kızlar şimdi geldim doktordan kan verdim sonuçları bekliyorum
hem alttan hem karından baktı keseyi göremedi
sizce normal mi 4 haftalıkken gözükmemesi
kızlar merhaba,
nasılsınız? benm bugün 10+1. hala bulantılar şiddetle devam ediyor.sizde durumlar nasıl? cuma günü kontrolüm var. 10+3 de yani. ikili test içinde erken galiba. çok stresli hissediyorum kendimi. inşallah bebişim iyidir.:44::44:
benm de bulantılar 5. haftada başladı şiddeti artarak devam etti onceleri çıkartamıyordum şimdi gunde birkaç kez çıkıyor çıkarmadığım zamnlarda geyirme oluyor. 11. haftadan sonra geciyormul bakalm bekleyip görücez
benm de bulantılar 5. haftada başladı şiddeti artarak devam etti onceleri çıkartamıyordum şimdi gunde birkaç kez çıkıyor çıkarmadığım zamnlarda geyirme oluyor. 11. haftadan sonra geciyormul bakalm bekleyip görücez
11+6 dayım cnm ben bitmedi ama azaldı..en azından daha çok herşeyi yiyebilmeye başladım, koku hassaiyeti biraz daha azldı, en azından o haklsizlik kalmadı, bulantıda olyo ama o an olyo geçyo gün boyu sürmüo..13 de tamamen biter diolar inş...
kızlar merhaba,
nasılsınız? benm bugün 10+1. hala bulantılar şiddetle devam ediyor.sizde durumlar nasıl? cuma günü kontrolüm var. 10+3 de yani. ikili test içinde erken galiba. çok stresli hissediyorum kendimi. inşallah bebişim iyidir.:44::44:
inşallah biter cnm yaa. benm 10+1 hiç bitecek gibi değil. çalışıyorum birde çok zorlanıyorum. arabaya oturur oturmaz başlıyorum kusmaya. eve gidene kadar. 30 km felan yolum var. allahım hepimizi rahata kavuşturur inşallah. kiminin 9 ay sürüyomuş. düşünemiyorum bile 9 ay sürmesini.
cnm bence 2li teste 11 haftan dolunca git . benimde o zamanlar vardı ama denilen doğru 3 . aya girince baya azalıyor hatta hiç kalmıyor hiç endişe etmeyin en kısa zamanda geçer
benim annemde ablamda hastanelik olmuş hamileliklerinde..onları düşününce çok şükür diyorum..ablamın 4 ay sürmüş ama geçmiş sonra..bu ırsi bişi heralde ya..bide araba havası araba kokusu daha çok tetiklio sanki..ben 2 hafta önce 7 saatlik bi yola çıktım 7 saatlik yolda 7 kez çıkarttım saat başı durdurduk arabayı...9. ve 10. haftamda zirve yaptı bulantılar, ama bugünlerde daha rahat çok şükür, bitcek inş. az kaldı
kızlar hepinize merhaba
ense kalınlığı ve 2li testi yaptıranlar varmı?
biz cuma günü gideceğiz birde yaptıranlar ücret hakkında bilgi!!
hadi kıssslar herkese iyii aksamlar yarın sabaha bulantısı cok olanın bebeği saglıklı bulantısı azalmıs olarak uyanmayı nasip etsin inşllhbende dun bugun azaldı maşllh geri donmezse tabiii hoscakalın
inşallah geçer cnm yaa. bakalım cuma doktor söyleyecek ne zaman yapacağını testleri. acaba bebeği görürmüyüm kontrolde :44::44:
geçer cnm bende çevremden çok duydum bulantıları çok uzun süren ama çok şükür benim kesildi .
görürsün cnm bebeğini kocaman olmuştur
kızlar bence herkeste hamilelik farklı geçiyor annem bana hamile olduğunu ben 3 aylıkken öğrenmiş ve hiç bulantısı olmamış benim 6. haftadan sonra başladı mesela bünye meselesi inşallah hepimiz kısa sürese atlatlım bu zamanları
herkese iyi akşamlar benimde başım ağrıyo bugün aslında dünden bu yana daha doktora 3 hafta sonra gidicez ama eşim tutturdu bende tamam 10 gün sonra gidelim dedim ee haliyle cinsiyetini merak ediyo sabah yediklerimi çıkarttım nasıl besleniyo bebiş bilemiyorum buarada vajinamda arada batmalar oluyo iyi mi kötü mü bi bilsek içimizde ne durumda olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?