inşallah allah sizinde bebeğinizi can sağlığıyla kucağınıza alsın birde doktorum 355 doldurdurursa birsey olmaz alırız diyor erken değilmi sizce
ne zaman dogum yapıcam ve kilo vermeye başlıcam ozamaan takmıcam emin ol canım
hayırlısı olsun hayırlı ugurlu olsun izinin.. bebişinede maşallah canım
günaydın kızlar
hava çok güzel burdada
ama dün biraz üzüldük yüreğimiz ağzımıza geldi
ablamla eşi sabah gizli buzlanmayı farketmeyip dereye uçmuşlar
çok korktuk bişey oldu diye ama kendilerine bişey olmamış çok şükür çıkmışlar arabadan:26:
geçen yılda biz 3 takla atmıştık onun şokunu tam atmışken en başa geri döndüm
Günaydın herkese!
Arkadaşlar sizce bu dönem neden mide bulantısı olur?
Yaşayan var mı bu durumu??
Ben zaten ilk 5 ay yaşadım
Şimdi arada oluyor çok zorlamasa da nedenkine??
günaydınn güzel annişlerrrr
nasılsınız bebişlerimiz nasıl??
yoktuk uzun zamandır giremdik foruma unutmadınız inş. bizi
bu arada kızlar eömzirme eğitimi verdilermi size hastaneye gittiğinize??
dün ben doktora gittim nstye bağladılar beni bu arada oğluşum 1.700 gr olmuş ultrasonda 31+5 çıkıyoruz..iri bi bebekk olacak dedi..kasık ve çatı ağrılarımda ondan dolayıymış baskı yapıyomuş oğluşum :)) kan idrar tahlillerimizde temiz nstde de bi sorun çıkmadı çok şükür ben ona bağlı beklerken ebe geldi emzirme hakkında bilgi verdi yarım saat göğsünü c şeklinde tutacaksın öle emzireceksin dedi bi tarafta süt bitmeden diğer göğsüne geçmiceksin eğer bebek emmezse bitirmezse emdiği tarafta sütü bitene kadar sağ sonra verirsin dedi..doğumdan yarım saat sonra emzirmeye başlamalısın sütün gelmeyebilir ilk etapta ama emzirdikçe gelecek dedi..ilk gelen kolostrum sonra yağlı süt gelicek dedi..vee emzik biberon kullanmamanı öneririm dedi..bebek emzik biberon kullanınca anneyi fazla emmezmiş buda aramızdaki psikolojik bağı etkileyebilirmiş en azından ilk aylarda verme dedi..senin sütüne alışsın iyice dedi..dedi de dediiiiiiiiiamma çok sonun dedi ile biten cümle kurmuşum
hiç inandırıcı değil,bende gördüm bacakları,çapı fln baya genişlemişti 8,5 kilo olması mümkün değil bence,zaten doğumda 6 kilo bebekle çıkıyoogg gene bunalıma giriyorum sanırım tv de çağla şikeli göserdi kadın 8.5 kilo almış toplamda dogumada 1.5 ay varmış ama tabi o aldığı 8.5 kilo deve de kulak gibi hiç gozukmuyoo bilee kendimi şuralardan atmak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa avaz avaz bagırasım var artıkkk sıkıldım cok bunaldım sinir oluyorum kendime baktıkca
ya dogum sonrasında hemen verebilecegime emin olsam zaten hiç problem etmiyecegim de canım ben sizin gibi 6-7 kilo almadım şimdiye kadar emin olki okadar almış olsam soz konusu bile etmicem doguma 25 kilo alarak girersem sukur edicem cidden ki ben yediklerimede cok dikkat ediyorum bu arada ona ragmen almam sinirlerimi bozuyor.. İki dilegim var suan 1. bebegimin saglıkla dunyaya gelmesi 2. hemen kilolarımın gitmesi
Kızlar dün akşam üzeri terziye gidip boy aynasında kndimi gordugum de yaşadığım şok yuzunden eve gelir gelmez bi topik açtım.. bnm gibi kafasında bazı soru işaretleri olanlarfaydanalabilirler en azından moral olacagını dusunuyorum....
