2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydınlarrrr

GÖSENAYCIM tekrar çok çok geçmiş olsun anneciğine..bir an önce iyileşmesi dileğiyleee

bi rüyada bendenn
dün kendi göğüsümden sütümü içiyodum
tatlımsı bişidi ıyyyyy nasıl becerdim bilmiyorum

bide babam ben eşim bi suça karışıyomuşuz ama ne olduğunu bilmiyorum.. diyorum poliste hepimiz aynı ifadeyi verelim tmm mı. yanlış bişi sölemeyin. ağız birliği yapalım
ne saçma rüyalar yeeee

GOSENAY geçmiş olsun canım,rabbim şifalar versin annene.hemencik iyileşip gelsin yanına .

PETUŞŞŞŞ senin bu rüyalar sülümanın haremi gibi oldu

good morningler olsun çıtırlarrrrr çalışanlara kolay geleeee.bugün bende toplntı yapcam 3.5 ta. izinliyim ama ısrar ediyolar,koca göbeğimle 25 tane öğretmenin bana baktığını düşünün
BOL ŞANSSSSSSS

GOSENAY geçmiş olsun canım,rabbim şifalar versin annene.hemencik iyileşip gelsin yanına .

evet evet...
ilk orta lise üniversite...öncesi sonrası...hepsi benim olsun istiom

Günaydın herkeslere kabus gibi bir gece geçirdikten sonra sabah bebişimin hareketlerini duymak çok güzeldi. Ben kötü bir anneyim nasıl kendime kızdım anlatamam. Kanamam oldu biraz (İlişkiden sonra ) çok ama çok korktum doktora gidip gitmemekte kararsız kaldım :18::18: İnternette Okumuştum ilişkiden sonra kanama olabilir diye. Zorla uyudum moral sıfır bir şekilde. Neyse ki bebişim kıpır kıpırdı sabah.

birde şu çarşaf ,yastık işini halletmem gerek.2 çarşaf bi yastık yaptırcam yeter dimi.1 yastıkta evde var.kendime de iç çamaşırı bakcam.aman be ya valla oğlan eversem bundan kolay olurdu çeyiz hazırlamak

baktım canım saol:)))) dün kayınvalidemle hastaneden dönerken uğradık oraya,hoşuma gitti, ama kız mart 15 ten sonra gel dedi yeni çeşitler gelcekmiş onlarada bak dedi, içim rahatladı ama en azından bi kaç model beğendim,hemen halledebilirim,bu arada 2 tanede pijama aldık,1 tane daha alcaz, annem böyle olunca kayınvalidemle eşim korktu, hazırlıkları hızlandırdılar, bu hafta sonu ev boyanacak, bu hafta bi iş çıkışıda bebek odasını alcaz,bakalım bi an önce hallederiz inşallah

offf çok sıkıntılı....geçmiş olsun cnm...artık dikkat etmekte fayda var..

2 yastık yeter cnm..benimde 2 yastık var...zaten ilk zamanlar yastık kullanmıolar...dekor o yastıklar ilk aylarda:))
2 tanede nevresim tk var uyku seti dışında

Canım kilosu gayet normal çıkmış haftasına göre sen 1800 gr olarak düşün. Seninki 2 makine arasındaki kalibrasyon farkı yani 100-200 gr o kadarı normal bence. Birde her hafta aynı miktarda kilo almıyorlar ona göre hesap yapma. O zaman hep kafan karışır.

Canım küvez riski herzaman var ama 34 itibariyle bebekler tüm fonksiyonlarını rahatlıkla yerine getirebildikleri için yüzde 90 küveze gerek duyulmuyormuş. Sıkıntı yapma inşallah zamanında gelicek bebeğin.

Geçmiş olsun ya yine de doktoruna görünsen :44:

çok teşekkür ederim kızlar saolun,iyiki varsınız
http://www.kadinlarkulubu.com/image...ulubu.com/images/smilies/opuyorumnanaktan.gif

senin aşkla ilgili bir duygu akımın var canım, kesin ondan

yetişir canım,bir günün başın geliyo.odayı aldın mı 1 haftada yerleşirsin.bende mobilyala havalansın diye bekliyom.yarın başlıcam yıkamaya.en önemli olay mobilya seçmek.

canım eğer döküntü olmadan özellikle kol ve bacakların ya da avuç içi ayak tabanı gibi yerlerin kaşınıyosa akşam ve özellikle geceleri,kan tahlilinde AST ALT değerlerine baktır derim ,eğer baktırmadıysan.Bende de aynı sıkıntı var,benim enzimler yüksek çıktı pazartesi gününki tahlilde,bugün gastroentolojide randevum var,muhtemelen gebelik kolestazı teşhisi koncak,kandaki safra miktarının östrojen nedeniyle artmasıymış,zaten ona da moralim bozuk 2 gündür,muhtemelen ilaç tedavisine başlıcak doktorum,nette bi sürü şey okudum,bazıları moralimi de bozdu,tahlil yaptırmadıysan ihmal etme,değerlerin normalse gebelik kaşıntısıdır dersin,için rahat eder.

good morningler olsun çıtırlarrrrr çalışanlara kolay geleeee.bugün bende toplntı yapcam 3.5 ta. izinliyim ama ısrar ediyolar,koca göbeğimle 25 tane öğretmenin bana baktığını düşünün

günaydın canım

şimdi sen öyle diyince akşam haberlerindeki bir müdür yardımcısı konuşma yapmış o aklıma geldi
suçluların çocuklarına analiz yapılsın genlerine bakılsın suç ihtimali olanların hayatına son verilsin dedi...

bir eğitimcinin ağzından çıkan kelimelere bak ya....

offf çok sıkıntılı....geçmiş olsun cnm...artık dikkat etmekte fayda var..

Haklısın canım evet artık dikkat etmek lazım. Ama dünkü korkudan sonra istemem aman eksik kalsın..

cheerfulsky

Geçmiş olsun ya yine de doktoruna görünsen
Ben de gidip gitmemek arasında kararsız kaldım. Gitsem iyi olur değil mi .Birde bu durumu doktora anlatmak var. Ne yapayım bebişimin sağlığı her şeyden önemli

dr da aynısını söyledi ama ne bilim içimde bi kurt kemiriyo beni sürekli.bide ben coraspin kullanıyodum onu bıraktım onla mı alakalı diye tedirginim aslında

ha deyyince hepsi bi anda oluo cnm..yardım edeninde olursa no problem..hemencecik olur kısmetse daha vakit var..
senin aşkla ilgili bir duygu akımın var canım, kesin ondan

walla bende bilmom zeyno..kolay değil bir bedende iki gadının ateşini taşıom:))) ama realitede bi icraat yok keyfim yerinde, ne oluosa rüyada oluo işte

Gunaydn kizlar...nasilsnz bakalm.hazirliklar tum hiziyla devam ediyo bakiyormda mobilyalar vs.benmde daha var eksikler yaaa.kendime gecelik,pijama vs almam lazm daha offf.

Gunaydn kizlar...nasilsnz bakalm.hazirliklar tum hiziyla devam ediyo bakiyormda mobilyalar vs.benmde daha var eksikler yaaa.kendime gecelik,pijama vs almam lazm daha offf.

Benim de almam lazım gecelik ve pijama yaa

yetişir canım,bir günün başın geliyo.odayı aldın mı 1 haftada yerleşirsin.bende mobilyala havalansın diye bekliyom.yarın başlıcam yıkamaya.en önemli olay mobilya seçmek.

mobilyayıda yataştan beğenmiştik canım sadece alıncak,onun içinde gezmiycez yani,ama şu boya gözümde büyüyo,sanada kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…