AYYY sorma dilşam ya...
2 gündür sbh işe gelirken kullanıom, işe gelene kadar sıcak sıcak su gelio((
ıpıslak oluo tonum...yrn orkid koycam wwalla:))
o itme olayı falan çok fena...yani cnm acıo bide sonrada yakıo...
offf ya kurtulamadık gitti şu enfeksiyondan...
İkinize de çok çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşin inşallah...
Cheerfuksky ipek kelebekcm kzlar masalah bebislere de size de hep boyle gtmesi olmlu olmasi dlegyle insalah nazar: bz de gittik capaya bugun prof. Osman hocaya, adam bakti tahlillere palavra atmis o buna bakilarak enfeksiyon var denilemez iki degerle sadce demesin mi, seker hikayesi gibi yalan cikti, kasntim var bir haftadir dedm, bi suru tahlil verdi ac olmam lazm mis gitcez sabh erkenden, kesin sonuc yarin yani, bu doktor zirvalamis yani sifir guven yani bu bebegi emanet etmem ben bu kadina dogumu napicam bilmiyorum, kasinti bazi hamilelerde safranin karacgerin tikanmasi sonucu olurmus yarin bakack hepsine ultrasonlada organlarimi ve bebeginkileri inceleyecek bakalim biraz icim rahatladi ama kesinlik yarin ya bilmiyorum ne olacak,dua edin kizlar yemek yapip gecmisi okuyacagm simdi
merhaabaaa kızlar ; nasılsınız bakalım 1 aylık bi aradan sonra :)) hatırlayan varmı ki beni ?
merhaabaaa kızlar ; nasılsınız bakalım 1 aylık bi aradan sonra :)) hatırlayan varmı ki beni ?
İNŞ. CNM...ÇOK SAOLİkinize de çok çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşin inşallah...
ayy okula gttm bugün yerimden kalkarken düşündüm ben de acaba popom ıslak mı diye
benm enfeksiyon çıkmadı bu kez. akıntım çok diye verdi bana.
bir de gelen suysa bebek mikrrop kapar bu onu önler dedi
İNŞ. CNM...ÇOK SAOL
aynen bende öyle hissediom ya..
benimkide baktı mantar geçmiş dedi...akıntın artmış dedi..önden bu fitili verdi..
yrn çıkcak test sonuçlarım(akıntı örneği aldı, idrar testi ve idrar kültürü istemişti), yrn konuşcaz bakalım ne çıkcak...
:)))) evet cnm çok şükür herşey yolunda 32 haftalık olduk oğlumla işten ayrıldım evde de net yok maalesef katılamıyorum size ama fırsat buldukça girip okuyorum..dur bakayım bir yerlerden tanıdık geldin sanki
niye ara verdn canm yolunda demi her şey??
seninki de her gittiğinde alttan bakıyo be
Ay inşallah hastanede kalmaya falan gerek olmaz.Bende akropol hastanesine gidiyorum orasıda doğum paketi için 2.000 lira diyor sezeryan normal doğum aynıymış.
evet ya..bu çok meraklı bakmaya:))
her seferinde plesentaya da bi bakalım dio... o arada her hafta bişi çıkıo:)))
yeter bakma yani plesentaya..çıkmazsa çıkmazsın yani
:))) ben de bakar diye her defasında temzlnp gidiyom ama yok adam hç bakmadı
kaç defa mantar oldum üstelik. ben de pek meraklıyım göstermeye
delüüümmmm
neyse çıkıom gari..eve bi gidim bakem...kızım tam bu saattlerde totosunu şişirmeye başlıo..belime bi ağrı girio..yolda kukumu tuta tuta gidiom düşcek gibi oluo...
yine bi düşelim bakalım yollara...akşama görüşmek üzere:)) bai bai
bugün bebikimin kıyafetlerinin çoğunu ütüledim.birazını da yarına bıraktım.ama fark ettim ki daha alınacaklar var.mesela bikaç tane beyaz iç zıbın,beyaz patikli alt ve tulum almalıyım:))sanki bilememişim işe yaramıcak şeyler almışım gibi gelio hep
aynen tatlm ben de 2 gün önce yıkadım.yıkamadan unuttum diyordum bi bakıyım da yıkadıktan sonra eksikleri tekrar alırım:)bi sürü eksik buldum:))kıyafet konusunda ben de çok kararsızım
ne aldm ne almam lazm hç bilmiyorum..
ben daha yıkamadm bile. o yüzden ne var ne yok unuttum resmen.
perşem be başlayacağm ben yıkamaya..
ama sanki kıyafet hç tamamlanmaz gibi geliyo hep isteriz biz
hediye de çok gelir diyorlar bakalım
maşallah canım
nasıl anlıyosunuz doğum pozisyonuna girdiğini fln ya:26:
benimde yukarıya baskı var ama kafasıylamı ayağıylamı bilmem
Benimki yan yatıyordu yani kafası sağda ayakları soldaydı tekmelerinden hissediyordum. Ama bu sabah kahvaltı yaparken hafif kambur oturunca göğsümün altından dik dur der gibi ittirdi. sonra elimi oraya doğru bastırdım ben bastırdıkça o da bastırdı tamam dedim ayaklar burada :) Bugün bütün gün oradan ittirip durmaya devam etti.
ayyy çok şeker yaaa bende istiom böle foto,nalçak doktorum bu gidişimde foto fln vermedi
yerim onu ben hale bak cıxxx
sizleri pek takip edemedim ama umarım bende nisan annesi olacağım. Rahim ağzı yetmezliği nedeniyle serklajlıyım eh bundan dolayıda hep yataktayım. Alışverişlerimi annem, kızkardeşim, eşim yapıyor ya da ben internetten. Ama kendi aldığın gibi olmuyor. İnternettende zorlanıyorum bir şeyi alırken dokunmak önemliymiş. Bunları niye anlattım bilmiyorum konuşasım var galiba :) Asıl sorum bu bebek arabası işini ne yaptınız? Bana önereceğiniz bir marka/model var mı? Hepinimize şimdiden zamanında ve sağlıklı doğumlar
merhaba kızlar nasılsınız?ya sizlere bişi sorucam 3 gündür bende tuaf şeyler oluyor korkmaya başladım.karnımın sağ üst tarafında kaburgamın hemn altında vede karnımın tam orta üst tarafında arada sertleşme ve şişkinlik oluyor.1 dakika felan sürüyor.sanki top gibi.annem bebeğin diyor ama daha önce olmamıştı hiç.sizdede böyle birşey oluyor mu?
Cheerfuksky ipek kelebekcm kzlar masalah bebislere de size de hep boyle gtmesi olmlu olmasi dlegyle insalah nazar: bz de gittik capaya bugun prof. Osman hocaya, adam bakti tahlillere palavra atmis o buna bakilarak enfeksiyon var denilemez iki degerle sadce demesin mi, seker hikayesi gibi yalan cikti, kasntim var bir haftadir dedm, bi suru tahlil verdi ac olmam lazm mis gitcez sabh erkenden, kesin sonuc yarin yani, bu doktor zirvalamis yani sifir guven yani bu bebegi emanet etmem ben bu kadina dogumu napicam bilmiyorum, kasinti bazi hamilelerde safranin karacgerin tikanmasi sonucu olurmus yarin bakack hepsine ultrasonlada organlarimi ve bebeginkileri inceleyecek bakalim biraz icim rahatladi ama kesinlik yarin ya bilmiyorum ne olacak,dua edin kizlar yemek yapip gecmisi okuyacagm simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?