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-sonrasi/506086-2011-annelerinin-dogum-kilolari.html#post23229445
herkese merhaba koca göbüklü teyzoşlaaar bugün doğum iznine ayrılmak için doktorumuza gittik ve 6 haftalık doğum öncesi iznine ayrıldııık. hoş gerçi uzunca zamandır çalışmıyoruz ama resmi olarak bugün ayrılmış olduk. kızıma da baktırdım geçen haftaki kontrolde biraz zayıflamış gibiydi ölçtürdük 2222 gr olmuş kızıım çok şükür. vücut ölçüsüne göre tam haftasında kafa ölçüsüne göre 1 hafta geride çıktı bi srn çıkmaz inşallah doktor srn değil belki kafası ufak bi bebek olacak dedi. suyumuz da çok iyi çıktı şükür. gelirken de kipaya uğradık her zamanki gibi indirimler devam etmekte çıtçıtlı badilerde hala indirimler var 5 tanesi 11.5 a kadar alabilmek mümkün ve çok da kaliteli kipaya gitme imkanı olanlara duyrulur. kıyafete doymuşuz sanırım kıyafet almadık bu defa lastikli çarşaf aldık ama 5 tlye düşmüş 2 tanesi bu üründe indirim inanılmaz çünkü aynı ürünün başka boyutuna baktık 49.90 çıktı
doğum tarihini belirlemedik doktor 37 haftada fln gel belirleyelim dedi.
bisden haberler bu kadar teyzoşlaaar.hepinizi kcmn öptük teyzeleriii
çok büyük geçmiş olsun canım,Allah korumuş
bende de oluyor bazen,yediklerinle alakalı olmakla beraber büyüyen bebişler mideye bastırıyor ondan
sen kimdin yawww:26:
iyi demiş,züperrr
hiç inandırıcı değil,bende gördüm bacakları,çapı fln baya genişlemişti 8,5 kilo olması mümkün değil bence,zaten doğumda 6 kilo bebekle çıkıyo
bebek bakmak hiçte kolay değil,benim bi arkadaşım hamile kalmadan önce 60 kiloydu doğuma 70'le girdi şimdi bebeği 6 aylık
ve 55 kilo kendisi,gördüğümde çok şaşırdım..bebekle uğraşmaktan bi deri bi kemik kalmış zawallım
hiç gerek yoktu,bana sorsaydın 20 kilonun 6 ay içinde gittiğini söylerdim sana bebemm
canım,maşallah bebişine..başını fln takma kafaya bence gayet sağlıklı bebişin
canım,maşallah bebişine..başını fln takma kafaya bence gayet sağlıklı bebişin
günaydın arkadaşlar geç oldu ama bende yeni katıldım aranıza.
maşallah bebişine.benim 30+6 da 1530 çıktı da dr az buldu kilosunu tatlmİnşallah birtanem ya, çok alsam da veririm hiç sorun değil çünkü kilo verimi de zihinde başlıyor o yüzden bol bol motive ediyorum kendimi. Çok şükür haftasına göre iyi. Son 30. haftada gitmiştim 1580 lerdeydi yanlış hatırlamıyorsam bu hafta gittiğimde 35. haftaya girmiş oalcağım bakalım ne kadar çıkacak büyüdüğünü hissediyorum ama biz petuşla aynı gidiyoruz nerdeyse o yüzden o önden gidiyor öğreniyor ben gidiyorum netleştiriyorum gibi oluyorSenin nasıl kilon, minik kuzunun?
6 kilo bile dogumda gidiyorsa çok iyi cnm yaa inşşş ... 20 kilo 6 ayda gidiyorsa başka ne isterim ki yaa inş cnm bnm inşş
maşallah bebişine.benim 30+6 da 1530 çıktı da dr az buldu kilosunu tatlm
canım aynı 40 beden giyiyorum şuan ay aynen sbilyana bende artık dışarı cıkmak istemiyorum ..kendime guvenim kayboldu allah yardım etsin bize hem bebeklerin stresi hem cok aşırı kilo almak bunlar kolay seyler degil hayatımız yaşam şartlarımız standartlarımız %100 değişti bu insanı ister istemez bunalıma surukluyor heleki dış gorunumune cok onem veren biriysen kaçınılmaz son... dün akşam terziden dondukten sonra oturdum agladım halime neden bole oldum diye topu topu doguracagım bebek taş çatlasın 3-3.5 kilo ama bana bakarsan sanki 3 uz dogurucam gibi kılo aldım
estetik plastik cerrahi merkezi halkla ilişkiler + asistanlık yapıyordum ... Zaten bize gelen bayanlar ya kilolu ya dış gorunusu kotu kendilerine çeki duzen vermek için karsılarında kendılerı gibi şişko bi asistan gorduklerinde doktorun kendi personeline faydası yok bize ne faydası olacak diye dusunen tipler geliyorlar bu sebepten canım bizim işimizde gorunuş cok onemli.... dün asistanlıgını yaptıgım doktorum la konustum dogumu ma girip ust dikişimi kendisi atacagını soyledi inanki hiç gelmesini istemiyorum... bu halimle gormesini beni adam işe almıcak geri...
