2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
merhaba kızlar nasılsınız?ya sizlere bişi sorucam 3 gündür bende tuaf şeyler oluyor korkmaya başladım.karnımın sağ üst tarafında kaburgamın hemn altında vede karnımın tam orta üst tarafında arada sertleşme ve şişkinlik oluyor.1 dakika felan sürüyor.sanki top gibi.annem bebeğin diyor ama daha önce olmamıştı hiç.sizdede böyle birşey oluyor mu?

bebeğin dönmüş olabilir ve o sertleşen şey totosu olabilir:)))
ben döndüğünü tam da bu hareketten anlamıştım...:))
ama buna kasılma da dien var...

yine yoğun bir günün akşamı ve ben çok yorgunum yemeğimi akşamdan yaptım rahatım şükür
ben erken izne ayrılmaya karar verim 5 martta izne çıkacağım 2 hafta önce oluyor ama olsun ne yapayım artık hareket etmekte zorlandığımı düşünüyorum
zaten iş yerim evimin hemen altı
bebeğimi çıkar emziririm
2 hafta da tüm işlerimi tamamlamam lazımmmmm

kendinize iyi bakın ii akşamalr

bebeğin dönmüş olabilir ve o sertleşen şey totosu olabilir:)))
ben döndüğünü tam da bu hareketten anlamıştım...:))
ama buna kasılma da dien var...

benim bebeğim 1.5 ay önce dönmüştü.dktorumla randevumda perşembe günü kafama takıldı.dün o şişkinlik okadar fazla oldu ki resmen göbeğimin şekli alt üst olmuş gibiydi:S

biz geldiiiiiik
bugün okuluma gttm arkadaşları görmeye. kar tatilinden kmseyle vedalaşamamıştm
pek bi iyi geldi özlemişim herkesi..
eve gelince de 2 saat uyudum kafa sersem oldu

Utandım wallaha....herkes çcouktu gögüstü süttü uğraşırken ben yine alıce harikalar diyarında gibi..eski sevgiliyle falan uğraşmışım...tövbeler olsunn

kendini kötü hssetm petuşum dün gece ben de eski sevgilimi gördüm
geziyoz tozuyoz bir yerlerde küçüğüz ama lisedeki halimiz.
ama tuhaf olan ya ben hamileym çok ayıp ediyom halime bak diyom
sonra da bu çocuk kimden diye düşünüyom

canm bebek hareketi zaten karında da belli oluyor o sertlik daha çok üst bölgede oluyor.
ama kasılma dediğimiz sertlik daha çok aşağıya vuruyor idrar kesesine baskı yapıor ve yürüyemez oluyorsun.
yani en azından ben böyle saptadm..
bir de senin geçenlerde sorduğun fitil vagi-hex miydi?

ne güzel canm her şey yolunda. maşallah bebişine

amnin benm damat tosuncuk olmuş be ya

o bende uzun zamandır var ama srn yok mrk etme ben daha bugün gittim kontrole bebek benimki yan yatıyo poposu midemin üstünde

Bedeni kumaşı filan nasıl oldu...

valla ben yenilerde markafoniye yeni inci girmişti. ordan pijama sabahlık takım aldım hem de kargo dahil 55 tl ye. bugün de elime geçti. şimdi iyi ki almışım diyorum süper bişeymiş valla :)

evet mesela benim doktor ona kasılma dedi. bende nette biraz araştırdım da beraberinde sancı olmadığı için braxton hicks denilen yalancı kasılmalarmış ama ne kadar doğru bilemiyorum

pijamayı güle güle kullan hayırlısıyla pırtlan kuzunuu
dediğin kasılma olayı da çok doğru

pijamayı güle güle kullan hayırlısıyla pırtlan kuzunuu
dediğin kasılma olayı da çok doğru

eğer bu kasılmaysa bi tehlikesi varmıdır?birde kasılmanın alt taraflarda olması lazım değil mi acaba.benim ki resmen midemde ve kaburgalarımın orda oluyor.tam poposunun olduğu yerde

Gecmis olsun canım...bende senin gibi serklajliyim....ve basından beri sırt üstü yatıyorum...Allah hepimizin yardımcısı olsun...kac haftaliksin

benim bebeğim 1.5 ay önce dönmüştü.dktorumla randevumda perşembe günü kafama takıldı.dün o şişkinlik okadar fazla oldu ki resmen göbeğimin şekli alt üst olmuş gibiydi:S

