çok geçmiş olsun canım.
Gosenaycim gecmis olsn canim.
Paristebirgece hamilelikte hormonlara bagili cok ruya goruyomssn gebelik org da okudm gecen.hatta unutmamam icn yastiginizin altinda kalem kagit olsun.uyanir uyanmaz ruyanizi not edin diyodu ne alakaysa:)benmde dun gece ruyamda ev yaniyodu bulgur pilavini ocakta unutmusm.allah muhafaza yaa
Gosenaycim gecmis olsn canim.
Paristebirgece hamilelikte hormonlara bagili cok ruya goruyomssn gebelik org da okudm gecen.hatta unutmamam icn yastiginizin altinda kalem kagit olsun.uyanir uyanmaz ruyanizi not edin diyodu ne alakaysa:)benmde dun gece ruyamda ev yaniyodu bulgur pilavini ocakta unutmusm.allah muhafaza yaa
hayır olsun canım .. bende bayadır görmüyodumm..yada görüyodumda unutuyodum belkii..dün açılışı yaptım ama bakalım daha neler görecez
gece kim uğraşacakmış kağıtla kalemle notlaa abartmışlar
günaydın canım
şimdi sen öyle diyince akşam haberlerindeki bir müdür yardımcısı konuşma yapmış o aklıma geldi
suçluların çocuklarına analiz yapılsın genlerine bakılsın suç ihtimali olanların hayatına son verilsin dedi...
bir eğitimcinin ağzından çıkan kelimelere bak ya....
hiç bitmioki eksikler:)))gunaydn kizlar...nasilsnz bakalm.hazirliklar tum hiziyla devam ediyo bakiyormda mobilyalar vs.benmde daha var eksikler yaaa.kendime gecelik,pijama vs almam lazm daha offf.
Kizlar bisey sorucam.1-3 aylik kiyafet kac tane aldinz bebislerinize.arkadaslarm cok alma zaten hemen buyuyo bebekler diyolar.hele yenidogan sadece 1 2 tane olsun diyolar.sizler nasil yaptinz??
günaydın herkese.....
geçmişi okuyamadım ama umarım herkes iyidir....
bizde dün annem taburcu oldu, Karaman'a gitti, bende kalmasını istiyodum ama bizim ev dubleks,banyo lavabo yukarda,merdivenleri çıkması problem olcaktı, bide kadın tutcaktık anneme bakması için hiç tanımadığı bi kadınla akşama kadar sıkılacaktı, şimdi evinde yanında halam kalıyor,15 gün sonra kontrolü var,dikişleri alıncak o zaman geldiğinde kalcak artık gitmiycek,bende hastanede çok yoruldum, belim çok ağrıyor, bacaklarımın ödemi biraz daha arttı,neyse bunada şükür demekten başka çaremiz yok,bu arada sizleride çok özledimmmm...........
Günaydın kızlar,
Nasılsınız bakalım? Keyifler nasıl.
Bende herşeyi aldım ama oda darmadağınık bir şekilde duruyor.
Haftaya Kayınvalidem ve annem gelicek beraber yapıcaz bişiler bakalım.
Ama çok heyecanlıyım... Bir an önce başlamam lazım...
günaydın kızlar..
çok uykusuzum yaa.. iki güne bir acayip kaşıntım tutuyor.. kriz şeklinde geliyor ne yapacağımı bilemiyorum..
delirtiyor beni.. duşa giriyorum olmuyo krem sürüyorum olmuyor kolonya ile banyo yapıyorum resmen yine de gitmiyor..
ne yapacağım ben yaa.. 2-3 saat sürüyor bi de hiç durmadan.. sonra kendi kendine geçiyor.. ama tabi uykunun en tatlı yerinde geliyor kaşıntı uyanınca da bi daha uyuyabilmem saatler sürüyor.. offf..
bi de dün hep rüyalardan konuştuk ya dün.. bi rüya gördüm..
suyum gelmiş böylee doktara gidiyorum.. doktor diyo ki doğum başlamış.. yalvarıyorum doktora ne olur daha babası gelmedi o gelsin o zaman yapalım doğumu hem daha minicik benim kızım diyorum.. taam madem dikiş atalım bu seni 2-3 hafta idare eder diyor..ama dehşet içinde uyandım sabah.. fırladım yataktann ve hemen yatağa baktım suyum falan gelmiş mi diye.. çok gerçekçiydi yaa..
tırstım ben yaa:18::18::18:
günaydınlarrrrrr
sbh alıcı gözüyle etrafa baktım...ağaçlar çiçek açmaya başlamış, karnı kocaman olmuş bide kedi gördüm, baharmı gelio neeee
bugünde tammmmmmm 5 haftamız kaldı....
tekrar geçmiş olsun cnm...umarım en kısa sürede iyileşir...sana face den msj attım dün bi ara bakıveee bakem..
hayır olsun bakem..
benim bilinç altında bebek ve doğumla ilgili hiç bişi yok onu anladım..
dün lisedeki sevgilimi görmüştüm rüyamda bugünde ilkokulda aşık olduğum çocuğu gördüm
good morningler olsun çıtırlarrrrrçalışanlara kolay geleeee.bugün bende toplntı yapcam 3.5 ta. izinliyim ama ısrar ediyolar,koca göbeğimle 25 tane öğretmenin bana baktığını düşünün
günaydınlarrrr
GÖSENAYCIM tekrar çok çok geçmiş olsun anneciğine..bir an önce iyileşmesi dileğiyleee
bi rüyada bendenn
dün kendi göğüsümden sütümü içiyodum
tatlımsı bişidi ıyyyyy nasıl becerdim bilmiyorum
bide babam ben eşim bi suça karışıyomuşuz ama ne olduğunu bilmiyorum.. diyorum poliste hepimiz aynı ifadeyi verelim tmm mı. yanlış bişi sölemeyin. ağız birliği yapalım
ne saçma rüyalar yeeee
Günaydın herkeslere kabus gibi bir gece geçirdikten sonra sabah bebişimin hareketlerini duymak çok güzeldi. Ben kötü bir anneyim nasıl kendime kızdım anlatamam. Kanamam oldu biraz (İlişkiden sonra) çok ama çok korktum doktora gidip gitmemekte kararsız kaldım :18::18: İnternette Okumuştum ilişkiden sonra kanama olabilir diye. Zorla uyudum moral sıfır bir şekilde. Neyse ki bebişim kıpır kıpırdı sabah.
