BOL ŞANSSSSSSSgood morningler olsun çıtırlarrrrrçalışanlara kolay geleeee.bugün bende toplntı yapcam 3.5 ta. izinliyim ama ısrar ediyolar,koca göbeğimle 25 tane öğretmenin bana baktığını düşünün
günaydınlarrrr
GÖSENAYCIM tekrar çok çok geçmiş olsun anneciğine..bir an önce iyileşmesi dileğiyleee
bi rüyada bendenn
dün kendi göğüsümden sütümü içiyodum
tatlımsı bişidi ıyyyyy nasıl becerdim bilmiyorum
bide babam ben eşim bi suça karışıyomuşuz ama ne olduğunu bilmiyorum.. diyorum poliste hepimiz aynı ifadeyi verelim tmm mı. yanlış bişi sölemeyin. ağız birliği yapalım
ne saçma rüyalar yeeee
GOSENAY geçmiş olsun canım,rabbim şifalar versin annene.hemencik iyileşip gelsin yanına .
PETUŞŞŞŞ senin bu rüyalar sülümanın haremi gibi oldu
günaydınlarrrrrr
sbh alıcı gözüyle etrafa baktım...ağaçlar çiçek açmaya başlamış, karnı kocaman olmuş bide kedi gördüm, baharmı gelio neeee
bugünde tammmmmmm 5 haftamız kaldı....
tekrar geçmiş olsun cnm...umarım en kısa sürede iyileşir...sana face den msj attım dün bi ara bakıveee bakem..
hayır olsun bakem..
benim bilinç altında bebek ve doğumla ilgili hiç bişi yok onu anladım..
dün lisedeki sevgilimi görmüştüm rüyamda bugünde ilkokulda aşık olduğum çocuğu gördüm
offf çok sıkıntılı....geçmiş olsun cnm...artık dikkat etmekte fayda var..Günaydın herkeslere kabus gibi bir gece geçirdikten sonra sabah bebişimin hareketlerini duymak çok güzeldi. Ben kötü bir anneyim nasıl kendime kızdım anlatamam. Kanamam oldu biraz (İlişkiden sonra) çok ama çok korktum doktora gidip gitmemekte kararsız kaldım :18::18: İnternette Okumuştum ilişkiden sonra kanama olabilir diye. Zorla uyudum moral sıfır bir şekilde. Neyse ki bebişim kıpır kıpırdı sabah.
birde şu çarşaf ,yastık işini halletmem gerek.2 çarşaf bi yastık yaptırcam yeter dimi.1 yastıkta evde var.kendime de iç çamaşırı bakcam.aman be ya valla oğlan eversem bundan kolay olurdu çeyiz hazırlamak
bu gün 31+2 olduk ama 31+1 de kendi dr umun söylediği kilo 1660 tı ki bu bana az geldi çünkü 27+1 de 1060 gr dı 29+1 de 1440 tı
31+1 de 1660 gr dedi bak farkındaysan diğer iki haftada 380 gr almışken bu son iki haaftada 220 gr almış buda bana az geldi
Ya kizlar bu arada bi sorum var size,danisalim, ben gungorende oturuyorum safa hastanesine gidiyordum ama doktorun bu tutarsizliklarindan sonra kendimi ona teslim etmek istemiyorum erken dogum durumu suruyor melegm bastiriyor sanki aciliyor altim sürekli cogu zaman tokmakla vurmuslar gibi agriyor oralarim, bu cumartesi agda yapcaz annemle nolur nolmaz yaklasti diye hisediyorum cunku, karnim baya indi gogsumun altindan her gecen gun de iniyor, sagliklisiyla su bi hafta daha tutayim icimde insallah, 35. Haftamza girdik bugun 36 nın icinde dogsa premature olmaz dimi kuwez olmaz dimi, sizin önerdiginiz hastane doktor varmi?
Günaydın herkeslere kabus gibi bir gece geçirdikten sonra sabah bebişimin hareketlerini duymak çok güzeldi. Ben kötü bir anneyim nasıl kendime kızdım anlatamam. Kanamam oldu biraz (İlişkiden sonra) çok ama çok korktum doktora gidip gitmemekte kararsız kaldım :18::18: İnternette Okumuştum ilişkiden sonra kanama olabilir diye. Zorla uyudum moral sıfır bir şekilde. Neyse ki bebişim kıpır kıpırdı sabah.
günaydınlarrrr
GÖSENAYCIM tekrar çok çok geçmiş olsun anneciğine..bir an önce iyileşmesi dileğiyleee
bi rüyada bendenn
dün kendi göğüsümden sütümü içiyodum
tatlımsı bişidi ıyyyyy nasıl becerdim bilmiyorum
bide babam ben eşim bi suça karışıyomuşuz ama ne olduğunu bilmiyorum.. diyorum poliste hepimiz aynı ifadeyi verelim tmm mı. yanlış bişi sölemeyin. ağız birliği yapalım
ne saçma rüyalar yeeee
çok teşekkür ederim kızlar saolun,iyiki varsınızGOSENAY geçmiş olsun canım,rabbim şifalar versin annene.hemencik iyileşip gelsin yanına .
