2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Gosenaycim gecmis olsn canim.
Paristebirgece hamilelikte hormonlara bagili cok ruya goruyomssn gebelik org da okudm gecen.hatta unutmamam icn yastiginizin altinda kalem kagit olsun.uyanir uyanmaz ruyanizi not edin diyodu ne alakaysa:)benmde dun gece ruyamda ev yaniyodu bulgur pilavini ocakta unutmusm.allah muhafaza yaa

çok geçmiş olsun canım.

teşekkür ederim kızlar,saolun

hayır olsun canım .. bende bayadır görmüyodumm..yada görüyodumda unutuyodum belkii..dün açılışı yaptım ama bakalım daha neler görecez
gece kim uğraşacakmış kağıtla kalemle notlaa abartmışlar

Kizlar bisey sorucam.1-3 aylik kiyafet kac tane aldinz bebislerinize.arkadaslarm cok alma zaten hemen buyuyo bebekler diyolar.hele yenidogan sadece 1 2 tane olsun diyolar.sizler nasil yaptinz??

Aynen canm bende unutuyorm hemenceck.evet yaaa ruyamda ev yaniyodu nesini kaydedicem ben onun tobe tobe:)

ewet ya resmen saçmaladı utandım bir öğretmen olarak

gunaydn kizlar...nasilsnz bakalm.hazirliklar tum hiziyla devam ediyo bakiyormda mobilyalar vs.benmde daha var eksikler yaaa.kendime gecelik,pijama vs almam lazm daha offf.
hiç bitmioki eksikler:)))
bide neyi düşünyom bilyonmu 3 ay bitcek yine bişiler alma telaşı başlıycak..yok kıyafetiydi, yok oyuncağıydı..:))

Kizlar bisey sorucam.1-3 aylik kiyafet kac tane aldinz bebislerinize.arkadaslarm cok alma zaten hemen buyuyo bebekler diyolar.hele yenidogan sadece 1 2 tane olsun diyolar.sizler nasil yaptinz??

ben çok az aldım tecrübeliler onların çok kısa süre giyildiğini söylüyolar çok beğenerek bi hastane çıkışı aldım mesela dediler bunu 15 gün giyer çok üzüldüm dedim neyse ki o kadar çok 0-3 ay almaışım

Canımcım çok geçmiş olsun, allah tez zamanda şifasını versin, çok şükür tabi allah beterinden saklasın hoşgeldin biz de seni özledik...

İnsan çok heyecanlanıyor bizim de mobilyalar gelecek yarın bir iki gün havalansın sonra yerleştirmeye başlayacağız her şeyin en güzeli olacak hepimiz için, dilerim hayırlıa, uğurla, mutlulukla ve sağlıkla kullanırız tüm cicişleri...

Bende de kaşıntı oluyor hamilelikte normal diyorlar ama bir baktırmak lazım değerlere bu cumartesi doktora soracağım.

Allah rüyanı hayırlara çıkarsın petuş :) son dönemlerimiz olunca karışıyor tabi arada ben de görüyorum tuhaf tuhaf rüyalar

good morningler olsun çıtırlarrrrr çalışanlara kolay geleeee.bugün bende toplntı yapcam 3.5 ta. izinliyim ama ısrar ediyolar,koca göbeğimle 25 tane öğretmenin bana baktığını düşünün

İpekcim kolay gelsin, emin ol o tatlığına imrenerek bakacaklardır...

Allah hayırlara çıkarsın rüyanı arada ben de vurdulu kırdılı, aksiyon dolu rüyalar görüyorum :)))

Hatice geçmiş olsun kuzum, sonlara doğru yaklaştık biraz daha sabredin nolur... Maşallah bebişine istersen doktoruna danış utanacak sıkılacak bir durum yok sonuçta gayet normal bir durum. Ben de kanama olabileceğini okumuştum, moralini de hiç bozma canım.

Çok geçmiş olsun ben de yaptırıcam ya bende de çok abartı olmasa bile kaşıntı oluyor

Ve diğer anneler hepinize günaydın!!!!!!!!!

bide neyi düşünyom bilyonmu 3 ay bitcek yine bişiler alma telaşı başlıycak..yok kıyafetiydi, yok oyuncağıydı..:))

biraz büyük büyük almak lazımmış petuş az katlayarak giyecek sonra tam olacak yoksa her 3 ayda bir gardrop değiştirirsek o zaman battık demektir

Hic deme petuss yaaaa al al arkasi gelmicek....ama olsn onlar saglikli sihhatli olsnlarda.herseyi alirz kuzularimiza.feda olsun onlara.....

şunu anladım benn bi doğarken ne alcaz etcez stresine giriyoz bide biz bu kızları evlendirirken napacaz nasıl çeyiz düzecez. ben şimdiden onu düşünüyom

slm kızlar
kablosuz baağlanıordk biz ama
şifre koymuş hain komşu
haftaya izne ayrılıorm net yok vakit nası gececek bilmiorm
aklm hep sizde geçmşi okuyamadm
gosenayneyn var cnm hayırdır??
kızlar özellikle uyandğım zaman parmaklarımda hissizlik oluo sizde de var mı?

boşver cnmm olur sen boyamıycan ya bi de ardından temizlikçi çağırırsın olur biter

canım benim çok teşekkür ederim :)))))))))))))))

hissizlik dediğin şeyi ben yaşamadım cnm
haftaya sen de komşuya dersin ver şifreyi paylaşalım parayı olsun bitsin

yok canım oralarda değil benim kaşıntılarım..gögüslerimde ve göbeğimde..
genişlemeye bağlı diye düşünüyorum.. ama küçücük kırmızı noktacıklar var..isilik gibi sanki ama sık değil aralıklı..
yine de söyleyeyim canım doktora.. geçmiş olsun sana da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…