2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Maşallah bebişine canım.

O baskı bende de var canım ya arada artıyor nefes alırken zorlanıyorum . Bazen de sinirleniyorum aa olur böyle şeyler..
Haklısın en iyi görünen hastanede bile aksilikler oluyor kötü hikayeler oluyor. Şans meselesi birde. inşallah hepimiz iyi doktor iyi hemşirelerle karşılaşırız..

Ay inşallah hastanede kalmaya falan gerek olmaz.Bende akropol hastanesine gidiyorum orasıda doğum paketi için 2.000 lira diyor sezeryan normal doğum aynıymış.

1 ay yüzünü göstermicek,yüzgörümlüğünü hazır et annesii...
bende babamıza söylüyorum her fırsatta,yüzgörümlüğü hazır olsun kızımın,benide unutma fln die takılıyorum

slm kızlar,oğluşumla doktordan geldik.31+5 teyiz,2.100 gr olmuş sıpa.acık tombiş olcak dedi doktortahliller falanda iyi,enfeksiyonsuz tamamlıcaz hamileliği galiba:)nstye bağladı bişey çıkmadı.şimdilik herşey normal doğumu gösteriyo dedi.birde ben 1 kilo almışım :) yasal iznim başladı bugün.daha ne olsun dimi:)bizden bu kadar öpüyoruzzz sizleri :)

Ay inşallah hastanede kalmaya falan gerek olmaz.Bende akropol hastanesine gidiyorum orasıda doğum paketi için 2.000 lira diyor sezeryan normal doğum aynıymış.

inşallah gerek olmaz cnmm 2000 ya millete ne kadar az geliyo bu ücretler ya kuzu çaışıomuydun sen
ohh ne güsel bu arada balgat taraflarını çok severim ya çok ösledim oraları neydi orda bi avm var
oralar hem merkezi hem sakin 100.yıl çiğdem fln ahhh

kızlar yarın gastroentolojide randevum var,dua edin bişi çıkmaz inşallah,basit bi ilaç tedavisiyle halledilir,moralim bozuk bu yüzden biraz

Bedeni kumaşı filan nasıl oldu...

ben alıcaktımda,eşim alma orda görüldüğü gibi çıkmaz moralin bozulur..git mağzadan al dedi...bende aldım 2 pijama ama sanırım lohusalık için şöyle süslü püslü bişi alıcam bu ay

hayırlı güzel haberler canım
maşallah size

maşallahh diyelim o zmn

kızlar yarın gastroentolojide randevum var,dua edin bişi çıkmaz inşallah,basit bi ilaç tedavisiyle halledilir,moralim bozuk bu yüzden biraz

inşallah bişey çıkmaz,pozitif düşün

cnm inşallah çıkmaz ilaç fln da takma ben yılardır ilaç kullanıyom sürekli napalım olsun hem de en kritik dönemde bile içtim aklıma da hiç kötü şeyler getirmedim yani herşey kısmet

ayyy ben aldırdım bile kendime melek şeklinde kolye kızıma da künye

oğluma da künye almıştı babası bana da takı seti,şimdi kıza ne alcak bilmiom ama babaannesi bilezik alıcakmış belki künye almaz babası çünkü sevmiyorum minicik kızda ölee şıkır şıkır bi sürü kolunda altını,allah korusun başına bişey bile gelebilir ne insanlar var,çarşıda pazarda bi bilezik künye için kaçırıyolar çocukları
ayyy niye aklıma böyle şeyler geldi birden offff
neyse artık bakalım hayırlısı

sizleri pek takip edemedim ama umarım bende nisan annesi olacağım. Rahim ağzı yetmezliği nedeniyle serklajlıyım eh bundan dolayıda hep yataktayım. Alışverişlerimi annem, kızkardeşim, eşim yapıyor ya da ben internetten. Ama kendi aldığın gibi olmuyor. İnternettende zorlanıyorum bir şeyi alırken dokunmak önemliymiş. Bunları niye anlattım bilmiyorum konuşasım var galiba :) Asıl sorum bu bebek arabası işini ne yaptınız? Bana önereceğiniz bir marka/model var mı? Hepinimize şimdiden zamanında ve sağlıklı doğumlar

ben almadım ama arkadaş verdi chicco travel system biraz pahalı oluyo ama o 3 çocuk büyütmüş düşün kırılıp kalmaış

Evet malesef öyle canım.Birde sezeryanla nomal doğumun fiyatının aynı olması hoş değil
Ben çalışıyorum kızılaydayım kamu kuruluşunda.Eskişehir yolunda Armada var sanırım onu diyosun :)
Bakıyorum da güzel yerleride iyi biliyosun

hımm anladım bilyom cnm ya annemler kırıkkalede oturuyo zaten yakın yani biliyodum üniyi de gazide okuyunca az çok biliyos işte

1 ay yüzünü göstermicek,yüzgörümlüğünü hazır et annesii...
bende babamıza söylüyorum her fırsatta,yüzgörümlüğü hazır olsun kızımın,benide unutma fln die takılıyorum
evet bundan sonrası süpriz artık...varımızı yoğumuzu döktük zaten sıpaya...:))
ayy maşallah ipem...ne güzel bakmışsın..nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…