2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bende tam sana sorcaktım kilosu kaç diye çünkü bir gün var aramızda

Iyi geceler kizlar anca geldim , lollym sagol varol ins. Canim benim, moralim nispeten yerinde yarin her sey kesin olacak, bakalim hayirlisiyla iyi haberlerle anlatcam size hemen, alistik oglumla bu topige baya teyzeleri ya, hemen gecmisi okuyayim

Ya kizlar bu arada bi sorum var size,danisalim, ben gungorende oturuyorum safa hastanesine gidiyordum ama doktorun bu tutarsizliklarindan sonra kendimi ona teslim etmek istemiyorum erken dogum durumu suruyor melegm bastiriyor sanki aciliyor altim sürekli cogu zaman tokmakla vurmuslar gibi agriyor oralarim, bu cumartesi agda yapcaz annemle nolur nolmaz yaklasti diye hisediyorum cunku, karnim baya indi gogsumun altindan her gecen gun de iniyor, sagliklisiyla su bi hafta daha tutayim icimde insallah, 35. Haftamza girdik bugun 36 nın icinde dogsa premature olmaz dimi kuwez olmaz dimi, sizin önerdiginiz hastane doktor varmi?

öncelikle merhaba ..kızlar bişey sorucam.bebeğinizin kıyafetlerini dolaplarına yerleştirdiniz mi?
ben yıkadım ütüledim hurçlara koydum.çekmecelerine yerleştirsem mi?:44::44:
merhaba canım ben herşeyini ütüledim yerleştirdim...
cnım bendede var taaa gebeliğimin başından beri antibiyotik kullandım gecmedi artık bole idare ediyoruz .. bol su iciyorum gunde 3-3.5 lt
maşallah bebegine ay canım bende senin adına cok heycanlandım cok az kaldı oyleyse senin doguma yaaaaaa mutlaka bizleri haberdar et nasıl gecti falan filan dogumdan sonra
ne demek soylemiyor canım ya sert çık biraz bizim en dogal hakkımız bebeklerimizle ilgili detaylı bilgi almak geri zekalı adama bak yaa
Iyi geceler kizlar anca geldim , lollym sagol varol ins. Canim benim, moralim nispeten yerinde yarin her sey kesin olacak, bakalim hayirlisiyla iyi haberlerle anlatcam size hemen, alistik oglumla bu topige baya teyzeleri ya, hemen gecmisi okuyayim

iyi geceler canım inş herşey yolundadır cnm iyi haberler alırız senden

cnm senin bebek de hersey normal dediyse doktorun 35 de dogan bebekler kuveze girmiyor tabi ekstra bi saglık sorunu olmazsa sarılık vb.. endişe etme doğabilir yani canım hastane konusunda bişi diyemicem aynı sehirlerde deiliz

Ya bebekte ultrasnda bir sey gorunmuyor organlar saglikli, su da iyi, kilo da, ama bu zorla ben goremedim ama makine cok da kaliteli deıl oladbilir vs. Kafa bulandiriyor nts kalp atislarida iyi masallah, anlamadm bu kadin zorla hastami etmeye calisiyor bu arada enfeksyon sende nerde? Gecer dogumuna kadar ins. Dua etcm sana kbul ederse tabi

günaydın herkese.....
geçmişi okuyamadım ama umarım herkes iyidir....
bizde dün annem taburcu oldu, Karaman'a gitti, bende kalmasını istiyodum ama bizim ev dubleks,banyo lavabo yukarda,merdivenleri çıkması problem olcaktı, bide kadın tutcaktık anneme bakması için hiç tanımadığı bi kadınla akşama kadar sıkılacaktı, şimdi evinde yanında halam kalıyor,15 gün sonra kontrolü var,dikişleri alıncak o zaman geldiğinde kalcak artık gitmiycek,bende hastanede çok yoruldum, belim çok ağrıyor, bacaklarımın ödemi biraz daha arttı,neyse bunada şükür demekten başka çaremiz yok,bu arada sizleride çok özledimmmm...........

çok geçmiş olsun canım allah annene şifa versin

Günaydın kızlar,

Nasılsınız bakalım? Keyifler nasıl.
Bende herşeyi aldım ama oda darmadağınık bir şekilde duruyor.
Haftaya Kayınvalidem ve annem gelicek beraber yapıcaz bişiler bakalım.

Ama çok heyecanlıyım... Bir an önce başlamam lazım...

günaydın kızlar..
çok uykusuzum yaa.. iki güne bir acayip kaşıntım tutuyor.. kriz şeklinde geliyor ne yapacağımı bilemiyorum..
delirtiyor beni.. duşa giriyorum olmuyo krem sürüyorum olmuyor kolonya ile banyo yapıyorum resmen yine de gitmiyor..
ne yapacağım ben yaa.. 2-3 saat sürüyor bi de hiç durmadan.. sonra kendi kendine geçiyor.. ama tabi uykunun en tatlı yerinde geliyor kaşıntı uyanınca da bi daha uyuyabilmem saatler sürüyor.. offf..
bi de dün hep rüyalardan konuştuk ya dün.. bi rüya gördüm..
suyum gelmiş böylee doktara gidiyorum.. doktor diyo ki doğum başlamış.. yalvarıyorum doktora ne olur daha babası gelmedi o gelsin o zaman yapalım doğumu hem daha minicik benim kızım diyorum.. taam madem dikiş atalım bu seni 2-3 hafta idare eder diyor.. ama dehşet içinde uyandım sabah.. fırladım yataktann ve hemen yatağa baktım suyum falan gelmiş mi diye.. çok gerçekçiydi yaa..
tırstım ben yaa:18::18::18:

Allah hayırlara çıkarsın cnm.

öncelikle geçmiş olsun o kaşıntı bende de var ama öyle aşırı olmuyo an azından şimdilik..rüyana gelince bende 2 gün önce öyle rüya gördüm suyum gelmiş evde annemler falan var kalabalık son hazırlıkları falan yapıyorlar çantamı ayarlıyolar.evde bi kargaşa öyle gördüm.bilinçaltımızda sürekli doğum ve bebişlerimiz olduğundan kaynaklanıyo sanırım

günaydın arkadaşlar
gosenay cnm çok geçmş olsun.Allah şifa versin.
missaltin ben de aynı şekilde mobilyası dışında her şey tamam gibi.o da 2 haftaya ancak gelir o zamana kadar oda dağınık duracak öylece:)ama ben de sabırsızlanıyorum bir an önce yerleştireyim her şeyini istiyorum...bugün marangozu kontrole gidicez bakalım ne durumda bizim mobilyalar

çok geçmiş olsun canım allah annene şifa versin

çok teşekkür ederim kızlar saolun.....

günaydınlarrrrrr
sbh alıcı gözüyle etrafa baktım...ağaçlar çiçek açmaya başlamış, karnı kocaman olmuş bide kedi gördüm, baharmı gelio neeee
bugünde tammmmmmm 5 haftamız kaldı....
tekrar geçmiş olsun cnm...umarım en kısa sürede iyileşir...sana face den msj attım dün bi ara bakıveee bakem..

hayır olsun bakem..
benim bilinç altında bebek ve doğumla ilgili hiç bişi yok onu anladım..
dün lisedeki sevgilimi görmüştüm rüyamda bugünde ilkokulda aşık olduğum çocuğu gördüm

good morningler olsun çıtırlarrrrr çalışanlara kolay geleeee.bugün bende toplntı yapcam 3.5 ta. izinliyim ama ısrar ediyolar,koca göbeğimle 25 tane öğretmenin bana baktığını düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…