canım eğer döküntü olmadan özellikle kol ve bacakların ya da avuç içi ayak tabanı gibi yerlerin kaşınıyosa akşam ve özellikle geceleri,kan tahlilinde AST ALT değerlerine baktır derim ,eğer baktırmadıysan.Bende de aynı sıkıntı var,benim enzimler yüksek çıktı pazartesi gününki tahlilde,bugün gastroentolojide randevum var,muhtemelen gebelik kolestazı teşhisi koncak,kandaki safra miktarının östrojen nedeniyle artmasıymış,zaten ona da moralim bozuk 2 gündür,muhtemelen ilaç tedavisine başlıcak doktorum,nette bi sürü şey okudum,bazıları moralimi de bozdu,tahlil yaptırmadıysan ihmal etme,değerlerin normalse gebelik kaşıntısıdır dersin,için rahat eder.
Ultrasonlar arası fark oluşuyor canım ben de bugün farklı bir doktora gidip anladım. Ultrason görüntüsünde BPD ve AC değerleri yazıyorsa bu siteden hesaplatabilirsin;
Bebek Kilosu Hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
hiç bitmioki eksikler:)))
bide neyi düşünyom bilyonmu 3 ay bitcek yine bişiler alma telaşı başlıycak..yok kıyafetiydi, yok oyuncağıydı..:))
bide neyi düşünyom bilyonmu 3 ay bitcek yine bişiler alma telaşı başlıycak..yok kıyafetiydi, yok oyuncağıydı..:))
baktım canım saol:)))) dün kayınvalidemle hastaneden dönerken uğradık oraya,hoşuma gitti, ama kız mart 15 ten sonra gel dedi yeni çeşitler gelcekmiş onlarada bak dedi, içim rahatladı ama en azından bi kaç model beğendim,hemen halledebilirim,bu arada 2 tanede pijama aldık,1 tane daha alcaz, annem böyle olunca kayınvalidemle eşim korktu, hazırlıkları hızlandırdılar, bu hafta sonu ev boyanacak, bu hafta bi iş çıkışıda bebek odasını alcaz,bakalım bi an önce hallederiz inşallah
Canımcım çok geçmiş olsun, allah tez zamanda şifasını versin, çok şükür tabi allah beterinden saklasın hoşgeldin biz de seni özledik...
İnsan çok heyecanlanıyor bizim de mobilyalar gelecek yarın bir iki gün havalansın sonra yerleştirmeye başlayacağız her şeyin en güzeli olacak hepimiz için, dilerim hayırlıa, uğurla, mutlulukla ve sağlıkla kullanırız tüm cicişleri...
Bende de kaşıntı oluyor hamilelikte normal diyorlar ama bir baktırmak lazım değerlere bu cumartesi doktora soracağım.
Allah rüyanı hayırlara çıkarsın petuş :) son dönemlerimiz olunca karışıyor tabi arada ben de görüyorum tuhaf tuhaf rüyalar
İpekcim kolay gelsin, emin ol o tatlığına imrenerek bakacaklardır...
Allah hayırlara çıkarsın rüyanı arada ben de vurdulu kırdılı, aksiyon dolu rüyalar görüyorum :)))
Hatice geçmiş olsun kuzum, sonlara doğru yaklaştık biraz daha sabredin nolur... Maşallah bebişine istersen doktoruna danış utanacak sıkılacak bir durum yok sonuçta gayet normal bir durum. Ben de kanama olabileceğini okumuştum, moralini de hiç bozma canım.
Çok geçmiş olsun ben de yaptırıcam ya bende de çok abartı olmasa bile kaşıntı oluyor
Ve diğer anneler hepinize günaydın!!!!!!!!!
slm kızlar
kablosuz baağlanıordk biz ama
şifre koymuş hain komşu
haftaya izne ayrılıorm net yok vakit nası gececek bilmiorm
aklm hep sizde geçmşi okuyamadm
gosenayneyn var cnm hayırdır??
kızlar özellikle uyandğım zaman parmaklarımda hissizlik oluo sizde de var mı?
canım eğer döküntü olmadan özellikle kol ve bacakların ya da avuç içi ayak tabanı gibi yerlerin kaşınıyosa akşam ve özellikle geceleri,kan tahlilinde AST ALT değerlerine baktır derim ,eğer baktırmadıysan.Bende de aynı sıkıntı var,benim enzimler yüksek çıktı pazartesi gününki tahlilde,bugün gastroentolojide randevum var,muhtemelen gebelik kolestazı teşhisi koncak,kandaki safra miktarının östrojen nedeniyle artmasıymış,zaten ona da moralim bozuk 2 gündür,muhtemelen ilaç tedavisine başlıcak doktorum,nette bi sürü şey okudum,bazıları moralimi de bozdu,tahlil yaptırmadıysan ihmal etme,değerlerin normalse gebelik kaşıntısıdır dersin,için rahat eder.
hissizlik dediğin şeyi ben yaşamadım cnm
haftaya sen de komşuya dersin ver şifreyi paylaşalım parayı olsun bitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?