öncelikle merhaba ..kızlar bişey sorucam.bebeğinizin kıyafetlerini dolaplarına yerleştirdiniz mi?
ben yıkadım ütüledim hurçlara koydum.çekmecelerine yerleştirsem mi?:44::44:
öncelikle merhaba ..kızlar bişey sorucam.bebeğinizin kıyafetlerini dolaplarına yerleştirdiniz mi?
ben yıkadım ütüledim hurçlara koydum.çekmecelerine yerleştirsem mi?:44::44:
slm güzel hamişler 2 gündür giremiyom topiğe dün kontrolümüz vardı bebişimi görüp geldim 2700 olmuş kilosu az gibi geldi bana 34. haftamızdayız doğum tarihide belli oldu 21 mart normal olsa 1 nisan olurdu ama sezeryan olunca 10 gün önce alırım dedi doktor şimdiden heyecanlanmaya başladım
slm güzel hamişler 2 gündür giremiyom topiğe dün kontrolümüz vardı bebişimi görüp geldim 2700 olmuş kilosu az gibi geldi bana 34. haftamızdayız doğum tarihide belli oldu 21 mart normal olsa 1 nisan olurdu ama sezeryan olunca 10 gün önce alırım dedi doktor şimdiden heyecanlanmaya başladım
anam anam 2700 çok bee benimki 34 te 2222 çıktı daha ne maşallah
daha çok kilo alırdı bebişim ondan şimdiki daha az geldi ondan dedim teşekkür edeiz
az mı geldi ????
benim bebiş bugün itibariyle 32 haftaya girdi ve bugün çalışabilir raporumuzu aldık 27 marta kadar çalışıcaz sonra izne ayrılıcaz inşallah
bu arada kafam karıştı hafta sonu gittiğimde doktor 1700 1800 arası demişti kiloyu boyu da 31 cm şimdiki doktorum da 1562 gr botu da 41 cm dedi hangisi doğru ? inşallah 1700 1800 arası olan doğrudur yaaa
az mı geldi ????
benim bebiş bugün itibariyle 32 haftaya girdi ve bugün çalışabilir raporumuzu aldık 27 marta kadar çalışıcaz sonra izne ayrılıcaz inşallah
bu arada kafam karıştı hafta sonu gittiğimde doktor 1700 1800 arası demişti kiloyu boyu da 31 cm şimdiki doktorum da 1562 gr botu da 41 cm dedi hangisi doğru ? inşallah 1700 1800 arası olan doğrudur yaaa
kesinlikle doğru söylüyorsun daha sonra daha çok acı çekiyorlar.en geç 40 ı çıkmadan yaptırmak gerekiyormuş.
Bende diyorum, ama eşim çok küçük kıyamam diyo.
Çok çabuk iyileşiyormuş dediğin gibi.
Bende bir sıkıntı olmazsa 24 saat içinde yaptırmak istiyorum.
ben de doğumdan sonra hemen sünet ettirmek istiyorum cnm.internette biraz araştrdım da sanırım ilk 10 gün bekliyorlarmış bebekte Allah korusun bi komplikasyon oluşur mu diye.sonra yapıyorlarmş sünneti.izmirde iyi bir çocuk cerrahı varmış.750tl ymiş sünnet.senin çalıştığın yer neresiydi cnm ?ne zaman yapıyorlardı sünneti hemen mi?bir kaç gün sonra mı?
saol cnm 2.gün olursa daha iyi olur tabi:))doğum tarihi netleşince çocuk cerrahıyla bi konuşayım ben o zaman:)canım ben istanbulda özel hastanede çalıştım.24 saat sonrasında hemen yapıyorlardı ve bebişler hiç anlamıyordu bile.okadar beklemene gerek yok sezeryan olacaksan 2 gün kalırsın hastanede zaten,sünnette aradan çıkar beraberce yatar çıkarsınız.eğer normal olursda 40 gün içinde yapmak iyiymiş
Ultrasonlar arası fark oluşuyor canım ben de bugün farklı bir doktora gidip anladım. Ultrason görüntüsünde BPD ve AC değerleri yazıyorsa bu siteden hesaplatabilirsin;
Bebek Kilosu Hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
bi şey sorcam bu sitede yapılan hesaplama doktorunkinden farklı mı çıkıyo ?
bi şey sorcam bu sitede yapılan hesaplama doktorunkinden farklı mı çıkıyo ?
Benimki farklı çıkmadı. Ultrason görüntüsündeki değerleri yazdıp hesaplattım doktorun söylediğiyle aynı çıktı.
kaç kilo canım seninki ? benim 31+1 de 1660 dedi. bu gün başka dr a gittim o da 1820 gibi bi şey dedi hangisine inansam bilemedim :26::26::26:
Benim kendi doktorumda 29+6da 1100 çıktı ama onda bu değerler yazmıyor ultrason görüntüsünde ve adama kaç kg diye sorduğumda kafasından hesap yapıp söylüyor. 1100 çok az geldi bana. Bugün yani 31+4te başka doktora gittim 1800 çıktı onun verdiği görüntüde değerler yazıyor bu sitede hesaplattım ve 1800 çıkıyor. İçim rahatladı yani.
Ultrasonlar arasında 100-200 gr kalibrasyon farkı olabiliyormuş. Senin 31+1de kilosu gayet iyiymiş. 1820yi kaç haftalıkken söyledi? Bugün kaç haftalıksın?
canm ben henüz yapmadm ama birçok arkadaş yaptı.
bence yıkadıysan yerleştr az kaldı artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?