kızlar size bişey soracam. ben bugün ücretli iznimi almak için doktora rapor almaya gittim. rahim boyum 1.8 cm olduğu için ve 2 cm de açılma olduğu için hemen ayrılmak zorunda kaldım. kısacası erken doğum riskim var. bugün gittiğim doktor bana karnında bebek toplanıyo gibi hissediyo musun diye bi soru sordu. ben de evet hatta az evvel oldu dedi. peki ne sıklıkla oluyo bu toplanmalar aslında kasılmalardır bunların süresini yada günde kaç kere olduğunu biliyo musun dedi. ben de hayır çünkü ben onların kasılma olduğunu bilmiyodum bebeğin hareketleri sanıyodum dedim. ama tedirgib oldum bi kere erken doğum riskim de var yaa. sizde de oluyo mu bu kasılmalar ??? oluyosa ne sıklıkla oluyo yada günde kaç kere oluyo ??? bu arada ben 32+0 günlük hamileyim. bana sizin ne kadarlık olduğunuzu da yazarsanız daha bi aydınlanırım :18::18::18::18:
anam anam dur kız ağzını hayra aç ben epilepsi hastasıyım uykusuzluk direk nöbet yapıyo ben düşüyüm ama uykusuzluk da yaşamayım ya hep dua ediyom gece uykuları iyi olsun die
tamam canım sana guveniyorum bak kilo veremezsem bulurum senisana güvenmiştim diyeeee
herkese merhaba koca göbüklü teyzoşlaaar bugün doğum iznine ayrılmak için doktorumuza gittik ve 6 haftalık doğum öncesi iznine ayrıldııık. hoş gerçi uzunca zamandır çalışmıyoruz ama resmi olarak bugün ayrılmış olduk. kızıma da baktırdım geçen haftaki kontrolde biraz zayıflamış gibiydi ölçtürdük 2222 gr olmuş kızıım çok şükür. vücut ölçüsüne göre tam haftasında kafa ölçüsüne göre 1 hafta geride çıktı bi srn çıkmaz inşallah doktor srn değil belki kafası ufak bi bebek olacak dedi. suyumuz da çok iyi çıktı şükür. gelirken de kipaya uğradık her zamanki gibi indirimler devam etmekte çıtçıtlı badilerde hala indirimler var 5 tanesi 11.5 a kadar alabilmek mümkün ve çok da kaliteli kipaya gitme imkanı olanlara duyrulur. kıyafete doymuşuz sanırım kıyafet almadık bu defa lastikli çarşaf aldık ama 5 tlye düşmüş 2 tanesi bu üründe indirim inanılmaz çünkü aynı ürünün başka boyutuna baktık 49.90 çıktı
doğum tarihini belirlemedik doktor 37 haftada fln gel belirleyelim dedi.
bisden haberler bu kadar teyzoşlaaar.hepinizi kcmn öptük teyzeleriii
kumsalcım sana msj attım geldimi ?
canım çokkk üzüldüm,bilmiyordum özürr
umarım herşey güzel olur senin için
Hoşbuldum tşk ederim.aramızda ankarada olan nisan anneleri kimler aceba?Doğumu nerde yapacaksınız?Benim gibi tereddütte olanlar varmı hala :44:
bende de oluyo bebekler kocaman oldu artık 2 kiloyu geçti kabına sığmıyo o yüzden o kadar net
herkese merhaba koca göbüklü teyzoşlaaar bugün doğum iznine ayrılmak için doktorumuza gittik ve 6 haftalık doğum öncesi iznine ayrıldııık. hoş gerçi uzunca zamandır çalışmıyoruz ama resmi olarak bugün ayrılmış olduk. kızıma da baktırdım geçen haftaki kontrolde biraz zayıflamış gibiydi ölçtürdük 2222 gr olmuş kızıım çok şükür. vücut ölçüsüne göre tam haftasında kafa ölçüsüne göre 1 hafta geride çıktı bi srn çıkmaz inşallah doktor srn değil belki kafası ufak bi bebek olacak dedi. suyumuz da çok iyi çıktı şükür. gelirken de kipaya uğradık her zamanki gibi indirimler devam etmekte çıtçıtlı badilerde hala indirimler var 5 tanesi 11.5 a kadar alabilmek mümkün ve çok da kaliteli kipaya gitme imkanı olanlara duyrulur. kıyafete doymuşuz sanırım kıyafet almadık bu defa lastikli çarşaf aldık ama 5 tlye düşmüş 2 tanesi bu üründe indirim inanılmaz çünkü aynı ürünün başka boyutuna baktık 49.90 çıktı
doğum tarihini belirlemedik doktor 37 haftada fln gel belirleyelim dedi.
bisden haberler bu kadar teyzoşlaaar.hepinizi kcmn öptük teyzeleriii
Buna maşallah diyecektim asıl
neslihancım ankarada nerdesin bilmyrm ama özel hastaneleri araştırdın mı hiç lokman hekim hastanesi çok iyi ve fark ücreti de az eğer ankarada olsa ben orda düşünüyodum şubeleri de var baya
Ben varım canım . Ama ben de karar veremedim
merhaba kızlar, resmi olarak bende iznime başladım bugün :)) miniğim 2030 gr olmuş ve 45 cmgelişimi gayet güzel dedi doktor amcamız. benim kiloda normal çıktı ama 2 gündür doymak bilmiyorum ben noldu bana ne yesem yetmio, ne görsem canım istiooo nolcak böle bilmiyorum inş uzun sürmez
nstyede girdik ondada herşey yolunda çıktı, sağ kaburgamda ağrılar devam ediyor benim o da normalmiş bu haftalarda olur dedi doktorum. benden haberler bu kadar, geçmişi okuyayım ben
merhaba kızlar, resmi olarak bende iznime başladım bugün :)) miniğim 2030 gr olmuş ve 45 cmgelişimi gayet güzel dedi doktor amcamız. benim kiloda normal çıktı ama 2 gündür doymak bilmiyorum ben noldu bana ne yesem yetmio, ne görsem canım istiooo nolcak böle bilmiyorum inş uzun sürmez
nstyede girdik ondada herşey yolunda çıktı, sağ kaburgamda ağrılar devam ediyor benim o da normalmiş bu haftalarda olur dedi doktorum. benden haberler bu kadar, geçmişi okuyayım ben
bende izne ayrılmakkkkkkkkkkkkkkk istiorum............
bende okumuşum, bende zengin çocuğuyummmmmmmmmmmmmmm
uykumda geldi......
çok sıkıcı bi rapor hazırlıorum...
gün bitmio sanki........
şimdiye kadar sen hangi hastaneye gidiyordun canım
uykumda geldi......
gün bitmio sanki........
Şimdi ığdırdayım canım doğumum ankarada olacak inşallah.
uykumda geldi......
gün bitmio sanki........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?