2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım ben 32+1 im,bende öyle bahsettiğin bi kasılma olmuyo eğer yanlış yorumlamıyosam kendimi,dünkü randevumda da doktor normal dedi,bende de kaşıntının sebebi karaciğer enzimlerinin kanda yükselmesiymiş,ben de ondan tedirginim,yarın gasroentolojide randevum var,bi doğursaydık vaktinde sağlıkla hayırlısıyla yaaa,böyle tedirgin bi şekilde beklemek kötü oluyo

anam anam dur kız ağzını hayra aç ben epilepsi hastasıyım uykusuzluk direk nöbet yapıyo ben düşüyüm ama uykusuzluk da yaşamayım ya hep dua ediyom gece uykuları iyi olsun die

canım çokkk üzüldüm,bilmiyordum özürr
umarım herşey güzel olur senin için

tamam canım sana guveniyorum bak kilo veremezsem bulurum seni sana güvenmiştim diyeeee

oke..gell yawrım,sözümün arkasındayım ben görceksin bak

maşallah bebişinee

Buna maşallah diyecektim asıl

neslihancım ankarada nerdesin bilmyrm ama özel hastaneleri araştırdın mı hiç lokman hekim hastanesi çok iyi ve fark ücreti de az eğer ankarada olsa ben orda düşünüyodum şubeleri de var baya

Lokman Hekim hastanesini biliyorum etlikte ve sincan da şubeleri var.Bende balgat ta akropol hastanesine gidiyorum.Her ikisininde yeni doğan yoğun bakımı yok.İnşallah lazım olmaz ama genede korkuyorum

merhaba kızlar, resmi olarak bende iznime başladım bugün :)) miniğim 2030 gr olmuş ve 45 cm gelişimi gayet güzel dedi doktor amcamız. benim kiloda normal çıktı ama 2 gündür doymak bilmiyorum ben noldu bana ne yesem yetmio, ne görsem canım istiooo nolcak böle bilmiyorum inş uzun sürmez
nstyede girdik ondada herşey yolunda çıktı, sağ kaburgamda ağrılar devam ediyor benim o da normalmiş bu haftalarda olur dedi doktorum. benden haberler bu kadar, geçmişi okuyayım ben

Maşallah canım, ne güzel haberler getirdin bize

bende izne ayrılmakkkkkkkkkkkkkkk istiorum............
bende okumuşum, bende zengin çocuğuyummmmmmmmmmmmmmm
uykumda geldi......
çok sıkıcı bi rapor hazırlıorum...
gün bitmio sanki........

uykumda geldi......
gün bitmio sanki........

az kaldı canım seninde az daha sık dişini yağmur'la güzel günler seni beklioooo

uykumda geldi......
gün bitmio sanki........

ah cnmm kıyamam az kaldı ne kaldı şurda 3 hafta sabret accık daha 3 ay evdesin

Şimdi ığdırdayım canım doğumum ankarada olacak inşallah.

cnm her ihtimale karşı ordaki kontrolleri ihmal etme sakın ben de annemlere gidecektim ama zaman ilerleyince arbada kalbim sıkışır hale geldi uçak almıyo 36 dan sonra ben de 1 ay önce gitmek istemiyom hala daa gitme ihtimalim var ama kalbim çok sıkışıyo dayanamıyom

uykumda geldi......
gün bitmio sanki........

az kaldı petuşum dayan.....
bak bu haftayı bitti sayalım tamam mı?
ne kaldı ki geriye, zaten senin hazırlıkların tamam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…