2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

maşallah canım
ahh ah geldi çattı iştee.geçmeyen gün,bitmeyen öykü yokk

Lokman Hekim hastanesini biliyorum etlikte ve sincan da şubeleri var.Bende balgat ta akropol hastanesine gidiyorum.Her ikisininde yeni doğan yoğun bakımı yok.İnşallah lazım olmaz ama genede korkuyorum

lazım olmaz inşallah cnm yaa ama ihtimalleri de düşünmek lazım tabii ben diğer hastaneleri de sordum 5000 fln istiyo güven hastanesi ya hele bi de Allah korusun bebek hastanede kalacak olursaa o zaman vay halimize kaç binler olur

az kaldı petuşum dayan.....
bak bu haftayı bitti sayalım tamam mı?
ne kaldı ki geriye, zaten senin hazırlıkların tamam....

ama daha bitmedi bu hafta taammı bitmedi...daha salı bugün taammı
daha çantam bile hazır değil...wayyy arkadaş bak yine aklıma geldi..
34. hafta oldu hala çanta hazır değil....

senden kötü durumda olanlar var cnmm herşeyin hazır senin biz karyolayı kurmadık hala netten verdiğimiz krem ve biberonlar gelmedi çantanın içi eksik yani senin sadece toparlama var o da en fazla 1 saat bugün bitti sayılır hafta yarılandı öyle düşün

Biz geldiiiik :) Başka doktora gidersem kafam karışacak diye düşünüyordum ama hiç de öyle olmadı herşey güzel çıktı. Kilomuz 1800 gr boyumuz 42 cm Anladımki bu ultrason cihazları farkediyo benim doktorumunki 12 gün önce 1100 gr çıkarmıştı inanmamıştım Şimdi içim rahatladı suyun azalmış demişti bir de bu doktor suyun gayet iyi dedi.
Vee oğlum bugün doğum pozisyonuna geçti sabah uyandığımda hissettim ayaklarıyla yukarıya doğru baskı yapıyordu doktor da baktı dönmüş dedi bu duruma da çok sevindim. İçimiz rahat evimize döndük

ama canım bir tek çanta kaldı... Alıp alıp koycan çantaya bişeysi yok, bir akşam hallediverirsin...
Hem bi kere salı bitti bile, ve ctsi de çalışmıyosun...

Bardağın dolu kısmına bak....

gözün aydın cnm..herşeyin yolunda olmasına sevindim

hadi gözün aydın canım miniğine de..

ama canım bir tek çanta kaldı... Alıp alıp koycan çantaya bişeysi yok, bir akşam hallediverirsin...
Hem bi kere salı bitti bile, ve ctsi de çalışmıyosun...

Bardağın dolu kısmına bak....

yağmurda bunalıma girdi bak...duymak istemio artık, teselli etmior bu toz pembe cümleler benide kızımıdaa

gozun aydın cnm maşallah bebegine
Selam kizlar nasilsnz.ben geldm.bebislernz nasillar.

selam cnm kendi adıma iyim bebikte iyi

maşallah canım
nasıl anlıyosunuz doğum pozisyonuna girdiğini fln ya:26:
benimde yukarıya baskı var ama kafasıylamı ayağıylamı bilmem

Eki Görüntüle 351872
yağmurda bunalıma girdi bak...duymak istemio artık, teselli etmior bu toz pembe cümleler benide kızımıdaa

ayyy çok şeker yaaa bende istiom böle foto,nalçak doktorum bu gidişimde foto fln vermedi
yerim onu ben hale bak cıxxx

kesinlikle cnm yaa bi de o andaki bebein pozisyonu da önemli benim 2 hafta önce 1929 çıkan kızım geçen hafta 1780 çıktı düşün ben 2 i geçti die gittim şok oldum dedim ben naptım da bu kıza 1 hatada bu kadar zayıfladı demişlerdi suyu azalmış acilen renkliye git bi baktırdım yok öyle bişey 1100 neree 1800 nere arada hatalar oluyo ya boşver cnm ne güsel srn yok maşallah kzuna da sana da rabbim tamamına erdirsin

Buradaki kontrollerimi aksatmıyorum hiç tabi. Aslında tanıyorum hiç değilse burdaki doktorumu seviyorum da. Ama Ankarada daha iyi olur benim için. Ailem orada pekçok hastane var. ama ben de bilmiyorum bu yolculuk işi nasıl olacak. Canım ya niye sıkışıyor ki kalbin.??

Kuzum ya sabah baktım lokman hekime kimi iyi yazmış kimi kötü aklım karıştı yaa . Acaba önceden öyleydi de şimdi mi düzeldi..

Son düzenleme:
Bende hamileyim hemde bugun itibariyle 34+0 dayım. az kaldı hem korkuyorum hem de cok heyecanlıyım... herseyi hazır oğluşumun hatta doğum çantamızda hazır. sadece onu bekliyoruz.. Yiğit Mete'm benim.. kilosu ve boyu da süper. hatta 4 gün önce kontrol vardı. 2650 gr ve 46 cm di boyu da.. allah hepimize sağlıklı ve hayrlı evlatlar versinn :)

evet yaa bu kasılma işi kafamı çok kurcalıyo.. her an erken doğum mu geliyo mu diye düşünmekten alamıyorum kendimi.. perşembe günü asıl randevum var gidip herşeyi soracam bakalım doktora..

cnm bebek baskı yapıyo benim yan yatıyo hala kaburgalara baskı yapıyo e 2 kiloyu geçti az oturunca çatlıycak gibi oluyom kalpte srn yok çok şükür
cnm lokman hekimde benim kuzen ameliyat oldu çok da memnun orda çalışan bi hemşire vardı o tavsiye etti iyi olmasa uzak durun derdi heral ama hangi hastane olursa olsun illa ki olumsuz şeylerle karşılaşan olur yani o kıstas olmasın sana şikayet vara bi baksan her marka her hastane her şeyle ilgili olumsuz bişey var yani

onun o poposunu bir ısırırım ben bir ısırırım,
dikkat et ısırmada sıradaki sensin
senide ısırırım valla :))))
yani..bakıyorum bakıyorum...bencede dişe gelecek kadar olmuş:)))) çocuk bunalımada girmiş..doğursammı ne olmuo değilim yani ara ara
artık yüz fotosu yok...dr çok zor denk gelir yüzü didi...
bizde böyle totosuyla bacağıyla göbeyle idare edioz işte:)

maşallah cnm bebeğine

maşallah ya çok iyi kilosu fln benimki 34 te 2222 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…