merhaba kızlar nasılsınız?ya sizlere bişi sorucam 3 gündür bende tuaf şeyler oluyor korkmaya başladım.karnımın sağ üst tarafında kaburgamın hemn altında vede karnımın tam orta üst tarafında arada sertleşme ve şişkinlik oluyor.1 dakika felan sürüyor.sanki top gibi.annem bebeğin diyor ama daha önce olmamıştı hiç.sizdede böyle birşey oluyor mu?
bebeğin dönmüş olabilir ve o sertleşen şey totosu olabilir:)))
ben döndüğünü tam da bu hareketten anlamıştım...:))
ama buna kasılma da dien var...
ben almadım ama arkadaş verdi chicco travel system biraz pahalı oluyo ama o 3 çocuk büyütmüş düşün kırılıp kalmaış
Utandım wallaha....herkes çcouktu gögüstü süttü uğraşırken ben yine alıce harikalar diyarında gibi..eski sevgiliyle falan uğraşmışım...tövbeler olsunn
ya işte bunu bende merak ediorum...
kasılmayla bebek hareketini nasıl ayırt etmek gerekiomuş..
benimde kızım bazen yumru yumru oluo..belime yada kukuma bi ağrıda girio o anda..ama ben onu hep bebek hareketi die yoruyorum..o kasılmamı acaba..nasıl bilcez bunu..geçmiş olsun cnm..umarım herşey yolunda gider..ben 33+5 deyim..
Biz geldiiiik :) Başka doktora gidersem kafam karışacak diye düşünüyordum ama hiç de öyle olmadı herşey güzel çıktı. Kilomuz 1800 gr boyumuz 42 cmAnladımki bu ultrason cihazları farkediyo benim doktorumunki 12 gün önce 1100 gr çıkarmıştı inanmamıştım Şimdi içim rahatladı suyun azalmış demişti bir de bu doktor suyun gayet iyi dedi.
Vee oğlum bugün doğum pozisyonuna geçti sabah uyandığımda hissettim ayaklarıyla yukarıya doğru baskı yapıyordu doktor da baktı dönmüş dedi bu duruma da çok sevindim. İçimiz rahat evimize döndük
slm kızlar,oğluşumla doktordan geldik.31+5 teyiz,2.100 gr olmuş sıpa.acık tombiş olcak dedi doktortahliller falanda iyi,enfeksiyonsuz tamamlıcaz hamileliği galiba:)nstye bağladı bişey çıkmadı.şimdilik herşey normal doğumu gösteriyo dedi.birde ben 1 kilo almışım :) yasal iznim başladı bugün.daha ne olsun dimi:)bizden bu kadar öpüyoruzzz sizleri :)
merhaba kızlar nasılsınız?ya sizlere bişi sorucam 3 gündür bende tuaf şeyler oluyor korkmaya başladım.karnımın sağ üst tarafında kaburgamın hemn altında vede karnımın tam orta üst tarafında arada sertleşme ve şişkinlik oluyor.1 dakika felan sürüyor.sanki top gibi.annem bebeğin diyor ama daha önce olmamıştı hiç.sizdede böyle birşey oluyor mu?
Bedeni kumaşı filan nasıl oldu...
valla ben yenilerde markafoniye yeni inci girmişti. ordan pijama sabahlık takım aldım hem de kargo dahil 55 tl ye. bugün de elime geçti. şimdi iyi ki almışım diyorum süper bişeymiş valla :)
evet mesela benim doktor ona kasılma dedi. bende nette biraz araştırdım da beraberinde sancı olmadığı için braxton hicks denilen yalancı kasılmalarmış ama ne kadar doğru bilemiyorum
pijamayı güle güle kullan hayırlısıyla pırtlan kuzunuu
dediğin kasılma olayı da çok doğru
sizleri pek takip edemedim ama umarım bende nisan annesi olacağım. Rahim ağzı yetmezliği nedeniyle serklajlıyım eh bundan dolayıda hep yataktayım. Alışverişlerimi annem, kızkardeşim, eşim yapıyor ya da ben internetten. Ama kendi aldığın gibi olmuyor. İnternettende zorlanıyorum bir şeyi alırken dokunmak önemliymiş. Bunları niye anlattım bilmiyorum konuşasım var galiba :) Asıl sorum bu bebek arabası işini ne yaptınız? Bana önereceğiniz bir marka/model var mı? Hepinimize şimdiden zamanında ve sağlıklı doğumlar
benim bebeğim 1.5 ay önce dönmüştü.dktorumla randevumda perşembe günü kafama takıldı.dün o şişkinlik okadar fazla oldu ki resmen göbeğimin şekli alt üst olmuş gibiydi:S
1,5 ay önce nasıl dönüyoki...sonuçta 31 de 32 de bile başı aşağıda olsa dr doğum pozisyonu diemiyo sonuçta yeri olduğu için değişebilio pozisyonu...benimki ilk defa 34 de dedi doğum pozisyonu artık değişmez die...ben bu hareketler kasılmaysa bile düşünmüom...sonuçta bu dönemlerde artık yalancı doğum sancısı olması çok normal...bebekler alıştırma yapıo:))) ne zmn normalden değişik ve devamlı bişi hissederim koşarım gari hastaneye:))benim bebeğim 1.5 ay önce dönmüştü.dktorumla randevumda perşembe günü kafama takıldı.dün o şişkinlik okadar fazla oldu ki resmen göbeğimin şekli alt üst olmuş gibiydi:S
biz geldiiiiiik
bugün okuluma gttm arkadaşları görmeye. kar tatilinden kmseyle vedalaşamamıştm
pek bi iyi geldi özlemişim herkesi..