Gecmis olsun canım benim o sertleşmeler oluyodu Dr söyledim nst istedi nst esnasindada sertleşme oldu hemşireye sordum bu kazılmamı diye evet dedi zaten nst de iki tane kazılma çıktı..ama şiddeti az ağrı olmazsa normal karşılıyorlar

1,5 ay önce nasıl dönüyoki...sonuçta 31 de 32 de bile başı aşağıda olsa dr doğum pozisyonu diemiyo sonuçta yeri olduğu için değişebilio pozisyonu...benimki ilk defa 34 de dedi doğum pozisyonu artık değişmez die...ben bu hareketler kasılmaysa bile düşünmüom...sonuçta bu dönemlerde artık yalancı doğum sancısı olması çok normal...bebekler alıştırma yapıo:))) ne zmn normalden değişik ve devamlı bişi hissederim koşarım gari hastaneye:))

saol dilşam suç ortağı olduğun için bana:)))
evet cnm vagi-hex di...ben 2 gündür kullanıyorum..

merhaba cnaım hoşgeldin aramıza bebeginede maşallah ne guzelll 34 lerde olmak yaaaaaaaa allah hepimizin bebeklerini saglıkla kucagımıza almayı nasip etsinn
maşallah canım sizeee
kızlar yarın gastroentolojide randevum var,dua edin bişi çıkmaz inşallah,basit bi ilaç tedavisiyle halledilir,moralim bozuk bu yüzden biraz
inş sonuclar iyi cıkar allah şifa versin cnm
benim eşimde bana sorup duruyordu gecen gun sana ne alayım dogum hediyesi ben once arabamı yenilesen iyi olur dedim onu yemedi ertesi gun geldi ben sana saat alayım dedi fotosunu gosterdi begendim ama bi saate okadar para vermek mantıklı gelmedi bana ondan da caydım şuan ne isteyecigimi bilmiyorum.. altın falan takmam ben hiç bilemedim
o tuhaf dedigin seyler canım bana 2 aydan fazladır oluyor kimi rahim kasılması diye adlandırıyor kimi bebek diyoo bnm doktorumda dahil olmak uzere o bahsettigin seye bebegin dioo hangisi bende bılmıyoom.. bu eger rahim kasılmasıysa 2 aydır dogurmadım ya hiç dogurmam herhalde

saol dilşam suç ortağı olduğun için bana:)))
evet cnm vagi-hex di...ben 2 gündür kullanıyorum..

dün bana da ondan verdi doktor.
sabah akşam 6 gün nassı bitecek o ya. benm canm çok yanıyo
doktor da itebildiğin kadar it diyo
bir de sabahtan beri bir sıcaklık ıslaklık var değişik oldu altım
sende de oldu mu??

AYYY sorma dilşam ya...
2 gündür sbh işe gelirken kullanıom, işe gelene kadar sıcak sıcak su gelio((
ıpıslak oluo tonum...yrn orkid koycam wwalla:))
o itme olayı falan çok fena...yani cnm acıo bide sonrada yakıo...
offf ya kurtulamadık gitti şu enfeksiyondan...

Cheerfuksky ipek kelebekcm kzlar masalah bebislere de size de hep boyle gtmesi olmlu olmasi dlegyle insalah nazar: bz de gittik capaya bugun prof. Osman hocaya, adam bakti tahlillere palavra atmis o buna bakilarak enfeksiyon var denilemez iki degerle sadce demesin mi, seker hikayesi gibi yalan cikti, kasntim var bir haftadir dedm, bi suru tahlil verdi ac olmam lazm mis gitcez sabh erkenden, kesin sonuc yarin yani, bu doktor zirvalamis yani sifir guven yani bu bebegi emanet etmem ben bu kadina dogumu napicam bilmiyorum, kasinti bazi hamilelerde safranin karacgerin tikanmasi sonucu olurmus yarin bakack hepsine ultrasonlada organlarimi ve bebeginkileri inceleyecek bakalim biraz icim rahatladi ama kesinlik yarin ya bilmiyorum ne olacak,dua edin kizlar yemek yapip gecmisi okuyacagm simdi

İkinize de çok çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…