bak onlarda çok kilo almışlar... biz hiç 60lı kilolar görmedik, hiç rejım yapmadık die totoyu nasıl sıkıcazda vercez korkusu sardı galiba biziKızlar dün akşam üzeri terziye gidip boy aynasında kndimi gordugum de yaşadığım şok yuzunden eve gelir gelmez bi topik açtım.. bnm gibi kafasında bazı soru işaretleri olanlarfaydanalabilirler en azından moral olacagını dusunuyorum....
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-sonrasi/506086-2011-annelerinin-dogum-kilolari.html#post23229445
hadi bakalımmm iiii tatillerrr 29 şubattaa yer ayır bizedeherkese merhaba koca göbüklü teyzoşlaaar bugün doğum iznine ayrılmak için doktorumuza gittik ve 6 haftalık doğum öncesi iznine ayrıldııık. hoş gerçi uzunca zamandır çalışmıyoruz ama resmi olarak bugün ayrılmış olduk. kızıma da baktırdım geçen haftaki kontrolde biraz zayıflamış gibiydi ölçtürdük 2222 gr olmuş kızıım çok şükür. vücut ölçüsüne göre tam haftasında kafa ölçüsüne göre 1 hafta geride çıktı bi srn çıkmaz inşallah doktor srn değil belki kafası ufak bi bebek olacak dedi. suyumuz da çok iyi çıktı şükür. gelirken de kipaya uğradık her zamanki gibi indirimler devam etmekte çıtçıtlı badilerde hala indirimler var 5 tanesi 11.5 a kadar alabilmek mümkün ve çok da kaliteli kipaya gitme imkanı olanlara duyrulur. kıyafete doymuşuz sanırım kıyafet almadık bu defa lastikli çarşaf aldık ama 5 tlye düşmüş 2 tanesi bu üründe indirim inanılmaz çünkü aynı ürünün başka boyutuna baktık 49.90 çıktı
doğum tarihini belirlemedik doktor 37 haftada fln gel belirleyelim dedi.
bisden haberler bu kadar teyzoşlaaar.hepinizi kcmn öptük teyzeleriii
bana güven tecrübe konuşuo,bende çok dertleniyordum ilk hamişliğimde,annem dediki 6 ay en fazla 1 yıl içinde eskisinden daha fitt olcaksın bana güven dediydi doğru söylemiş6 kilo bile dogumda gidiyorsa çok iyi cnm yaa inşşş ... 20 kilo 6 ayda gidiyorsa başka ne isterim ki yaa inş cnm bnm inşş
saol cnm teşkür ettik teyzesiii dua edin kuzumaa
kızlar ben oğlumu doğduktan hemen sonra sünnet ettirmek istiyorum.siz de düşünüyormusunuz tabi erkek bebeği olacaklar:)daha önce çalıştığım yerde yenidoğanlara yapıyorlardı ve gıkları çıkmıyordu,iyileşmesi de çok çabuk oluyor.hiç birşey anlamıyorlar.:44:
kızlar ben oğlumu doğduktan hemen sonra sünnet ettirmek istiyorum.siz de düşünüyormusunuz tabi erkek bebeği olacaklar:)daha önce çalıştığım yerde yenidoğanlara yapıyorlardı ve gıkları çıkmıyordu,iyileşmesi de çok çabuk oluyor.hiç birşey anlamıyorlar.:44:
hamileliği sırasında 20-28-35kilo alan ama normalde manken gibi olan insanlardan aldığım güc ve motivasyonla doğumdan sonra hepsi gidecek diyorum büyük beden herhangi birşey almıyorum nasıl olsa zayıflacağım o kıyafetler kalacak sonra diyorum.
