyo cnm ya 35 kilo alıp da hiç bişey yapmadan tamamını vereni biliyorum ben 15i doğumda gitmiş 20 si sonra
inş
inş tatlım vericez

bende sürekli olan bişi o canım her doktoruma soruşumda da bebek diyoo.. sanki bole karnımın bi tarafına bebek toplanıyormus gibi sert oluyor doktorum rahim kasılması tek bi tarafta olmaz kasıldııgnda tum karnının kasılması lazım dedi bilmiyorum artık bnm yaşadıgım ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…