PETUŞŞŞŞ senin bu rüyalar sülümanın haremi gibi oldu
günaydınlarrrrrr
sbh alıcı gözüyle etrafa baktım...ağaçlar çiçek açmaya başlamış, karnı kocaman olmuş bide kedi gördüm, baharmı gelio neeee
bugünde tammmmmmm 5 haftamız kaldı....
tekrar geçmiş olsun cnm...umarım en kısa sürede iyileşir...sana face den msj attım dün bi ara bakıveee bakem..
hayır olsun bakem..
benim bilinç altında bebek ve doğumla ilgili hiç bişi yok onu anladım..
dün lisedeki sevgilimi görmüştüm rüyamda bugünde ilkokulda aşık olduğum çocuğu gördüm
baktım canım saol:)))) dün kayınvalidemle hastaneden dönerken uğradık oraya,hoşuma gitti, ama kız mart 15 ten sonra gel dedi yeni çeşitler gelcekmiş onlarada bak dedi, içim rahatladı ama en azından bi kaç model beğendim,hemen halledebilirim,bu arada 2 tanede pijama aldık,1 tane daha alcaz, annem böyle olunca kayınvalidemle eşim korktu, hazırlıkları hızlandırdılar, bu hafta sonu ev boyanacak, bu hafta bi iş çıkışıda bebek odasını alcaz,bakalım bi an önce hallederiz inşallah
günaydın kızlar..
çok uykusuzum yaa.. iki güne bir acayip kaşıntım tutuyor.. kriz şeklinde geliyor ne yapacağımı bilemiyorum..
delirtiyor beni.. duşa giriyorum olmuyo krem sürüyorum olmuyor kolonya ile banyo yapıyorum resmen yine de gitmiyor..
ne yapacağım ben yaa.. 2-3 saat sürüyor bi de hiç durmadan.. sonra kendi kendine geçiyor.. ama tabi uykunun en tatlı yerinde geliyor kaşıntı uyanınca da bi daha uyuyabilmem saatler sürüyor.. offf..
bi de dün hep rüyalardan konuştuk ya dün.. bi rüya gördüm..
suyum gelmiş böylee doktara gidiyorum.. doktor diyo ki doğum başlamış.. yalvarıyorum doktora ne olur daha babası gelmedi o gelsin o zaman yapalım doğumu hem daha minicik benim kızım diyorum.. taam madem dikiş atalım bu seni 2-3 hafta idare eder diyor..ama dehşet içinde uyandım sabah.. fırladım yataktann ve hemen yatağa baktım suyum falan gelmiş mi diye.. çok gerçekçiydi yaa..
tırstım ben yaa:18::18::18:
good morningler olsun çıtırlarrrrrçalışanlara kolay geleeee.bugün bende toplntı yapcam 3.5 ta. izinliyim ama ısrar ediyolar,koca göbeğimle 25 tane öğretmenin bana baktığını düşünün
offf çok sıkıntılı....geçmiş olsun cnm...artık dikkat etmekte fayda var..
Ben de gidip gitmemek arasında kararsız kaldım. Gitsem iyi olur değil mi .Birde bu durumu doktora anlatmak var. Ne yapayım bebişimin sağlığı her şeyden önemlicheerfulsky
Geçmiş olsun ya yine de doktoruna görünsen
Canım kilosu gayet normal çıkmış haftasına göre sen 1800 gr olarak düşün. Seninki 2 makine arasındaki kalibrasyon farkı yani 100-200 gr o kadarı normal bence. Birde her hafta aynı miktarda kilo almıyorlar ona göre hesap yapma. O zaman hep kafan karışır.
Canım küvez riski herzaman var ama 34 itibariyle bebekler tüm fonksiyonlarını rahatlıkla yerine getirebildikleri için yüzde 90 küveze gerek duyulmuyormuş. Sıkıntı yapma inşallah zamanında gelicek bebeğin.
Geçmiş olsun ya yine de doktoruna görünsen :44:
ha deyyince hepsi bi anda oluo cnm..yardım edeninde olursa no problem..hemencecik olur kısmetse daha vakit var..baktım canım saol:)))) dün kayınvalidemle hastaneden dönerken uğradık oraya,hoşuma gitti, ama kız mart 15 ten sonra gel dedi yeni çeşitler gelcekmiş onlarada bak dedi, içim rahatladı ama en azından bi kaç model beğendim,hemen halledebilirim,bu arada 2 tanede pijama aldık,1 tane daha alcaz, annem böyle olunca kayınvalidemle eşim korktu, hazırlıkları hızlandırdılar, bu hafta sonu ev boyanacak, bu hafta bi iş çıkışıda bebek odasını alcaz,bakalım bi an önce hallederiz inşallah
senin aşkla ilgili bir duygu akımın var canım, kesin ondan
Gunaydn kizlar...nasilsnz bakalm.hazirliklar tum hiziyla devam ediyo bakiyormda mobilyalar vs.benmde daha var eksikler yaaa.kendime gecelik,pijama vs almam lazm daha offf.
yetişir canım,bir günün başın geliyo.odayı aldın mı 1 haftada yerleşirsin.bende mobilyala havalansın diye bekliyom.yarın başlıcam yıkamaya.en önemli olay mobilya seçmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?