eve gelince de 2 saat uyudum kafa sersem oldu
kendini kötü hssetm petuşum dün gece ben de eski sevgilimi gördüm
geziyoz tozuyoz bir yerlerde küçüğüz ama lisedeki halimiz.
ama tuhaf olan ya ben hamileym çok ayıp ediyom halime bak diyom
sonra da bu çocuk kimden diye düşünüyom
canm bebek hareketi zaten karında da belli oluyor o sertlik daha çok üst bölgede oluyor.
ama kasılma dediğimiz sertlik daha çok aşağıya vuruyor idrar kesesine baskı yapıor ve yürüyemez oluyorsun.
yani en azından ben böyle saptadm..
bir de senin geçenlerde sorduğun fitil vagi-hex miydi?
ne güzel canm her şey yolunda. maşallah bebişine
amnin benm damat tosuncuk olmuş be ya
merhaba cnaım hoşgeldin aramıza bebeginede maşallah ne guzelll 34 lerde olmak yaaaaaaaa allah hepimizin bebeklerini saglıkla kucagımıza almayı nasip etsinnBende hamileyim hemde bugun itibariyle 34+0 dayım. az kaldı hem korkuyorum hem de cok heyecanlıyım... herseyi hazır oğluşumun hatta doğum çantamızda hazır. sadece onu bekliyoruz.. Yiğit Mete'm benim.. kilosu ve boyu da süper. hatta 4 gün önce kontrol vardı. 2650 gr ve 46 cm di boyu da.. allah hepimize sağlıklı ve hayrlı evlatlar versinn :)
slm kızlar,oğluşumla doktordan geldik.31+5 teyiz,2.100 gr olmuş sıpa.acık tombiş olcak dedi doktortahliller falanda iyi,enfeksiyonsuz tamamlıcaz hamileliği galiba:)nstye bağladı bişey çıkmadı.şimdilik herşey normal doğumu gösteriyo dedi.birde ben 1 kilo almışım :) yasal iznim başladı bugün.daha ne olsun dimi:)bizden bu kadar öpüyoruzzz sizleri :)
inş sonuclar iyi cıkar allah şifa versin cnmkızlar yarın gastroentolojide randevum var,dua edin bişi çıkmaz inşallah,basit bi ilaç tedavisiyle halledilir,moralim bozuk bu yüzden biraz
benim eşimde bana sorup duruyordu gecen gun sana ne alayım dogum hediyesi ben once arabamı yenilesen iyi olur dedim onu yemedioğluma da künye almıştı babası bana da takı seti,şimdi kıza ne alcak bilmiom ama babaannesi bilezik alıcakmış belki künye almaz babası çünkü sevmiyorum minicik kızda ölee şıkır şıkır bi sürü kolunda altını,allah korusun başına bişey bile gelebilir ne insanlar var,çarşıda pazarda bi bilezik künye için kaçırıyolar çocukları
ayyy niye aklıma böyle şeyler geldi birden offff
neyse artık bakalım hayırlısı
o tuhaf dedigin seyler canım bana 2 aydan fazladır oluyor kimi rahim kasılması diye adlandırıyor kimi bebek diyoo bnm doktorumda dahil olmak uzere o bahsettigin seye bebegin dioo hangisi bende bılmıyoom.. bu eger rahim kasılmasıysa 2 aydır dogurmadım ya hiç dogurmam herhaldemerhaba kızlar nasılsınız?ya sizlere bişi sorucam 3 gündür bende tuaf şeyler oluyor korkmaya başladım.karnımın sağ üst tarafında kaburgamın hemn altında vede karnımın tam orta üst tarafında arada sertleşme ve şişkinlik oluyor.1 dakika felan sürüyor.sanki top gibi.annem bebeğin diyor ama daha önce olmamıştı hiç.sizdede böyle birşey oluyor mu?
saol dilşam suç ortağı olduğun için bana:)))
evet cnm vagi-hex di...ben 2 gündür kullanıyorum..
dün bana da ondan verdi doktor.
sabah akşam 6 gün nassı bitecek o ya. benm canm çok yanıyo
doktor da itebildiğin kadar it diyo
bir de sabahtan beri bir sıcaklık ıslaklık var değişik oldu altım
sende de oldu mu??
ayyy 10 dk sonra çıkıyos biz kızımla şimdidem öptüm sizi
AYYY sorma dilşam ya...
2 gündür sbh işe gelirken kullanıom, işe gelene kadar sıcak sıcak su gelio((
ıpıslak oluo tonum...yrn orkid koycam wwalla:))
o itme olayı falan çok fena...yani cnm acıo bide sonrada yakıo...
offf ya kurtulamadık gitti şu enfeksiyondan...
dün bana da ondan verdi doktor.
sabah akşam 6 gün nassı bitecek o ya. benm canm çok yanıyo
doktor da itebildiğin kadar it diyo
bir de sabahtan beri bir sıcaklık ıslaklık var değişik oldu altım
sende de oldu mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?