onlar verdiyse o kiloları bizde veririz tatlım heç merak etme sen... kocam zaten 60 olsan iyi olur accık ele avuca gelir die kısdırıyoo beniiiii
boşveerr tatlım yaa victory secret mankeni değiliz yaahayat boş super fm'le coşş ayy çok salak espiri yaaa
bak onlarda çok kilo almışlar... biz hiç 60lı kilolar görmedik, hiç rejım yapmadık die totoyu nasıl sıkıcazda vercez korkusu sardı galiba bizi
hadi bakalımmm iiii tatillerrr 29 şubattaa yer ayır bizede
ninnak kuzunada maşşaallhhh kocaman olmuşşşş
kızlar size bişey soracam. ben bugün ücretli iznimi almak için doktora rapor almaya gittim. rahim boyum 1.8 cm olduğu için ve 2 cm de açılma olduğu için hemen ayrılmak zorunda kaldım. kısacası erken doğum riskim var. bugün gittiğim doktor bana karnında bebek toplanıyo gibi hissediyo musun diye bi soru sordu. ben de evet hatta az evvel oldu dedi. peki ne sıklıkla oluyo bu toplanmalar aslında kasılmalardır bunların süresini yada günde kaç kere olduğunu biliyo musun dedi. ben de hayır çünkü ben onların kasılma olduğunu bilmiyodum bebeğin hareketleri sanıyodum dedim. ama tedirgib oldum bi kere erken doğum riskim de var yaa. sizde de oluyo mu bu kasılmalar ??? oluyosa ne sıklıkla oluyo yada günde kaç kere oluyo ??? bu arada ben 32+0 günlük hamileyim. bana sizin ne kadarlık olduğunuzu da yazarsanız daha bi aydınlanırım :18::18::18::18:
kızlar size bişey soracam. ben bugün ücretli iznimi almak için doktora rapor almaya gittim. rahim boyum 1.8 cm olduğu için ve 2 cm de açılma olduğu için hemen ayrılmak zorunda kaldım. kısacası erken doğum riskim var. bugün gittiğim doktor bana karnında bebek toplanıyo gibi hissediyo musun diye bi soru sordu. ben de evet hatta az evvel oldu dedi. peki ne sıklıkla oluyo bu toplanmalar aslında kasılmalardır bunların süresini yada günde kaç kere olduğunu biliyo musun dedi. ben de hayır çünkü ben onların kasılma olduğunu bilmiyodum bebeğin hareketleri sanıyodum dedim. ama tedirgib oldum bi kere erken doğum riskim de var yaa. sizde de oluyo mu bu kasılmalar ??? oluyosa ne sıklıkla oluyo yada günde kaç kere oluyo ??? bu arada ben 32+0 günlük hamileyim. bana sizin ne kadarlık olduğunuzu da yazarsanız daha bi aydınlanırım :18::18::18::18:
cnm hatırladım daha oncede demiştin bbeginin kılosu gayet iyimaşallah bebişine.benim 30+6 da 1530 çıktı da dr az buldu kilosunu tatlm
işte böyle olabiliyo cnm ya 35 kilo alıp da hiç bişey yapmadan tamamını vereni biliyorum ben 15i doğumda gitmiş 20 si sonra
inş tatlım vericezhamileliği sırasında 20-28-35kilo alan ama normalde manken gibi olan insanlardan aldığım güc ve motivasyonla doğumdan sonra hepsi gidecek diyorum büyük beden herhangi birşey almıyorum nasıl olsa zayıflacağım o kıyafetler kalacak sonra diyorum.
onlar verdiyse o kiloları bizde veririz tatlım heç merak etme sen... kocam zaten 60 olsan iyi olur accık ele avuca gelir die kısdırıyoo beniiiii
boşveerr tatlım yaa victory secret mankeni değiliz yaahayat boş super fm'le coşş ayy çok salak espiri yaaa
bak onlarda çok kilo almışlar... biz hiç 60lı kilolar görmedik, hiç rejım yapmadık die totoyu nasıl sıkıcazda vercez korkusu sardı galiba bizi
hadi bakalımmm iiii tatillerrr 29 şubattaa yer ayır bizede
ninnak kuzunada maşşaallhhh kocaman olmuşşşş
lolycimmm cevabını şimdi gördüm bebemmm
doğumdan sonra sağımı solumu toplatmaya gelebilirim sana
gayri ben perte çıkıcam sanırım, toplanırmı onu bile bilmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?