merhaba kızlar, resmi olarak bende iznime başladım bugün :)) miniğim 2030 gr olmuş ve 45 cmgelişimi gayet güzel dedi doktor amcamız. benim kiloda normal çıktı ama 2 gündür doymak bilmiyorum ben noldu bana ne yesem yetmio, ne görsem canım istiooo nolcak böle bilmiyorum inş uzun sürmez
nstyede girdik ondada herşey yolunda çıktı, sağ kaburgamda ağrılar devam ediyor benim o da normalmiş bu haftalarda olur dedi doktorum. benden haberler bu kadar, geçmişi okuyayım ben
Lokman Hekim hastanesini biliyorum etlikte ve sincan da şubeleri var.Bende balgat ta akropol hastanesine gidiyorum.Her ikisininde yeni doğan yoğun bakımı yok.İnşallah lazım olmaz ama genede korkuyorum
az kaldı petuşum dayan.....
bak bu haftayı bitti sayalım tamam mı?
ne kaldı ki geriye, zaten senin hazırlıkların tamam....
ama daha bitmedi bu hafta taammı bitmedi...daha salı bugün taammı
daha çantam bile hazır değil...wayyy arkadaş bak yine aklıma geldi..
34. hafta oldu hala çanta hazır değil....
ama daha bitmedi bu hafta taammı bitmedi...daha salı bugün taammı
daha çantam bile hazır değil...wayyy arkadaş bak yine aklıma geldi..
34. hafta oldu hala çanta hazır değil....
senden kötü durumda olanlar var cnmm herşeyin hazır senin biz karyolayı kurmadık hala netten verdiğimiz krem ve biberonlar gelmedi çantanın içi eksik yani senin sadece toparlama var o da en fazla 1 saat bugün bitti sayılır hafta yarılandı öyle düşün
Biz geldiiiik :) Başka doktora gidersem kafam karışacak diye düşünüyordum ama hiç de öyle olmadı herşey güzel çıktı. Kilomuz 1800 gr boyumuz 42 cmAnladımki bu ultrason cihazları farkediyo benim doktorumunki 12 gün önce 1100 gr çıkarmıştı inanmamıştım Şimdi içim rahatladı suyun azalmış demişti bir de bu doktor suyun gayet iyi dedi.
Vee oğlum bugün doğum pozisyonuna geçti sabah uyandığımda hissettim ayaklarıyla yukarıya doğru baskı yapıyordu doktor da baktı dönmüş dedi bu duruma da çok sevindim. İçimiz rahat evimize döndük
Biz geldiiiik :) Başka doktora gidersem kafam karışacak diye düşünüyordum ama hiç de öyle olmadı herşey güzel çıktı. Kilomuz 1800 gr boyumuz 42 cmAnladımki bu ultrason cihazları farkediyo benim doktorumunki 12 gün önce 1100 gr çıkarmıştı inanmamıştım Şimdi içim rahatladı suyun azalmış demişti bir de bu doktor suyun gayet iyi dedi.
Vee oğlum bugün doğum pozisyonuna geçti sabah uyandığımda hissettim ayaklarıyla yukarıya doğru baskı yapıyordu doktor da baktı dönmüş dedi bu duruma da çok sevindim. İçimiz rahat evimize döndük
gozun aydın cnm maşallah bebegineBiz geldiiiik :) Başka doktora gidersem kafam karışacak diye düşünüyordum ama hiç de öyle olmadı herşey güzel çıktı. Kilomuz 1800 gr boyumuz 42 cmAnladımki bu ultrason cihazları farkediyo benim doktorumunki 12 gün önce 1100 gr çıkarmıştı inanmamıştım Şimdi içim rahatladı suyun azalmış demişti bir de bu doktor suyun gayet iyi dedi.
Selam kizlar nasilsnz.ben geldm.bebislernz nasillar.
Eki Görüntüle 351872
yağmurda bunalıma girdi bak...duymak istemio artık, teselli etmior bu toz pembe cümleler benide kızımıdaa
Eki Görüntüle 351872
yağmurda bunalıma girdi bak...duymak istemio artık, teselli etmior bu toz pembe cümleler benide kızımıdaa
cnm her ihtimale karşı ordaki kontrolleri ihmal etme sakın ben de annemlere gidecektim ama zaman ilerleyince arbada kalbim sıkışır hale geldi uçak almıyo 36 dan sonra ben de 1 ay önce gitmek istemiyom hala daa gitme ihtimalim var ama kalbim çok sıkışıyo dayanamıyom
Kuzum ya sabah baktım lokman hekime kimi iyi yazmış kimi kötü aklım karıştı yaa . Acaba önceden öyleydi de şimdi mi düzeldi..kumsal540 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
neslihancım ankarada nerdesin bilmyrm ama özel hastaneleri araştırdın mı hiç lokman hekim hastanesi çok iyi ve fark ücreti de az eğer ankarada olsa ben orda düşünüyodum şubeleri de var baya
canım ben 32+1 im,bende öyle bahsettiğin bi kasılma olmuyo eğer yanlış yorumlamıyosam kendimi,dünkü randevumda da doktor normal dedi,bende de kaşıntının sebebi karaciğer enzimlerinin kanda yükselmesiymiş,ben de ondan tedirginim,yarın gasroentolojide randevum var,bi doğursaydık vaktinde sağlıkla hayırlısıyla yaaa,böyle tedirgin bi şekilde beklemek kötü oluyo
Buradaki kontrollerimi aksatmıyorum hiç tabi. Aslında tanıyorum hiç değilse burdaki doktorumu seviyorum da. Ama Ankarada daha iyi olur benim için. Ailem orada pekçok hastane var. ama ben de bilmiyorum bu yolculuk işi nasıl olacak. Canım ya niye sıkışıyor ki kalbin.??
Kuzum ya sabah baktım lokman hekime kimi iyi yazmış kimi kötü aklım karıştı yaa . Acaba önceden öyleydi de şimdi mi düzeldi..
yani..bakıyorum bakıyorum...bencede dişe gelecek kadar olmuş:)))) çocuk bunalımada girmiş..doğursammı ne olmuo değilim yani ara araonun o poposunu bir ısırırım ben bir ısırırım,
dikkat et ısırmada sıradaki sensin
senide ısırırım valla :))))
artık yüz fotosu yok...dr çok zor denk gelir yüzü didi...maşallah canım
nasıl anlıyosunuz doğum pozisyonuna girdiğini fln ya:26:
benimde yukarıya baskı var ama kafasıylamı ayağıylamı bilmem
ayyy çok şeker yaaa bende istiom böle foto,nalçak doktorum bu gidişimde foto fln vermedi
yerim onu ben hale bak cıxxx
Bende hamileyim hemde bugun itibariyle 34+0 dayım. az kaldı hem korkuyorum hem de cok heyecanlıyım... herseyi hazır oğluşumun hatta doğum çantamızda hazır. sadece onu bekliyoruz.. Yiğit Mete'm benim.. kilosu ve boyu da süper. hatta 4 gün önce kontrol vardı. 2650 gr ve 46 cm di boyu da.. allah hepimize sağlıklı ve hayrlı evlatlar versinn :)
Bende hamileyim hemde bugun itibariyle 34+0 dayım. az kaldı hem korkuyorum hem de cok heyecanlıyım... herseyi hazır oğluşumun hatta doğum çantamızda hazır. sadece onu bekliyoruz.. Yiğit Mete'm benim.. kilosu ve boyu da süper. hatta 4 gün önce kontrol vardı. 2650 gr ve 46 cm di boyu da.. allah hepimize sağlıklı ve hayrlı evlatlar versinn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?