Bende hamileyim hemde bugun itibariyle 34+0 dayım. az kaldı hem korkuyorum hem de cok heyecanlıyım... herseyi hazır oğluşumun hatta doğum çantamızda hazır. sadece onu bekliyoruz.. Yiğit Mete'm benim.. kilosu ve boyu da süper. hatta 4 gün önce kontrol vardı. 2650 gr ve 46 cm di boyu da.. allah hepimize sağlıklı ve hayrlı evlatlar versinn :)
cnm bebek baskı yapıyo benim yan yatıyo hala kaburgalara baskı yapıyo e 2 kiloyu geçti az oturunca çatlıycak gibi oluyom kalpte srn yok çok şükür
cnm lokman hekimde benim kuzen ameliyat oldu çok da memnun orda çalışan bi hemşire vardı o tavsiye etti iyi olmasa uzak durun derdi heral ama hangi hastane olursa olsun illa ki olumsuz şeylerle karşılaşan olur yani o kıstas olmasın sana şikayet vara bi baksan her marka her hastane her şeyle ilgili olumsuz bişey var yani
lazım olmaz inşallah cnm yaa ama ihtimalleri de düşünmek lazım tabii ben diğer hastaneleri de sordum 5000 fln istiyo güven hastanesi ya hele bi de Allah korusun bebek hastanede kalacak olursaa o zaman vay halimize kaç binler olur
Bedeni kumaşı filan nasıl oldu...
yani..bakıyorum bakıyorum...bencede dişe gelecek kadar olmuş:)))) çocuk bunalımada girmiş..doğursammı ne olmuo değilim yani ara ara
artık yüz fotosu yok...dr çok zor denk gelir yüzü didi...
bizde böyle totosuyla bacağıyla göbeyle idare edioz işte:)
maşallah cnm bebeğine
Ay inşallah hastanede kalmaya falan gerek olmaz.Bende akropol hastanesine gidiyorum orasıda doğum paketi için 2.000 lira diyor sezeryan normal doğum aynıymış.
Bedeni kumaşı filan nasıl oldu...
yani..bakıyorum bakıyorum...bencede dişe gelecek kadar olmuş:)))) çocuk bunalımada girmiş..doğursammı ne olmuo değilim yani ara ara
34. haftadasın zaten...
kurtardı kendini çocum evladım...
ama daha ihtiyacı var annesii....
kalsın 3-4 hafta daha...
slm kızlar,oğluşumla doktordan geldik.31+5 teyiz,2.100 gr olmuş sıpa.acık tombiş olcak dedi doktortahliller falanda iyi,enfeksiyonsuz tamamlıcaz hamileliği galiba:)nstye bağladı bişey çıkmadı.şimdilik herşey normal doğumu gösteriyo dedi.birde ben 1 kilo almışım :) yasal iznim başladı bugün.daha ne olsun dimi:)bizden bu kadar öpüyoruzzz sizleri :)
1 ay yüzünü göstermicek,yüzgörümlüğünü hazır et annesii...
bende babamıza söylüyorum her fırsatta,yüzgörümlüğü hazır olsun kızımın,benide unutma fln die takılıyorum
slm kızlar,oğluşumla doktordan geldik.31+5 teyiz,2.100 gr olmuş sıpa.acık tombiş olcak dedi doktortahliller falanda iyi,enfeksiyonsuz tamamlıcaz hamileliği galiba:)nstye bağladı bişey çıkmadı.şimdilik herşey normal doğumu gösteriyo dedi.birde ben 1 kilo almışım :) yasal iznim başladı bugün.daha ne olsun dimi:)bizden bu kadar öpüyoruzzz sizleri :)
kızlar yarın gastroentolojide randevum var,dua edin bişi çıkmaz inşallah,basit bi ilaç tedavisiyle halledilir,moralim bozuk bu yüzden biraz
kızlar yarın gastroentolojide randevum var,dua edin bişi çıkmaz inşallah,basit bi ilaç tedavisiyle halledilir,moralim bozuk bu yüzden biraz
ayyy ben aldırdım bile kendime melek şeklinde kolye kızıma da künye
sizleri pek takip edemedim ama umarım bende nisan annesi olacağım. Rahim ağzı yetmezliği nedeniyle serklajlıyım eh bundan dolayıda hep yataktayım. Alışverişlerimi annem, kızkardeşim, eşim yapıyor ya da ben internetten. Ama kendi aldığın gibi olmuyor. İnternettende zorlanıyorum bir şeyi alırken dokunmak önemliymiş. Bunları niye anlattım bilmiyorum konuşasım var galiba :) Asıl sorum bu bebek arabası işini ne yaptınız? Bana önereceğiniz bir marka/model var mı? Hepinimize şimdiden zamanında ve sağlıklı doğumlar
inşallah gerek olmaz cnmm 2000 ya millete ne kadar az geliyo bu ücretler ya kuzu çaışıomuydun sen
ohh ne güsel bu arada balgat taraflarını çok severim ya çok ösledim oraları neydi orda bi avm var
oralar hem merkezi hem sakin 100.yıl çiğdem fln ahhh
Evet malesef öyle canım.Birde sezeryanla nomal doğumun fiyatının aynı olması hoş değil
Ben çalışıyorum kızılaydayım kamu kuruluşunda.Eskişehir yolunda Armada var sanırım onu diyosun :)
Bakıyorum da güzel yerleride iyi biliyosun
evet bundan sonrası süpriz artık...varımızı yoğumuzu döktük zaten sıpaya...:))1 ay yüzünü göstermicek,yüzgörümlüğünü hazır et annesii...
bende babamıza söylüyorum her fırsatta,yüzgörümlüğü hazır olsun kızımın,benide unutma fln die takılıyorum
ayy maşallah ipem...ne güzel bakmışsın..nazar değmesinslm kızlar,oğluşumla doktordan geldik.31+5 teyiz,2.100 gr olmuş sıpa.acık tombiş olcak dedi doktortahliller falanda iyi,enfeksiyonsuz tamamlıcaz hamileliği galiba:)nstye bağladı bişey çıkmadı.şimdilik herşey normal doğumu gösteriyo dedi.birde ben 1 kilo almışım :) yasal iznim başladı bugün.daha ne olsun dimi:)bizden bu kadar öpüyoruzzz sizleri :)
34. haftadasın zaten...
kurtardı kendini çocum evladım...
ama daha ihtiyacı var annesii....
kalsın 3-4 hafta daha...
evet evet tam 5 hafta daha kalsın...ben iiyim böyle...idare edioz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?