2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ayy okula gttm bugün yerimden kalkarken düşündüm ben de acaba popom ıslak mı diye
benm enfeksiyon çıkmadı bu kez. akıntım çok diye verdi bana.
bir de gelen suysa bebek mikrrop kapar bu onu önler dedi

oy cnm sevindim umarım yarınkilerden de bişicik cıkmaz tatlımm insan kime guvenecegini bilemiyor dr cok onemli gercekten her dr gorusu yorumuda farklı oluoo

İyi akşamlar kızlar...

Bugün kar talafisi vardı yine.

Müdürden izin aldım. Erken çıkıyorum kalmıyorum.
hihi :)

İkinize de çok çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşin inşallah...
İNŞ. CNM...ÇOK SAOL
ayy okula gttm bugün yerimden kalkarken düşündüm ben de acaba popom ıslak mı diye
benm enfeksiyon çıkmadı bu kez. akıntım çok diye verdi bana.
bir de gelen suysa bebek mikrrop kapar bu onu önler dedi

aynen bende öyle hissediom ya..
benimkide baktı mantar geçmiş dedi...akıntın artmış dedi..önden bu fitili verdi..
yrn çıkcak test sonuçlarım(akıntı örneği aldı, idrar testi ve idrar kültürü istemişti), yrn konuşcaz bakalım ne çıkcak...

seninki de her gittiğinde alttan bakıyo be

dur bakayım bir yerlerden tanıdık geldin sanki
niye ara verdn canm yolunda demi her şey??
:)))) evet cnm çok şükür herşey yolunda 32 haftalık olduk oğlumla işten ayrıldım evde de net yok maalesef katılamıyorum size ama fırsat buldukça girip okuyorum..
herkes iyidir umarım Allah sağ salim kucaklarıma almayı nasip etsin

Ay inşallah hastanede kalmaya falan gerek olmaz.Bende akropol hastanesine gidiyorum orasıda doğum paketi için 2.000 lira diyor sezeryan normal doğum aynıymış.

ben hamile olduğumu ilk öğrendiğimde arayıp randevu almıştım akropolden.ağustosun 15'i gibi almıştım randevuyu 10 aralığa vermişlerdi.sonra beni de bu yenidoğan bölümü olmadığından ötürü vazgeçirdi çevremdekiler.iptal ettim randevumu fakat pişman oldum sonra yani illa doğum için değilde farklı bir doktor değerlendirseydi hamileliğimi diye düşündüm.bülent beye mi gidiyorsun sen?

evet ya..bu çok meraklı bakmaya:))
her seferinde plesentaya da bi bakalım dio... o arada her hafta bişi çıkıo:)))
yeter bakma yani plesentaya..çıkmazsa çıkmazsın yani

:))) ben de bakar diye her defasında temzlnp gidiyom ama yok adam hç bakmadı
kaç defa mantar oldum üstelik. ben de pek meraklıyım göstermeye

:))) ben de bakar diye her defasında temzlnp gidiyom ama yok adam hç bakmadı
kaç defa mantar oldum üstelik. ben de pek meraklıyım göstermeye

delüüümmmm
neyse çıkıom gari..eve bi gidim bakem...kızım tam bu saattlerde totosunu şişirmeye başlıo..belime bi ağrı girio..yolda kukumu tuta tuta gidiom düşcek gibi oluo...
yine bi düşelim bakalım yollara...akşama görüşmek üzere:)) bai bai

dikkat et kendine canm sıkı tut yağmuru da
benm kocam geç geliyo bugün face'e girin sıkılıyom..,

bugün bebikimin kıyafetlerinin çoğunu ütüledim.birazını da yarına bıraktım.ama fark ettim ki daha alınacaklar var.mesela bikaç tane beyaz iç zıbın,beyaz patikli alt ve tulum almalıyım:))sanki bilememişim işe yaramıcak şeyler almışım gibi gelio hep

kıyafet konusunda ben de çok kararsızım
ne aldm ne almam lazm hç bilmiyorum..
ben daha yıkamadm bile. o yüzden ne var ne yok unuttum resmen.
perşem be başlayacağm ben yıkamaya..
ama sanki kıyafet hç tamamlanmaz gibi geliyo hep isteriz biz
hediye de çok gelir diyorlar bakalım

aynen tatlm ben de 2 gün önce yıkadım.yıkamadan unuttum diyordum bi bakıyım da yıkadıktan sonra eksikleri tekrar alırım:)bi sürü eksik buldum:))

Geçmiş olsun canım inşallah zamanında sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Biz tavsiye üzerine Chicco Living aldık. Kullanışlı görünüyor.

Bende de günde 1-2 kere oluyor o ben hep başını dayadı diyorum ama kasılmada olsa bu kadar az sayıda olması önemli değil. O yüzden bence takma kafana.

İnşallh iyi haberlerle gelirsin canım.

öncelikle merhaba ..kızlar bişey sorucam.bebeğinizin kıyafetlerini dolaplarına yerleştirdiniz mi?
ben yıkadım ütüledim hurçlara koydum.çekmecelerine yerleştirsem mi?:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…