2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
öncelikle merhaba ..kızlar bişey sorucam.bebeğinizin kıyafetlerini dolaplarına yerleştirdiniz mi?
ben yıkadım ütüledim hurçlara koydum.çekmecelerine yerleştirsem mi?:44::44:

canm ben henüz yapmadm ama birçok arkadaş yaptı.
bence yıkadıysan yerleştr az kaldı artk

mrb kıslar...idrar yoollarında enfeksiyon oluşan varmı şu an komşum bu yüzden erken doğum yaptı bebeği 1 hafta küvezde kaldı bendede var enfeksiyon korkuyorum yarın doktora gdcm sağlık ocağı fitil vermişti ama tekrar bi tahlil yaptırmadan kullanmak istemedim.....

öncelikle merhaba ..kızlar bişey sorucam.bebeğinizin kıyafetlerini dolaplarına yerleştirdiniz mi?
ben yıkadım ütüledim hurçlara koydum.çekmecelerine yerleştirsem mi?:44::44:

aynen bende yıkadım herşeyini ütüledim hurçlara koydum tozlanır diye dolabına yerleştirmedim...nasıl olsa hazır artık herşey yerleştirmesi yarım saat ne var bence dursun hurçlarda en son alırsın dolabın tozunu son kez yerleştirirsin canım ben öle yapcm..:)

slm güzel hamişler 2 gündür giremiyom topiğe dün kontrolümüz vardı bebişimi görüp geldim 2700 olmuş kilosu az gibi geldi bana 34. haftamızdayız doğum tarihide belli oldu 21 mart normal olsa 1 nisan olurdu ama sezeryan olunca 10 gün önce alırım dedi doktor şimdiden heyecanlanmaya başladım

anam anam 2700 çok bee benimki 34 te 2222 çıktı daha ne maşallah

az mı geldi ????

benim bebiş bugün itibariyle 32 haftaya girdi ve bugün çalışabilir raporumuzu aldık 27 marta kadar çalışıcaz sonra izne ayrılıcaz inşallah

bu arada kafam karıştı hafta sonu gittiğimde doktor 1700 1800 arası demişti kiloyu boyu da 31 cm şimdiki doktorum da 1562 gr botu da 41 cm dedi hangisi doğru ? inşallah 1700 1800 arası olan doğrudur yaaa

Ultrasonlar arası fark oluşuyor canım ben de bugün farklı bir doktora gidip anladım. Ultrason görüntüsünde BPD ve AC değerleri yazıyorsa bu siteden hesaplatabilirsin;

Bebek Kilosu Hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

canım ultason cihazlarında yanılma payı oluyomuş 100-200 gram kadar sen güzel besleniyosan bebeğin kilosu düşmemiştir bence

Bende diyorum, ama eşim çok küçük kıyamam diyo.
Çok çabuk iyileşiyormuş dediğin gibi.
Bende bir sıkıntı olmazsa 24 saat içinde yaptırmak istiyorum.

benimde eşim diyor ama en az acı çektikleri dönem oluyor.bir de 24 saat sonrasında yapılmalıymış.ilk 24 saatte solunum sıkıntısı gibi durumlar olabiliyor yenidoğanlarda.ilk 24 saat gözlem iiyiyse inşallah sonrasındada sünnet yapıyorlarmış.

canım ben istanbulda özel hastanede çalıştım.24 saat sonrasında hemen yapıyorlardı ve bebişler hiç anlamıyordu bile.okadar beklemene gerek yok sezeryan olacaksan 2 gün kalırsın hastanede zaten,sünnette aradan çıkar beraberce yatar çıkarsınız.eğer normal olursda 40 gün içinde yapmak iyiymiş

saol cnm 2.gün olursa daha iyi olur tabi:))doğum tarihi netleşince çocuk cerrahıyla bi konuşayım ben o zaman:)

bi şey sorcam bu sitede yapılan hesaplama doktorunkinden farklı mı çıkıyo ?

bu hesaplayıcı çalışmıoyrmu yoksa benmi beceremiyorum.ortalama doktorunkiyle aynıdır diye tahmin ediyorum ama her doktor bunu kullanıyorsa ozaman neden farklı çıkıyor farklı doktorlarda..

Benimki farklı çıkmadı. Ultrason görüntüsündeki değerleri yazdıp hesaplattım doktorun söylediğiyle aynı çıktı.

kaç kilo canım seninki ? benim 31+1 de 1660 dedi. bu gün başka dr a gittim o da 1820 gibi bi şey dedi hangisine inansam bilemedim :26::26::26:

kaç kilo canım seninki ? benim 31+1 de 1660 dedi. bu gün başka dr a gittim o da 1820 gibi bi şey dedi hangisine inansam bilemedim :26::26::26:

Benim kendi doktorumda 29+6da 1100 çıktı ama onda bu değerler yazmıyor ultrason görüntüsünde ve adama kaç kg diye sorduğumda kafasından hesap yapıp söylüyor. 1100 çok az geldi bana. Bugün yani 31+4te başka doktora gittim 1800 çıktı onun verdiği görüntüde değerler yazıyor bu sitede hesaplattım ve 1800 çıkıyor. İçim rahatladı yani.
Ultrasonlar arasında 100-200 gr kalibrasyon farkı olabiliyormuş. Senin 31+1de kilosu gayet iyiymiş. 1820yi kaç haftalıkken söyledi? Bugün kaç haftalıksın?

bu gün 31+2 olduk ama 31+1 de kendi dr umun söylediği kilo 1660 tı ki bu bana az geldi çünkü 27+1 de 1060 gr dı 29+1 de 1440 tı
31+1 de 1660 gr dedi bak farkındaysan diğer iki haftada 380 gr almışken bu son iki haaftada 220 gr almış buda bana az geldi

canm ben henüz yapmadm ama birçok arkadaş yaptı.
bence yıkadıysan yerleştr az kaldı artk

tamam canım bende yerleştiriyim o zaman..çok heyecan bastı ya bide canım sıkkın aslında doktoruma.ya gittiğimde kilosunu falan söylemiyo sormuştum bikere napcan kilosunu dedi of ya..ultrasonda da göstermiyo bebeğimi değerlerine bakıyo hemen bitiyo.çok iyi bi doktor ama bende bebeğim napıyo diye görmek istiyorum perşembe kontrolüm var yine sorcam ne dicek acaba bu sefer kavga ederim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…